View Full Version : Правилно ли е да бъда с него? :/
summer_love
07-08-2013, 16:37
С гаджето ми сме заедно от 7 месеца, но сме супер различни. В последно време не чувствам нищо към него, опитах се да продължа след всичко, което направи, но не мога. Постоянно ми натяква колко хубави момичета е видял и излизал с тях и ми праща фб профилите им; излиза с други момичета нон-стоп; появи ли се някоя по-хубава той къса с мен, тя го отрязва и той се връща при мен; натяква ми колко е прекрасна най-добрата му приятелка; пише ми "ти обичаш ли ме, аз те обожавам много"; постоянно ме кара да го целувам и т.н.; не е някакъв красавец; няма хубаво тяло, но на мен това не ми пречи; като изляза с някоя приятелка и някое момче той полудява и ми забранява да излизам; и двамата сме на 14... Искам да скъсам с него, но ме е страх.. :хх
Rebirthing
07-08-2013, 16:45
Не е правилно, опитай се да проявиш малко разум и го разкарай на секундата.
Ако имаш самоуважение, няма да позволиш некъв да тича при теб когато си няма друга.
И от какво те е страх ?
Revenge_
07-08-2013, 16:50
От какво те е страх ......... От това което си написала си правя извода, че той те използва ... и няма смисъл щом си на 14 има време да срещнеш точното момче което ще те обича и УВАЖАВА !
summer_love
07-08-2013, 16:53
Страх ме е, че всички ще ме намразят както става абсолютно всеки път пък и не знам как да му кажа, че искам да скъсаме. ;х
Rebirthing
07-08-2013, 16:55
Страх ме е, че всички ще ме намразят както става абсолютно всеки път пък и не знам как да му кажа, че искам да скъсаме. ;х
Кои са тези всички и защо смяташ, че ще те намразят ?
Revenge_
07-08-2013, 16:59
Кфо ти пука ти нека те са на твоето место да видим дали ще им е приятна такава връзка хич не се притеснявай прати ми един смс, че мислиш че няма смисъл да продължавате тази връзка чувствата ти вече не са същите и ако иска може да си останете просто приятели и готово :Д
Кфо ти пука ти нека те са на твоето место да видим дали ще им е приятна такава връзка хич не се притеснявай прати ми един смс, че мислиш че няма смисъл да продължавате тази връзка чувствата ти вече не са същите и ако иска може да си останете просто приятели и готово :Д
+
summer_love
07-08-2013, 17:01
Цялото ни училище. Пък и не само. Той дружи само с "популярни" и им наговаря разни неща като скъсаме.. ;хх И така мен ме изкарва "курвата на града"...
Revenge_
07-08-2013, 17:03
ти маи живееш повече за другите не за теб ?
summer_love
07-08-2013, 17:04
Не живея повече за другите, но не е приятно да останеш без приятели заради боклук като него.
Revenge_
07-08-2013, 17:04
абе аиде стига на 14 и още от сега ще търпиш да те правят на маймуна вземи се стегни и не им обръщай внимание ..................................
Revenge_
07-08-2013, 17:11
Ако може искам да напиша един друг въпрос тук . И така значи имам сериозна връзка но не знам до кога смисъл скоро отиваме да учим в различни университети и не знам колко ще издържим един без друг и така в състоящото време си пиша с едно момче което е по малко от мен пишем си по доста време всякакви неща пращаме си целувки :Д и така нататък какво ще кажете знам че не е редно но и не знам защо го правя .....
Amore-Mio*
07-08-2013, 17:19
Не живея повече за другите, но не е приятно да останеш без приятели заради боклук като него.
Ако ти бяха приятели - нямаше да те изоставят, заради приказките на някакъв си мухльо там.
Инак, покажи самоуважението си и това, че държиш на самата себе си и на достойнството ти, защото никак не е правилно да продължиш с тоя човек, който не те има, дори и за две стотинки.
Smrazqvashta
07-08-2013, 17:41
Как не си го убила още се чудя?
По възможност бавно и мъчително със сатър.
Иронията на страна. Вземи се в ръце и разкарвай от живота си такива хора, като този!
WindOfChange
07-08-2013, 17:57
Ако не беше на 14, щях просто да кажа, че си много зле. Така де, ето ти някои въпроси, които да си зададеш:
1. Защо го наричам "гадже"?
2. Защо още не съм го разкарала?
3. Приятели ли са ми тези, които ще ме зарежат, ако той им наговори глупости?
Добре, честно, как изобщо си тръгнала с някого и продължаваш да си с него като той сменя момичетата като носни кърпички и ти си му постоянния вариант и се връща при теб като го зареже друга???
Не, нещо криво има в твоята история. По-скоро това не е цялата история. Твърде малоумно звучи всичко това.
BlueFace
07-08-2013, 18:41
Много си наивна и безхарактерна. Разкарвай го и гледай като влезеш в гимназия да не бъдеш пак същата, че още 5 години ще си "курвата на квартала". Започни да общуваш с по-стойностни хора, а не с такива, които са ти псевдо пиятели само докато е им е изгодно, а всъщност ти говорят зад гърба. Ако не се промениш цял живот ще тичаш след гъзовете на хора, които ще те използват като пешкир и ще те унижават, а ти ще им се усмихваш, защото те е страх от евентуалната самота. Намери си истински приятели, ако си в компания на лицемери, които си се усмихват един на друг, с цел запазване на някакъв социален статус, а след това гледат как да се прецакат и да клюкарят, то пак си е равносилно на самота.
ShtrudeL
07-08-2013, 19:59
Гаджето ти е мега злето, ама ти си още по-голямо, че си с него.
ledenakrasota
07-08-2013, 20:03
Ла*но мамино е. :*
Tsukuda_Hiroshi
07-09-2013, 17:35
Еби му путката майна и до там да му е!
Rozalia_Smiley
07-09-2013, 17:40
Прояви уважение към себе си и го разкарай.Заслужаваш да си единствена за някой.
Tsukuda_Hiroshi
07-09-2013, 18:45
Прояви уважение към себе си и го разкарай.Заслужаваш да си единствена за някой.
^това!! + "макар и на 14" - допълнено от мен.
Fantasyyy
07-09-2013, 20:02
Пф помисли малко за себе си.Не мисли кво ще кажат другите,те ако са ти истински приятели няма да те зарежат заради някви изказвания на твоето "гадже",за тва че нищо не губиш без тях.А относно за гаджето ти,трябва да го разкараш час по скоро щото си личи че е пълен буклук и те смята за няква негова вещ,с която може да си прави каквото си иска.
По - добре с 1 истински приятел,отколкото с много неприятели. Та тай де зарежи го. Идеята със смс-а е добра. Прати му един и му кажи,че късате ... разкарай работата със " да си останем приятели" не си струва. На 14 си и трябва да се забавляваш, запознай се с нови хора извън училище, те ще ти помогнат да не ти пука от коментари от страна на съучениците ви. Ама не си струва да се наказваш с някой който не те заслужава. И ако някой ти забранява нещо - прати го да върви на майната си (освен ако не са родителите). Никой няма право да ти казва какво да правиш или не. Ако ти се излиза - излез. На 14 си - до месец два ще си с ново гадже и няма да ти пука какво казват останалите. Важно е ти да се чувстваш добре и да се уважаваш.
Щом няма хубаво тяло, късай с него веднага!
А ако кара S600 да го къса ли?
А ако кара S600 да го къса ли?
Цитирам авторката
и двамата сме на 14... Искам да скъсам с него, но ме е страх.. :хх
единственото, което пишлеме на 14 може да кара е колело, а ти първо чети темите преди да пишеш.
mimi.1235
07-10-2013, 21:33
Момиче, няма значение какво говорят хората за теб и какво мислят. Ти сама си подливаш вода под краката щом предпочиташ да те харесват, вместо да си щастлива. Запомни, че винаги ще има някой, който те обича повече и който държи на теб. Не е важен един боклук, както сама го наричаш, и едни хора които не са ти никакви. Не е важно как те приемат те, а как се приемаш ти самата, ако ти се мислиш за "курвата на кватрала" така ще мислят всички за теб, но ако вдигнеш главата си и се имаш и показваш като добро момиче и те ще те смятат за такава. Може би сега 7 месеца ти се виждат много, но един ден ще разбереш, че си изгубила ценно, макар и малко време с човек, който не е заслужавал и 1 ден. Бягай бързо и да не ти пука какво ще говорят за теб. Имаш семейството си зад гърба ти, те винаги ще те подкрепят и ще знаят, че не ти такава. Успех и поумней :)