View Full Version : Кървене по време на секс
chicchik
07-10-2013, 19:49
Преди два дни правих секс. Всичко вържеше добре докато акта не свърши и по леглото имаше достаколичество кръв. Първо помислих, че ми е дошло, защото тези дни трябваше да ми идва. След 1-2 часа отидох да си сменям превръзката, а по нея имаше 1-2 капки кръв. На другия ден имаше само леко кафеникава слуз по бельото ми. Не беше много но все пак много се притесних. Моля ви кажете какво може да се е случило и дали е опасно :)
melinnda
07-10-2013, 20:40
От колко време правиш секс? Преди случвало ли ти се е?
chicchik
07-10-2013, 20:46
От година и нещо и преди не ми се е случвало.
melinnda
07-10-2013, 20:54
Ами може да е ако е бил по груб нещо , или пък да имаш раничка (чела съм във форуми за такива проблеми и най-често след като са ходили на лекар е излязло че е раничка) следващия път като правите секс обърни внимание дали те боли или дали ила пак кръв и ако има отиди на лекар, ако е раничка не е страшно, не се плаши, но според мен ако пак се случи по-добре за всеки случай иди на предлед :)
chicchik
07-10-2013, 20:56
Много ти благодаря :) Цял ден се ровя в нета, но нищо не намирам. Може би наистина беше малко по-груб, но все пак исках да чуя мнение да не се притеснявам толкова :) :Д
melinnda
07-10-2013, 21:00
Радвам се, че съм помогнала :) и при мен се случи веднъж и се стреснах , но след това не е имало никакви проблеми, и на лекар ходих и каза че всичко е ок :) не се притеснявай излишно, но ако се случи пак иди за всеки случай, това е моя съвет :) дано всичко е наред :)
chicchik
07-10-2013, 21:04
Дано и отново много ти благодаря :) :) :)
baby_baby
08-04-2013, 13:06
Може ако е бил груб