Влез

View Full Version : Връзка?!

PimKie
07-11-2013, 19:50
Здравейте. За пореден път ще се допитам до вас :)
Запознах се с едно момче, с което от 2-3 седмици се виждаме само за секс. Не знам дали е нормално при такива отношения, но той остава да спи вкъщи, гледаме филми и прочие. Случвало се е да си говорим за ревност и той да подхвърли: "Няма защо да ревнуваш. Нали не си ми гадже.". Гледахме филм и една от героините обясняваше на друга, че пропуска много като не се обвързва, и той ми каза, че трябва да си взема поука от нея.
Та въпросът ми е... иска ли нещо повече от просто секс?

Баща Ти
07-11-2013, 20:32
И с връзка, и без - пак ще те пълни като пуйка.

AnarchyBoy
07-11-2013, 20:39
^ Баща ми, много грубо се изразяваш.. правилно де, но все пак.. :D

NikafNqkaf
07-11-2013, 21:16
Баща ми, колкото повече одъртяваш толкова по-фъфлещ за всяко нещо дядка ставаш :|

По темата - гледам си на 19, та и пича трябва да е около тая цифра. На тия години, ако иска нещо ще ти го заяви твърдо и категорично. В случая с "трябва да взимаш поука от героинята" те е бъзикнал просто.

Баща Ти
07-11-2013, 21:17
Баща ми, колкото повече одъртяваш толкова по-фъфлещ за всяко нещо дядка ставаш :|

На 18 съм :O

NikafNqkaf
07-11-2013, 21:30
Щом си ми баща си на 180. Не бягай от отговорност, ами почни да работиш по въпроса с апартамента ми.

Баща Ти
07-11-2013, 21:32
Пак ли искаш да те заключвам в килера?

NikafNqkaf
07-11-2013, 21:38
ЧЕСТИТО!!!!! ТОКУ ЩО ПОТВЪРДИ ТЕОРИЯТА МИ, ЧЕ НЕ СИ НА 18. Ти си долнопробен, 180 годишен, фъфлещ пенсионер.

Баща Ти
07-11-2013, 21:43
ЧЕСТИТО!!!!! ТОКУ ЩО ПОТВЪРДИ ТЕОРИЯТА МИ, ЧЕ НЕ СИ НА 18. Ти си долнопробен, 180 годишен, фъфлещ пенсионер.

Важното е, че ми е голяма... пенсията!

NikafNqkaf
07-11-2013, 22:21
Аз се чудя за кво ти е, при положение, че не можеш да я ... взимаш.

HollyGolightly
07-12-2013, 03:10
Защо не вземеш да го питаш, нищо няма да загубиш

AngelAntichrist
07-12-2013, 03:35
Ако той идва у вас, чукате се, гледате филми, вечеряте, чукате се пак и до там значи сте си секс дружки. Покани го някъде да правите нещо несвързано със секс - ако откаже или в крайна сметка свършите чукайки се....Сте си секс дружки.
И то не точно секс дружки, ами си му booty call.

Не се познавате чак толкова добре, не си говорите на дълбоки теми, не се опознавате чак толкова, виждате се предимно вечер, той инициира срещите ви, не познаваш приятелите му (може би само обща компания), за семейството да не говорим; ако излизате той предлага, винаги е вечер и за по питие, имаш съмнения, че излиза с други, винаги всичко завършва със секс, а ти получаваш смесени сигнали. Ако ти е познато - да, за сексът е.

Не усеща напрежение от твоя страна и ще е уверен, и естествен - това е много привличащо.
Ще се чудиш защо не те ще (а той просто не ще връзка) и ще те гложди, ще искаш това, което не можеш да имаш...
Така е го чукай още малко, заебавай и си намери приятел.

И момичета...Ако не сте виждали някого посред бял ден, не сте яли сладолед в парка никога (или някакво подобно клише) и никога не ви е звънял без да е завършило с див секс у вас или у тях - да, заради сексът е по дяволите.

PimKie
07-12-2013, 05:47
Благодаря за отговорите.
Всъщност писах тук, защото имам приятелка, която постоянно ми повтаря, че това, което имаме с него, си е чиста връзка, но ние не го наричаме така. Познавам част от приятелите му, можем да си говорим на всякакви теми, а и аз решавам винаги дали ще се видим или не. Също си пишем често и винаги той пише пръв.
Не ме разбирайте погрешно. Не търся под вола теле.

Takaki Tono
07-12-2013, 10:51
Whoooooooore

BornToDieDarling
07-12-2013, 16:26
Мисля че наистина иска просто секс без обвързване.

heartshapedbox
07-12-2013, 17:28
И според мен иска само секс.

Баща Ти
07-12-2013, 17:40
Нямате бъдеще.