Влез

View Full Version : Не искам да си харча парите ...

RED_
07-11-2013, 07:34
Здравейте. Пиша в този раздел,защото ми е любимият. Това лято започнах да работя . Освен това си чакам класиранията за университета.
Решихме с моя приятел с първите си заплати да отидем на море. Мислехме,че като сме с повече хора ще е по- забавно,но цял месец ни разиграваха и накрая от 10 човека останаха само двама. Аз и една моя приятелка, гаджето и негов приятел.
Пратихме капаро (по 20 лв ) и се надявахме всичко да е окей, да си вземем билети и толкоз.
Онзи ден въпросната приятелка ми съобщава,че нямало да дойде с нас,защото щяла да ходи на работа и това и било по- важно. Еми как да не се ядоса човек. Не се ядосвам от това,че ще работи,а от това,че в последния момент се сеща и без никакви скрупули ни прецаква. Вместо да каже мога ли с нещо да ви помогна, да се реванширам а у . Сега се набутваме с допълнително пари заради нея,защото не можем да намерим човек на нейното място!

Та чудя се , дали да отида все пак на море или не. И аз, и гаджето ми , както и приятелят му разполагаме с малко пари.Желанието ми тотално секна и като се сетя ,че половината изкарани пари ще ги похарча само за транспорт и спане ...Да прежаля ли капарото и да остана в София или да отида на почивка? Този месец много ми се насъбра,нерви , нерви , нерви... и сега това . Не искам да прецаквам гаджето ми и другото момче, за това ще говоря с тях и ще решим заедно може би...

Чудя се кое е по- добре. Да остана в София и да си спестя парите(или да си купя някакви неща с тях) или да отида за 5 нощувки на почивка?
Знам,че някои ще кажат ''оф,да ти имам проблема'' , обаче в нас станаха доста скандали покрай това море и не знам какво да направя.
Ще приема вашите отговори като съвети .

Баща Ти
07-11-2013, 07:44
Ако отидете на море и забравиш за всичко, а гаджето ти те понапори едно хубаво, след 5 дена ще си нов човек.
Ако не отидете на море, но все пак не си слагаш толкова навътре всичко, а гаджето ти те понапори едно хубаво, пак ще си нов човек.

Ivaaaaa
07-11-2013, 07:47
според мен е по-добре да идеш, за да не прецакаш другите
не постъпвай като приятелката ти

marilyn
07-11-2013, 07:55
Отиди. Ще си починеш хубаво, ще смениш обстановката, ще е весело. :)

пAteNцЕ
07-11-2013, 08:01
и аз ще ти кажа да отидеш
бтв сигурна ли си, че няма никой, който да замести приятелката ти?

Chacho
07-11-2013, 08:06
Такива неща са ежедневие, просто хората нямат възможност. Да, дават се обещания, но някои обстоятелства притискат прекалено много и сигурно на момичето й се е искало да отиде, но наистина не е имало възможност. И аз исках да ходя в чужбина, ама се оказа, че отпуска няма да мога да взема тва лято.

Защо не заебеш 20-те лева и да идете на планина за 1-2 дена да отморите? Хем ще поспестиш пари, хем ще починеш малко. Тука по Витоша ще ти излезе евтино почивката, ако идете на палатки.

Amore-Mio*
07-11-2013, 08:15
Отиди.
Ще си отпочинеш, ще е забавно и просто ще си прекараш яко.

Chacho
07-11-2013, 08:16
Отиди.
Ще си отпочинеш, ще е забавно и просто ще си прекараш яко.

И после ти ще му изкараш парите, които е пръснал?

Всеки си прави сметка колко може да похарчи.

babity
07-11-2013, 08:46
И аз мисля, че по-доброто решение ще е да смениш плана. Да, отиди някъде на няк'ва по-тънкажна почивчица за нощувка-две, отколкото да попилееш сума ти пари по морето. Ослушайте се дали няма вариант да отидете на вила на някой приятел цялата компания, или пък в някоя хижа (на повечето хижи обстановката е мизерна, ама пък нощувките са по 6-8лв, а като се голяма компания, няма да ви направи няк'во кой знае какво впечатление)

Баща Ти
07-11-2013, 08:49
Ако ти се ходи на почивка с ниски цени: Мелник. Вечер е уникално, особено като си на маса с приятели, над теб е нощното небе и има огромни порции храна и ракия.

babity
07-11-2013, 08:53
Бла, бла, бла... и ракия.
<3

r0073x
07-11-2013, 09:02
По-добре отидете. Парите не са цел, а средство ;)
Вярно, ще пръснете някакви пари, но ще си изкарате яко, ще си съберете положителни емоции, а после ще имате още повече спомени ;)

shusha
07-11-2013, 09:35
<3
+1 :d

Планината е добра идея и би станало много интересно и сравнително евтино с малко въображение.

FuCKkK13
07-11-2013, 09:36
според мен е по-добре да идеш, за да не прецакаш другите
не постъпвай като приятелката ти

+ и да има за какво да си брала нерви,а не нервите ти да отидат на вятъра

heartshapedbox
07-11-2013, 11:00
Може да идете и на море на палатки.
Препоръчвам ти Кара Дере, миналата година бяхме там с мъжо и изкарахме прекрасна и изключително евтина почивка.
Зависи дали си падате по такива места обаче.