Влез

View Full Version : Трябва ли да продължавам да се надявам?!

koli9401
07-08-2013, 14:30
Здравейте,ето и моята история:През Януари се запознах с едно момиче,2 месеца се виждахме,излизахме и на 8-ми март като ли нещата между нас потръгнаха....но аз явно се хвърлих по-силно във връзката ни и това я стресна,при което тя искаше да си дадем време,а след това искаше да си останем само приятели.Аз не можех да приема това,и и казвах,че не искам повече да я виждам и чувам,но това траеше максимум 1 седмица,след което се извинявах и пак започвахме да подържаме контакт....и така аз не се отказвам и отказвам,а тя се страхува от това,че съм лудо влюбен в нея и след тея 4-ри месеца,които изминаха всичко е по-старо му....аз съм влюбен в нея,а тя незнам какво иска...но по скоро да сме само приятели!помогне те ми?!

BlueFace
07-08-2013, 14:35
Няма да потръгнат нещата между вас, премини напред.

paradosou
07-08-2013, 14:59
Мхм, очевидно е, че трябва да спреш да се занимаваш. Никога не съм проумявала как си подхранвате сами несподелените увлечения, принципно за да видиш истински другия като потенциална половинка трябва най-малкото и той да изпитва интерес, иначе всичко става едностранно и химията се изпарява.
Следващия път като си харесаш мадама вместо да показваш мекушаво поведение, постарай се да изградиш привличане, не отлагай развитието на познанството ви прекалено много и не давай излишни обяснения. Не й бъди приятелКА, не чакай да реши дали те иска, вместо това опитай да си изиграеш правилно картите, така че да няма място за колебания. Ако все пак усетиш, че ситуацията тръгва в неизгодна за теб посока, просто спри, помисли къде си сбъркал (може да пишеш и тук, да дадеш повече подробности... със сигурност няма да останеш без хипотези/насоки) и си извади изводи, биха ти били полезни.
Като за финал: 'провалът е привилегия на този, който се осмели да опита'

koli9401
07-08-2013, 15:37
Да си призная,писах тук защото очаквах да видя поне 1 коментар: Не се отказвай...но явно наистина съм затънал,и няма смисъл :(!

paradosou
07-08-2013, 15:38
Има смисъл в трупането на опит ;р, но не с това момиче.

Ivaaaaa
07-08-2013, 16:12
Няма да потръгнат нещата между вас, премини напред.

мхм

Smrazqvashta
07-08-2013, 17:44
Не си губи времете в самозаблуда.

marilyn
07-08-2013, 21:10
Няма смисъл там да се занимаваш повече. Явно те харесва само като приятел.

niceone94
07-08-2013, 21:16
Грешките ти са две :
Първо си се "вкарал" първи с емоциите и това я е отблъснало.
Второ - като си казал "Няма да те търся" знаеш ли какво правиш? - Държиш си на думата, иначе.. сечено.

Няма "Харесва те като приятел" - Тази лейка ще те върти на пръста си докато може, дет се вика БЕГАЙ ДОКАТО ИМА ВРЕМЕ!

Гадно е, особено като ти е вътрешно, ама това е, късмет!

peti123
07-09-2013, 15:49
Не си мисли,че като сте излизали и е показвала даден интерес към теб,това означава,че иска да е с теб.Повярвай ми момичетата не знаем какво искаме, е не винаги има и изключения, но и на мен ми се е случвало. Аз съм бях така , само ,че с момче, което в началото много добре ме залъга,че се интересува от мен и иска да е с мен сериозно, но в последствие , след като правихме секс и т.н забелязах,че се промени и не приказваше както в началото, беше ми ясно и се бях подготвила за всичко това , даже аз спрях да се занимавам с него не той с мен, просто понякога няма смисъл, а и и моята нагласа още в началото беше негативна, въпреки че много го харесвах и нищо, че го оставих аз и миха вече почти 2 месеца от тогава смея да твърдя,че адски много ми липсва, но няма смисъл,щом аз на него не му липсвам :)