View Full Version : ??
secrett_angel
06-29-2013, 23:23
Здравейте не искам да си мислите, че се шегувам или нещо подобно но просто ми е интересно, та въпросът ми е как се приготвяте за секс (въпросът е към момичетата)? В смисъл правите ли си интимни прически и бръснете ли си дупето (понеже има някои с много косми) ??
Smrazqvashta
06-29-2013, 23:30
Аз винаги се бръсна, не само за секс? Това е все едно да питаш: поддържате ли се?
HollyGolightly
06-29-2013, 23:55
Нищо не правя, за да се подготвя за секс. Просто независимо дали ще правя или не, аз съм си чиста и без косми :?
Все едно да ме питаш как се подготвям за целувка, мия ли си зъбите преди това или не
MarkKnight
06-30-2013, 00:43
преди секс си слагам к*ра на мястото му
Абе момичето пита за интимни прически, а не за бръснене като поддръжка. Как веднага започнахте да си защитавате хигиенните навици...
Аз не си правя прически. Махам всичко, защото просто не ми е приятно. И не, не си представям някой наистина да си бръсне дупето :lol: Ако някой има проблем с окосмяването, защо не кола маска?? С бръсненето ще стане ужасно. ;D
xXxPETYAxXx
06-30-2013, 08:06
Интимни прически не си правя, просто защото нямам нерви да оформям лентички, ромбчета, сърчица и т.н. Пробвала съм, защото честно казано ми харесва повече с мъничка лентичка, отколкото съвсем без, но нещо ми се получи крива и се отказах да се занимавам, та и аз махам всичко. :D
baby_baby
06-30-2013, 13:58
Еми не се подготвям аз винаги съм глатка
Абе по форумите всички сте гладки.. На живо нещо .. Рядко попадам на истинско гладко момиче!
До петък бях все още окосмена, но ходих на козметичка и сега сам гладка все още.По дупето нямам нищо и как такаще имаш косми по дупето бе?
Прически не си правя, гладка съм винаги.
FuCKkK13
07-01-2013, 08:40
Абе по форумите всички сте гладки.. На живо нещо .. Рядко попадам на истинско гладко момиче!
2ра тема в която засичам нещо такова написано от теб
почвам да си мисля,че ти такива си ги намираш,а не са ти виновни момичетата 8-)
и темата е глупава,да ... това си е лична хигиена - би трябвало винаги да се поддържаш
не ги бръсни,а мини с кола маска,после едно 3 седмици си си ОК ..
psychopath
07-01-2013, 11:14
На мен интимните прически са ми много инфантилни и нелепи хахах
по-добре да наподобява няколкодневната ми брада, отколкото некви си чертички и орнаменти хаха