View Full Version : Трибестан - еякулация ?
Трибестан влияр ли на удължаването на вякулацията
някой пробвал ли го е
в съдържание пише - да , но си мислех, че е само нещо като афродизиак :Д
някакви други предложения за хапчета за удължаване на еякулацията - пробвани от вас ? и ефект ?
То в съдържанието пише ,че е за продължителна ерекция, нали правиш разлика? Колко време искаш да еякулираш,ако наистина тва искаш,докато не се обезводниш???
Не е препоръчително да се взема тестостерон ей така без причина. Да не си на 40, че ти трябва ?
да, аз малко пооооообърках заглавието на темата
благодаря, че ме поправихте.
става въпрос за по-продължителна ерекция и да
свършвам бързо :) ???
И затова трябва да се тъпчеш с хапове. Има лубриканти с задържащо действие. Удряй по една за отскок преди секс и няяяма да свършваш чак толкова бързо!
thedentist
07-20-2013, 14:35
Не съдете момчето без да сте запознати,Трибестан прави така,че организма да произвежда повече тестостерон,това не е анаболен тестостерон,който идва на готово и нарушава твоя тестостерон.Колкото повече тестостерон имаш толкова по-добре може да качваш килограми,да правиш мускули,да ти се прави секс:)
baby_baby
07-20-2013, 15:42
Чудите се какво да направите и не мислите за последствията
Здравейте, бих искал да попитам през колко време мога да приемам трибестан като часове през деня. И по-колко пъти дневно, също и месеца? :)
igaydarov
05-29-2014, 13:42
човек, питай аптекаря/фармацефта/билкаря от където си го купил! да не сме фармацефти тук в тоя форум или търговци на билкови продукти? опитай да прочетеш на опаковката би трябвало да пише...
Не ми е попадала опаковка, но доколкото ми е известно за по-продължителна ерекция Трибестан се пие "при нужда". 'Щото за пореден път: т'ва не му е основното приложение на този продукт, а просто бонус към другите неща.