View Full Version : Лятото на нашето НЕдоволство
ge6aaaa3
08-03-2013, 09:55
А сега всички си щъкат из Европата през ден. Всички пътуват когато и колкото си искат. Глупости! Те повечето Българи нямат пари да ходят един път годишно на почивка в България, ти ми говориш за чужбина.
Иначе да, много простотии и безсмислени ограничения е имало по онова време, но както казах това не е било комунизъм.
klimatronik
08-03-2013, 12:33
И като къртиш павета от ТВОЯ площад и ги хвърляш по ТВОИ съграждани, споделящи ТВОИТЕ проблеми, помагаш с нещо? По-добре нищо не прави, вместо да вредиш.
Ами ще хвърляш павета и ще си дадат оставките принудено. ;) После,ако трябва пак и пак, докато не дойде някой,който наистина да промени системата в полза на народа ;)
Ами ще хвърляш павета и ще си дадат оставките принудено.
ХАхаХАхахахаха ?
klimatronik
08-03-2013, 12:35
Хората сме боклуци и затова комунизмът не може да просъществува. Просто винаги някой ще се възползва от цялата работа. За протокола- в България комунизъм не е имало. Всъщност, никъде е нямало и няма комунизъм. ;)
ко? Не знам какъв строй е бил преди 20 години, но за всеки е имало хляб и дом, добро образование, здравна система, спорт, култура..
klimatronik
08-03-2013, 12:38
ХАхаХАхахахаха ?
кво бе? Кадафи виж как го смляха !
Oy7ofCon7roL
08-03-2013, 13:52
Всички плюят комунизмът, ама ей ся ако бай Тошо изкочи от някъде дали няма да вкара 200 депутата в НС ? :lol:
п.п не говоря за късния и изнемощял Живков, а да речем Живков от 70-те години
ge6aaaa3
08-03-2013, 15:44
Ами ще хвърляш павета и ще си дадат оставките принудено. ;) После,ако трябва пак и пак, докато не дойде някой,който наистина да промени системата в полза на народа ;)
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХ :lol: Ти да не си подбираш хапчетата по цветове? Все едно да вземеш да си потрошиш колата, да си запалиш апартамента и да заплашиш, че ще се самоубиеш и да очакваш, че някой ще се трогне от тая работа и ще ти изпълни исканията.
ge6aaaa3
08-03-2013, 15:44
ко? Не знам какъв строй е бил преди 20 години, но за всеки е имало хляб и дом, добро образование, здравна система, спорт, култура..
Е, аз какво казах?
klimatronik
08-03-2013, 16:25
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХ :lol: Ти да не си подбираш хапчетата по цветове? Все едно да вземеш да си потрошиш колата, да си запалиш апартамента и да заплашиш, че ще се самоубиеш и да очакваш, че някой ще се трогне от тая работа и ще ти изпълни исканията.
Отново ли да намесвам Кадафито? Народа и множеството от жива сила сваля всяко правителство. Ти да не мислиш,че ще пуснат танкове? Все пак сме развита европейска държава и тук не минават такива изпълнения...
Аз спирам да пиша тук.
Омръзна ми да се разправям с лумпени.
ge6aaaa3
08-03-2013, 16:27
ХА-ХА! Погледни какво стана след Кадафито и пак обяснявай кой бил лумпен! И да, чувствай се свободен да спреш да пишеш тук. :)
klimatronik
08-03-2013, 16:30
ХА-ХА! Погледни какво стана след Кадафито и пак обяснявай кой бил лумпен! И да, чувствай се свободен да спреш да пишеш тук. :)
То се случва, само дето ние не сме били под диктаторски строй в близките години.
Ай оставям ви да развивате теорията на големия взрив.
ge6aaaa3
08-03-2013, 16:34
Какво се случва след "арабската пролет"? Нищо общо с демокрация и още кръвопролития.
klimatronik
08-03-2013, 16:35
Какво се случва след "арабската пролет"? Нищо общо с демокрация и още кръвопролития.
кога станахме неграмотни араби hahaha:D
ge6aaaa3
08-03-2013, 16:40
Кога стана нещо повече? Ти ми даде пример с Кадафи. Даже няколко пъти. Примера наистина е аналогичен с нашия случай и резултатът ще е такъв. ;)
klimatronik
08-03-2013, 16:46
Кога стана нещо повече? Ти ми даде пример с Кадафи. Даже няколко пъти. Примера наистина е аналогичен с нашия случай и резултатът ще е такъв. ;)
споко
няма да е такъв
всичко ще е наред.
спи спокойно
докато има контра бабички в настъпления - мирът е гарантиран. :D
ge6aaaa3
08-03-2013, 16:49
A ако им се раздадат калашници, центърът на София ще стане едно по-добро място. :D
Aeternal
08-03-2013, 17:49
Всички плюят комунизмът, ама ей ся ако бай Тошо изкочи от някъде дали няма да вкара 200 депутата в НС ? :lol:
п.п не говоря за късния и изнемощял Живков, а да речем Живков от 70-те години
Ще вкара. Точно там е проблема.
24 години по-късно и хората все още въздишат по онзи банкрутирал строй.
Що не си обърнем погледа към западните държави, Германия, Дания, Швеция, Швейцария, Англия и т.н. ми гледаме назад?
ge6aaaa3
08-03-2013, 17:53
Ще вкара. Точно там е проблема.
24 години по-късно и хората все още въздишат по онзи банкрутирал строй.
Що не си обърнем погледа към западните държави, Германия, Дания, Швеция, Швейцария, Англия и т.н. ми гледаме назад?
Щото сме закъснели да забогатяваме като страна, колонизирайки най-богатите кътчета по света. ;)
Едит: Не защитавам онзи строй, даже не мога да си представя да живея под такъв. Защитавам идеята на комунизма. За жалост, обаче, си остава само идея...
Швейцария са най-големите колонизатори. Даже чух, че планирали инвазия към Латинска Америка, че да секнат търговията на наркотици в САЩ.
ge6aaaa3
08-03-2013, 17:58
Визирах Англия...
OoVasKoO
08-03-2013, 18:56
Щото сме закъснели да забогатяваме като страна, колонизирайки най-богатите кътчета по света. ;)
Едит: Не защитавам онзи строй, даже не мога да си представя да живея под такъв. Защитавам идеята на комунизма. За жалост, обаче, си остава само идея...
имаме природни ресурси, що никой не говори за тях? Или 2% ни стигат?
ge6aaaa3
08-03-2013, 19:10
Какви? Шистов газ ли? Ако искаш да пиеш горяща вода, това е добър вариант. Злато ли? Разработените и рентабилни мини са разпродадени и всичко се изнася. Гори ли? Вече се сече главоломно и отново се изнася. Единствените ни надежди са в областта на туризма и там имаме сериозна конкуренция от гърците и турците...
OoVasKoO
08-03-2013, 19:11
Злато ли? Разработените и рентабилни мини са разпродадени и всичко се изнася.
Бате уважавам те, ама u nub?
ge6aaaa3
08-03-2013, 19:12
yep
anonymous708973
08-03-2013, 19:53
п.п остана ли нещо държавно, което да е на печалба изобщо ???
Ааа, не сме се разбрали значи.
Аз далеч нямах предвид държавни предприятия, а частни чужди фирми :)
Бате уважавам те, ама u nub?
Кво искаш да кажеш, не мога да те хвана...? Напълно прав си е човека. Може и с по-сложни думички да го каже, ама.. къв ти е проблема....?
OoVasKoO
08-04-2013, 06:06
Може малко детински да го кажа, ама не е честно. Как може да фалираш предприятия нарочно, за да може чужденци да ти изнасят редките метали?!?!
Много неща не са честни.... ако тръгнем с тая нагласа....
Предприята фалират, защото не само че не са на печалба, ами даже не могат да плащат на работниците си и тем подобни глупости.. сега не ми се разтяга.. още не мога да повярвам, че задаваш такъв въпрос....
OoVasKoO
08-04-2013, 10:00
Много неща не са честни.... ако тръгнем с тая нагласа....
Предприята фалират, защото не само че не са на печалба, ами даже не могат да плащат на работниците си и тем подобни глупости.. сега не ми се разтяга.. още не мога да повярвам, че задаваш такъв въпрос....
Задавам го, защото е истина и има свидетели. ;)
Кое предприятие е фалирало, за да се изнасят метали :lol:
Atidje Aladin
08-04-2013, 10:07
от бг за турция изнасяме дпс метали уееее
OoVasKoO
08-04-2013, 10:12
Абе не всички са фалирали. oops my bad
Примерно завода в Пирдоп за редки метали е приватизиран за без пари като печелившо предприятие. :lol:
От приватизирането на предприятието през 1997 г. до момента инвестиционната програма е на стойност 350 млн. евро, и още 80 млн. евро по програма за опазване на околната среда.
амаааааааан източиха го
OoVasKoO
08-04-2013, 10:19
С обем на продажбите около 2 559 млн. лв. през 2008 година, Аурубис(белгийска фирма, която притежава завода в Пирдоп). И изнасяли само мед и сярна киселина, хаха. Сигурно още изнасят злато, но тайно.
Сигурно и папата е православен християнин. На загуба ли искате да работят ?
ge6aaaa3
08-04-2013, 16:22
^Не, ама не искам да плащат смешни пари на държавата и да правят каквото си искат.
OoVasKoO
08-04-2013, 17:37
^Не, ама не искам да плащат смешни пари на държавата и да правят каквото си искат.
Дошло едно циганче/мангалче/котлонче/тиганче/ от Драгалевци и ни преебало. Много добре знаете как. ;) Нали сме в ЕС. В другите европейски страни искат поне 40% от печалбата, а при нас са мизерните 2%.
Абе кое ЕРП беше регистрирало "загуба", за да не плаща данъци? Или EVN или EON беше май. Не знам точно как могат да се национализират, след като вече има договори, но нека някой компетентен специалист ни обясни. Поне с 50% трябва да се намалят сметките, то нали за това бяха миналите протести?!?! Не за некви си мижави 5%.
ge6aaaa3
08-04-2013, 17:45
Виж сега, няма как да паднат с 50% сметките, просто е невъзможно. Това имах предвид под нереални искания. С 50% могат да паднат само, ако построим още един АЕЦ и си оправим договорите с ВеИ-тата, но тука пък се намесват разни псевдоеколози и пак става свинщина...
OoVasKoO
08-04-2013, 17:50
Виж сега, няма как да паднат с 50% сметките, просто е невъзможно. Това имах предвид под нереални искания. С 50% могат да паднат само, ако построим още един АЕЦ и си оправим договорите с ВеИ-тата, но тука пък се намесват разни псевдоеколози и пак става свинщина...
Защо просто не се пуснат 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй"?
Вие не разбрахте ли? Европа не ни е наложила спирането им за да влезем в ЕС.
ge6aaaa3
08-04-2013, 17:53
Да, това е ясно... Пак нашите Убавци направиха дълбок поклон с гръб към европейците и последствията са осезаеми...
OoVasKoO
08-04-2013, 17:58
Да, това е ясно... Пак нашите Убавци направиха дълбок поклон с гръб към европейците и последствията са осезаеми...
Каза си го човека:
гей прайд момче,вдигни високо анус
Дошло едно циганче/мангалче/котлонче/тиганче/ от Драгалевци и ни преебало. Много добре знаете как. ;) Нали сме в ЕС. В другите европейски страни искат поне 40% от печалбата, а при нас са мизерните 2%.
Абе кое ЕРП беше регистрирало "загуба", за да не плаща данъци? Или EVN или EON беше май. Не знам точно как могат да се национализират, след като вече има договори, но нека някой компетентен специалист ни обясни. Поне с 50% трябва да се намалят сметките, то нали за това бяха миналите протести?!?! Не за некви си мижави 5%.
Интересно ми е да го видя, кои са тия държави. Как ли, държавата ги гони, те ни съдят, плащаме неустойки, съдебни разноски. Албанците ги изгониха. Не знам защо си мислите, че като ги изгоните и тока ще цъфне. Цената се определя от ДЕКЕВР, а не от чез и тн. А блоковете ги затвориха, че да могат някакви да си вземат коминисонната.
ge6aaaa3
08-04-2013, 18:29
Точно, че имат вече подписани договори и трябва някой да ги хване в крачка, за да може да ги изгоним без неустойки. А определено има за какво да се захванат, но си знаят личния интерес.
OoVasKoO
08-04-2013, 18:47
Интересно ми е да го видя, кои са тия държави. Как ли, държавата ги гони, те ни съдят, плащаме неустойки, съдебни разноски. Албанците ги изгониха. Не знам защо си мислите, че като ги изгоните и тока ще цъфне. Цената се определя от ДЕКЕВР, а не от чез и тн. А блоковете ги затвориха, че да могат някакви да си вземат коминисонната.
Имам я от някъде тая информация. :D
Ти съгласен ли си да влезе някой у вас, да продаде всичко ценно и да ви даде 2%?
Имам я от някъде тая информация. :D
Ти съгласен ли си да влезе някой у вас, да продаде всичко ценно и да ви даде 2%?
Примерът ти заслужава отговор от Бат Ицо.
OoVasKoO
08-04-2013, 19:14
Примерът ти заслужава отговор от Бат Ицо.
Аватарът ми иска да те поздрави. ;)
Имам отнякъде тая информация звучи като - имам лилава аура ама само аз я виждам.
Oy7ofCon7roL
08-05-2013, 21:43
:cool:
OoVasKoO
08-05-2013, 22:41
Хехе, колко смешно. Преди месеци я бях намерил. Търси в нета.
sexypi415
08-06-2013, 14:52
Джипсън - Ученичка
Аз отново съм при теб,
искам ти да разбереш
истина една...
Истината е такава, да, да
всеки мъж по младото си пада,
все едно дали е дете
или на 102!
Всеки тайно иска ученичка, да да
затова миньончетата се харесват,
че са младолики те.
Та нима очите ти не виждат,
че това природа е?
Всеки мъж от нула до сто
се разтреперва
щом покрай него мине
сладка ученичка, йо-хо!
Жените на по 20-30
могат да са секси,
но леки са те,
леки са те,
изхабени са те,
всеки тях ги е минавал, охо!
Аз искам ученичка,
със сладичко лице,
слабички ръце
и тънко гласче.
Ученичка, ученичка,
но не е малко дете
на 16 е вече да, да
на 16 да, да
ти май не помниш какво е да си на 16,
и като я не искаш,
си вземи
"бабичка" на 22!
Знай че истината е такава,
жените на 40 и даже на 50
за маса стават,
но не предизвикват нищо,
нищо неприлично.
А жената между 18 и 40
отдавна е престанала
да има сърце!
Всеки търси ученичка,
а не студентка-истеричка.
От седми клас нагоре
жената вече не е дете,
не е дете, вече не е дете.
Дано мойта ученичка
да разбере
колко много, много я обичам
Има много, много да я търся.
Всяка гимназистка
иска батко,
че да й е сладко.
Ще тича, ще тича като малко дете
след баткото със влюбеното сърце.
Ще тича, ще тича като малко дете
след баткото със влюбеното сърце.
sexypi415
08-06-2013, 14:52
Джипсън - Баба Кенза
"Кико, изкенза ли се?!" - баба Кенза се провикна
и продължи:
"Ей, Кико, кико, имаш ли пари?"
"Бабо Кензо, нямам аз пари,
нямам аз пари,
но ще те боли!
Ой Кензо, Кензо
сваляй таз пола,
внук съм ти,
но ще те е*а!"
Припев: Аз съм баба Кенза,
милички деца,
Кико се изненза,
радостна съм, да!
Кико, Кико, не така,
баба съм ти, а не жена!
Не мож говори така,
така е грехота!
Припев: Аз съм баба Кенза,
милички деца,
Кико се изненза,
радостна съм, да!
Аз съм баба Кенза,
милички деца,
Кико ме издебна
радостна съм, да!
OoVasKoO
08-06-2013, 15:02
nice fail
sexypi415
08-06-2013, 15:09
Нана Светославова - Кукла
http://vbox7.com/play:2e0a119698
Аз отново съм при теб,
искам ти да разбереш
колко много те обичам...
Аз отново съм при теб, йе йе
искам ти да разбереш, йе йе йе йе
колко много, много те обичам
Но защо винаги мълчиш?
Ти ме смяташ за дете, йе йе
кукла в твоите ръце, йе йе йе йе
Та нима очите ти не виждат,
че във мен гори любов?
Знай че тази кукла,
тази кукла йе йе
отдавна е престанала
да бъде дете!
И много скоро ти ще тичаш
да търсиш малкото момиче
Но тогава йе йе,
но тогава йе йе
ще бъда с ледено сърце!
Ако сега не разбереш, йе йе йе йе
Има много, много да ме търсиш.
Да тичаш, да тичаш като малко дете
след куклата с ледено сърце.
Йе, йе
Йе, йе, йе, йе
Знай че тази кукла,
тази кукла йе йе
отдавна е престанала
да бъде дете!
И много скоро ти ще тичаш
да търсиш малкото момиче
Но тогава йе йе,
но тогава йе йе
ще бъда с ледено сърце!
Ако сега не разбереш, йе йе йе йе
Има много, много да ме търсиш.
Да тичаш, да тичаш като малко дете,
да видиш как бързо ще ти кажа
нееееее!
Oy7ofCon7roL
08-06-2013, 15:17
sexypi415 кура ти да изсъхне дано
sexypi415
08-06-2013, 15:20
sexypi415 кура ти да изсъхне дано
Кой кълне на него се връща, село Хасково! Какво ти пречи, че те информирам за едни от най-добрите български песни от едно време! Щото естрадата не се ограничава до на баба ти Лили бозавите балади нали разбираш?!
П.П. Северна България е по-красива и е истинската България!
Поздрави от Севлиево!
Oy7ofCon7roL
08-06-2013, 15:34
Ти бавноразвиващ ли си бе ! Ходи у кофата или в музика и тв да пропагандираш тия сектантски песни
sexypi415
08-08-2013, 15:49
Не се интересувам от политика, здравето ми е по-важно. :)
OoVasKoO
08-08-2013, 17:35
На протестите ходят тези,които ги мързя да отидат на изборите.Ха сега да ви пече слънцето като сте толкова умни и интелигиентни.
:lol:
На антипротеста е Мишо Шамара и дедо ви Йоло, така че т'ва е > all.
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/288/584/61b.png
SHPAIdURmeN
08-13-2013, 09:14
^ :D
Да кажем исканията на протестиращите се сбъднат, после какво пак избирай по малката мафия. :D
Това е то ъпсурдна работа отново...
OoVasKoO
08-15-2013, 11:00
Като сте НЕдоволни от правителството, що не е така и за расим путьо недоебански плевнелиев? Или пък греша? :)
http://www.presstv.bg/index.php?option=com_portal&view=article&id=30157
Как ще коментирате?
Те щото до сега декларираха... На Цв. Цв. родителите му цял живот са бачкали без да ядат и са си купили 6 апартамента...
Oy7ofCon7roL
08-16-2013, 12:42
Violenza
Заглавието на новината, която си дала е подвеждащо, депотатите пак ще декларират имуществото си и т.н
Няма кво да ти обяснявам, чети : http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/deputatite-otmeniha-popravkata-zyanev.html
Иначе тия закони така или иначе не вършат работа, краденото е прехвърлено да други лица или натъпкано по офшорки
Абе неска се исипаха 100 рейса мюсулмани в София, вие приказвате за новина отпреди няколко дена :D
така
Все съм виждал журналистическа некоректност и подвеждане на публиката, но това за мен лично прекали.
Всъщност става дума за нещо много просто - в управителните съвети на работодателските организации като КРИБ, АИКБ и подобни естествено фигурират големи бизнесмени. И благодарение на популистката поправка на господина от РСЗ те трябваше да декларират и майчиното си мляко. Което може да бъде интересно за всеки обикновен човек, но ги поставя в дълбоко неконкурентна позиция и по същество щеше да бъде пагубно за икономиката - или тези хора щеше да трябва да се отърват формално от цялото си имущество, или управителните съвети на големите индустриални организации щяха да се лишат от хората с най-голям мениджърски опит и способности.
Грубото в този пост е, че се създава усещането, че всички управници са се подготвили да крадат държавата (което аз не оспорвам като принципна констатация), но не и с този акт, в който всъщност става дума за един конкретно действие по премахване на популистка предизборна добавка на Яне Янев.
Аз затова гледам да чета коментарите
Oy7ofCon7roL
08-16-2013, 12:56
Кво тряя да видя не ми е ясно, няква тъпотия я премахната, тва да ни е дерта
Цитираното от Auriss е красноречиво
Ами да, преди време и в Банско ли къде беше, хората работещи в общината така "спонтанно" реших да протестират. Кмета си беше гейбераст.
А за новината - в такива измислени сайтове, не влизам. Масово се манипулират хората тип "Уикенд". Един типичен лизачески вестник. Когато гейберастите бяха на власт, Пеевски беше с тях и във вестника нито дума за правителството. Няма значение какво ставаше. Гейберистан падна и дойде на влас бесерето ака бесепето, Пеевски се мушна(слабо казано мушна) в Доган за Права и Сюргюн ака депесето, съюзиха се с бсп и се почнаха неща от сорта на - Вежди пиян в еди си колко часа (той винаги е пиян, сега ли го разбраха), любовницата на Цветанов, Бойка ползва тоалетна хартия без бандерол. Така че тия измислени сайтове не ми ги хвалете, да не говорим в коментарите из сайтовете, които на 70% да не казвам и повече са платени. След време тия деца като имат кенефи със синдром на даун, дано се замислят защо са се продавали по 40ст. на коментар. Секунда, че автобуса идва да ме взема, а имам да свалям голям плакат.
Знаеш ли колко хора имат по няколко апартамента? Гледахме я и прословутата вила на Цветанчо, нищо особено, типична селска къща. Абсолютни спекулации.
И не ми обяснявайте как било едно и също. Да отменят наказанието за кражба и да си говорим дали е едно и също.
Да, ама за това родителите му си имат 6 апартамента. Предполагам, че са ги спечелили от тотото...
Oy7ofCon7roL
08-16-2013, 13:40
Ами да, преди време и в Банско ли къде беше, хората работещи в общината така "спонтанно" реших да протестират. Кмета си беше гейбераст.
А за новината - в такива измислени сайтове, не влизам. Масово се манипулират хората тип "Уикенд". Един типичен лизачески вестник. Когато гейберастите бяха на власт, Пеевски беше с тях и във вестника нито дума за правителството. Няма значение какво ставаше. Гейберистан падна и дойде на влас бесерето ака бесепето, Пеевски се мушна(слабо казано мушна) в Доган за Права и Сюргюн ака депесето, съюзиха се с бсп и се почнаха неща от сорта на - Вежди пиян в еди си колко часа (той винаги е пиян, сега ли го разбраха), любовницата на Цветанов, Бойка ползва тоалетна хартия без бандерол. Така че тия измислени сайтове не ми ги хвалете, да не говорим в коментарите из сайтовете, които на 70% да не казвам и повече са платени. След време тия деца като имат кенефи със синдром на даун, дано се замислят защо са се продавали по 40ст. на коментар. Секунда, че автобуса идва да ме взема, а имам да свалям голям плакат.
Общо взето трябва не само да четеш, а и да разсъждаваш малко.Или като не можеш да разсъждаваш да видиш поне на още едно две места за кво иде реч. Аз вече като цяло съм се отказал от всякакви сайтове, чета само водещите новини на сайта на бтв, офнюз и нова, колкото да си сверя часовника, но най вече информационния поток в агенциите блиц, пик и фокус
Oy7ofCon7roL
08-16-2013, 13:43
Да, ама за това родителите му си имат 6 апартамента. Предполагам, че са ги спечелили от тотото...
Скандалното според мен с тия апартаменти е защо човек, който има 3 апартамента тегли заем да изплаша още 3 !!! Въпрос за милиони
То и аз чета в 2-3 сайта само днес.бг, че там не иска регистрация за коментари, макар че аз съм баннат в 90% от времето. 24 часа, там е пълно с герберасти и 1 болен от атака, но са мн бързи в новините. Понякога и във вести, но там също има доста платени и коментарите са депресиращи.
Oy7ofCon7roL
08-16-2013, 13:55
Преди и аз влизах в днес, ама то тва дето го пишеше в бтв те го копираха и за тва се отказах от него, коментари не чета много много щот се изнервям :D
Кво тряя да видя не ми е ясно, няква тъпотия я премахната, тва да ни е дерта
Ти харабия си глупав.
Лидерите на политически партии, шефове на енергийни и водни дружества, директори в "Митници", НАП-аджии и посланици няма да декларират доход, а ти наричаш това "тъпотия".
"Евала бе, брат ми, евала..."
Пантерата съм, бтв.
Borislav,Georgiev
08-17-2013, 12:03
Вчера гледах новините и да ви кажа добре са си направили сметката, но няма да им излезе.. това да викат от други градове хора, които да не знаят защо са на протест 100 % са им платили това може да се случи само в България, но най голямото нахалство е че позволиха на тези хора да седят до парламента а другите ги избутаха все едно са някакви животни.. не ми се живее вече в тая държава не стига че мизерстваме пък и да се държат така с Български граждани за такива само разстрел ...
Ми заминавай, никой не те спира. Докато имаме пари да си плащаме интернета, значи не мизерстване наистина.
Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 13:19
Ти харабия си глупав.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/dogan-sas-spesteni-900-000-lv-stanishev-s-lichni-5000-lv-borisov-s-edin-vlog.html
Я ми кажи вярваш ли на това и след това да си говорим кой какъв е ? Искам конкретен отговор, вярваш ли, че това са парите, с които тия хора разполагат, да или не ?
Станишев с 5 бона, Боко с 15 бона, Певски с 50 бона и кола за хиляда лева :lol: R U 4 REAL ?
anonymous708973
08-17-2013, 14:04
http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/dogan-sas-spesteni-900-000-lv-stanishev-s-lichni-5000-lv-borisov-s-edin-vlog.html
Я ми кажи вярваш ли на това и след това да си говорим кой какъв е ? Искам конкретен отговор, вярваш ли, че това са парите, с които тия хора разполагат, да или не ?
Станишев с 5 бона, Боко с 15 бона, Певски с 50 бона и кола за хиляда лева :lol: R U 4 REAL ?
Изпускаш малката подробност, че докато декларират фалшиви/неверни депозити, са подсъдими.
А ако имат правото да не декларират, каишът се отпуска още повече отколкото е сега.
Има разлика. И двете положения не са идеални, но едното е доста по-добро.
Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 14:14
дрън дрън дрън Не ме занимавай повече, моля
Borislav,Georgiev
08-17-2013, 14:21
Ще замина що не ? проблем ли е човек да замине ? + това нета няма да те нахрани и ако не бяхме толкова зле нямаше да сме на последно място в ЕС.
Тва прозвуча се едно за уефа или шампионска лига говориш. ХАхАХХахах.
Borislav,Georgiev
08-17-2013, 14:26
Майната и на шампионската лига, не става въпрос за това а че България е с най ниската минимална заплата..
Като ти гледам правописа, си обречен на мъки в България.
Borislav,Georgiev
08-17-2013, 15:27
Ти па си много убав
Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 16:01
Ти па си много убав
:D
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/08/17/ot-sofiia-do-varna-nad-500-km-pesh-s-ostavka.196629
500 км. Аз с нормално темпо за 30 мин минавам 2 км. 4 км на час.
за 12 дни (без да обръщам внимание, че са минавали и през др градове и пише над 500 км)
тоест са вървели 125 часа, това са кръгло около 10 часа и нещо на ден.
хуя ми са вървели 10 часа тия бастуни в 30 и кура ми градуса жега
да не говорим, че след 3-4 часа ходене краката почват да те болят
а какво ядът? да не говорим и че са с раници, ако ядът чепове, съм им забелил един пресен, пресен от лятото на 90та
SHPAIdURmeN
08-17-2013, 19:36
:D
Supermassive____
08-19-2013, 10:28
ФОСТАФКАААА! :D
Скандауно Барекув прави партия!
OoVasKoO
08-20-2013, 15:40
. . . Тоя ветропоказател не става за НАРОДЕН представител. Въобще не му се доверявам, въпреки че направи на гъз ГРОБ.
Supermassive____
08-20-2013, 15:51
Вицът на деня :D Нещо пак се е превъзбудил, много на сериозно се е взел.
Oy7ofCon7roL
08-20-2013, 21:46
Според мен просто тв7 искат да си изчистят името като бюрека се махне
OoVasKoO
08-20-2013, 22:05
само да не се лепнат за реформаторския блок :D
Oy7ofCon7roL
08-20-2013, 22:10
реформаторския блок няма да дочака изборите според мен
Какъв е тоя реформаторски блок :lol: Същите подлоги от другите партии ама с "нова" визия.
Има само една партия - КУР since 2023.
OoVasKoO
08-21-2013, 08:32
Тогава ли ще я направиш? :D
Да, народа ще се е саднал, ще търси по-забавната алтернатива. И тогава ще дойде аз с нещо като папамобила, мастурбирайки, за да окъпя народа в моята "любов".
anonymous708973
08-21-2013, 10:35
Скандауно Барекув прави партия!
ХА! Нямам търпение да видя какви ще ги сътвори.
ХА! Нямам търпение да видя какви ще ги сътвори.
Яне Янев 2
M37_Unseen
08-21-2013, 10:40
Мисля, че вас по-трудно ще ви манипулират от родителите ви.Които до сега остават лъгани.
Oy7ofCon7roL
08-21-2013, 10:49
И тогава ще дойде аз с нещо като папамобила, мастурбирайки, за да окъпя народа в моята "любов".
:lol:
OoVasKoO
08-21-2013, 11:58
Да, народа ще се е саднал, ще търси по-забавната алтернатива. И тогава ще дойде аз с нещо като папамобила, мастурбирайки, за да окъпя народа в моята "любов".
Oh boy :D
http://vbox7.com/play:d07f8385
Oy7ofCon7roL
08-21-2013, 13:31
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна
SHPAIdURmeN
08-22-2013, 13:43
Да кажем исканията на протестиращите се сбъднат, после какво пак избирай по малката мафия ??
Това е то ъпсурдна работа отново...
e ?
OoVasKoO
08-22-2013, 17:26
Да се надяваме ПП "КУР" да се сформира предсрочно.
Всички искате да сте членове на КУР, а? Даже ще има нов израз, вместо "на гребена на вълната", "на гребена на кура". Толкова популярна ще е. Представям си заглавието в "24 часа": -КУР влезе в парламента!
OoVasKoO
08-22-2013, 20:57
8-) :smt006
Oy7ofCon7roL
08-26-2013, 17:36
http://pik.bg/f/news/96/660_6c28917ca73d1c2d7d7af13367f1c9ad.jpg ахахаха тоя ни беше прайм министър
OoVasKoO
08-26-2013, 18:06
Абе тоя е пълен аматьор. Да видиш къв е слаб на тенис - пълен дървар. :D
Oy7ofCon7roL
08-26-2013, 18:12
Слаб на тенис ама искаше да чука сесилчето докато беше 15 годишна
OoVasKoO
08-27-2013, 18:09
Ех как никой не смее да качи видео как цъка, за да се посмеем? :D
happy_milenitka
09-04-2013, 09:34
реформаторския блок няма да дочака изборите според мен
Аз се надявам да дочака. С всичките им кусури няма по-добър избор от настоящите партии...
Oy7ofCon7roL
09-04-2013, 15:36
http://www.lentata.com/page_5100.html :cool:
Влязох в затвора попаднах на хора и станах човек!
OoVasKoO
09-27-2013, 07:46
"Лятото на нашето НЕдоволство" ---> "Есента на нашето НЕдоволство"
"Лятото на нашето НЕдоволство" ---> "Есента на нашето НЕдоволство"
--> "Зимата на нашето НЕдоволство" --> "Пролетта на нашето НЕдоволство" --> "Лятото на нашето НЕдоволство"........
Fisherman
10-05-2013, 21:14
Комунистически свине връщат пушенето по обществени места.
OoVasKoO
10-05-2013, 21:41
--> "Зимата на нашето НЕдоволство" --> "Пролетта на нашето НЕдоволство" --> "Лятото на нашето НЕдоволство"........
май недоволството ще свърши декември/януари, просто защото ще е много студено и 30 лв. няма да са достатъчни :D
Ще оцелеят само най-силните!
И какъв беше резултатът от това недоволство? Тулупа се върна на власт и се окопа в държавата, чак 2021 го разкарахме. Една бивша съученичка, която 2013-14 година протестираше от няколко години вече е в чужбина, предполагам и много ранобудни студенти се чупиха от тук. И ако за второто правителство на ББ има някакво оправдание (първото им беше най-силното, заблудили са се хората), то не виждам оправдание за третото правителство на ГЕРБ. Един куп малки бизнеси и фирми, които познавам фалираха, но не в кризисните години до 2014-та и от 2020-та насам, а в уж стабилните, междукризисни 2015-2019. Кой знае какъв герберски рекет е било, съвсем до 2021-та изборите медиите лакействаха и лъскаха имиджа на ГЕРБ, сега нещо не правят така, що ли хаха. :D
Не, че и сегашните нямат гафове, но по-малко се показват, ББ се показваше едва ли не след всяко ходене до тоалетна, да не би да му забравим мутрата и държеше да ни сподели какви мъдри мисли са го осенили докато е дрискал. До този момент промяната е леко положителна, до колкото може да е такава при такава криза и вдигащи се постоянно цени.
Абе хубаво си беше при ББ