View Full Version : Моят проблем
Здравейте.Ще се опитам максимално синтезирано да задам въпроса си,така че да е разбираем.
Къде греша?Всяко момиче,с което съм говорил до сега,ме приема чисто приятелски,а всички останали момчета,което нито са по-хубави,нито по-умни,нито по-забавни имат успех с момичетата,независимо,че зад гърба им се подиграват и обиждат.Аз се държа мило,разсмивам ги и ми се радват,но ако харесам някое момиче по-специално,то просто ме възприема като приятел в последствие.Какво трябва да им говоря(или да не) за да не ме приемат така.Защо всички балуши около мен рутят мацки(както се вика),въпреки че са ограничени само на тема коли и футбол?
pandabear
06-27-2013, 11:09
Не си попаднал на момиче значи. Иначе по-лесно е да си тъп и смешен селяндур, за да 'забиеш' 'мадамата'.
Приятни разговори, мили жестове и тн. оценяват само качествените хора. С повече късмет ще попаднеш и на такова момиче.
dark_girl
06-27-2013, 13:28
А не си ли се замислял,че може просто да не си открил точното момиче?
Тоест,явно те намират в теб добър приятел,а не те искат за гадже.Това си зависи от тях,щом толкова ги привличаш по някакъв начин,все някога ще си намериш и такава,която да иска нещо повече от приятелство.
sneering
06-27-2013, 13:37
Ти самия пробвал ли си се да прекосиш границата от приятелство до нещо друго?
Според мен не си се пробвал,а онези затъпелите в една тема пичове,които много добре знам за кои говориш,просто са силни точно в тази възлова точка.
Ти самия пробвал ли си се да прекосиш границата от приятелство до нещо друго?
Пробвах наскоро даже,но момичето ми каза,че не може да отговори със същото,а имахме всичко общо.Доста скоро след това разбрах,че е харесала някой,който е по-малък от нея,а никога не е говорила с него.Той не и обръщаше внимание,но след една седмица вече бяха заедно...
BlueFace
06-27-2013, 22:45
Начинът, по който говориш за другите момчета, не говори добре за теб ; ) По-грозни, по-тъпи ама си имат приятелки, а ти пишеш теми в тийн форуми... Всеки отговаря сам за себе си, на теб не ти е работа да ги съдиш.
Та по темата - приемат те за приятел, защото най-вероятно държанието ти и разговорите, които водите не ги навеждат на друга мисъл. Трябва да им покажеш намеренията си от самото начало, а не да чакаш да станете най-добри приятелки... А ако това не действа значи не си толкова красив, умен и забавен, за колкото се мислиш ;) Друг е въпросът, че винаги има някой по-добър : )
NikafNqkaf
06-28-2013, 09:26
Ауе, БраааД. Скиф ся. Задай си въпроса - Говоря ли с момичетата по подобен начин, по който говоря и с приятелите си ( да, приятел, такова мъжки род. ). Ако отговора е да и не намираш кой знае какви разлики значи там ти е проблема. Сигурно с приятелите си не флиртуваш, гледайки ги закачливо, не ги докосваш от време на време, не им говориш със закачлив тон и 500 каратова усмивка. Е, тогава си окей, ако се държеше така, щяха да ти избият зъбите. Ама започни да го правиш с момичета, за да прекрачиш границата "ВЕЛИКИ ПРИЯТЕЛЮ".
Не правиш нещо като хората. Нещо в поведението ти, не ги сваляш "правилно". Не се престаравай, смисъл... трябва да усетиш кога е дошъл момента за да прекрачиш "приятелското". Ако го изпуснеш.. ясно, че така ще гледат на теб.
И не е хубаво да говориш за другите момчета така. Явно може да са по-ограничени и не знам си какви от теб, но имат мацки, а ти не.
Другият вариант е да си промениш средата. Може да не си намерил подходящото момиче.
Fantasyyy
06-29-2013, 20:37
Абе просто не си попаднал на точното момиче.А пък ако си харесал някое не говори чисто приятелски с нея (прави и някви комплименти кажи и нещо мило и т.н.) тя сама ще се сетир,а пък кой знае можеи да отговори на чуствата ти.
br0ken_smile
06-29-2013, 21:26
както казаха - или не си попаднал на точното момиче или дай снимка :D
Tsukuda_Hiroshi
06-30-2013, 09:11
Явно си малък и не си схванал къде е фАтката. Има разлика между момичета и жени. Жените искат да бъдат изслушвани, разбирани, да им се правят жестове, да чувстват сигурност от човека до тях, да се държат добре с тях... Всичко, което правиш. Момичетата са точно обратното! Те търчат след онези, които се държат с тях, все едно им е през... Кефят се на такива, дето сменят мадамите като меришещи картинки. Да, за теб това може да е курвалък, но за тях е "той има опит". Да - разсмиваш ги. Това може да означава, че си клоун. Бъди сериозен! Спри да се държиш добре, за да намажеш. Почни да им говориш на "ма", да ги затапваш, да ги караш да се чувстват все 1 си една класа човек повече от тях. Дръж се така, че да си знаят, че няма да ги потърсиш пръв, защото нямаш нужда от тях. Момичетата мразят някой да няма нужда от тях. Мразят да знаят, че някого не ги е*е за тях. Когато това стане, правят всичко възможно да му завъртят главата. Номера е да не успеят! ;) Ако тъпата ... си мисли, че след 1 свирка или секс ще си нейн - просто й дай да се разбере, че това няма да стане!!
Момиченцата мразят някоя да изглежда по-добре от тях, да е по-оценявана от тях. За това, като си в компанията на тия мадами, дето не ти обръщат внимание и като мине някоя друга или я освиркай, или направи някакъв коментар от сорта на "Ебааааааси яката е тая! Що не сте като нея!" - да, ще има мноооого сарказъм и женска злоба, но това значи, че си уцелил ;)
Да, знам, че сега ще се сблъскам с много женска злоба и аз, след този ми коментар, ама на теб нищо не ти пречи да пробваш. Успех ;)
br0ken_smile
06-30-2013, 10:58
Явно си малък и не си схванал къде е фАтката. Има разлика между момичета и жени. Жените искат да бъдат изслушвани, разбирани, да им се правят жестове, да чувстват сигурност от човека до тях, да се държат добре с тях... Всичко, което правиш. Момичетата са точно обратното! Те търчат след онези, които се държат с тях, все едно им е през... Кефят се на такива, дето сменят мадамите като меришещи картинки. Да, за теб това може да е курвалък, но за тях е "той има опит". Да - разсмиваш ги. Това може да означава, че си клоун. Бъди сериозен! Спри да се държиш добре, за да намажеш. Почни да им говориш на "ма", да ги затапваш, да ги караш да се чувстват все 1 си една класа човек повече от тях. Дръж се така, че да си знаят, че няма да ги потърсиш пръв, защото нямаш нужда от тях. Момичетата мразят някой да няма нужда от тях. Мразят да знаят, че някого не ги е*е за тях. Когато това стане, правят всичко възможно да му завъртят главата. Номера е да не успеят! ;) Ако тъпата ... си мисли, че след 1 свирка или секс ще си нейн - просто й дай да се разбере, че това няма да стане!!
Момиченцата мразят някоя да изглежда по-добре от тях, да е по-оценявана от тях. За това, като си в компанията на тия мадами, дето не ти обръщат внимание и като мине някоя друга или я освиркай, или направи някакъв коментар от сорта на "Ебааааааси яката е тая! Що не сте като нея!" - да, ще има мноооого сарказъм и женска злоба, но това значи, че си уцелил ;)
Да, знам, че сега ще се сблъскам с много женска злоба и аз, след този ми коментар, ама на теб нищо не ти пречи да пробваш. Успех ;)
напълно си прав, съгласна съм :)
Priceless
07-01-2013, 06:21
http://i.qkme.me/35kgpb.jpg
pandabear
07-01-2013, 08:48
злобеяяяяяяя!
има доза истина в думите ти, няма да си кривя душата, не съм свикнала да защитавам пола си, защото знам, че по-голямата част от него не го заслужава, Но това, което си написал не е разлика между момиче и жена, това е разлика в манталитета на жените.
LadyTerrible
07-01-2013, 18:00
Не си попаднал на момиче значи. Иначе по-лесно е да си тъп и смешен селяндур, за да 'забиеш' 'мадамата'.
Приятни разговори, мили жестове и тн. оценяват само качествените хора. С повече късмет ще попаднеш и на такова момиче.
И аз така мисля.Бъди себе си и ще срещнеш подходящото за теб момиче.Освен,ако не искаш да ги сменяш като мокри кърпички,което е сравнително невъзможно,в случай,че не си като описаните от теб момчета.
Tsukuda_Hiroshi
07-01-2013, 19:37
злобеяяяяяяя!
има доза истина в думите ти, няма да си кривя душата, не съм свикнала да защитавам пола си, защото знам, че по-голямата част от него не го заслужава, Но това, което си написал не е разлика между момиче и жена, това е разлика в манталитета на жените.
Е именно де, Панденце! И аз това имам предвид. Разликата в манталитета. За физическите разлики - ясни са и без да ги казвам. Но това, по което се различава връзката със зряла жена и с момиче (макар и зряло психически) е точно манталитета. Същото важи и за мъжете и момчетата, не го отричам, но просто тук говорим за нежния пол.
Разликата в този манталитет е именно опита, натрупан с годините. Не знам дали за всички е така, не знам дали само АЗ забелязвам нещо такова, но напоследък това, което казах ми се набива с пълна сила в очите, гледайки момичетата около мен и това как се отнасят те с момчетата, които им тичат по задниците (малко по-голям съм от хората в компанията ми и за това имам наблюдения).
Естествено, това си е лично мое мнение и не смея да го натрапвам. Също така не казвам, че "всички са еднакви". Изключения винаги има.
John_Deep
07-01-2013, 20:09
То сумата философии, сумата теории. Не се стряскай - жените не оценяват доброто поведение, мазохисти са. Голям процент от тях обичат да ги мачкат и да са твърди с тях,. Че не си правел нещо като хората, че не знам какво.. Звезди ли да им сваляш!?
pandabear
07-01-2013, 22:25
Е именно де, Панденце! И аз това имам предвид. Разликата в манталитета. За физическите разлики - ясни са и без да ги казвам. Но това, по което се различава връзката със зряла жена и с момиче (макар и зряло психически) е точно манталитета. Същото важи и за мъжете и момчетата, не го отричам, но просто тук говорим за нежния пол.
Разликата в този манталитет е именно опита, натрупан с годините. Не знам дали за всички е така, не знам дали само АЗ забелязвам нещо такова, но напоследък това, което казах ми се набива с пълна сила в очите, гледайки момичетата около мен и това как се отнасят те с момчетата, които им тичат по задниците (малко по-голям съм от хората в компанията ми и за това имам наблюдения).
Естествено, това си е лично мое мнение и не смея да го натрапвам. Също така не казвам, че "всички са еднакви". Изключения винаги има.
край, само обръщението ме разтопи :3 <3 няма смисъл да чета натам.. :D
Tsukuda_Hiroshi
07-02-2013, 18:38
край, само обръщението ме разтопи :3 <3 няма смисъл да чета натам.. :D
Хех! Недей така, че ще ми тръгне името на човек, който разтапя панди, пандички и панденца само с 1 дума :lol:
«Sђαdow»™
07-03-2013, 06:33
Пробвал ли си с ръчкане във фейса?
Много си тъп, Саше! Имаш ли нещо в гащите или не? Нали знаеш, че срам путки не ебе?
Така че, вместо да се жалваш, излез с няколко (поотделно) и им кажи каквото мислиш, че са им яки задниците, краката, косите или там на която част от тялото им искаш да се празниш. Как очакваш да ги рутиш, като не си сексуален с тях бе момче?
А тия, дето ми говорите за "точното момиче", веднага ви виждам, че сте недорасли на по 13. Какво трябва да стане с "точната" - утре да се запознаят, да ходят 2-3 години, после да се оженят и да имат деца ли? Какви са тия абсурди?
cookie78
07-03-2013, 09:47
Заплесваш се по сприятеляването и си изпускаш момента за променяне на отношенията. Но ако приемем, че си си изцяло такъв, както казаха, не си срещнал момичето, което ще го оцени по този начин без да се мъчиш да правиш неща, които не са ти на сърцето, душата, ума и т.н.
fakesmiles
07-03-2013, 12:52
И според мен пропускаш момента.Едва ли във всички случаи,но предполагам поне няколко момичета са си мислели,че между вас може и да има и нещо по-така...
Говоря от личен опит - пишех си с едно момче,бяхме в различни градове известно време преди и аз да заживея в София.
Пишехме си,пишехме си,понякога се бъзикахме и на разни любовни и сексуални теми,но нищо повече.В началото си мислех,че може да излезе нещо,но толкова се сприятелихме,че сега си го имам абсолютно и само за приятел.Не мога да го погледна по друг начин ;д
Така че,хубаво е да си говорите много и да се опознавате,но ако наистина харесваш някое момиче,излезте,покажи й го по някакъв начин.Трябва и смелост малко.
Al3ksandra
07-03-2013, 18:10
Всичко ще се случи в точното място и точното време, няма какво да пришпорваш съдбата си. Такива момичета които търсиш ги има все още, но да ти кажа честно, са на изчезване, не те е забелязала някоя такава,която найстина ще те оцени не само като приятел а и като мъж, като човек с когото може да изгради някаква връзка и евентуално семейство. А и найстина питал ли си се дали търсиш на правилното място - едно е да търсиш сред недорасли 16 годишни пи*ли, а друго е да търсиш малко по зряли жени, може би на по 22-25 години. Е,може би ще кажеш че си малък,но нали знаеш за любоевта граници няма. Пожелавам ти успех и обърни малко погледа от момичетата към жените :) Струва си да опиташ ;)