PDA

View Full Version : как да докажа че не искам да съм поредната ?!



nanarosenova
06-27-2013, 13:50
приятелят ми е най сладкото и мило момче на света ..преди мен не е имал сериозна връзка и иска с мен да е нещо истинско да бъде истинска любов.проблема е следния: имам чувството че все още не е свикнал с мен все още се държи отдръпнато и не знам дали това ще се промени с времето защото toi si е такъв по характер но искам да знае че аз освен гадже съм аз съм му и приятелка би трябвало аз да го разбера по добре от всеки но той е много отдръпнат дори и на приятелите си нищо не споделя... не искам да бъде така .. той е камък и тaй всичко за себе си но искам да му покажа че не съм поредната и искам да счупя този камък искам да се отпусне но незнам какво да правя дали му трябва време или постоянно да се доказвам...
моля ви помогнете ми :/

heartshapedbox
06-27-2013, 14:44
От колко време сте заедно?

Take_That
06-27-2013, 17:32
но искам да знае че аз освен гадже съм аз съм му и приятелка би трябвало аз да го разбера по добре от всеки

А защо вместо на нас, не кажеш това на него, поговорете за това, обясни му как се чувстваш, обясни му, че може да ти сподели, че има твоята подкрепа и ти си до него. Ако просто не обича да споделя (тъй като каза, че си е такъв по характер), не го насилвай да говори, когато виждаш, че нещо му има, можеш да го питаш какво му е, но ако на него не му се говори, просто не го насилвай, той ще си каже сам(казвам го от личен опит, понеже и аз съм имала връзка с такъв човек, когато виждах, че не му се говори, просто го оставях и, когато той усетеше момента ми казваше всичко, просто тогава трябва да си много добър слушател :)

NikafNqkaf
06-27-2013, 20:04
Не насилвай нещата изобщо, дай му време. Остави го да си е такъв какъвто е, той с времето ще се отпусне. А за да се отпусне - Интересувай се от това как е минал денят му и от елементарни неща в ежедневието му. Като не иска да ти каже нещо и го премълчава - не ровичкай повече. Ще видиш, че като му дадеш време, ще започне да ти споделя.

SHPAIdURmeN
06-27-2013, 21:25
Нямаш избор....

BlueFace
06-27-2013, 22:56
Пусни му отзад.

anonymous708973
06-28-2013, 13:32
По принцип насърчавам разговора, в случая обаче мисля, че не е решение. Ще го натовари, ще чувства твоите очаквания, ще мисли, че е задължение да ти споделя, а от това никой не печели.
Прави му малки жестове, но не изкривени през женската представа за любов, а такива, които един мъж/момче би оценил.
В точния момент сложи ръка на рамото му и мило му кажи, че си насреща, ако има нужда. Бъди мила, подкрепяща и разбираща и сам ще се сети да дойде при теб, когато има проблем.

И не забравяй - самият факт, че имате връзка, говори много за намеренията му :)
От колко време сте заедно?

Amore-Mio*
06-28-2013, 14:00
С времето ще свикне и ще се поотпусне.

Просто сега смятам, че не би било правилно да го накараш по какъвто и да е начин да ти споделя - когато той реши, ще ти сподели.

Chacho
06-28-2013, 14:04
Нареди един ред момиче и се строй заедно с тях. Повикай гаджето си да ви види и като ви погледне, направи една крачка напред и кажи "НИ ЩА ДА СЪМ ПОРЬЕДНАТА!!!"

marilyn
06-28-2013, 14:43
Това, че си му първата сериозна връзка, не означава, че е оправдано да се държи дръпнато и тн. Казвам го от личен опит, срещнеш ли Човекът... вече не е проблем да се отпуснеш.

От колко време сте заедно, да попитам и аз.

bilqnavod
06-28-2013, 15:02
Според мен няма нищо да се получи, той очевидно не е сигурен дали иска връзка.

Tsukuda_Hiroshi
06-30-2013, 09:20
Дали ще си поредната или не, решава и той. НО! Ако той иска нещо сериозно с теб и го е страх да ти се довери, тогава всичко ще стане с времето си. Когато види, че наистина си сериозна, че държиш на него, че си до него в трудни моменти, дори и когато не знаеш какво точно му има - това са важни неща и само хората, които наистина са в живота ни остават до нас. Ще го разбере. Само идиот не би го разбрал.
Дела трябват, не думи! Не можеш да му кажеш "Аз съм човека за теб" и това да е така. Трябва да си се доказала във времето. С постоянство, с жестове, с уважение, със съвет, с помощ, когато му е необходима. Не юркай нещата. Не го тормози всеки ден "Довери ми се, довери ми се доверимисе доверимисе доверимиседоверимиседовер имисееее"! То просто ще си стане.