PDA

View Full Version : По-голямо момиче

koli9401
07-09-2013, 20:38
Тя е с 3 години по-голяма от мен.....учим в един университет и живеем в една и съща сграда.Смея да твърдя,че имаме много общи интереси,и ми е приятно,когато си пиша с нея,на нея също знам че и е приятно.Това е второ момиче,което е по-голямо от мен и се опитвам да я заинтересовам....при първото не се получиха нещата,но се надявам на някой съвет?!

BlueFace
07-09-2013, 20:44
Според мен разликата е прекалено голяма точно в тези години, но това не пречи да се пробваш. Дръж се така все едно общуваш с връстник, не мисля, че ти трябва някакъв по-специален подход само защото е с 3 години по-голяма. Преди години имах съученик, чиято майка беше с 10 години по-голяма от баща му, така че има надежда за теб ; ) Успех

alex18
07-09-2013, 20:46
Нещата или се случват или не, всичко друго е залагалка. Важно е да има химия.

PainMonopoly
07-10-2013, 06:39
По принцип доста момичета на тези години се оглеждат за нещо сериозно, което би довело до съвместно съжителство, че дори и брак и деца. Съответно търсят мъже, не момчета.

Ако е така и ти си момче, а не мъж, кофти късмет, ама не пречи да се пробваш. Ако ще се пробваш, както казаха, нищо особено не се иска от теб.

marilyn
07-10-2013, 07:26
Няма как да ти кажем дали ще стане, или не. Пробвай, нищо не губиш.

Баща Ти
07-10-2013, 09:06
А дали на нея й е приятно да си пише с теб? Или ти си просто от ония навлеци, дето се съгляват на всичко и й пишат всеки ден, само и само да излезнат с нея?

Amore-Mio*
07-10-2013, 14:05
Пробвай се , пък нищо не се знае.
Обикновено годините нямат значение, стига да има химия между двамата. :)

Fantasyyy
07-10-2013, 19:51
Пробвай се,ама не се знае дали на нея ще и хареса да има гадже по-малко от нея.Защото на мен лично изобщо не ми харесват такива връзки.