View Full Version : Не се пазихме
bootyboy
07-08-2013, 21:05
с пр ми правихме секс, но без презерватив, защото не очаквахме да се случи тогава..не съм свършвал в нея даже изобщо не съм поради факта че техните бяха наблизо и акта не продължи повече от 10-15 минути с прекъсвания за да не ни хванат и има ли все пак някаква възможност да е... знаете какво.....
FuCKkK13
07-08-2013, 21:06
овулация ?
най-вероятно не
тъп идиот си
bootyboy
07-08-2013, 21:10
седмица след като е била неразположена
FuCKkK13
07-08-2013, 21:12
кое това ? сте го правили ?
аз да не съм врачка,че да знам как и е цикъла.. ако не е редовен тая седмица нищо не ми говори.. да си сметне овулацията
и все пак малко вероятно
niceone94
07-08-2013, 21:38
Много негативно си настоен, fuckkk13 :D
Пичага, не - няма какво да се е случило, въобще не го мисли! И на мен се е случвало нещо подобно и да - нямаше никакъв проблем! Просто без притеснения, късмет, приятен живот с мацката ти :)
DragonLady
07-08-2013, 21:56
Споко не е бременна, та ти дори не си свършвал ...
FuCKkK13
07-08-2013, 22:27
Много негативно си настоен, fuckkk13 :D
Пичага, не - няма какво да се е случило, въобще не го мисли! И на мен се е случвало нещо подобно и да - нямаше никакъв проблем! Просто без притеснения, късмет, приятен живот с мацката ти :)
момиче съм и има за какво...
niceone94
07-08-2013, 22:36
Окей, извинявам се ;d Ясно защо реагира така.
Нормално е и да има за какво, но ако той е сигурен, че нищо не е направил... къде е грешката? (Замислям се и случки от моят живот - от интерес питам, не за друго?)
FuCKkK13
07-08-2013, 22:36
Окей, извинявам се ;d Ясно защо реагира така.
Нормално е и да има за какво, но ако той е сигурен, че нищо не е направил... къде е грешката? (Замислям се и случки от моят живот - от интерес питам, не за друго?)
ох аз заради нещо мноооодо далеч от темата
BlueFace
07-08-2013, 22:41
http://9gag.com/gag/a6wdgnN
FuCKkK13
07-08-2013, 22:46
http://9gag.com/gag/a6wdgnN
това за мен ли беше ? 8-) щото нещо не ми се връзва
IWannaBeSedated
07-08-2013, 22:55
това за мен ли беше ? 8-) щото нещо не ми се връзва
Надали, освен ако не си на 13 :D
BlueFace
07-08-2013, 22:57
Беше за автора и всички като него. Но нали знаеш гузен негонен бяга :д;д
MarkKnight
07-09-2013, 01:41
пфф тоя bootyboy ако има верно приятелка,ще си прережа вените ритуално
На дали е станало нещо. Да си изчисли овулацията.
Не правете така повече, пазете се.
шибалката13 пак пробва да "говори" през зъби ..nah
иначе по темата - при положение ,че не си свършвал как мислиш ,че ще стане нещо ?! Защо не мислите преди да вършите нещо ?
иначе по темата - при положение ,че не си свършвал как мислиш ,че ще стане нещо ?! Защо не мислите преди да вършите нещо ?А, става, става, около мен има няколко такива случая. Прекъснатият полов акт невинаги е ефективен метод за предпазване от бременност. :Д
FuCKkK13
07-09-2013, 13:14
Беше за автора и всички като него. Но нали знаеш гузен негонен бяга :д;д
не,не знам.. помислих,че е за мен щото половината форум си мисли,че щом имам 13 в ника значи съм на 13,за това предположих.. сексуалната ми култура е доста май над тази на автора
FuCKkK13
07-09-2013, 13:14
Надали, освен ако не си на 13 :D
абе от къде да знам,те половината си мислят,че съм на толкова 8-)
FuCKkK13
07-09-2013, 13:17
иначе по темата - при положение ,че не си свършвал как мислиш ,че ще стане нещо ?! Защо не мислите преди да вършите нещо ?
:lol: какво бе,пак ли ще отнеса бан за нищо ? нали му отговорих на темата,другото е без значение,а и предполагам знае защо му говоря така
смешна си
п.с. и не се пробвам,а направо си говоря
А, става, става, около мен има няколко такива случая. Прекъснатият полов акт невинаги е ефективен метод за предпазване от бременност. :Д
не е ефективен ,защото някой хора пропускат предеякулационната течност ,а той каза ,че не е свършвал ,което ме води до мисълта ,че не е бил на път към кулминацията т. е няма как да има и предеякулационнатечност т.е принцесата няма как да е бременна
шибалчо пускай детското и нани
TrollFaace
07-09-2013, 13:25
Някой знае ли колко е часа ?
FuCKkK13
07-09-2013, 13:32
не е ефективен ,защото някой хора пропускат предеякулационната течност ,а той каза ,че не е свършвал ,което ме води до мисълта ,че не е бил на път към кулминацията т. е няма как да има и предеякулационнатечност т.е принцесата няма как да е бременна
шибалчо пускай детското и нани
с тебе не ми се занимава,прекалено проста си,че даже и качествен спор не мога да водя
FuCKkK13
07-09-2013, 13:33
Някой знае ли колко е часа ?
:lol:
Леко, принцеске, да не забременееш ти някой път, че "не е бил близо" и "води ме на мисълта" водят точно до тва. Може и много преди да свърши да отдели течността.
Та по-леко с нанканията.
anonymous895156
07-09-2013, 15:55
що за груб модератор, срам и позор, по-зле от темозатварящия sh@d0w
Takaki Tono
07-09-2013, 17:14
то така се забременяваше, ш в ибъ в тъпите лапета
шибалчо пускай детското и наниКуца ти логиката, миличка, че чак е смешно. :)
MaLyKoLiU
07-09-2013, 21:31
буути, сметана ползвахте ли? :lol:
Сисе, предеякулационната течност може да я има и без да е на път да стигне до оргазъм. ;)
Така че шанса да се забременее по този начин си е напълно реален. :)
Впрочем мъжете изпускат семенна течност и докато спят. :) А ти казваш, че като са правили секс и щом не е близо до оргазъм, значи няма и предеякулационна течност... Впрочем е напълно възможно да се появи дори само при възбуда, без дори да си го докосне с ръка... ;)
PainInTheAss
07-11-2013, 17:48
,,Малко трипер'' ..
baby_baby
08-04-2013, 12:59
Няма шанс да е бременна
BRUNETTE,
08-05-2013, 23:18
Толкова ли е трудно да си носите по един презерватив в портмонетата,,,,,,,,,, Просто като знаете че нямате не го правете, не е болка за умиране.
white knight
08-06-2013, 00:34
Ако е мъжко го кръстете Худини :razz: :razz: :razz: