View Full Version : интересни случки в ежедневието
exoticka
07-04-2013, 12:28
Здравейте,нека си полафим за интересните неща който виждаме в ежедневието като секс в парка или други сексуални закачки. Вчера си патувам в маршруткатаи си зяпам през прозореца и гледам в километричните колони с коли в час пик и забелязвам в една кола мисля че ауди беше как една мацка си е свалила обувчиците и си опънала краченцата в шофьора който предполагам и бе приятелят и докато си чакаха светофара момчето и масажираше стъпалата и пръстите и видимо беше възбуден защото беше с някакви шорти и се виждаше как му бяха щръкнали и докато и масажираше ходилата ,пръстите на крачетата и се отъркваха видимо в върха на шортената палатка и това го гледах няколко минути защото в колоната от коли се засякохме на няколко пъти да се изравним с въпросната кола.Мен лично много ме изкефи и може би леко възбуди.
За съжаление съм виждала само ексхибиционисти. А тва не е яко.
exoticka
07-04-2013, 13:49
това което аз видях на пръв поглед не е нищо особедно но на мен ми подейства и изкефи.Същото съм го виждала и по кафета и заведения някоя девойка да си свалк токчето и да си пусне крачето на момчето срещу нея което също ме накефи да поглеждам от време на време.хихихи.Ами ти мерилин не си ли го правила това някаде
Регнала си се преди 5 години, не си писала от бог знае кога и това ти е първото Рабалско включване...
Нещо ма не кефиш.
exoticka
07-04-2013, 14:40
ами не бях в бг доста време и ти си поредното доказателство че в България злобата и заядливостта са доста изявени
Чачо, злобар такъв,как смееш да злобееш такъв, заядливец!
Виждала съм ексхибиционисти,не е яко!Засичала съм и двойки да си се онождат по парковете,ама пак не ми беше куул.
exoticka
07-04-2013, 15:20
а някой да е засичал евентуално тази двойка дето се заиграват с крачетата в колата,мисля че беше ауди а3
MaLyKoLiU
07-04-2013, 15:24
Маршрутки, задръствания и А3-ки има в доста градове... :)
Миналата седмица като бях на плаж със Зорка, една двойка на 5-6 метра от нас се натискаха... Бяха се впили един в друг, щяха да се изядат и по едно време той ѝ бръкна под банския... 8-)
1 седмица преди това пък пак като бях на плаж със Зорка имаше някакви педалчета... двамата легнали на пясъка и единия си сложил главата върху корема на другия, а до тях една мацка се чудеше какво да прави... :lol: по едно време влязох във водата, и те бях влезли и само ги гледам седят двамата един до друг и в един момент единия се потапя и го няма в продължение на 10тина секунди, повтори се няколко пъти... и реших, че е по-добре да изляза от водата... :/
а някой да е засичал евентуално тази двойка дето се заиграват с крачетата в колата,мисля че беше ауди а3
Шах с пешката...
xXxPETYAxXx
07-05-2013, 08:22
Аз бях, кажи какво толкова искаш? Интересува те, дали колата се продава ли? :D :lol:
В Кранево, като се разхождам по плажа (имаше и нудистки) и по едно време отидох край храсталака и видях един дядка с една по-млада да прави секс.
ПС: НЕ ми беше никак приятно да ги видя !!!
fUcKsMiLe
07-07-2013, 17:42
О, да в Кранево (или до него.. нз точно) на нудисткия.. колкото и пъти да съм минала от там, все съм мяркала как се оправят разни хора. Не е приятно, наистина.
BlueFace
07-07-2013, 18:48
Тръпка си е да го правиш на публично място. Да знаеш, че някой може да влезе, да мине и т.н. си е изживяване. Това не значи нарочно да се показваш пред хората и да не ти пука дали ще те видят, да си излезеш на градския площад и да се шибаш там.
baby_baby
08-03-2013, 21:49
Аз още не съм виждала някои да прави секс на обществени места дано и да не видя :D
existenz55
08-04-2013, 06:28
ЕЕ пък вие. Решили са направили са го. Кофти е когато нарочно го правят, но примерно сега както е лято и жега, ако девойката е с пола през ноща може и да не се разбере какво правят на пейките и т.н.. Млади са да се обичат (това с дядката е гадно ужаст).