Влез

View Full Version : Само при мен ли е така?? Моля за вашето мнение!!

melinnda
07-02-2013, 16:46
Здравейте, значи аз съм момиче на 21 години, имала съм сексуални контакти с 2 момчета, и с никое от тях не съм успяла да изпитам оргазъм , само клиторен ... това нормално ли е? даже дори понякога не изпитвам и удоволствие по време на секс... дали проблемът е в тях или е в мен нещо ? била съм само с 2ма и си мисля че примерно с 1 може да е заради него но и с другия ли ... нз на някой случвало ли се е?? моля кажете вашето мнение много ще съм ви благодарна!!!

marilyn
07-02-2013, 17:33
От много време ли правиш секс? Смяташ ли, че познаваш добре тялото си?

Сама стигала ли си до вагинален оргазъм?

Отпускаш ли се напълно като правиш секс?

melinnda
07-02-2013, 17:36
За пръв път го направих на 16, значи околко 5 години. В началото наистина не се отпусках напълно защото бях притеснена но след това вече се отпускам напълно и не се притеснявам. Когато мастурбирам сама понякога ми харесва мн повече отколкото с приятеля ми ... и съм стигала сама до вагинален огразъм , но с него не мога ... нз защо...

Passion39
07-02-2013, 17:53
Значи проблемът е в него.
Говорете какво ви харесва най - много, така ще си доставите максимално удоволвствие и двамата.

ben10
07-02-2013, 19:48
Дали е възможно просто да са с малки "инструменти" и за това да не изпитваш удоволствието, което действително трябва да изпиташ ?

Баща Ти
07-02-2013, 19:56
Дали е възможно просто да са с малки "инструменти" и за това да не изпитваш удоволствието, което действително трябва да изпиташ ?

А дали е възможно да са с толкова големи инструменти, че да не изпитва удоволствието, което трябва?

baby_baby
07-02-2013, 20:06
Проблемът е в него

melinnda
07-02-2013, 20:45
Ами нямам такъв опит че да сравнявам, все пак съм била с 2ма , но със сигурност не е защотото са им били прекалено голями, не знам къде е проблема, но когато съм сама изпитвам удоволствие а когато бях с тях не чак толкова , понякога дори изобщо.. нз на мен ли ми има нещо ... защото той казва че на него много му харесва и че с предишните не му е било така хубаво защото с на тях им е било , както каза той "все едно го пъхаш в кофа" :D (извинявам се за израза) и че аз съм била по тясна и му е мн хубаво а пък аз дори в началото изпитвам болка , първите 2 , 3 мин .. това нормално ли е? .. после изчезва но пак не изпитвам това хубаво чувство нз ..

AngelAntichrist
07-03-2013, 05:45
защото той казва че на него много му харесва и че с предишните не му е било така хубаво защото с на тях им е било , както каза той "все едно го пъхаш в кофа" :D

След такова хубаво сексуално предразполагане е направо мистерия като за криминален роман защо не свършваш. Тия дето го "пъхат" точно това могат - да пъхат и вече евентуално да копат на някое поле. Ама то щом на теб ти е забавничко явно добре сте се намерили.

melinnda
07-03-2013, 13:25
Ами не ми е забавно , за това питам дали има и други като мен и дали проблема е в мен или в него .. нз