View Full Version : абе къде е Шаро ?
аз дори още не съм завършила даскало
понякога завиждам на другите колко безгрижни са и ми се иска да им се нахвърля като някой ми каже: стегни се, имаш прекраснен живот, не е кой знае кво и тнт...
не всичко е пари мдаа..щастието и любовта не се купуват с тях
Fisherman
07-07-2013, 14:54
? що тъй
съвети съм давал до толкова, колкото мога, а ти и опит не си правил
решавал съм задачи по физика и математика тук и определено знам повече от тебе за анатомията и физиологията на човека,така че мненията ми са по-компетентни от твоите тъп ученик
klimatronik
07-07-2013, 15:09
решавал съм задачи по физика и математика тук и определено знам повече от тебе за анатомията и физиологията на човека,така че мненията ми са по-компетентни от твоите тъп ученик
лек зубар, не всичко е задачи и оценките от училище ;) може ли си толкова прост? и с 3 висши и отлични дипломи ще чешеш задници, запомни го това
klimatronik
07-07-2013, 15:13
аз дори още не съм завършила даскало
понякога завиждам на другите колко безгрижни са и ми се иска да им се нахвърля като някой ми каже: стегни се, имаш прекраснен живот, не е кой знае кво и тнт...
не всичко е пари мдаа..щастието и любовта не се купуват с тях
казват ти го за да гледаш с позитивен поглед на нещата... любовта и щастието зависят от това ти как ще ги възприемаш и направиш... затова има песимисти и оптимисти и всякакви хора.. щом не може да направиш промяна , трябва да опитваш да живееш хубаво и с това ,което имаш.. иначе дълго време ще ти е гадно
както и да е
няма как да разбереш какво имам предвид ;]
klimatronik
07-07-2013, 15:28
както и да е
няма как да разбереш какво имам предвид ;]
опитай? знаеш ли,че именно тежкото ти положение сега и различното ти детство (доколкото разбрах) ще са ти от полза в бъдеще.
опитай? знаеш ли,че именно тежкото ти положение сега и различното ти детство (доколкото разбрах) ще са ти от полза в бъдеще.
да, предполагам
не искам да казвам нищо повече
твърде лично е
нз какво си разбрал, детството ми е било хубаво, макар и нашите да са се разделили
бях щастливо дете, нищо, че всеки пое по своя път и обръщаха твърде много внимание на работата
може би и да не е било чак пък толкова хубаво, може и аз да си мисля така
знам ли, била съм дете..
klimatronik
07-07-2013, 15:48
да, :) а прекалено разлигавените деца като пораснат им е много по-трудно да се оправят сами
така е
надявам се да не съм разлигавена
нз, нз ;д
http://www.youtube.com/watch?v=cxgZ_a--aNQ
този Менсън :D :D
като малка ме беше страх от него :D
аз най-добре да изляза с 'приятелите' ми щото ми писна
то пък едно приятели..интересува ги единствено, в коя чалготека ще отидат и колко ще изпият и изпушат
ма като няма други.. :D
каква ирония само
аз, която слушам метъл съм виждала всички чалгаджийки
klimatronik
07-07-2013, 16:14
така е
надявам се да не съм разлигавена
нз, нз ;д
http://www.youtube.com/watch?v=cxgZ_a--aNQ
този Менсън :D :D
като малка ме беше страх от него :D
аз най-добре да изляза с 'приятелите' ми щото ми писна
то пък едно приятели..интересува ги единствено, в коя чалготека ще отидат и колко ще изпият и изпушат
ма като няма други.. :D
каква ирония само
аз, която слушам метъл съм виждала всички чалгаджийки
истински приятели няма, или са 1 на милион... но се радвай,че имаш компания, с която да излизаш, дори да не е там,където на теб ти се ходи.
Fisherman
07-07-2013, 16:27
колко си тъп,просто знам повече от тебе и явно и повече пички имам от тебе
фИШАРЕ тоя и курортен комплекс си ебал майката от материал. Стой си ти пред компа лафи си с лапетии и с бий чекии.
п.п. ебем ти путката майчина и цялата рода до десето коляно.
Fisherman
07-07-2013, 17:59
фИШАРЕ тоя и курортен комплекс си ебал майката от материал. Стой си ти пред компа лафи си с лапетии и с бий чекии.
тебе дори и лапетиите не те отразяват брат
heartsdesire
07-07-2013, 18:01
Тази тема започва да ми досажда, тъй като всичките се псувате като каруцари.. Айде успокойте малко топката, хм? :)
Fisherman
07-07-2013, 18:01
не ми говори миришеш на анус на орк
heartsdesire
07-07-2013, 18:05
На мен ли говориш?
Fisherman
07-07-2013, 18:06
МИРИШИ НА ЛЕПРИКОНИ БРаТ
Fisherman
07-07-2013, 18:06
На мен ли говориш?
не,така се случи,че коментира преди мен
освен това,това е тема в моя чест, а аз съм каруцар,не може да очакваш да си говорим като господа на Викторианската епоха
heartsdesire
07-07-2013, 18:11
Не съм го очаквала. :) Реших, че си интелигентен поради факта, че имаш аватар на Джони Деп. Браво!
Fisherman
07-07-2013, 18:13
Не съм го очаквала. :) Реших, че си интелигентен поради факта, че имаш аватар на Джони Деп. Браво!
това,че псувам не означава,че не съм интелигентен нали
никой не обича снобски обноски
всъщност псуването изисква доста повече креативност от това да наречеш някой хомосексуалист или да говориш за майка му
тебе дори и лапетиите не те отразяват брат
Ти ли ще ми кажеш бе мендил живота да не е само тъпия форум.
Ела да ми отразиш патката бе кавал.
Fisherman
07-07-2013, 19:00
ти си господин никой
не,така се случи,че коментира преди мен
освен това,това е тема в моя чест, а аз съм каруцар,не може да очакваш да си говорим като господа на Викторианската епоха
Искаш да те шляпат благородници нали мастийо мазна.
Fisherman
07-07-2013, 19:05
не знам ти си тоя който говори само за ебане,може би искаш да пляскат
ти си господин никой
Рече твърдо гея и си наби изкуствет в задника!
Не се чуди на какво се дължи тази поетичност, вчера ходих по курви и теб бих взел защото си ми слабост на душата, но знам че дълбоко в себе си не харесваш мацки.
не знам ти си тоя който говори само за ебане,може би искаш да пляскат
Кои да пляскат публика не желаем.
О разбирам не говориш за аплодисменти извратено копеле мръсно!
Fisherman
07-07-2013, 19:35
просто си прекалено задръстен и тъп за да продължавам да те обиждам
просто си прекалено задръстен и тъп за да продължавам да те обиждам
С три медузи в задника получи ти оргазъм.
Fisherman
07-08-2013, 17:12
С три медузи в задника получи ти оргазъм.
баща ти е ниско платен уличен бизнесмен