Влез

View Full Version : Обица на пъпа

baybay
06-29-2013, 10:08
Хаййй! Каня се от доста време да си пробия пъпчето, голяма съм си бъзла, за татус събрах смелост, ама за обичка там, все не мога да се реша и да го направя. Та, към тези, който имат обичка на пъпчето, боли ли много? Чувала съм, че пъпа не бил най-болезненото място, но все пак, търпима/поносима ли е болката, знам, че самото пробиване става за секунди, но след това как е, знам, че и бавно зараства, та вие сте! Събирам информация, така че, мнения и съвети приемам всякакви, от хора които са се пробивали там, разбира се. :)

heartshapedbox
06-29-2013, 10:26
Не се пробивай преди морето (ако ще ходиш), може да се раздразни от пясъка=мръсотийките във водата.
Не боли, абсолютно търпимо е както пробиването, така и заздравителния процес. :)

Зайче..
06-29-2013, 10:30
Няма да умреш от болка, не се притеснявай.
Според мен татусите болят повече от пиърсинга, така че можеш да бъдеш спокойна. ;д

baybay
06-29-2013, 10:56
Ахммм, знам, затова съм решила, че ще е след морето, т.е към края на август, само да се реша вече наистина, хахаха. Не отказвам още мнения :D

lovelywords
06-29-2013, 13:52
Бях с майка ми преди няколко години, когато си направи обица на пъпа и може да се каже,че болката е поносима, а и всичко се случва за секунди ;д Спомням си, че веднъж беше отишла на плаж и явно не беше завила винтчето докрай и излезе от водата без обица :Д