View Full Version : Вече направих тест.Мнения за моята история ... ???!
Предварително благодаря за отделеното внимание :)).Знам,че тестовете за бременост се правят на 14 ден или след 1 ден от закъснението.Днес е моят 13 ден и 2 ден от закъснението(мин месец ми дойде на 8).
Относно половия акт - той не свърши в мен и бяхме с презерватив през повечето време.Та въпроса ми е след като направих днес теста дали резултатът е реален.Моля Ви не ме винете,а образовайте една тийнейджърка :))).ПП Теста беше отрицателен. ?!.
След дъжд качулка. "Образоването" се прави преди първия полов акт, за да можеш да се предпазиш от болести и нежелана бременност.
Относно теста-нали казваш, че не е свършил в теб. Теста е отрицателен, съответно и напълно реален. Няма от какво да се притесняваш. ;)
Много си права.Това беше доста глупава постъпка.Вече само с презерватив.И много ти благодаря за изявеното мнение
:).
DragonLady
07-10-2013, 11:21
14 дни от акта или 2 дни от закъснението се правят тестовете, така че резултата е бил реален. Закъснява ти от други причини, като стреса и напражението са едни от тях, успокои се.
Благодаря ти много DragonLady . И наистина в скоро време съм супер притеснена. Дано ми дойде скоро и дано наистина няма бебе.:)
Не е свършвал в теб, били сте с презерватив през повечето време (тва през повечето време не знам как да го разбирам), но е хубаво да знаеш, че трябва да се образоваш преди да правиш секс, а не като ти закъснее цикъла и се чудиш какво ли се случва.
Реален трябва да е теста. Ако толкова много те е страх утре си направи пак с първа сутрешна урина.
Mickey G.
07-10-2013, 17:27
Щом сте били с презерватив значи теста си е напълно реален!
Няма от какво да се притесняваш :)
И 'образованието' преди секса, ако не искаш бебе или болест.
kalpazanka
07-12-2013, 05:17
С първа сутрешна урина ли прави теста?
baby_baby
08-04-2013, 12:58
Щом сте били с презерватив значи теста си е напълно реален!
Няма от какво да се притесняваш :)
И 'образованието' преди секса, ако не искаш бебе или болест.
+1