PDA

View Full Version : Какъв размер сутиен?

sannutyyy
07-09-2013, 09:54
Здравейте, на 13 съм и имам един проблем свързан със сутиените. Така, подгръдната ми обиколка е 67, а гръдната 82-3. Бих искала да ви попитам да ли имам нужда от сутиен, ако да какъв размер.

mimsssssss
07-09-2013, 10:19
Сутиен/бюстие/спортен сутиен и т.н. слагаш тогава, когато сметнеш за нужно. По принцип на по прозрачни блузи или прилепнали, както и за да ти поддържа бюста. Има по принцип и разни потници/рокли и други, които си имат вградена чашка и може да си се носят без сутиен. Сега някой да ти каже имаш/нямаш нужда е безсмислено. Тялото си е твое, ти си решаваш. Иначе ориентировъчно 70А може да пробваш и да видиш как ще ти стои.

FuCKkK13
07-09-2013, 10:23
Сутиен/бюстие/спортен сутиен и т.н. слагаш тогава, когато сметнеш за нужно. По принцип на по прозрачни блузи или прилепнали, както и за да ти поддържа бюста. Има по принцип и разни потници/рокли и други, които си имат вградена чашка и може да си се носят без сутиен. Сега някой да ти каже имаш/нямаш нужда е безсмислено. Тялото си е твое, ти си решаваш. Иначе ориентировъчно 70А може да пробваш и да видиш как ще ти стои.

+
иначе ето: http://www.caritsa.com/userfiles/editor/image/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%20%D1%8 1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D0%B8.JPG ориентировъчно ,70А

marilyn
07-09-2013, 10:51
Ако нямаш опит с избирането, просто отиди в някой магазин и се посъветвай с продавачката. Ако видиш, че сутиен не ти стои добре все още, купи си бюстие, примерно.

Разгледай, пробвай различни неща. Ние не можем да ти кажем кое ще ти е добре и тн. Пробвай и прецени.