Влез

View Full Version : От месец сме заедно..

Rozalia_Smiley
07-10-2013, 14:28
Имам един въпрос..на 17 съм и имам гадже от месец и половина.Той е на 19.Казва ми,че ме обича непрекъснато,имаме уникални моменти заедно.Казва,че е готов да ми посвети живота си и да остане вечно до мен.Веднъж бяхме у тях,тогава му признах,че съм девствена,//натискахме се цял следобед//,той ми призна,че и той все още не е правил секс.Оттогава всеки път ме пита дали искам и казва,че ще изчака,докато съм готова.Нормално ли е на тезе години да съм така изплашена за първия път??//доста тъп въпрос но...//

Lilanda
07-10-2013, 14:33
Напълно нормално е. Всеки е има известен уплах преди първия път. Само недей да позволяваш този уплах да ти попречи да се отдадеш изцяло на емоциите си. ;)

AnarchyBoy
07-10-2013, 14:44
Не, че нещо, ма ще ти спукам розовия балон, от написаното, ясно личи, че на приятеля ти му е за секс0, е може да е от онези 10на % на които не им е за секса, но случая с приятеля ти не е такъв, ако наистина държи на теб и прочие, няма да обели и дума за това, а просто ще го направите спонтанно (или ще те остави да си мислиш така, а ще го е подготвил) следи ми мисълта..

Ако все пак приятеля ти е душица (силно ме съмнява) го задръж няколко месеца (да речем минимум 2) въпреки, че не си малка, но все пак те е страх, та по добре изчакай и се увери в него, пък после му дай да ти пръсне саксията без много страх, цял свят прави секс, пък умрели от него няма, така че замисли се дали има нещо ТОЛКОВА СТРАШНО в него..

Rozalia_Smiley
07-10-2013, 14:59
Не, че нещо, ма ще ти спукам розовия балон, от написаното, ясно личи, че на приятеля ти му е за секс0, е може да е от онези 10на % на които не им е за секса, но случая с приятеля ти не е такъв, ако наистина държи на теб и прочие, няма да обели и дума за това, а просто ще го направите спонтанно (или ще те остави да си мислиш така, а ще го е подготвил) следи ми мисълта..

Ако все пак приятеля ти е душица (силно ме съмнява) го задръж няколко месеца (да речем минимум 2) въпреки, че не си малка, но все пак те е страх, та по добре изчакай и се увери в него, пък после му дай да ти пръсне саксията без много страх, цял свят прави секс, пък умрели от него няма, така че замисли се дали има нещо ТОЛКОВА СТРАШНО в него..
Е аз му казах,че искам момента да е подходящ и романтичен,а не да ме изчука в някоя грядинка...Ами запозна ме с майка му,държи се с мен страхотно и казва,че никога не се е чувствал така,а ако е само трик ще разбера...

Lilanda
07-10-2013, 15:02
Е аз му казах,че искам момента да е подходящ и романтичен,а не да ме изчука в някоя грядинка...Ами запозна ме с майка му,държи се с мен страхотно и казва,че никога не се е чувствал така,а ако е само трик ще разбера...
Не бъди толкова сигурна. Мъжете биха били толкова изобретателни само и само да те вкарат в леглото си, че не е истина. AnarchyBoy е прав-изчакай известно време. ;)

Rozalia_Smiley
07-10-2013, 15:05
Ами благодаря за съветите.Ще ви послушам. :)

marilyn
07-10-2013, 15:22
Да, да, да.... живота си ще ти посвети...

Според мен му е само за секса. Иначе да, нормално е да си изплашена. Но не е страшно, първият път не очаквай да е някво супер яко, но от там нататък вече идва кефа.

Evterpa
07-10-2013, 15:29
Моментът да бил подходящ и романтичен... Много са ви филмирани главиците. Нека звуча цинично.
Сексът може да се случи толкова спонтанно... Единственото условие всичко да мине гладко (доколкото тва е възможно, когато става въпрос за първи път) е и двамата да го искате, предразполагането да е двустранно и да липсват маниакални страхове от някакви абсурдни/малко вероятни неща.
Имаше коментар, че мъжете били изобретателни и едва ли не готови на всичко с едничката цел да скочиш с тях под завивките - нищо подобно. Всъщност има наистина такива, обаче те се навъртат основно около наивни момиченца, на които на всичко отгорое им липсва самочувствие. Не виждам как мадама, която си знае цената (не буквално!), ще реши да 'тества' потенциалния си приятел по тоя нелеп начин, т.е като го кара да чака, за да се увери в искреността на чувствата му. Абсурдно е. И крайно манипулаторско. Осъзнатите момичета перфектно знаят, че сексът далеч не е единственото, което могат да предложат, съответно и не треперят от страх, че могат да бъдат 'използвани'; иронията е че именно подозрението волно или неволно те тласка точно към лабилни субекти, които се чудят какъв номер да изиграят. Като отглагаш не си гарантираш нищо. Момчето може да се вживее в ролята на светец и да позволи известно размотаване, обаче в същото време да си спи с други. Има и такива, които не го правят, обаче пак не са им чисти намеренията, пак с всички сили се опитват да те пуснат по пързалката и като си получат желаното, нищо няма да ги спре да си тръгнат. Има вариант и да попаднеш на мекотело, което позволява да му се диктува и някой друг да дърпа конците. При всички положения няма да си струва да се занимаваш. Качествените момчета не биха търпели прекалено отлагане, но и не биха настоявали по някакъв просташки/нахален/натрапващ се начин. Имат си свои начини да накарат едно момиче да се чувства желано в най-положителния смисъл, който изобщо може да съществува.
Обикновено страня от остротата, ама ми е писнало да слушам подобни сладникави нелепици по темата, та не се сдържах и се развихрих 8-). Не го мисли много /да не се разбира като призив към безотговорност/изключване на разума/, не чакай да станеш 'готова' и не му изследвай действията и думите под микроскоп. Ако ти се прииска, просто го направи. Ако колебанието е прекално силно и откровено не се чувстваш достатъчно комфортно в компанията му, отпиши тая история.

BlueFace
07-10-2013, 16:15
Тези ехидняри веднага пък скочиха срещу момчето. Естествено, че това за посвещаването на живота е пълна глупост, но както малките кифли на по 14 ( че и нагоре) вярват ,че са лудо влюбени и са открили любовта на живота си ,така и той може да се е вкарал във филма. Иначе е нормално да се притесняваш за първия път, особено ако му придаваш някакъв дълбок смисъл. Момчето може да е свястно, но винаги си имай едно на ум ; ) Тези тийн връзки рядко продължават повече от 2-3 години, така че забавлявайте се , не си тровете живота и използвайте контрацептиви.

Pedigree
07-10-2013, 16:51
Тези приказки за вечната любов ги заеби, заедно сте от толкова малко време, и сега ти розовеят прекалено много нещата. Щом ти е хубаво с него, правете си секс. Не виждам нищо нередно :}

FuCKkK13
07-10-2013, 17:13

+ .. за мен и 2 месеца са малко.. заедно сте от месец и вече ти говори за това - помисли си дали чак толкова те ''обича''
не зависи от времето,но много малко хора се опознават за по месец/два особено като е ПЪРВИ път.. изчакай още поне 2 месеца,следи му държанието и това как ти говори за това... а и не съм много сигурна дали наистина и той е девствен ... и все пак,дори да е явно му се мушка на човека щом за някакъв си месец ти говори вече за това.. не знам,помисли си

FuCKkK13
07-10-2013, 17:15
Моментът да бил подходящ и романтичен... Много са ви филмирани главиците. Нека звуча цинично.
Сексът може да се случи толкова спонтанно... Единственото условие всичко да мине гладко (доколкото тва е възможно, когато става въпрос за първи път) е и двамата да го искате, предразполагането да е двустранно и да липсват маниакални страхове от някакви абсурдни/малко вероятни неща.
Имаше коментар, че мъжете били изобретателни и едва ли не готови на всичко с едничката цел да скочиш с тях под завивките - нищо подобно. Всъщност има наистина такива, обаче те се навъртат основно около наивни момиченца, на които на всичко отгорое им липсва самочувствие. Не виждам как мадама, която си знае цената (не буквално!), ще реши да 'тества' потенциалния си приятел по тоя нелеп начин, т.е като го кара да чака, за да се увери в искреността на чувствата му. Абсурдно е. И крайно манипулаторско. Осъзнатите момичета перфектно знаят, че сексът далеч не е единственото, което могат да предложат, съответно и не треперят от страх, че могат да бъдат 'използвани'; иронията е че именно подозрението волно или неволно те тласка точно към лабилни субекти, които се чудят какъв номер да изиграят. Като отглагаш не си гарантираш нищо. Момчето може да се вживее в ролята на светец и да позволи известно размотаване, обаче в същото време да си спи с други. Има и такива, които не го правят, обаче пак не са им чисти намеренията, пак с всички сили се опитват да те пуснат по пързалката и като си получат желаното, нищо няма да ги спре да си тръгнат. Има вариант и да попаднеш на мекотело, което позволява да му се диктува и някой друг да дърпа конците. При всички положения няма да си струва да се занимаваш. Качествените момчета не биха търпели прекалено отлагане, но и не биха настоявали по някакъв просташки/нахален/натрапващ се начин. Имат си свои начини да накарат едно момиче да се чувства желано в най-положителния смисъл, който изобщо може да съществува.
Обикновено страня от остротата, ама ми е писнало да слушам подобни сладникави нелепици по темата, та не се сдържах и се развихрих 8-). Не го мисли много /да не се разбира като призив към безотговорност/изключване на разума/, не чакай да станеш 'готова' и не му изследвай действията и думите под микроскоп. Ако ти се прииска, просто го направи. Ако колебанието е прекално силно и откровено не се чувстваш достатъчно комфортно в компанията му, отпиши тая история.

точно пък момичета,които не им е минал първия път на такива приказки доста се замислят и са наивни.. мързи ме цялото да го чета,но стигнах до там и нямаше как да не го отбележа

Hidayet
07-10-2013, 17:16
[QUOTE=AnarchyBoy;10764442][B]Не, че нещо, ма ще ти спукам розовия балон, от написаното, ясно личи, че на приятеля ти му е за секс0, е може да е от онези 10на % на които не им е за секса, но случая с приятеля ти не е такъв, ако наистина държи на теб и прочие, няма да обели и дума за това, а просто ще го направите спонтанно (или ще те остави да си мислиш така, а ще го е подготвил) следи ми мисълта..

+

A относно авторката - признала си му, че си девствена. Боже как се изказвате все едно си му признала, че си убила човек. Голяма тайна и срам е да си девствен/а..
П.П. И аз мисля, че му е само за секса, по-добре поизчакай известно време да видиш как ще се държи с теб. Ако не му беше за секса нямаше да ти говори за това.

NikafNqkaf
07-10-2013, 17:34
Ама как го отсъдиха веднага - САМО ЗА СЕКС Е С НЕЯ. :D
Да, секса е нещо лошо, за секс не трябва да се говори в една връзка, секса трябва да почака ... поне да минат там 5-6-7-8 месеца, година ... Бе я ...
Хубавият секс прави връзката здрава и стабилна, той ако мислеше само за секс пича, щеше да е със сефте преди 19 годишна възраст. Ако му беше до секса нямаше и да я чака месец и половина, а щеше да й намила от първата седмица. Аре стегнете се малко.

ПРАВЕТЕ СЕКС. СЕКСА Е ХУБАВО НЕЩО.

nataliyanikolova
07-10-2013, 17:36
Ne se vliyai ot tiq neshta..zaedno ste mesec i polovina a shte ti otdava jivota si...:D vse pak vremeto e dostatu4chno za da se chuvstvash dobre s nego i suotvetno da pravish sex..puk i toi e momche i e normalno da go iska i da ima nujda ot tova..i taya romantika deto q iskash...ne se vpryagai tolkova..prosto se otdaite edin na drug :) sled kato si tolkova privurzana kum nego edva li shte sujalyavash.

FuCKkK13
07-10-2013, 17:38
^ никой не е казал,че секса е лошо нещо.. ама при положение,че е казал ''ще чакам'' и е почнал да говори на първия месец нещо не ми се връзва.. и да,за повечето момичета първия път си е важен колкото и да ви е клиширано
а за един месец не мисля че може да опознае човека
а и не сме сигурни дали ''пича'' наистина е девствен на 19

NikafNqkaf
07-10-2013, 17:54
И какво му е странното на това да е на 19 и да не е правил сеГз? Има хора, дето на 23+ си правят сефтето.
Не е лесно да си мъж, да си загорял (загорял+мъж е брутална комбинация) и да имаш сууууупер секси приятелка, която много те кефи и си се сдържал месец и половина. Нормално е да пита, той не я насилва, щом й казва - ще изчакам - ЩЕ изчака. Не виждам за кво ги давате тия съвети с изчакването??

Ако на момичето му се прави секс, да прави секс и да знае, че няма нищо страшно, и че това е една голяма стъпка напред в отношенията им. Ако не - да си прави секса, когато е готова. Кви са тия определения - "за секса те държи?" О.о

FuCKkK13
07-10-2013, 18:13
^ леле,що четеш между редовете ?
не съм казала,че е странно да е девствен,а е странно да е такъв,да казва,че ще чака и в същото време на един месец да говори за това
ти пък от къде си сигурна,че ЩЕ чака ? колкото знаеш ти за въпросния толкова и ние и аз мога да кажа,че това може да е просто ей така да я вкара в леглото ...
щом момичето пише тук мога да ти кажа,че не знае на 100% какво да прави,точно и за това я съветваме да изчака и хубаво да си помисли

NikafNqkaf
07-10-2013, 18:26
леле,що четеш между редовете ?

Сигурно е заради това, че ти четеш между редовете:

ти пък от къде си сигурна

Както аз съм се информирал, че си момиче, така и ти се информирай, че съм момче. Та по същество.

ти пък от къде си сигурЕН,че ЩЕ чака ?

Има друг избор ли? Нещата зависят повече от момичето, така или иначе. Така че и да чака и да не чака - файда. Нормално е да си търси секса, луд е по нея - виж в кви филми се вкарва, мерак му е.

колкото знаеш ти за въпросния толкова и ние и аз мога да кажа,че това може

Да, де - точно на тва се издразних. Без да познавате човека, напълнихте главата на момичето с простотии и с определения за него, без да знаете даже за какъв човек говорите.

и хубаво да си помисли

И да си зададе въпроса иска ли го или още не е готова и да действа според това. Според нейното мнение. Не според неговото, още повече пък според нашето, където сме тръгнали да говорим се едно го познаваме по-добре от самата нея.

Smrazqvashta
07-10-2013, 18:30

Въпрос: Как ще разбереш, ако е само трик?
Отговор: Няма как.

Не подценявай хората, особено мъжете, някои са добри играчи. ;)
Не бъди прекалено преубедена, за да не останеш разочарована.

granger
07-10-2013, 18:45
Откъде пък знаете,че му е само за секса?Есте,че и двамата са в розовия балон, ще се обичат вечно и тн. и тн, ама може наистина да се обичат в момента , и да не я насилва за тва. Плюс, много е вероятно и той като е девствен, да е яко спек.
Да , също е нормално да си притеснена,ако мислиш че си готова - направи го, нищо няма да изгубиш...е освен девствеността си,ама да ти кажа, моята я изгубих преди известно време и хич не си я искам обратно :lol:

FuCKkK13
07-10-2013, 19:08
Сигурно е заради това, че ти четеш между редовете:

Както аз съм се информирал, че си момиче, така и ти се информирай, че съм момче. Та по същество.

Има друг избор ли? Нещата зависят повече от момичето, така или иначе. Така че и да чака и да не чака - файда. Нормално е да си търси секса, луд е по нея - виж в кви филми се вкарва, мерак му е.

Да, де - точно на тва се издразних. Без да познавате човека, напълнихте главата на момичето с простотии и с определения за него, без да знаете даже за какъв човек говорите.

И да си зададе въпроса иска ли го или още не е готова и да действа според това. Според нейното мнение. Не според неговото, още повече пък според нашето, където сме тръгнали да говорим се едно го познаваме по-добре от самата нея.
а,обърках се щото има момиче със същия ник като тебе 8-)
с това за чакането друго имах предвид.. не че има избор,а че просто това ''ще чакам'' може да е само предпоставка за ''ще те навия щото си наивна'' разбираш ме предполагам ?
по-добре с отрицателно и да внимава отколкото да и надуем розовия балон още повече и после да съжалява
аз просто и казах да изчака и да си помисли,а не обезателно да не му се дава.. от '' изчакай още малко и реши'' до '' не,недей,ще сгрешиш,ще видиш'' има разлика,нали ?!

FuCKkK13
07-10-2013, 19:10
Откъде пък знаете,че му е само за секса?Есте,че и двамата са в розовия балон, ще се обичат вечно и тн. и тн, ама може наистина да се обичат в момента , и да не я насилва за тва. Плюс, много е вероятно и той като е девствен, да е яко спек.
Да , също е нормално да си притеснена,ако мислиш че си готова - направи го, нищо няма да изгубиш...е освен девствеността си,ама да ти кажа, моята я изгубих преди известно време и хич не си я искам обратно :lol:

предполагаме 8-) щото мн рано е почнал да и говори... м да бе,няма лошо ама ние да си кажем отрицателния вариант,а тя розовия си го знае.. така може да помисли по-обективно и да реши..

Баща Ти
07-10-2013, 19:29
Представи си как еректиралият му, леко пулсиращ пенис прониква във влажната ти вагина. Харесва ли ти?

Ако отговориш с "Да" - той е твоят човек, плющете се.
Ако отговориш с "Не" - не се плющете.

NikafNqkaf
07-10-2013, 19:29
а,обърках се щото има момиче със същия ник като тебе

Да .. Странно е, но е факт ... :D

Иначе, че трябва да внимава - трябва. Ама някак си - де да знам. Описа си приятеля така сякаш тва му е първата връзка с момиче или поне първата от няколко годинки насам. Запознанства с майки, ще си посвещава живота, а-у. Аматьорска работа за един ЖРЕБЕЦ, какъвто го изкараха повечето от вас.

Та, авторката да си решава, наясно е вече с двете страни на монетата, благодарение на безграничната ни мъдрост. ^^

granger
07-10-2013, 19:32
предполагаме 8-) щото мн рано е почнал да и говори... м да бе,няма лошо ама ние да си кажем отрицателния вариант,а тя розовия си го знае.. така може да помисли по-обективно и да реши..

Той на 19, тя на 17 и ходят от месец, не е толкова рано,особено ,когато се усещат ,че ги сърби. Вариантите не са един или два, погледнато отстрани може да има много варианти.
Аз не виждам що пък,ако им се иска да не го направят. Ще им е хубаво, пък историите за вечната любов всички сме ги слушали.

FuCKkK13
07-10-2013, 19:34
^ така погледнато да,но аз все си мисля,че щом авторката изобщо е пуснала тема някак си не ми е мн сигурна..

Баща Ти
07-10-2013, 19:39
Може пича толкова да се радва, че си е намерил гадже, че да иска тя да забременее по-скоро, да е сигурен, че няма да се разделят :O

AnarchyBoy
07-10-2013, 19:50
Може пича толкова да се радва, че си е намерил гадже, че да иска тя да забременее по-скоро, да е сигурен, че няма да се разделят :O

Смятай.. :lol:

alex18
07-10-2013, 21:10
За секса е 100 % - не всеки ден може да удариш детственица :)

LipSy
07-11-2013, 13:27
Авторката казва, че са от месец и половина заедно, но от колко време се познават не е посочено. ОК,...както и да е. Като цяло с времето хората все повече и повече се опознават. От нещата, които прочетох (относно красивите думи на приятеля ти) разбирам, че той явно е доста сладкодумен и ти говори, че цял живот ще е заедно с теб. Ами след като и двамата сте прясно влюбили се един в друг е нормално да си говорите такива неща. Няма нищо лошо да се радвате един на друг, обаче винаги имай едно на ум!! Тези неща ги слуша всяко второ момиче на тази възраст (,,Ще съм с теб завинаги!!!'') и след това е ужасно разочарована, защото приятелят и й е разправял едно, а пък после се е оказало друго. Ти като все още ...момиче, което не е имало полов контакт е нормално да си притеснена. Като цяло не се надявай на силна романтика при първия път. Той със всеки случей ще е по-хубаво, ако НЕ е насрочен (тоест ако стане спонтанно). Ако приятелят ти наистина държи на теб ще те изчака, ако се наложи дори и 2 год.! Като всяко друго момче, което е..загоряло е нормално много да му се прави, но пък в крайна сметка ти си тази, която определя кога е готова!!! ;). И след това всичкото, което написах искам да ти кажа, да си изживееш това, което искаш с него. Дали ще е секс или не...няма значение. Направи го САМО, когато ТИ си готова. И недей да се доверяваш на думите му изцяло. ;)

Rozalia_Smiley
07-11-2013, 16:28
Ами 1.Този ''РОЗОВ МОМЕНТ'' e първото хубаво нещо в живота ми от доста време.Бях в ужасно положение,от което незнам как се измъкнах и просто се хванах за човека,който ми обърна най-много внимание,въпреки че доста хора са на мнение,че момиче като мен заслужава по-различно момче,но не им обръщам внимание 2.Тва с романтиката в първия ми път май не го разбрахте.Не очаквам кой знае кво,просто искам да е на подходящо място , а не там,където той ми предложи,въпреки,че тогава бях много възбудена. 3.Дали е само за секса-не мисля...а и така да се окаже , нямя да е най-голямото ми , нито първото разочарование. 4.''Описа си приятеля така сякаш тва му е първата връзка с момиче или поне първата от няколко годинки насам." амии има нещо такова....преди 2 години е бил много наранен от момиче и си е обещал да не се влюбва и се отдал на алкохола,който сега спира.Казва,че с мен не е издържал и не може да се сдържа в чувствата си. 5.Че ще го направя-да,а тва,че ще изчакам не е заради него 5.Не се смятам за наивна,нито тва,че съм девствена съм го крила,просто така се изразих.

NikafNqkaf
07-11-2013, 19:20
Ами, успех и всичко добро :P

RagioL
07-12-2013, 08:19
Само на мен ли не ми по вкуса да дрънкам тия сладникави лиготии за вечно любов.
Били го зарязали и се пропил :D, много му е нежна психиката на човека.

п.п. Прекаляването със сапунени драми вреди сериозно на вас, и всички около вас.
Имайте го в предвид.

Баща Ти
07-12-2013, 09:08
п.п. Прекаляването със сапунени драми

Яденето на сапун също е доста вредно.

FuCKkK13
07-12-2013, 11:31
Ами 1.Този ''РОЗОВ МОМЕНТ'' e първото хубаво нещо в живота ми от доста време.Бях в ужасно положение,от което незнам как се измъкнах и просто се хванах за човека,който ми обърна най-много внимание,въпреки че доста хора са на мнение,че момиче като мен заслужава по-различно момче,но не им обръщам внимание 2.Тва с романтиката в първия ми път май не го разбрахте.Не очаквам кой знае кво,просто искам да е на подходящо място , а не там,където той ми предложи,въпреки,че тогава бях много възбудена. 3.Дали е само за секса-не мисля...а и така да се окаже , нямя да е най-голямото ми , нито първото разочарование. 4.''Описа си приятеля така сякаш тва му е първата връзка с момиче или поне първата от няколко годинки насам." амии има нещо такова....преди 2 години е бил много наранен от момиче и си е обещал да не се влюбва и се отдал на алкохола,който сега спира.Казва,че с мен не е издържал и не може да се сдържа в чувствата си. 5.Че ще го направя-да,а тва,че ще изчакам не е заради него 5.Не се смятам за наивна,нито тва,че съм девствена съм го крила,просто така се изразих.

баш наивна си си 8-)

shusha
07-12-2013, 11:36
Един гоялм плюс за Смразяваща и AnarchyBoy . Нищо не мога да добавя. Имай едно на ум и успех :)

baby_baby
07-12-2013, 15:16
Е нормално е да си исплашена но това не е нещо страшно първия път малко ще те заболи но другите пъти ще ти е хубаво няма от какво толкова да се притесняваш

kammi
07-12-2013, 18:23
Предлагам ти да изчакаш щом до тази възраст си издържала значи ще можеш и още известно време.
Приятелят ти е на 19 и вече явно е загорял,ако ти не искаш и мислиш че трябва да изчакаш просто му го кажи.Ако продължи да те натиска за секс,значи не е правилното момче. ; ) За един месец да те обича и да ти говори,че ще ти посвети живота си хм малко ми е странно.

fakesmiles
07-13-2013, 15:48
"Осъзнатите момичета перфектно знаят, че сексът далеч не е единственото, което могат да предложат, съответно и не треперят от страх, че могат да бъдат 'използвани' "

цитирам Evterpa, перфектно ми изразява мнението...
просто като видя поредната тема,в която някое момиче се чуди дали да "пусне" на гаджето си,все едно го прави само заради него,ми става лошо вече

Amore-Mio*
07-13-2013, 16:24
FuCKkK13 - прекалено си вманиачена по тая тема.
И все пак, въпреки че нямам място в спора, искам само да си изразя мнението. И то е, че няма абсолютно НИЩО ЛОШО в това да говорят за секс и то на първия месец. Именно това е част от опознаването, а сексът не е нещо извънземно, че да не се коментира. Пък и в крайна сметка, когато човек желае силно някого - ще иска да знае нещо по въпроса и така нататък. А от темата, доколкото АЗ разбирам - не виждам момчето някъде да я насилва да правят секс.

Инак, авторке, ако ти се прави - давай.
Прекалени са ти розови представите за първия път и че то ще мине изключително сладникаво. Просто, ако го желаеш - давай, ако ли не - не. Но със сигурност, първият ти път няма да е от най-яките, но якото пък след това си идва.

FuCKkK13
07-13-2013, 16:29
глупости,всъщност изобщо не ми пука за авторката на темата,давам съвет
аз друго имах предвид с това за първия месец -едно е просто да говорят,друго е постоянно да я пита дали иска,да почва с любовните изречения и т.н. ... не знам,просто аз на такива за по един месец не вярвам

MsBonbon
07-14-2013, 21:37
ем малко това захоросване с "вечната любов" не ми вдъхва доверие,ама ти си го познаваш по=добре от нас,и аз съм на 17 и аз си направих сефтето с момче с което бяхме заедно от месец,но не съжалявам(още сме си заедно вече 6месеца) има шанс да не му е само за секса,ама и другото не е изключено,пък относно страха ти или го преодоляваш или чакаш да се почувстваш достатъчно готова ама честно казано няма нищо страшно ;)

s40t4
07-14-2013, 22:58
От месец и половина и дрънка, че те обича би посветил живота на теб и тем подобни.. :D щом ги е казал тези неща трябва да си правиш сметка що за стока е. Най-вероятно се чуди как да те вкара в леглото тва е, ако не му е за секса няма да повдига тази тема. Забележи колко често повдига темата за секс и ще се увериш дали иска нещо сериозно или просто иска да те изчука ;)