View Full Version : Обица на пъпа
Хаййй! Каня се от доста време да си пробия пъпчето, голяма съм си бъзла, за татус събрах смелост, ама за обичка там, все не мога да се реша и да го направя. Та, към тези, който имат обичка на пъпчето, боли ли много? Чувала съм, че пъпа не бил най-болезненото място, но все пак, търпима/поносима ли е болката, знам, че самото пробиване става за секунди, но след това как е, знам, че и бавно зараства, та вие сте! Събирам информация, така че, мнения и съвети приемам всякакви, от хора които са се пробивали там, разбира се. :)
heartshapedbox
06-29-2013, 10:26
Не се пробивай преди морето (ако ще ходиш), може да се раздразни от пясъка=мръсотийките във водата.
Не боли, абсолютно търпимо е както пробиването, така и заздравителния процес. :)
Няма да умреш от болка, не се притеснявай.
Според мен татусите болят повече от пиърсинга, така че можеш да бъдеш спокойна. ;д
Ахммм, знам, затова съм решила, че ще е след морето, т.е към края на август, само да се реша вече наистина, хахаха. Не отказвам още мнения :D
lovelywords
06-29-2013, 13:52
Бях с майка ми преди няколко години, когато си направи обица на пъпа и може да се каже,че болката е поносима, а и всичко се случва за секунди ;д Спомням си, че веднъж беше отишла на плаж и явно не беше завила винтчето докрай и излезе от водата без обица :Д