View Full Version : Болка
teen_427
06-27-2013, 18:13
От 2 години съм влюбена в едно момче, но той е влюбен в друго момиче, а това момиче е влюбено в друго момче.На мен не ми обръща внимание и адски много ме боли.Помогнете ми, какво да правя?Не мога да спра да мисля за него!!Сутрин като се събудя той е първата ми мисъл,през деня пак мисля за него и вечер не мога да заспя, защото мисля за него.И като заспя го сънувам,почти всяка вечер.Чувствам се много гадно.Мисля,че го обичам.Не знам какво да правя.Много боли да гледаш как момчето,което обичаш, обича друга!!!!!!!!!!
Dark_Heartbreaker
06-27-2013, 19:33
Е, ако той не проявява ама абсолютно никакъв интерес, въпреки че ти си опитала да му привлечеш вниманието (надявам се), просто няма какво повече да направиш. Забрави го. Плюс това той е в същата ситуация като теб, сигурно и на него не му е лесно. Така че бъди по-умната и се откажи докато е време. Не, не мисля, че го обичаш. Любовта идва с времето, през което двама души са заедно. ;)
П.П. На колко сте? (просто от любопитство)
teen_427
06-27-2013, 19:40
На 17 сме
teen_427
06-27-2013, 19:44
И Dark_Heartbreaker, благодаря,наистина ще е по-добре да го забравя!!!
BlueFace
06-27-2013, 22:04
Не го обичаш, само се филмираш, нормално е за момичета на твоята възраст. Ще го израстеш, но после ще те е яд, че си си тровила живота с такива глупости. Като не те харесва -> има други. 90% от връзките в тийн годините не траят повече от 1-2-3 години максимум. Ако очакваш някаква романтична развръзка като по филмите, съжалявам, че ще те разочаровам, но в реалния живот нещата не се случват точно така ; ) Сега са ти най-хубавите години от живота, изживей ги, вместо да ги пропиляваш в тичане след задника на някакво си момче.
Take_That
06-27-2013, 22:06
Е, ако той не проявява ама абсолютно никакъв интерес, въпреки че ти си опитала да му привлечеш вниманието (надявам се), просто няма какво повече да направиш. Забрави го. Плюс това той е в същата ситуация като теб, сигурно и на него не му е лесно. Така че бъди по-умната и се откажи докато е време. Не, не мисля, че го обичаш. Любовта идва с времето, през което двама души са заедно. ;)
+1 Та като заговорихме за това,ти опитвала ли си да привлечеш вниманието му?
miss_cherry
06-27-2013, 22:17
Няма какво да направиш.Да,гадно е да не отговарят на чувствата ти,но на почти всеки се случва и няма как да се избегне.Опитай се да не мислиш за него и спри да се надяваш,че може да се получи нещо,а си живей живота!
Светът е пълен с момчета, не се филмирай, намери си друг, очевидно с този няма да стане.
dark_girl
06-28-2013, 12:17
Най-добре се откажи.Насила не става.Тези неща се преодоляват,има и други момчета.Когато всичко се случи от само себе си и не е нагласено,тогава можеш да кажеш,че е истинска любов.
Fantasyyy
06-28-2013, 20:12
Разбирам че ти е супер гадно да не се интересува изобщо от теб,но почти всеки е изживял несподелената любов.Откажи се от него и си намери някакво занимание през деня-поне така няма да мислиш постоянно за него.Не е последното момче на света,огледай се и ще разбереш че има и други момчета за които ще си заслужава.
Сигурна ли си, че момчето е влюбено в момичето в което е влюбено другото момче, а момичето знае ли за чувствата на момчето или го крие от момичето. Дефакто момичето осъзнава ли, че може да загуби момчето, което си пада по другото момиче, заради момчето влюбено в другото момиче... Толкова много въпроси напират в главата ми... ами ако момчето е гей и обича момчето, което обича момичето, което обича момчето ?
Познато чувство и при мен беше така.
Харесвах едно момче но си имаше гадже, нямах шанс. Ден и нощ той ми беше в главата (и дори и в сънища). Направо ти съчувствам. После си повтарях "Няма да стане, зарежи". Когато ме питаха още харесвам ли го и аз казвам "не". Макари и в момента, когато си имам гадже, малко го харесвам.
Знаеш ли, бъди директна, излей всичко, ако трябва затвори очи и избягай, ама кажи всичко. След туй каквото стане, стане.
Късмет;)