Влез

View Full Version : Към момичетата

chicchik
07-10-2013, 20:54
Имам приятел от 1г. и 4м. На втория месец му "пуснах" и вече водим полов живот повече от година. Аз съм му първата както и той на мен. Той иска да пробваме анален секс, но мен ме е страх да не стане някой гаф, защото съм чувала за доста случаи, в които момичетата се "изтърват" :Д Как е първият път, боли ли много и има ли голяма веротност за изпускане :Д

LDR
07-10-2013, 21:33
Трябва ти нагласа.
Не, не боли много. Не ги слушай тези превзети разкази на момичета, които са пробвали, не им е харесало, защото момчето ги е порило като риби (извинявам се за израза, ама е така) и решават, че трябва да откажат всички мацки от анален секс. Първият път е важно момчето да е внимателно, да не бързате, да разполагате с лубрикант и всичко е так-так.
За другото-гледай да не си се натъпкала, хубаво е да си ходила до тоалетна и т.н., клизма не е задължителна.
Забравих да спомена и задължителният презерватив.
Според мен ще ти хареса. Само не се стягай прекалено, защото това увеличава болката. :)

alex18
07-10-2013, 21:42
Само не се стягай прекалено, защото това увеличава болката. :)

И на 2-та

marilyn
07-11-2013, 12:25
Трябва да го искаш наистина, а не само заради приятеля ти.

Не боли толкова, ако внимавате и правите всичко като хората. Ако той действа нежно и внимателно, а ти си отпусната, не би трябвало да имате проблеми. Трябва да си ходила до тоалетна преди това. И да не го вади рязко.

CoockieMonster
07-11-2013, 13:02
Отпусни се напълно и не боли. И аз се тревожа за "изпускането" :S

PainInTheAss
07-11-2013, 17:51
Аз пък никога презерватив за анален не ползвам и до сега от половин година гаф няма.. о.0 ?

LDR
07-12-2013, 00:42
Аз пък никога презерватив за анален не ползвам и до сега от половин година гаф няма.. о.0 ?

Абе да ти кажа и ние не ползваме, но го препоръчвам, защото в случая не знам за какво момче става въпрос. :D :)

PainInTheAss
07-12-2013, 09:19
Ами то аз съм чист и тя е чиста.. Знам, че може все пак да се получи известна инфекция, но все пак :D Мен удоволствието ми е, че не ползвам презерватив в случая и се случва когато нямаме :D

cw3tty
07-12-2013, 12:52
^ значи все пак я помпиш, но няма да ти станат плановете за секс маратона на морето.. кофти

_ivi_
07-13-2013, 09:41
Е и аз правя анален без презерватив, но не със всеки е така.Използвай лубрикант за по-лесно проникване както и презерватив щом ти е за първи път - по-лесно влиза с него.А за изпускането наистина е кофти хава, но се случва така, че споко.

Amore-Mio*
07-13-2013, 16:27
Със сигурност, ще има някаква болка и за да е тя минимална, трябва да си максимално отпусната и да го искаш. Също така използвайте презерватив.

Инак, преди аналния секс се прави клизма.
Или поне се изходи преди случката.

Той да бъде внимателен.
Да не действа грубо и рязко.
И всичко ще бъде наред.

baby_baby
08-04-2013, 13:04
Първият път боли и няма опасност ако е нежен и не го вади рязко тогава може да стане гаф