Влез

View Full Version : Това преля чашата-той споделя на майка си....

cappycappy
06-27-2013, 18:46
Много съм отчаяна, имам връзка от една година с мамино синче. Много пъти съм правила компромиси с това (мама това, мама онова, мама каза така,ям само манджите на мама) - знаете какво означава мамино синче, няма нужда да казвам.
Като цяло връзката ни е хубава, въпреки тези неща, не съм се оплаквала че съм с него, опитвах се да приема това че е такъв тип "мъж"....но това, което се случи вчера меко казано преля чашата,беше върхът,черешката на тортата!!!
Говорихме си по телефона за секс, за капути и т.н. Обсъждахме какви презервативи искаме да пробваме -оребрени...най накрая се оказа че през цялото време МАЙКА МУ е седяла до него в стаята и е слушала!!!
Аз му казах че това ме е смутило и ми е конфузно, а той отвърна че това е съвсем нормално да обсъжда с мама за сексуалния ни живот. И че това не е първия път в който мама е ставала свидетел на такива разговори. Той е на 24 да кажа... нямам думи!!! Заяви ми че нямам право да му забранявам да казва на майка си как правим секс с него и какви капути използваме...
Това според вас нормално ли е?

AlokiNn
06-27-2013, 18:53
И ни го споделяш.. защото?

AlokiNn
06-27-2013, 18:53
Ако не те кефи това го зарежи.
Ако можеш да го възприемеш по този начин бъди с него. Повече съмнявам се да има какво да направиш :)

cappycappy
06-27-2013, 19:20
Ако не те кефи това го зарежи.
Ако можеш да го възприемеш по този начин бъди с него. Повече съмнявам се да има какво да направиш :)

Искам да попитам дали според вас е нормално това?

Rabalka
06-27-2013, 19:47
Що да нее нормално.Пък и маика му може да се учи :D

dragoncat
06-27-2013, 19:51
Според мен не е нормално. И аз бих се притеснила много ако приятелят ми споделяше такива неща на майка си.. ;д

anonymous908491
06-27-2013, 20:01
Според мен не е нормално. И аз бих се притеснила много ако приятелят ми споделяше такива неща на майка си.. ;д

Задаваш въпрос, след това отговаряш, а най-тъжното е, че дори не си жена.
Тая шизофрения понякога е много коварна.

Mimi_mimi_99
06-27-2013, 20:19
и аз си казвам на мама с кого съм правила разни неща и тя ми помага що да не си казва и той

Fisherman
06-27-2013, 20:27
и аз си казвам на мама с кого съм правила разни неща и тя ми помага що да не си казва и той

е ама ти си фейк,можеш да се хвърлиш през балкона и пак да правиш разни неща

Mimi_mimi_99
06-27-2013, 20:28
не мога

ge6aaaa3
06-27-2013, 20:30
е ама ти си фейк,можеш да се хвърлиш през балкона и пак да правиш разни неща

+ :D

Mimi_mimi_99
06-27-2013, 20:32
и аватара ти е грозен и си комунист

Fisherman
06-27-2013, 20:47

да комунист съм,какво лошо има в това

tireheb
06-27-2013, 20:50
аз съм сатанист, какво лошо има в това

ge6aaaa3
06-27-2013, 20:56

Я, я ни обясни какво е комунист? А комунизъм? Много ми е интересно какви са ти представите за това? Нали знаеш, че комунизъм не е имало никъде?

draid
06-27-2013, 21:36
Ами да споделя с майка си не е ненормално, все пак каква е разликата от това да сподели с някой приятел и с нея. Ако я чувства достатъчно близка няма ядове. Ако обаче другото е вярно, че наистина е мамино синче и не прави нищо без мама и тя постоянно го контролира, тогава това не е мъж :D :D :D

granger
06-27-2013, 21:40
Ебахти и проблема човеееееееек?!
Да не сте раснали в гората?

interista8
06-27-2013, 22:36
Черешката на тортата може да се окаже, ако той накара майка си да ви снима докато го правите. По-добре мамино синче, ако беше татино можеше да предложи да правите тройка ... Oh Gosh

BlueFace
06-27-2013, 23:48
Зарежи го, няма смисъл да си губиш времето с разглезени мамини синчета. Това, че споделя на майка си е странно, но само по себе си не би се оказало сериозна пречка. Да, ще е неловко като си в една стая с майка му и знаеш, че той и е разказал в каква поза си му лапала, но дори и това е преодолимо. Но щом е такова разглезен директно го разкарвай. С такъв човек можеш да имаш само някаква посредствена връзка, ако решите да станете по-сериозни, в частност брак, животът ти ще се превърне в ад. Майка му ще те съсипе, а той винаги ще я защитава. Горко и тежко на момичето, което ще се омъжи за него.

marilyn
06-28-2013, 10:23
Ти сега ли се усети, че е мамино синче? Изобщо какво се занимаваш с такива? Това са клинични случаи, няма да се оправи. И да, ужасно е да споделя с майка си каквото и да е за сексуалния си живот.

Chacho
06-28-2013, 10:32
Ако ти не искаш да споделя тези неща, тогава трябва да се съобрази с теб. Ако не може да ти опази тайните, ти си избираш как да реагираш.

Иначе е толкова ненормално, колкото е ненормално и ти да се дразниш от това. Оставям ти сама да си го интерпретираш това.

Zarity
06-28-2013, 11:26
Много интересно,гледам в коментарите повечето смятате че не е такъв проблем. Найстина ли смятате,че мъж,МЪЖ на 24 години споделя такава лична информация за живота си,а и подразбирам,че щом майка му е в стаята с него,той живее с техните?На 24 години?
Авторке, от сега да знаеш че никога няма да се пребориш с майката в този случай и винаги ще бъдеш сравнявана и омаловажавана. По принцип това не е чак такъв проблем,като се има предвид че все пак това е жената на която дължи живота си,но се опитай да го накараш да не намесва информация която засяга и самата теб и личните ти неща.

FuCKkK13
06-28-2013, 11:52
Ами да споделя с майка си не е ненормално, все пак каква е разликата от това да сподели с някой приятел и с нея. Ако я чувства достатъчно близка няма ядове. Ако обаче другото е вярно, че наистина е мамино синче и не прави нищо без мама и тя постоянно го контролира, тогава това не е мъж :D :D :D

абе да ти кажа има някаква тънка линия,която разграничава споделянето на майка му за такова нещо и на приятелите му
( даже ми е леко противно)
достатъчно близка ? всеки чувства майка си достатъчно близка ама той още малко ще я накара при тях да стои :?

и да.. мъжа ти не е мъж 8-)

stynioo
06-28-2013, 11:54
и да.. мъжа ти не е мъж 8-)

that's all.

skok
06-28-2013, 11:55
А ти па споделяш на цял форум ма.

shusha
06-28-2013, 11:59
Какво ти пречи да му кажеш майната и нито мама да видиш, нито него :д ?

Chacho
06-28-2013, 12:48
А ти па споделяш на цял форум ма.

хахахаахахахахах

Scarface_
06-28-2013, 12:56
хахахахаха различни хора , различни идеали

anonymous708973
06-28-2013, 13:02
Много съм отчаяна, имам връзка от една година с мамино синче. Много пъти съм правила компромиси с това (мама това, мама онова, мама каза така,ям само манджите на мама) - знаете какво означава мамино синче, няма нужда да казвам.
Като цяло връзката ни е хубава, въпреки тези неща, не съм се оплаквала че съм с него, опитвах се да приема това че е такъв тип "мъж"....но това, което се случи вчера меко казано преля чашата,беше върхът,черешката на тортата!!!
Говорихме си по телефона за секс, за капути и т.н. Обсъждахме какви презервативи искаме да пробваме -оребрени...най накрая се оказа че през цялото време МАЙКА МУ е седяла до него в стаята и е слушала!!!
Аз му казах че това ме е смутило и ми е конфузно, а той отвърна че това е съвсем нормално да обсъжда с мама за сексуалния ни живот. И че това не е първия път в който мама е ставала свидетел на такива разговори. Той е на 24 да кажа... нямам думи!!! Заяви ми че нямам право да му забранявам да казва на майка си как правим секс с него и какви капути използваме...
Това според вас нормално ли е?

Бягай и не се обръщай!
Мъжът трябва да е сериозен, отговорен и надежден, не тича при маминка за всяко нещо.
Утре ще има "мусаката ти не е като на мама", "мама миеше пода по-добре" и "мама каза, че тия панталони не си вървят с тая риза". Ще решите да се отделите, маминка учтиво ще предложи да живеете при нея, за да се спести наема; бебе ще имате, милата свекърва ще каже как да се кръщава.
За какво ти е такъв?!

DragonLady
06-28-2013, 20:23
Ти сега ли се усети, че е мамино синче? Изобщо какво се занимаваш с такива? Това са клинични случаи, няма да се оправи. И да, ужасно е да споделя с майка си каквото и да е за сексуалния си живот.
+1
махай го тоя докато е време. Не виждам как би могла да имаш бъдеще с такъв човек. Не си губи времето с него!

baby_baby
06-28-2013, 20:46
Е какво лошо има то и аз преди ходех с едно момче и той си споделяше всичко на майка си :)

Mitizaro
06-28-2013, 20:57
АХАХАХАХАХ...

аве да ти е сладко.

(е*авам се)

Teen♥P♥nda
06-28-2013, 21:21
Зарежи го, ебаси .. на 24 ... представям си как майката глади, а той е пуснал на високо говорител ХАХАХА.

portokalka1994
06-29-2013, 20:44
Само аз ли мисля, че това е трол? И в случай, че не е: не е нормално - замисли се върху прекратяване на отношенията.