View Full Version : Как да я отпусна максимално
Здравейте,обръщам се към всички които четат това с молбата да отговорят сериозно.Не искам отговори от хора които не искат, или не знаят как да ми помогнат.Проблема ми е следния,не съм много опитен в секса,а с приятелката ми сме заедно от доста време,но не сме правили нищо все още.Тя както и аз не сме девствени,но и двамата имаме много малък сексуален опит.Сигурен съм,че тя ще е притеснена,че ще е по- напрегната, което малко или много ще затрудни моята работа и въпроса ми е как по- точно да подходя?Ако може някое по - опитно момиче да сподели какво я възбужда? какво обича преди секс ?как да я отпусна повече за да може да и е приятно после.Съмнявам се от 1 вия път да успея да я накарам да свърши, но с времето ще се постарая.Ако може по- опитни да споделят какво обичат, как точно?Ще бъда благодарен.Благодаря ви.
Като по-опитно момче, а не момиче, ти казвам:
Легнете си говорете си, пуснете си музика, гледайте филм. Идеята е не директно като сте в леглото да правите секс.
После може да я целуваш, да и направиш масаж.. да я отпуснеш, да я накараш да се чувства комфортно.
Колкото и да си неопитен сам ще разбереш кога е възбудена.. А след това всичко зависи от теб. Не мога да ти дам такива съвети :)
Brown_Sugar
06-26-2013, 20:31
Според мен не и показвай още от началото на вечерта(или там когато се виждате) какво точно имаш намерение да предприемеш. Как да подходиш , хмм предвид че и двамата не сте девствени,колкото и малко опит да имаш трябва да знаеш все пак какво да правиш (надявам се).Най-важното: бъди нежен ,не я насилвай и препирай,целувай я много,гали я,демонстрирай й чувствата си.Момичетата се радват на малките неща,детайлите. Направи нещо мило,изненадай я с някакъв жест. За отпускането,ти най добре познаваш приятелката си, трябва да си наясно какво я възбужда. Каквото и да ти кажем,ти си знаеш какво трябва да направиш. :) Късмет !
^да бе, баш
кажи и, че искаш да си с нея предварително, казто казваш, че имате малък опит, нямаш гаранция, че не е никакъв, пък особено като по никакъв начин не сте били заедно...щото можеш да получиш хиляди оправдания от това, че е в цикъл до това, че не си е избръснала краката, абе оправдания само да искаш...
не и прави подаръци, сексът не е само за мъжа, че да прави подаръци, или искаш да свикне да и "плащаш" всеки път...
викни я на филмче, ако си решил да се постараеш - свещи, някаква харесвана от нея музика, задължително някакъв алкохол - вино примерно, да се поотпуснете, ако искаш и звездите да гледате я викни, все тая...поцелувай я, разкажи и колко е хубава тая вечер и докато говориш смело пусни някоя ръка, но продължавай да и говориш, направи така, че да усети, че си възбуден /не и слагай ръката директно на него!!!/...и смело тръгвай да събличаш, все пак гадже ти е, трябва да ти се кефи...съблечи я по бельо, спри се и си поиграй малко така с нея, не бързай всичко да сваляш отведнъж, питай я докато правиш нещо, дали и харесва...като вече решиш, че достатъчно време си и отделил, провери дали вече е достатъчно мокро, ако не е /пък и не само/, продължи с пръстчета, езиче етц...
и да удариш една предварително, че ако нямаш опит, да не вземеш да приключиш преждевременно...
anonymous908491
06-26-2013, 21:18
Рохипнол или друго силно лекарство, отпуска я здраво, дори няма да помни името ти, а и своето.
Прави сте,че аз я познавам най-добре,но просто исках мнение от други хора,които имат по - голям опит.Ако някое момиче има желанието да сподели още нещо,ще съм благодарен.Благодаря и на тези ,които споделиха (:
И нещо важно - един презерватив не се използва два пъти. За колко изцепки такива съм слушала не е истина.
TheNormalGuy
06-27-2013, 09:05
^да бе, баш
кажи и, че искаш да си с нея предварително, казто казваш, че имате малък опит, нямаш гаранция, че не е никакъв, пък особено като по никакъв начин не сте били заедно...щото можеш да получиш хиляди оправдания от това, че е в цикъл до това, че не си е избръснала краката, абе оправдания само да искаш...
не и прави подаръци, сексът не е само за мъжа, че да прави подаръци, или искаш да свикне да и "плащаш" всеки път...
викни я на филмче, ако си решил да се постараеш - свещи, някаква харесвана от нея музика, задължително някакъв алкохол - вино примерно, да се поотпуснете, ако искаш и звездите да гледате я викни, все тая...поцелувай я, разкажи и колко е хубава тая вечер и докато говориш смело пусни някоя ръка, но продължавай да и говориш, направи така, че да усети, че си възбуден /не и слагай ръката директно на него!!!/...и смело тръгвай да събличаш, все пак гадже ти е, трябва да ти се кефи...съблечи я по бельо, спри се и си поиграй малко така с нея, не бързай всичко да сваляш отведнъж, питай я докато правиш нещо, дали и харесва...като вече решиш, че достатъчно време си и отделил, провери дали вече е достатъчно мокро, ако не е /пък и не само/, продължи с пръстчета, езиче етц...
и да удариш една предварително, че ако нямаш опит, да не вземеш да приключиш преждевременно...
По-добре да не я питаш какво и харесва по време на любовнътъ игръ, директно показваш че си неуверен, ти контролираш нещата и трябва да си уверен и спокоен, имаш очи, наблюдавай я докато, я лижеш например, като сте в леглото и тръгнете да се събличате, първо ти свали някоя дрешка, после тя и се редувате, като види, че ти си не се притесняваш от голотата, тя ще се отпусне и тя няма да се притеснява.
julian8787
06-27-2013, 10:06
От това, което пишеш и което разбирам, започвам да си мисля, че напрегнат си ти, за нея — не се знае. Може би проектираш собствената си несигурност върху нея. Не изисква специални и дълги размишления въпросът как трябва да се подходиш към нея, какво е добре да правиш с нея, от какво се нуждае, за да се отдаде. Като мъж от тебе ще се очаква да излъчваш сигурност. Не напразно казвам, че трябва да излъчваш сигурност, не да я създаваш. И да купиш скъпо вино, и да запалиш ароматни свещи, и да пуснеш Алана Майлс — все тая, щом не разполагаш с вътрешна увереност и мъжка агресия. Сексът се опорочава, щом започнеш да мислиш техники и похвати. Важно е да се отпуснеш, да тръгнеш с нагласата, че това, което правиш, правиш го — със сигурност, спокойствие. А тази нагласа няма как да я имаш, ако мислиш дали ще се изложиш. Бъди уверен в себе си. Тя ще усети това. Ще се отпусне и ще прекарате приятна вечер.
Успех!
Каниш я да дойде увас, като отвориш вратата я награбваш, занасяш я в стаята си, позахапваш я леко тук-там, разсъбличаш я междувременно, разтъркваш и леко чонката, после я разтъркваш с член и й го набиваш.
4everStrong
06-27-2013, 15:19
Каниш я да дойде увас, като отвориш вратата я награбваш, занасяш я в стаята си, позахапваш я леко тук-там, разсъбличаш я междувременно, разтъркваш и леко чонката, после я разтъркваш с член и й го набиваш.
:D
baby_baby
06-28-2013, 20:57
Еми мен например ме възбужда : мириса на гаджето ми , как ме докосва , целувки насякаде , как ме гали по косата
а при вас повече любовна игра целувки бързи бавни докосвай я нежно и така