View Full Version : Вярвате ли?
valentina96
06-29-2013, 23:49
Вярвате ли в любовта? Вярвате ли в сродните души? .. че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас .. Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Във истинската, вечната любов? .. Вярвате ли?
Аз лично ще отговоря с да на всички въпроси. Имах късмета веднъж да се докосна до това толкова велико за мен чувство и бих казала, че въпреки болката в края на тази красива лъжа, не се бях чувствала така добре през живота си. Любовта те издига и в същото време може да те закопае .. Да, от нея боли, но не е ли сладка тази болка? Според мен хората сме големи мазохисти щом иде реч за любовта. Наранява ни, използва ни, тъпче ни, но ние не се отказваме .. търсим я отново ...
HollyGolightly
06-30-2013, 00:03
Вярвате ли в любовта? да
Вярвате ли в сродните души?да
че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? не!
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? не
Във истинската, вечната любов? много ми се иска, но повече клоня към не
Вярвате ли в любовта? Не само вярвам, но и я изпитвам.. :)
Вярвате ли в сродните души? Да.
.. че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас .. Мне, определено не мисля,че е създаден специално за това. ;D
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Може би малко.
Във истинската, вечната любов? Иска ми се да вярвам, но от това, което виждам при старите двойки, май накрая наистина остава само навика.
Вярвате ли в любовта? Да
Вярвате ли в сродните души? Не
че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? Ноуп
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Абсурд
Във истинската, вечната любов? Да
Tsukuda_Hiroshi
06-30-2013, 08:39
Преди отговора на всички тези въпроси беше "Да". Сега вече нещата много се промениха. Особено последната седмица. Вече съм склонен да мисля, че е възможно човек да се влюби в друг човек, да иска да е само и единствено с него, да не изневерява, да се промени заради този човек, но това изобщо не е гаранция, че другия ще оцени всичко това. Всъщност почти сигурно е, че няма. Това рано или късно води до раздяла и съответно поражда отново всички тези въпроси.
Относно сродните души - точно такава "сродна душа" ми го забоде и най-странното е, че сме 1 в 1 еднакви. Имам предвид интереси, начин на мислене... Явно сме се различавали по едно единствено нещо и точно това ми изигра лоша шега, но да, смятам, че има сродни души. За съжаление, това изобщо не означава, че нещата между тях ще се получат...
ge6aaaa3
06-30-2013, 08:40
КО? НЕ!
sunshine :**
06-30-2013, 14:47
Вярвате ли в любовта? - естесвено : ))
Вярвате ли в сродните души? - да
че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? - колкото и наивно да е , вярвам :)
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? донякъде
Във истинската, вечната любов? - истинска - да , но вечна - няма :)
heartshapedbox
06-30-2013, 15:02
1.Вярвате ли в любовта? Естествено.
2.Вярвате ли в сродните души? Да,но не мисля, че човек има една единствена сродна душа.
3.Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Силно привличане-да, но любов-в никакъв случай.
4.Във истинската, вечната любов?Абсолютно,макар че с времето се видоизменя от страстна любов към по-спокойна, улегнала такава, а и навика и рутината също си казват своето.
Tyler The Creator
06-30-2013, 15:03
Сичко е пари деца ;)
PainMonopoly
06-30-2013, 18:35
Любовта е игра на хормони и има еволюционната цел мъж и жена да създадат потомство и да останат заедно докато жената е бременна или децата са малки и имат нужда от протекция. Съответно действието на хормоните намалява с времето. Съответно вечна любов няма.
Какво точно е любовта за тези, които питат дали някой вярва?
Любовта е чувство, хормони, химия ако щете... и съществува. Като всяко чувство - появява се, а след това изчезва. Не трае вечно, но и не се губи безвъзвратно. Ако искаме да продължи, трябва да го "подхранваме/поддържаме".
Не вярвам, че има един-единствен човек, създаден за всеки от нас. Всичко е въпрос на обстоятелства.
За сродните души не мога да кажа. Не вярвам, че има. Поне не и в този смисъл, в който си ги представят всички.
DisappointedDreamer
06-30-2013, 18:47
Вярвам в любовтта.
NotPrettyEnough
06-30-2013, 19:16
Вярвате ли в любовта? Да
Вярвате ли в сродните души? Да
че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? Не
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Да
Във истинската, вечната любов? Не
Вярвате ли в любовта? Да
Вярвате ли в сродните души? Не съм сигурна
. че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас - Не
Във истинската, вечната любов? ? Не знам , иска ми се да вярвам , но всяко нещо има начало и край , любовта също .
Priceless
07-01-2013, 06:40
КУГААААААА?!
ША ГУ ЧУПА ТОА ТАЛАВИЗОР !!!!!!!!! ША МА ПЛАШИ С ТАЛАВИЗОРААА
Вярвате ли в любовта?
Да, но не вярвам във вечната любов.
Вярвате ли в сродните души?
Да, даже вярвам, че съм намерила своята. Но не смятам, че това трябва да бъде човекът, с който искам да си прекарам живота, да ми е гадже/съпруг и тн. Обичам си го много този човек, прекрасен е, дава ми много, приятели сме към момента и така е най-добре.
Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
НЕ, за да обикна някого, трябва да го опозная.
Във истинската, вечната любов? .. Вярвате ли?
В истинската любов- да, във вечната- не.
И да допълня от себе си нещичко... любовта не е равносилна на болка. Повечето хора вярват, че обичаш ли- означава, че рано или късно ще те боли. Ами не. Ако си намираш подходящи хора, ако се доверяваш на правилните и срещаш в живота си ценни и смислени хора... няма да боли.
invisible_girl
07-01-2013, 11:57
Вярвате ли в любовта? Да.
Вярвате ли в сродните души? всеки човек е различен и е уникален по свой собствен начин,така че сродни души..едва ли..просто са си допаднали :)
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? ами зависи,но за тези които гледат характера няма как да се влюбят от пръв поглед в даден човек.
Във истинската, вечната любов? в истинската - да. във вечната също,макар че нищо не е вечно.
Любовта те издига и в същото време може да те закопае ..- ОПРЕДЕЛЕНО.
Да, от нея боли, но не е ли сладка тази болка? хех да :) като отрова е, не трябва но продължаваш да я пиеш.
Според мен хората сме големи мазохисти щом иде реч за любовта. Наранява ни, използва ни, тъпче ни, но ние не се отказваме .. търсим я отново ... - така е,но не любовта наранява, а хората,които не знаят да обичат. :)
klimatronik
07-01-2013, 13:27
За всички философи ,които твърдят ,че любовта изчезвала до 3 години - куур :D
Обяснете ми, как разделени хора за много години като се съберат, отново пламват чувствата?
LadyTerrible
07-01-2013, 17:34
Вярвате ли в любовта? Вярвате ли в сродните души? да
.. че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас ?не мисля,че съществува само един единствен човек,който е перфектен за нас в целия свят.Има много хора,с които бихме си допаднали.
.. Вярвате ли в любовта от пръв поглед? чак любов не,но химия от пръв поглед има,любовта изисква време и опознаване
Във истинската, вечната любов? да,има я,но истинската любов не е само слоумоушън,рози,всичко розово,прекрасно и така за вечни времена...истинската любов е трудна,защото когато наистина обичаш някого,не можеш да си тръгнеш просто така,намира се рядко,изисква компромиси,себеотричане,бо рба,на колкото и изпитания да се подлага-тя може да устои,каквото и да я разделя-тя го преудолява и дори хората да не са заедно,все пак се обичат и споменът за това,през което са преминали не може да изчезне просто така.
:)
John_Deep
07-01-2013, 17:37
Вярвате ли в любовта? Не.
Вярвате ли в сродните души? .. че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас .. Не.
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Не.
Във истинската, вечната любов? .. Вярвате ли? Не.
Вярвате ли в любовта? горед-долу
Вярвате ли в сродните души?не
че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? не!
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? не
Във истинската, вечната любов? не
Вярвате ли в любовта? Да
Вярвате ли в сродните души? .. че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас .. Да
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Не
Във истинската, вечната любов? .. Вярвате ли? Да
wtfstfu91
07-02-2013, 07:06
За моя жалост вече не, не, не и не. Окончателно.
Tsukuda_Hiroshi
07-02-2013, 18:31
За всички философи ,които твърдят ,че любовта изчезвала до 3 години - куур :D
Обяснете ми, как разделени хора за много години като се съберат, отново пламват чувствата?
МЪ веднага! Просто са достатъчно глупави да мислят, че този/тази дето са зарязали е застинала във времето личност, която нито се променя, нито има съвсем различни вече желания, вкусове и навици. Представят си как всеки е на нивото, което е оставен. След време става ясно, че двамата са толкова различни, че вече не са това, което искат. Съответно хората се влюбват в спомена за своите някогашни половинки.
Fantasyyy
07-02-2013, 19:33
Вярвате ли в любовта? Да
Вярвате ли в сродните души?..че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? Не
Във истинската, вечната любов? Да
gummybear
07-03-2013, 01:29
Вярвате ли в любовта? - да.
Вярвате ли в сродните души? - не знам.
че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? - само за мен? Хм...може би.
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? малко.
Във истинската, вечната любов? - вечна ли? Хаха,не.
МЪ веднага! Просто са достатъчно глупави да мислят, че този/тази дето са зарязали е застинала във времето личност, която нито се променя, нито има съвсем различни вече желания, вкусове и навици. Представят си как всеки е на нивото, което е оставен. След време става ясно, че двамата са толкова различни, че вече не са това, което искат. Съответно хората се влюбват в спомена за своите някогашни половинки.
Аз съм ти живото доказателство, че тая теория е грешна.
sneering
07-03-2013, 14:25
Има един еднакъв поглед към света,който е основата на всички интересни разговори и сякаш ставаш един човек с отсрещния.Нещо като силен екип преминаващ всички видове бури,и радващ се по еднакъв начин на слънцето след бурите.И като прибавиш на този екип едни перфектни открити взаимотношения,без тайни и едно себеопознаване,което е плод на многото разговори с еднакъв поглед,се получава бетон.
За мен това е плана който трябва да се спазва...
Останалото са толкова клиширани наименования,че чак от клишираност хората са загубили представа за истинската дефиниция на нещата.
Georgi.M
07-03-2013, 17:22
1.Вярвате ли в любовта? Не
2.Вярвате ли в сродните души? Да
3.Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Привличане и то силно :)
4.Във истинската, вечната любов? Не,всичко е привързване :)
ShtrudeL
07-03-2013, 17:50
Вярвате ли в любовта? да ест
Вярвате ли в сродните души? Да
.. че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас .. Не.
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Не.
Във истинската, вечната любов? .. Вярвате ли? Да, но не мисля, че ще ми се случи. (това за вечната)
мх
като цяло тея неща са толкова.. обобщени..
Вярвам на себе си, че мога да обичам вечно, силно и постоянно, но не вярвам, че някой друг може да ме обича така.
Al3ksandra
07-03-2013, 18:25
Вярвате ли в любовта? - Абсолютно да, без нея дали щеше да има толкова много двойки, семейства, деца..
Вярвате ли в сродните души? - Сигурна съм че има, но не е задължително да се разглежда под аспекта под който го приемат всички...
...че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? - По вероятно не, иначе не би могъл да се превърне в човека в когото ще се влюбя...
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Донякъде, защото когато се запознах със сегашния си приятел, той още като ме видя за първи път и мисля че хлътна страшно много, но дали се влюби това вече не съм сигурна. Докато при мен не стана от пръв поглед, в смисъл допадна ми, хареса ми, изпитах някаква симпатия към него,исках да го опозная но не мисля че това е влюбване. Може би влюбването става с времето,неусетно, след като опознаеш човека и видиш някой негови страни.
Общо взето мога да говоря много по въпроса за влюбване и симпатии, но няма да се отклонявам от темата, не това е целта ми.
Във истинската, вечната любов? .... Може и да я има, аз чувствам че обичам някой по начин по който любовта ми няма да залезе никога към него, просто го усещам и знам, но не знам дали и неговата към мен ще устои на времето.