PDA

View Full Version : HELP!!

rockstar1
07-03-2013, 19:51
Аз съм момиче на 14г. и харесвам едно момче на 15г. Ами така запознахме се на един лагер ... Ходихме на дискотека и като танцувахме ме хвана за кръста ии тогава разбрах, че го харесвам, а и не прекъснато ме гледаше. Когато и да го погледна той вече ме гледаше, дори с периферието си го виждах, че ме гледа ... Проблемът е че не знам дали той ме харесва ... От различни села сме .. Страх ме е да ми пиша в фейсбук .. моите приятелки ми казват да му пиша, пък каквото ще да става .. но аз се страхувам, че ако го види ще ме игнорира .. ако го направи направи направо ще си изкопая един трап и ще седя там вечно. Пробвах номера с уж случайно без да искам да му пратя нещо и после да кажа, че не е за него и така да завържем разговор, ама той само го видя и нищо .. Поболявам се .. Какво да правя ? Дали ме харесва?

Fantasyyy
07-03-2013, 20:11
Ти сериозно лии!?? От едно хващане за кръста и разбра че го харесваш :DD ...еми добре.Казваш че не знаеш дали те харесва.Ама ти сама ни каза че непрекъснато те е гледал в дискотеката - това малко или много показва,че той има симпатии към теб.И в този случай какъв е проблемът? И това че не ти се е хванал на номера...много важно.Просто му пиши, кажи му че го харесваш и толкова.

kammi
07-03-2013, 20:26
И като те игнорира какво??? Нищо няма да ти стане след една седмица ще те хване друг за кръста и ще си харесаш него.
Пиши му и да не ти отговори голяма работа по-добре е така отколкото да седиш и да се чудиш без да предприемаш нищо.

Smrazqvashta
07-03-2013, 20:29
Ще му пишеш ли най-накрая или смяташ да се чудиш цяла вечност, защото ние гадателски сфери нямаме.

rockstar1
07-03-2013, 20:39
Ами като ме хвана за кръста и един милион пеперуди започнаха да хвърчат из корема ми ! :D Оле, не знам как го направихте, но ме убедихте да му пиша

Smrazqvashta
07-03-2013, 20:41
Действай и после похвали/оплачи.

sexa_na_kompleksa
07-04-2013, 05:00
А ако нещо стане между вас, ще имате ли възможност да се виждате? Ако няма да може да се виждате, по-добре хубаво се замисли дали да му пишеш и да хлътваш още повече.
Ако ще имате възможност да се срещате на живо, пиши му. : )

rockstar1
07-04-2013, 08:28
А ако нещо стане между вас, ще имате ли възможност да се виждате? Ако няма да може да се виждате, по-добре хубаво се замисли дали да му пишеш и да хлътваш още повече.
Ако ще имате възможност да се срещате на живо, пиши му. : )

Оу, да със сигурност ще можем да се виждаме, ако нещо стане. Ще кара всеки ден с колелото и обратно, ако трябва :D

rockstar1
07-05-2013, 07:29
Писах му! И той ми писа веднага .. Писахме си сигурно повече от 2 часа ....Мерси!

Smrazqvashta
07-05-2013, 16:49
Айде честито!

bulartis
07-07-2013, 00:32
От опит глава не боли :)