View Full Version : Когато вали
sofityoy
07-06-2013, 17:52
Оказва се,че това лято няма да е едно от най-слънчевите и горещите,а по скоро ще е доста дъждовно особено в Западна България (при мен :D )... Та на темата: Какво правите/обичате да правите у дома през дъждовните дни,когато не можеш да излезнеш навън и те обзема скуката?
Аз гледам сериали на лаптопа като „Дневниците на вапира“ и „Малки сладки лъжкини“ + чета книги на Стивън Кинг (в момента: Гробище за домашни любимци) ,както и задължителните ми за четене приз ваканцията :) А вие?
tedka soletka
07-06-2013, 18:01
Гледам сериали на компютъра, чета някоя книга, рисувам или си надувам музиката и пея ;дд
Слушам музика, гледам филм, чета, спя, изтичвам до някого от квартала, отивам на кафе, готвя разни неща, скривам се на сухо.
HollyGolightly
07-06-2013, 19:21
спя
Гледам филми, говоря с някой в скайп, пиша на всеки, който е онлайн, готвя, чистя, чета, преподреждам апартамента, рисувам, пея, танцувам си, играя с котката, снимам, спя, упражнявам си английския/немския (тестове, граматика, разговори/чат с чужденци)... Ако след всичко това, не се е оправило времето, звъня на някой да дойде в нас за компания или просто си вземам чадъра и излизам.
sexa_na_kompleksa
07-07-2013, 06:20
Лошото време не ме е спира да изляза навън.
Иначе ако съм си вкъщи, правя обичайните неща - филми, книги, дейности с мъжа ми, домакинска работа.
Това лято, колкото дъждовно или слънчево да е, винаги си намирам какво да правя, защото цяла година с това училище времето не ми стигаше за нищо. Изгледала съм Малки Сладки Лъжкини до 4 сезон, а сега чета и книгите. Тренирам повече. Подреждам си стаята.. размествам си всички неща по гардероби и шкафове. Неща, които звучат тъпо, но много ме увличат и забавляват. Общо взето във всеки момент си намирам занимание и се чувствам страхотно :) А да не забравя и това, че Металика е на МАКС, като поздрав за селяците над мен :evil:
FuCKkK13
07-07-2013, 21:36
книги,филм и спя 8-)
onetwo12
07-10-2013, 07:41
Гледам филми на компютъра (обичам да си правя филмови маратони), чета или спя, понякога готвя
Спя, правя секс, чета, цъкам си на компютъра. Лошото време не ме спира да излизам. Вчера в София се изсипа голям дъжд, аз бях по магазините, тъкмо бях решила да се прибирам вече и... :D беше забавно, наваля ме супер много, счупи ми чадъра, бях мокра абсолютно цялата, бях по сандали, всичко беше вир вода по мен... а аз се прибирам в нас и почвам да се хиля... :D
Amore-Mio*
07-10-2013, 14:30
Чета, рисувам, спя, гледам филми или разни статии, които биха ми били полезни.
Амии, обичайните неща, но на по-приятна атмосфера :D
депресирам се, чатя, снимам, слушам музика, гледам филми, нервя из форумите, чета, дивея и изкрейзвам.