Влез

View Full Version : ??

secrett_angel
06-29-2013, 23:23
Здравейте не искам да си мислите, че се шегувам или нещо подобно но просто ми е интересно, та въпросът ми е как се приготвяте за секс (въпросът е към момичетата)? В смисъл правите ли си интимни прически и бръснете ли си дупето (понеже има някои с много косми) ??

Smrazqvashta
06-29-2013, 23:30
Аз винаги се бръсна, не само за секс? Това е все едно да питаш: поддържате ли се?

HollyGolightly
06-29-2013, 23:55
Нищо не правя, за да се подготвя за секс. Просто независимо дали ще правя или не, аз съм си чиста и без косми :?
Все едно да ме питаш как се подготвям за целувка, мия ли си зъбите преди това или не

MarkKnight
06-30-2013, 00:43
преди секс си слагам к*ра на мястото му

Azoria
06-30-2013, 00:47
Абе момичето пита за интимни прически, а не за бръснене като поддръжка. Как веднага започнахте да си защитавате хигиенните навици...

Аз не си правя прически. Махам всичко, защото просто не ми е приятно. И не, не си представям някой наистина да си бръсне дупето :lol: Ако някой има проблем с окосмяването, защо не кола маска?? С бръсненето ще стане ужасно. ;D

xXxPETYAxXx
06-30-2013, 08:06
Интимни прически не си правя, просто защото нямам нерви да оформям лентички, ромбчета, сърчица и т.н. Пробвала съм, защото честно казано ми харесва повече с мъничка лентичка, отколкото съвсем без, но нещо ми се получи крива и се отказах да се занимавам, та и аз махам всичко. :D

baby_baby
06-30-2013, 13:58
Еми не се подготвям аз винаги съм глатка

AlokiNn
06-30-2013, 21:59
Абе по форумите всички сте гладки.. На живо нещо .. Рядко попадам на истинско гладко момиче!

Rabalka
07-01-2013, 01:46
До петък бях все още окосмена, но ходих на козметичка и сега сам гладка все още.По дупето нямам нищо и как такаще имаш косми по дупето бе?

marilyn
07-01-2013, 07:12
Прически не си правя, гладка съм винаги.

FuCKkK13
07-01-2013, 08:40
Абе по форумите всички сте гладки.. На живо нещо .. Рядко попадам на истинско гладко момиче!

2ра тема в която засичам нещо такова написано от теб

почвам да си мисля,че ти такива си ги намираш,а не са ти виновни момичетата 8-)

и темата е глупава,да ... това си е лична хигиена - би трябвало винаги да се поддържаш
не ги бръсни,а мини с кола маска,после едно 3 седмици си си ОК ..

psychopath
07-01-2013, 11:14
На мен интимните прически са ми много инфантилни и нелепи хахах
по-добре да наподобява няколкодневната ми брада, отколкото некви си чертички и орнаменти хаха