Влез

View Full Version : проблем ли е

stellata
06-30-2013, 22:09
Докато го правя ме боли, но не охкам и пъшкам. Даже приятелят ми ме попита дали ме боли и аз му казах да и се учуди. Имам нещо като срам да го правя, не ми е приятно. Това проблем ли е

BlueFace
06-30-2013, 22:16
На 14 ли си ? Може да е от това

AlokiNn
06-30-2013, 23:52
Я обясни малко по-обстоятелно и стегнато, че нищо не разбирам. Кажи и на колко години си.

Seattle
07-01-2013, 05:06
Кое по точно питаш дали е проблем:
-че те боли
-че не охкаш и пъхкаш
-че не казваш на приятеля си че те боли
-че той се учудва на тва че не му казваш че те боли
-или че те е срам да пъшкаш??????????????????

Докато го правя ме боли

Всъщност какво точно правиш?

In*The*Face
07-01-2013, 06:45
Ако правите секс от скоро е нормално да те боли. Това продължава относително различно време, но има жени на които им трябват месеци преди да започнат да изпитват не само удоволствие, а и да премине болката особено при проникване. От първия ти пост наистина не се разбира какво точно питаш. Нормално е да те боли, хубаво е да се отпуснеш и да споделяш такива неща с партньора си, в началото можете да използвате лубрикант, защото проникването е по-лесно. Охкането и пъшкането не са задължителни, но се са и срамни.

marilyn
07-01-2013, 07:09
Каква е причината за болката? Ако са първите пъти, в които правиш секс през живота си- ок, разбирам. Ама да си те боли ей така... безпричинно?!

Pedigree
07-01-2013, 11:12
Отпусни се. Не си на клане, а да си правиш кефа.

stellata
07-01-2013, 21:30
на 18 съм (не го казах защото в профила ми го пише) и проблем ли е че не охкам и пъхкам

stellata
07-01-2013, 21:31
на 18 съм (не го казах защото в профила ми го пише) и проблем ли е че не охкам и пъхкам То да боли ама за охкането и пъхкането

kammi
07-02-2013, 00:06
След като те боли и не ти е приятно е нормално да не охкаш. И отговори наскоро ли си започнала да правиш секс?
Ако е отскоро след известно време болката ще отмине и кажи на приятелят ти да е по-внимателен,по-нежен.

stellata
07-02-2013, 07:57
Правя го почти от една година и пак повтарям
БОЛКАТА НЕ Е ПРОБЛЕМА
а охкането и пъшкането

мале като чели на индианци говоря

MsMiracle
07-02-2013, 09:26
Правя го почти от една година и пак повтарям
БОЛКАТА НЕ Е ПРОБЛЕМА
а охкането и пъшкането

мале като чели на индианци говоря

Не си правиш услуга ..

BlueFace
07-02-2013, 14:32
Еми като си скована като пън ще те боли. Той човека сигурно с някой шкаф ще прави по-страстен секс. Не знам приятеля ти как издържа, може да си много яка и да му е кеф дори и без някаква емоционална реакция от твоя страна. Но лично за мен сексът не би бил толкова удовлетворяващ ако момичето не изпитва удоволствие.

baby_baby
07-02-2013, 20:09
Отпусни се. Не си на клане, а да си правиш кефа.

Тук съм съгласна просто се отпусни и не мисли за това не е нищо страшно :)

whysosad
07-02-2013, 20:15
Това, че не си се изразила правилно - не ни прави индианци! Пак си прочети първия пост!
И какво да направим ? Като не ти се пъшка - недей. Като ти харесва да си тиха като и аз незнам какво.. бъди си!
В крайна сметка какво ни питаш нас? Да не те е*ем ние?!

stanislava99
07-02-2013, 20:31
Ако проблема ти е "пъшкането и охкането" предполагам,че те е срам ?! Не съм правила все още секс , защото съм на 14 години, а и нямам приятел,но съм чела,че когато мъжът чува удоволствието на жената това му дава повече самочувствие и желание. Не разбирам много по тази тема,но без обиди please !