Влез

View Full Version : моля Ви, помогнете страх ме е.. :(

shushooo
06-25-2013, 12:33
Миналата нощ бях сама вкъщи и поканих приятелят си нагости т.е. да остане за през нощта, но на другата сутрин бях да училище. Но както и да е искам само да спомена колко много го обичам както съм сигурна и той мен, но проблемът нее в това. След като хапнахме, пийнахме, гледахме телевизия и много се смяхме не можахме да си устоим и естествено се стигна и до нещо повече от целувки и прегръдки.. въпросът е че аз съм девствена или бях или и аз не знам вече.Знам, че го искам и че го искам с него, но все пак ме беше страх, а и нямахме презерватив. Той ме попита дали съм сигурна че го искам при което аз му отвърнах да обичам те от много време сме заедно, значи да искам го. И стана каквото стана същност и аз не знам заболя ме, но пък няма кръв или какъвто и да било знак че е ставало нещо. Дори не съм сигурна, че се получи, но ме заболя което пък говори обратното. И нещото от което много ме е страх и вероятно ще ме критикувате е че е било без презерватив ...ЗНАМ НОО ... моля кажете ми има ли съществена причина да се плача ( а и искам да уточня нещо ако някой си зададе въпроса защо не изчакахте за друг път, ами защото много рядко оставам сама в нас, а исках нощта в която го направя да прекарам с човека до мен )

lamer4e7o
06-25-2013, 14:17
След като ти самата „не знаеш“ дали си още девствена или не, какво очакваш ние да ти кажем? Да не сме гадатели?

Като нямате елементарна сексуална култура, вървете си играйте в пясъчника. :)

Duhast
06-25-2013, 14:31
Много искам да ти помогна...как обаче...?!Евентуално мога да ти дам една чашка със семенна течност да я изпиеш,предполагам ще ти помогне,поне някакъв имунитет..не знам :(

TheBeliever
06-25-2013, 14:37
Ами да бяхте отишли до аптека, бе деца.

Не знаеш дали е станало, поне знаеш ли дали той свърши? И ако да - къде?

Има ли смисъл да те питам кога ти е била овулацията...

Chacho
06-25-2013, 14:43
Не правихме безопасен секс, има ли шанс да е опасен?

Рев->Тестове->Рев->Няма бебе (да се надяваме)->рев->.....

Надявам се многоточието да го заплъниш със "секс само с презерватив в близките 10 години".

shushooo
06-25-2013, 15:02
Да знам, прави сте но вече изтъкнах причината поради, която не отидохме..както и да е, за знам кога ми е овулацията, вече мина близо съм до цикъл може би 3-4 дни, а що се отнася до него НЕ свърши в мен

4everStrong
06-25-2013, 15:05
НЕ искам да правя др тема тая е подходяща за 1 въпрос: Какъв е шанса да забременее без да съм свършвал в нея ( без презерватив )

LadyTerrible
06-25-2013, 15:57
НЕ искам да правя др тема тая е подходяща за 1 въпрос: Какъв е шанса да забременее без да съм свършвал в нея ( без презерватив )
Има шанс,много е малък,но го има.Има значение дали момичето е било в овулация.
Авторке,няма да те нападам,просто ще те посъветвам:преди да правиш секс се информирай задължително колкото можеш повече,за да няма после след дъжд качулка.Аз не разбрах,в крайна сметка "стана каквото стана" значи,че сте го направили все пак или? Не знам и какво ни питаш в момента...шансът да забременееш така е наистина много малък,но следващия път се пазете задължително.

Smrazqvashta
06-25-2013, 18:34
М моля кажете ми има ли съществена причина да се плача

Аз ще ти кажа няколко съществени причини поради които можеш да плачеш/се плашиш.

1. Правила си секс без презерватив и не си знаеш овулацията. Винаги има шанс за бременност.

2. Толкова си неориентирана и неосъзната, че не си разбрала дори какво се случва.

3. А правописа ти.............

Хайде сега със здраве. Дано не си бременна, което всъщност може да ти е най-малкият проблем, но нека не изпадаме в подробности. И следващият път "два пъти мери, веднъж режи". ;)

shushooo
06-25-2013, 18:47
"М моля кажете ми има ли съществена причина да се плача " първо не съм го писала аз от къде го вземахте не знам, второ не съм споделила това нещо за да ме карате да се чувствам по-зле, искам само някой друг съвет или нещо на което да се опра, за да не психясвам. Хората трябва да се съпричастни, а не да критикуват замислете се ... този сайт е създаден за хора с проблеми, и за да намират съвети и подкрепа от други хора, а не за да бъдат критикувани

Smrazqvashta
06-25-2013, 19:09
Драга shushooo, никого не критикувам, аз не съм съдник. Нямам правото, нито желанието да го правя. Ти пожела мнение и аз изказах своето. Ако то не ти харесва и си очаквала от мен да те успокоявам за грешки, които могат да имат своите неблагоприятни последствия - съжалявам, но не си познала. Хората трябва да си плащат за дяволъка, както се казва.
Целта ми не е да те накарам да се чувстваш по зле, както видя дори ти пожелах да не си бременна. Няма как да не се психясваш, като действаш безрасъдно. Просто се успокой, вземи си поука и не повтаряй грешките си.
А относно това, което съм цитирала, то е написано единствено и само от теб. Или поне е постнато от твоя ник. Но ще приема ситуацията, че си наистина много уплашена и в еуфория и сама явно недочиташ какво пишеш.

sneering
06-25-2013, 19:18
Ядене,пиене и секс без презерватив,като се замислиш животните правят същото без да се замислят,само дето не могат да се смеят като вас.

shushooo
06-25-2013, 19:48
Благодаря за което, но все пак бях много уплашена и нервна докато го пишех и съм допуснала грешки, една от които е " съществена причина да се плача" плача трябваше да е плаша, но както и да е още веднъж благодаря :) просто съм много изнервена и то не само от този проблем, а и от други които да споменавам сега

In*The*Face
06-25-2013, 20:11
Не смятам, че има от какво да се притесняваш ... този път. Възможността да си забременяла е близка до нулата. И все пак не повтаряй грешката да правиш секс без да си взела необходимите мерки.

Що се отнася до другото. Може все още да си девтсвена. Това, че те е боляло може само да значи, че е упражнен натиск върху девствената ципа, но не и че е скъсана. В повечето случаи има кръв, макар че всяко правило си има изключения. Отговорът на този въпрос ще разбереш при следващия ви полов контакт.

Dollie
06-25-2013, 20:35
Моме, с коя част на тялото си мислиш?

lamer4e7o
06-25-2013, 20:54
С дупето явно.

AnzaRe
06-26-2013, 08:39
Как е пое ли го?

Chacho
06-26-2013, 13:07

Горе долу колкото да ти издропи zod руна от някъв chest на 5 act на hell.

pifiella
06-26-2013, 16:23
Хората трябва да се съпричастни, а не да критикуват замислете се ... този сайт е създаден за хора с проблеми, и за да намират съвети и подкрепа от други хора, а не за да бъдат критикувани

УУУ,каква моралистка се извъди,шуши,шуши!
мОли се кво да ти кажа!

Smrazqvashta
06-26-2013, 16:27

:lol:

Deadlock
06-26-2013, 17:36
Не си бременна, но го правете с презерватив вече.

Той знае дали го е вкарал или само е опитал, питай го. Това, че не е имало кръв, не значи нищо.
И честито начало на сексуалния живот!

shushooo
06-26-2013, 18:12
УУУ,каква моралистка се извъди,шуши,шуши!
мОли се кво да ти кажа!
И за какво да се моля pifiella.Да не би това което казах да е лъжа или пък ти имаш някакво друго гениално мнение за създаването на сайта и за отношението на хората или поне какво подобава да бъде

shushooo
06-26-2013, 18:13
Не си бременна, но го правете с презерватив вече.

Той знае дали го е вкарал или само е опитал, питай го. Това, че не е имало кръв, не значи нищо.
И честито начало на сексуалния живот!

Благодаря ти за съвета, и да ще те послушам :)

shushooo
06-26-2013, 18:14
Не смятам, че има от какво да се притесняваш ... този път. Възможността да си забременяла е близка до нулата. И все пак не повтаряй грешката да правиш секс без да си взела необходимите мерки.

Що се отнася до другото. Може все още да си девтсвена. Това, че те е боляло може само да значи, че е упражнен натиск върху девствената ципа, но не и че е скъсана. В повечето случаи има кръв, макар че всяко правило си има изключения. Отговорът на този въпрос ще разбереш при следващия ви полов контакт.

Много ти благодаря,ти си единствената, която ми помогна да се успокоя и ми обясни това което се пробвах да попитам..наистина много благодаря :)

shushooo
06-26-2013, 18:16
Аз ще ти кажа няколко съществени причини поради които можеш да плачеш/се плашиш.

1. Правила си секс без презерватив и не си знаеш овулацията. Винаги има шанс за бременност.

2. Толкова си неориентирана и неосъзната, че не си разбрала дори какво се случва.

Хайде сега със здраве. Дано не си бременна, което всъщност може да ти е най-малкият проблем, но нека не изпадаме в подробности. И следващият път "два пъти мери, веднъж режи". ;)

Благодаря за което, но все пак бях много уплашена и нервна докато го пишех и съм допуснала грешки, една от които е " съществена причина да се плача" плача трябваше да е плаша, но както и да е още веднъж благодаря просто съм много изнервена и то не само от този проблем, а и от други които да споменавам сега

Smrazqvashta
06-26-2013, 19:12
Моля, няма за какво. И горе главата, повече обмислени постъпки.

Brown_Sugar
06-26-2013, 19:36

''Винаги има шанс за бременност'' . Не, няма?!? Защо наплашвате хората като вие самите явно не сте наясно с материята , за която става въпрос? Вече с едно вкарване ли се забременява. Не искам да нападам ,ама не стресирайте и без това стреснатото момиче. Авторке, с теб също не съм много съгласна. Секс без предпазни средства правиш или когато искаш да забременееш,или когато си абсолютно сигурна в партньора си,познаваш го и е желателно да имате дълга,стабилна връзка (пък и тогава не трябва да се рискува). Като за начало се ориентирай към някой от методите за контрацепция,а отностно сефтето ти,спокойнооо.

Smrazqvashta
06-26-2013, 19:44
''Винаги има шанс за бременност'' . Не, няма?!? Защо наплашвате хората като вие самите явно не сте наясно с материята , за която става въпрос? Вече с едно вкарване ли се забременява. Не искам да нападам ,ама не стресирайте и без това стреснатото момиче. Авторке, с теб също не съм много съгласна. Секс без предпазни средства правиш или когато искаш да забременееш,или когато си абсолютно сигурна в партньора си,познаваш го и е желателно да имате дълга,стабилна връзка (пък и тогава не трябва да се рискува). Като за начало се ориентирай към някой от методите за контрацепция,а отностно сефтето ти,спокойнооо.

Няма? Лол... Тя е правила секс без презерватив, не знае кога и е овулацията и ти се опитваш да ме убедиш, че няма шанс, макар и минимален тя да е бременна? И не е било едно вкарване, доколкото разбрах от авторката.
Ок, нека аз не съм наясно. Всичко най-добро.

AnarchyBoy
06-26-2013, 19:55

:lol:

shushooo
06-26-2013, 20:27

Да знам, че направих грешка която тепърва не смятам да допускам. Благодаря ти за мнението и за това, че сте ме разбрали какво имам предвид.Вече се чувствам по-добре, след като помислих разбрах, че сте прави и че грешката е в мен, но все пак имах нужда от успокоение, а не от нападки. За което ти благодаря :)

Supermassive____
06-27-2013, 11:32
Преди да направите нещо мислете за последствията, които биха могли да последват след него. Винаги го правете с презерватив. Сигурността трябва да е на първо място.

baby_baby
06-28-2013, 20:52

Много съгласна !