Влез

View Full Version : Моля помогнете

xaxaxa1914
07-08-2013, 04:56
Добър ден,имам затруднения със приятелката ми с която сме заедно от 5 месеца.Снощи както си говорехме и незнайно как стигнахме до темата за секс.....Не помня как стигнахме до тази тема :Д ,но тя ми вика че правим секс замо заради мен,на мен да ми е добре...Викам и добре ами ти? А отговора беше много затрудняващ от моя страна :Д Каза ми че просто тя не обича да прави секс,нито преди нито сега,прави го заради мен. Моля да ми помогнете какво да правя,как да я накарам да и харесва?

BlueFace
07-08-2013, 07:48
Баси шматката...Отпусни я, бъди нежен, гледай да не я боли. Ще трябва да се постараеш да свършва всеки път, което няма да е особено лесно след като тръгва с някаква шибана нагласа и сама си спира удоволствието.

pakmebannaha
07-08-2013, 08:43
Щибай яко и тва е. Таа тряя да е луда да не се кефи на секса.

F4ence
07-08-2013, 22:58
Явно не е стигала до оргазъм, което я кара да си мисли, че не и харесва.... Защото ако няма оргазми, за жената е като спортна гимнастика и й е все тая дали я прави или не. Така че ... помъчи се повече, разбери какво харесва и я отпусни и и отдели нужното внимание, да и хареса. Отдели секс само за нея няколко пъти, докарай я до оргазъм, и после няма да те остави намира... само секс ще иска :D освен ако не е обратна и не си пада по мъже... тогава няма шанс :D

Aanonim4eto0o
07-09-2013, 15:38
Еми бавна е явно.Като не иска,ко ще я караш на сила .. и ше ти казва,че било заради тебе .. не знам на мен ако някой ми каже правя секс само заради тебе директно ще му бия шута :)

niceone94
07-09-2013, 17:37
Защото ако няма оргазми, за жената е като спортна гимнастика и й е все тая дали я прави или не.

Моляяяяяяяяяяяяяяяя...... От два дни разглеждам форума, смял съм се със сълзи, но ти ме шокира напълно! :D

Това са пълни глупости! Ти защо правиш секс - за да свършиш или да ти е хубаво с любимият човек
Obviously, тя го "прави" заради него - за да му е хубаво...
Аз съм момче и да ти кажа ми е преш шайбата дали ще свърша или не - идеята е да си прекарам хубаво с момичето ми...

Но тоя attitude на "Трудно ще ме задоволиш, мъжки" въобще не ми харесва, не се обиждай! :D

Serendipitys
07-09-2013, 19:21
Ти някога погрижил ли си се както трябва за нея? Да и е наистина хубаво? Или просто мушкаш, свършваш и край?

F4ence
07-09-2013, 20:45
Моляяяяяяяяяяяяяяяя...... От два дни разглеждам форума, смял съм се със сълзи, но ти ме шокира напълно! :D

Това са пълни глупости! Ти защо правиш секс - за да свършиш или да ти е хубаво с любимият човек

Секс правя,защото ми е хубаво... Ама ми е хубаво,защото свършвам. Не мисля, че има жена която ще прави 30-40 пъти секс и няма да получава оргазъм и да и е много приятно от този факт. За да е хубав секса трябва да има от всичко, и накрая всички да са доволни, пълна отдаденост на партниьора. Ако не свършиш днес, то поне другата седмица. Трябва хем да си егоист,хем да мислиш за другия. Също мога да кажа, че не се чувствам добре, ако партньора ми не свърши. Ама с това някак си показваш, че наистина ти е харесал секса, отпуснал си се максимално и си си изкарал добре.
"Аз съм момче и да ти кажа ми е преш шайбата дали ще свърша или не - идеята е да си прекарам хубаво с момичето ми..." А спрямо това съм сигурна,че и тя е на същото мнение, ама все в един момент някой стига до края.

FuCKkK13
07-09-2013, 20:53
Явно не е стигала до оргазъм, което я кара да си мисли, че не и харесва.... Защото ако няма оргазми, за жената е като спортна гимнастика и й е все тая дали я прави или не. Така че ... помъчи се повече, разбери какво харесва и я отпусни и и отдели нужното внимание, да и хареса. Отдели секс само за нея няколко пъти, докарай я до оргазъм, и после няма да те остави намира... само секс ще иска :D освен ако не е обратна и не си пада по мъже... тогава няма шанс :D
глупости,това,че жена не свършва не значи,че не и е хубаво

F4ence
07-09-2013, 21:14
Горките ви жени! :D :D :D Дълго време да правиш секс, без да свършваш... може и да е хубаво, ама в един момент писва! Всеки си има лично мнение... така че спирам със спама.

FuCKkK13
07-09-2013, 21:22
Горките ви жени! :D :D :D Дълго време да правиш секс, без да свършваш... може и да е хубаво, ама в един момент писва! Всеки си има лично мнение... така че спирам със спама.

а сега ми погледни подписа ако обичаш 8-)

baby_baby
08-03-2013, 21:37

И аз така мисля !