Влез

View Full Version : относно първия път

viin
07-08-2013, 09:08
Искам да споделя своя проблем, моля да ми помогнете без да ме критикувате. С гаджето ми решихме да пробваме да го направим, аз съм на 15, девствена. Но беше малко като насилствено. Той започна да го вкарва (без презерватив), но не стигна до края. Когато ме заболя го прекъснах, и цялата работа беше за минута-две най-много. Нямаше кръв и поне той така каза, че не ме е отворил напълно. Незнам, моля ви кажете ми вашето мнение и нещо друго, което може да звучи смешно, но има ли шанс примерно да съм забременяла и нещо такова? Мерси предварително, и моля ви не се шегувайте, искам сериозен отговор, защото съм притеснена.

nyxu
07-08-2013, 09:11
Той девствен ли е? На колко е?
Не си бременна.

viin
07-08-2013, 09:14
Не е девствен, на 18 е.

AlokiNn
07-08-2013, 09:25
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m86fo0ddiX1rwcc6bo1_250.gif

cattwalk
07-08-2013, 09:28
Не си бременна.Едва ли е толкова слабоумен,че да свърши в теб да не говорим за 1-2 минути..... Нищо ти няма,но един съвет не го правете насилствено.Особено като ти е първия път.Трябва да го искаш,за да можеш да се възбудиш достатъчно и да не те боли и толкова.

viin
07-08-2013, 09:34
Благодаря, а дали е възможно все още да съм си девствена, понеже съм чувала и че девствената ципа се възстановява?

BlueFace
07-08-2013, 09:40
Изяж се ся от притеснение като се водиш по акъла на някакъв загорял пубер. Той е с теб, защото лесно ще те навие да му пуснеш. Като не си тежиш на мястото и не можеш да му откажеш ще трепериш от страх тук из форумите.

viin
07-08-2013, 09:45
Знам, че постъпих много тъпо, но ви моля да не ме упреквате.. достатъчно ми е притеснено и гадно.

FuCKkK13
07-08-2013, 10:29
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m86fo0ddiX1rwcc6bo1_250.gif

+
вместо да пускаш темата що не пита гаджето си ?
ама като гледам и той е много образован

не си бременна

FuCKkK13
07-08-2013, 10:32
Благодаря, а дали е възможно все още да съм си девствена, понеже съм чувала и че девствената ципа се възстановява?
ко каза,ко ?!

направи си труда да прочетеш къде се намира,за кръвта,за болката и т.н.
+ че ''не ми го вкара до края'' не можем да знаем какво значи

marilyn
07-08-2013, 10:48

:shock: :shock: :shock: Възстановява се тя...

HollyGolightly
07-08-2013, 11:28

http://media.tumblr.com/56f6b4a778437f542aee3d6288ead71d/tumblr_inline_mpjqvhWJTA1qz4rgp.gif
то понеже все карате на какво сте чували, за това си мислите, че и от въздуха се забременява

FuCKkK13
07-08-2013, 11:55
:shock: :shock: :shock: Възстановява се тя...

да бе.. не знам къде го четат това,но ми прави впечатление,че доста хора си мислят,че зараства един вид ... даже преди някой беше казал,че като правиш секс редовно и после ако спреш за 3-4 години пак се ''възстановявала''

viin
07-08-2013, 12:15
Така пишеше, затова питам. Пък и може да ми обясните като хора, не да ме критикувате.. знам, че съм сгрешила като съм избързала по този начин.

FuCKkK13
07-08-2013, 12:18
аз не те упреквам,че си почнала на 15 още повече,че тоя на 18 100% лесно те е накарал щото още си наивна

дразни ме факта,че изобщо не си се образовала

kalpazanka
07-08-2013, 12:22
Ти като се тревожиш дали не си забременяла, да си водиш случайно календарче? Пак така случайно да си си сметнала овулацията? А да се притесняваш от половопредавани болести?

FuCKkK13
07-08-2013, 12:26
Ти като се тревожиш дали не си забременяла, да си водиш случайно календарче? Пак така случайно да си си сметнала овулацията? А да се притесняваш от половопредавани болести?

нееее,такива екстри няма 8-) много искаш ! 8-)

4everStrong
07-08-2013, 15:04
По тъмно ти се будиш,
тормозиш се и чудиш.

Защо ли закъснява?
Така те притеснява.

ТЕСТ,ТЕСТ,ТЕСТ,SURE CHECK!

Има ли една черта?
Чухте ли добре една?

Теста е валиден,
а Жоро е невинен.

Ако има две черти.
Ще повторим две черти.

Бързо,бързо му звънни.
Бременнаси вече ти.

ТЕСТ,ТЕСТ,ТЕСТ,SURE CHECK!

lapenceto96
07-08-2013, 16:32
а аз искам да питам съвсем сериозно за първия ми път момиче девствено, на 17 год. а гаджето ми е на 20 и искам да ми кажете какво трябва да правя при първия ни секс, как той би ме накарал да се отпусна, какво ще прави, споделете вашето мнение вие какво правите и аз какво точно трябва да направя , как трябва да стигна до оргазъм а как да го накарам него да стигне

WindOfChange
07-08-2013, 18:05
Имайте елементарно сексуално образование... Това, че си го направила на 15 майната му, ама...

Mickey G.
07-08-2013, 19:29
Наистина малко глупаво да го направиш първият си път и то НАСИЛСТВЕНО! Нали знаеш, че първият път е най-важен? Винаги се помни.. Но няма значение. Не вярвам да си бременна от 2 вкарвания. Не се притеснявай и за напред МИСЛИ, когато ще правиш подобни неща!

viin
07-08-2013, 19:38
В смисъл нито е свършил в мен, даже не ме е отворил напълно не е възможно да е станало нещо нали?

FuCKkK13
07-08-2013, 19:47
а аз искам да питам съвсем сериозно за първия ми път момиче девствено, на 17 год. а гаджето ми е на 20 и искам да ми кажете какво трябва да правя при първия ни секс, как той би ме накарал да се отпусна, какво ще прави, споделете вашето мнение вие какво правите и аз какво точно трябва да направя , как трябва да стигна до оргазъм а как да го накарам него да стигне

още секс не си почнала да правиш,за оргазъм мислиш 8-) 8-) 8-)

не си води бележки какво трябва да направиш.. той си знае работата,а точно за първия ти път от теб няма да се иска много -

F4ence
07-08-2013, 21:48
Първо по темата. Не си бременна! Не зараства девствената ципа, може той да те е излъгал за кръвта, а и тя не е много. Може и да не те е отворил. Това не трябва да става насилствено... каквото и да означава това. Трябва да има любовна игра и да те предразположи, за да се отпуснеш достатачно и да не те боли. От две вкарвания и за това малко време няма от какво да се притесняваш... ама следващия път внимавайте повече и ползвайте предпазни средства, за да не се притесняваш..

Така по този въпрос, първо трябва да си сигурна, че го искаш. Не очаквай да изпиташ оргазъм от първия път... това става с времето, трябва да се опознаеш и сама и да разбереш какво ти харесва, за да му кажеш и на него какво да прави. За първия път трябва да си спокойна, отпусната и да не се притесняваш от никакви външни фактори, като родители, саквартиранки, домашни любимци и всичко което може да пречи. Телефоните ги забравете и изключете... Да започне да те целува, гали ... докато се възбудиш... така ще си по отпусната и няма да боли толкова... Трябва да вярваш на момчето, и като му кажеш, че те боли той да бъде по-внимателен, да не ти го вкарва от раз... а бавно за го вкарва малко и после да го изкарва... някакви такива неща..иначе като за начало използвайте някои обичайни пози, най-добре ти да си легнала, а той да е отгоре. Ама и той да не бърза и да бъде по-внимателен.

Успех и на двете! :)

viin
07-09-2013, 09:45
Аз осъзнах, че съм дете, което нищо не разбира и не е за такива работи и съжалявам.. Много ми е притеснено, понеже не разбирам кажете ми може ли изобщо да ми има нещо или напразно се притеснявам? като се има предвид, че той само го вкара за няколко секунди 2-3 пъти

Баща Ти
07-09-2013, 09:50
Ако си красива ми пиши на лично съобщение. Ще съм по нежен от гаджето ти. И със сигурност съм по-готин.

Hidayet
07-09-2013, 11:02
Нямаше кръв и поне той така каза, че не ме е отворил напълно.

Не знаех, че има и средно положение. Аз мислех, че или те отваря или не те отваря.. :oops: :D
Само ако знаете колко сте смешни, поне като правите секс се образовайте малко вместо да спамите по форумите ;)

Rabalka
07-09-2013, 15:09
А как така насилствено?

baby_baby
08-03-2013, 21:42
Правете го другите пъти с презервативи за да не се притесняваш !

existenz55
08-04-2013, 06:50
Наистина малко глупаво да го направиш първият си път и то НАСИЛСТВЕНО! Нали знаеш, че първият път е най-важен? Винаги се помни.. Но няма значение. Не вярвам да си бременна от 2 вкарвания. Не се притеснявай и за напред МИСЛИ, когато ще правиш подобни неща!
Това си остава мит за малките момичета които още не са го правили. Мъжете на 99.9% не помнят първия си път (помнят там, че е било с някой и т.н. ама чак цял живот), а в днешно време даже и имената не знаят на тоя дето ги е отворил момиченцата ... Да не говорим, че от 12 годишни се плющят като невидяли (спал съм с 14 годишна когато бях на 15 и определено аз не и бях нито първия нито втория).... Накъде отива тоя свят не знам.

Ketchupa
08-05-2013, 00:05
хората ти казах,че НЕ си стига си го писала 101203 пъти...