View Full Version : Само при мен ли е така?? Моля за вашето мнение!!
melinnda
07-02-2013, 16:46
Здравейте, значи аз съм момиче на 21 години, имала съм сексуални контакти с 2 момчета, и с никое от тях не съм успяла да изпитам оргазъм , само клиторен ... това нормално ли е? даже дори понякога не изпитвам и удоволствие по време на секс... дали проблемът е в тях или е в мен нещо ? била съм само с 2ма и си мисля че примерно с 1 може да е заради него но и с другия ли ... нз на някой случвало ли се е?? моля кажете вашето мнение много ще съм ви благодарна!!!
От много време ли правиш секс? Смяташ ли, че познаваш добре тялото си?
Сама стигала ли си до вагинален оргазъм?
Отпускаш ли се напълно като правиш секс?
melinnda
07-02-2013, 17:36
За пръв път го направих на 16, значи околко 5 години. В началото наистина не се отпусках напълно защото бях притеснена но след това вече се отпускам напълно и не се притеснявам. Когато мастурбирам сама понякога ми харесва мн повече отколкото с приятеля ми ... и съм стигала сама до вагинален огразъм , но с него не мога ... нз защо...
Passion39
07-02-2013, 17:53
Значи проблемът е в него.
Говорете какво ви харесва най - много, така ще си доставите максимално удоволвствие и двамата.
Дали е възможно просто да са с малки "инструменти" и за това да не изпитваш удоволствието, което действително трябва да изпиташ ?
Дали е възможно просто да са с малки "инструменти" и за това да не изпитваш удоволствието, което действително трябва да изпиташ ?
А дали е възможно да са с толкова големи инструменти, че да не изпитва удоволствието, което трябва?
baby_baby
07-02-2013, 20:06
Проблемът е в него
melinnda
07-02-2013, 20:45
Ами нямам такъв опит че да сравнявам, все пак съм била с 2ма , но със сигурност не е защотото са им били прекалено голями, не знам къде е проблема, но когато съм сама изпитвам удоволствие а когато бях с тях не чак толкова , понякога дори изобщо.. нз на мен ли ми има нещо ... защото той казва че на него много му харесва и че с предишните не му е било така хубаво защото с на тях им е било , както каза той "все едно го пъхаш в кофа" :D (извинявам се за израза) и че аз съм била по тясна и му е мн хубаво а пък аз дори в началото изпитвам болка , първите 2 , 3 мин .. това нормално ли е? .. после изчезва но пак не изпитвам това хубаво чувство нз ..
AngelAntichrist
07-03-2013, 05:45
защото той казва че на него много му харесва и че с предишните не му е било така хубаво защото с на тях им е било , както каза той "все едно го пъхаш в кофа" :D
След такова хубаво сексуално предразполагане е направо мистерия като за криминален роман защо не свършваш. Тия дето го "пъхат" точно това могат - да пъхат и вече евентуално да копат на някое поле. Ама то щом на теб ти е забавничко явно добре сте се намерили.
melinnda
07-03-2013, 13:25
Ами не ми е забавно , за това питам дали има и други като мен и дали проблема е в мен или в него .. нз