View Full Version : По-голямо момиче
koli9401
07-09-2013, 20:38
Тя е с 3 години по-голяма от мен.....учим в един университет и живеем в една и съща сграда.Смея да твърдя,че имаме много общи интереси,и ми е приятно,когато си пиша с нея,на нея също знам че и е приятно.Това е второ момиче,което е по-голямо от мен и се опитвам да я заинтересовам....при първото не се получиха нещата,но се надявам на някой съвет?!
BlueFace
07-09-2013, 20:44
Според мен разликата е прекалено голяма точно в тези години, но това не пречи да се пробваш. Дръж се така все едно общуваш с връстник, не мисля, че ти трябва някакъв по-специален подход само защото е с 3 години по-голяма. Преди години имах съученик, чиято майка беше с 10 години по-голяма от баща му, така че има надежда за теб ; ) Успех
Нещата или се случват или не, всичко друго е залагалка. Важно е да има химия.
PainMonopoly
07-10-2013, 06:39
По принцип доста момичета на тези години се оглеждат за нещо сериозно, което би довело до съвместно съжителство, че дори и брак и деца. Съответно търсят мъже, не момчета.
Ако е така и ти си момче, а не мъж, кофти късмет, ама не пречи да се пробваш. Ако ще се пробваш, както казаха, нищо особено не се иска от теб.
Няма как да ти кажем дали ще стане, или не. Пробвай, нищо не губиш.
А дали на нея й е приятно да си пише с теб? Или ти си просто от ония навлеци, дето се съгляват на всичко и й пишат всеки ден, само и само да излезнат с нея?
Amore-Mio*
07-10-2013, 14:05
Пробвай се , пък нищо не се знае.
Обикновено годините нямат значение, стига да има химия между двамата. :)
Fantasyyy
07-10-2013, 19:51
Пробвай се,ама не се знае дали на нея ще и хареса да има гадже по-малко от нея.Защото на мен лично изобщо не ми харесват такива връзки.