Влез

View Full Version : Парещо..

moneymaker
07-11-2013, 10:52
Накратко: имам парещо дразнение долу (от вътрешната страна, по надолу), от какво може да е?
Момиче съм и го имам от тази сутрин.. И все едно ми се пишка, но не мога да се изпишкам.
Дразнещо е докато ходя, но ако не мърдам от едно място съм си добре. Някакви идеи?
Последните 2-3 дена с приятеля ми ги прекарахме в секс (по няколко пъти на ден), защото не се бяхме виждали доста време. Таа да.. от какво може да е според вас и дали ще мине скоро?

alex18
07-11-2013, 10:56
Накратко: имам парещо дразнение долу (от вътрешната страна, по надолу), от какво може да е?
Момиче съм и го имам от тази сутрин.. И все едно ми се пишка, но не мога да се изпишкам.
Дразнещо е докато ходя, но ако не мърдам от едно място съм си добре. Някакви идеи?
Последните 2-3 дена с приятеля ми ги прекарахме в секс (по няколко пъти на ден), защото не се бяхме виждали доста време. Таа да.. от какво може да е според вас и дали ще мине скоро?

Споко де кво, протаркал те е малко и така. Кефа цена няма, ни спиране. :)

marilyn
07-11-2013, 12:13
Беше ли добре овлажнена? Може да те е протъркал. А може и някаква инфекция да е.

LipSy
07-11-2013, 13:58
Беше ли добре овлажнена? Може да те е протъркал. А може и някаква инфекция да е.

И аз съм на същото мнение. Ако не ти мине до 1-2 дена се съветвай с гинеколог.

FuCKkK13
07-11-2013, 14:03

+ друго няма какво да е

Cameo
07-11-2013, 15:40
Да не би да е цистит?

Баща Ти
07-11-2013, 15:47
Забравила си нагревател вътре?

AnarchyBoy
07-11-2013, 16:03
Забравила си нагревател вътре?

^ :lol:

Иначе мисля, като кака merilyn. Зачакай малко, ако не мине марш на гинеколог.. 8-)

PainInTheAss
07-11-2013, 17:34
Лепнал ти е спин.

chicchik
07-11-2013, 18:57
Зимата бях по същия начин. Пареше ми се едно ми се пишка, но не. Не би трябвало да има нещо общо със секса. Аз не обърнах внимание и след 1 седмица спря да ми пари, но след около месец почнаха здраво да ме болят бъбреците и влязох в болница. В началото е цистит и ако не се лекува става сериозно. Отивай при личния лекар най-добре :)

Lilanda
07-12-2013, 06:59
Зимата бях по същия начин. Пареше ми се едно ми се пишка, но не. Не би трябвало да има нещо общо със секса. Аз не обърнах внимание и след 1 седмица спря да ми пари, но след около месец почнаха здраво да ме болят бъбреците и влязох в болница. В началото е цистит и ако не се лекува става сериозно. Отивай при личния лекар най-добре :)
Не е задължително да е цистит. Възможно е, но според мен е протъркване. Все пак е хубаво да отиде на лекар, за да се увери, че не е лепнала нещо.

heartshapedbox
07-12-2013, 15:31
Протъркване според мен.

baby_baby
08-04-2013, 12:32
Може да те е протъркал може и някаква инфекция да е отиди на гинеколог за всеки случаи.