View Full Version : Какви момичета предпочитате?
chicchik
07-11-2013, 20:26
Интересно ми е какви момичета предпочитат момчетата? Да кажем 1.65 височина и да е до 50кг с нормални на размер гърди ( не мн големи но не и мн малки) или да е пак 1.65 и да е над примерно 60 кг. с доста пищен бюст? :Д
На първо време да не са пластмасови!
Килограмите не са критерий за голям бюст, или ги имаш или не.
Килограмите не са критерий за голям бюст, или ги имаш или не.
:lol:
Fisherman
07-11-2013, 20:48
лесни,после обичам да се хваля на моите приятели,когато сме в детската дискотека
манкенки до 19 години, 45 кила, гладки отдолу и с дупенца като детски барабанчета от съюза
или нещо подобно беше
хД
Morakusi
07-11-2013, 21:05
За мен 1.68 м., с голям бюст, руса коса и краката да не са като обърнат конус!!!!
манкенки до 19 години, 45 кила, гладки отдолу и с дупенца като детски барабанчета от съюза
или нещо подобно беше
хД
!!!!
NikafNqkaf
07-11-2013, 21:09
На първа среща ходя с кантар, метър, термометър и я свързвам към лап..топа да й правя диагностика.
На първа среща ходя с кантар, метър, термометър и я свързвам към лап..топа да й правя диагностика.
99% процента не са на реални километри, имат нужда от почистване и лъжат, че не са чукани.
NikafNqkaf
07-11-2013, 21:39
Другият 1% са актриси и лъжат прекалено добре :S
Supermassive____
07-12-2013, 00:51
1. Да има убаво лице.
2. Да има убав г*з и големи цици.
3.Да не е повече от 70 кила.
4. Да не е по-ниска от 1.60м.
5. Да се къпе редовно.
6. Да е от европеидна раса (демек да е бела). Може да има лек загар, обаче да е придобит, а не предаден по наследство.
7. Да ме аресва.
8. Да е верна.
9. Да е нимфоманка.
10. Да не е много умна, за да ме слуша.
11. Да е склонна на 3-ки, 4-ки, 5-ци и масови оргии.
12. Да държи на бой.
13. Да държи на пиенье.
14. Да ми купува пиенье.
:D
Ако бях момче идеалът за жена щях да съм си аз Хаха :D :)
AngelAntichrist
07-12-2013, 00:57
Готини пички от субститолови програми с баща наркобос и майка работеща във Винпром. И голями цици, ест.
Todorov961
07-12-2013, 06:39
За предпочитане да не е по-висока от мен :) Външния вид не е от значение.Да не е повече от 60-65 кг да кажем.Да ме харесва такъв какъвто съм.Гърди,дупе не са от голямо значение ;)
С какво си мислиш, че превъзхождаш останалите жени?
ge6aaaa3
07-12-2013, 08:58
Най-вече красиво нежно лице. Иии.. да не е като руска подводница...
Външния вид не е от значение.\
Ваще не са ли те учили, че е лошо да лъжеш?
Те това е. :D
Иначе всеки търси изрезки от списания, ама никой не отговаря на същите критерии.
С какво си мислиш, че превъзхождаш останалите жени?
Не съм казала, че ги превъзхождам с нещо. Всяка една жена е индивидуално красива и уникална, просто казах, ако бях аз момче какво щях да харесвам. :)
Всяка една жена е индивидуално красива и уникална
Глупости. Това са го измислили жените, дето са индивидуално грозни.
supersonic0
07-12-2013, 10:09
Глупости. Това са го измислили жените, дето са индивидуално грозни.
:lol: :lol:
Не съм казала, че ги превъзхождам с нещо. Всяка една жена е индивидуално красива и уникална, просто казах, ако бях аз момче какво щях да харесвам. :)
Ти ли си на аватара ?
Supermassive____
07-12-2013, 11:40
На аватара май не си ти. Нали? :lol:
На аватара май не си ти. Нали? :lol:
Ами не-баба ти е на аватара. Как не можа да я познаеш?!
Мъчим се да покажем характер ми се струва ...
Мъчим се да покажем характер ми се струва ...
Мъчите се да се заяждате с мен ми се струва. :)
Добре е, че поне си признаваш.
Ако на аватара си ти, мислиш ли че е подходящ? Какво би казал баща ти, примерно?
Баща ми ме е виждал по бански, какво да ми кажe?!
И хайде моля ви, тук съм виждала такива аватари...
Кой знае какво си мисли докато те гледа... Макар че аз бих предположил:
а) Само да не ми беше дъщеря ...
б) Да живеехме в Ирак, щеше да види.
в) Дали ако я попитам ще се съгласи ?
Да,логиката ти ми харесва...
Значи, ако ти имаш дъщеря, която тренира и изглежда добре, докато е по бански на плажа ще си мислиш такива неща? WTF?
Да,логиката ти ми харесва...
Значи, ако ти имаш дъщеря, която тренира и изглежда добре, докато е по бански на плажа ще си мислиш такива неща? WTF?
Интересен плаж се вижда на аватара ти.
Естествено, всяка дъщеря си мечтае да има болен баща. Жалко че вероятно няма да имам дъщеря.
Не говорих конкретно за аватара ми. Дадох пример просто:)
Естествено, всяка дъщеря си мечтае да има болен баща. Жалко че вероятно няма да имам дъщеря.
Е, моят си е наред. Само и да не го замесвахте щеше да е perfect!
А у вас по бански ли ходиш ?
Todorov961
07-12-2013, 12:37
За какво да лъжа? Ти какво да не би да ги избираш по външен вид.. Айде моля те всеки с мнението си. Ти като гледаш само външния вид успех тогава
Живея сама...И гола си ходя някой път. Все пак съм си у нас, правя каквото ми се прави.
Интересно, в кой град е това?
А длъжна ли съм да ти отговоря?
heartsdesire
07-12-2013, 12:41
Аз пък помислих, че на снимката на LDR e Саша Маркина. :D
Така правят културните хора.
Да, сега видях, че е Пловдив. Някак нормално за тоя град :lol:
Доста хляб трябва да изям, за да заприличам на Саша...Или по-скоро да не изям :)
Какво не ви е нормално, хора? Все едно не сте виждали момичета, които се снимат по бански. Ужасни сте.
Не и на плажа в Пловдив.
Иначе аз просто чакам да стане 5 и трябва да правя нещо до тогава.
Е, намери друг, с който ще се заяждаш, защото аз няма да съм ти интересна още дълго:)
Приятен ден ти желая.
Още дълго? Ти и в началото не беше интересна :( Просто исках да те засегна малко, ама нямаше реакция.
Още дълго? Ти и в началото не беше интересна :( Просто исках да те засегна малко, ама нямаше реакция.
Само важните хора за мен имат тези способности и тъй като ти не си ми никакъв, нали се сещаш, че колкото и да се опитваш няма да успееш. Just saying :)
Добре, ама като се оженим, да знаеш че редовно ще те изнервям.
pakmebannaha
07-12-2013, 13:41
Най - важното е да са готини. Да имат горе - долу цица, и да са що годе "тясни" и всичко е ОК. Пък ако и две три изречения могат да вържат направо са бомба :D
Само важните хора за мен имат тези способности и тъй като ти не си ми никакъв, нали се сещаш, че колкото и да се опитваш няма да успееш. Just saying :)
That's not true, just sayin'.
SpiritInBlack
07-12-2013, 14:27
Явно не съм уцелил квартала в Пловдив. Уж имам яки съседки, как не съм ги видял да се разхождат голи , а съм на седмия етаж
baby_baby
07-12-2013, 14:56
хахахахаха е т'ва е :D :D :D
по темата:
ако бях момче щях да харесвах дългите гладки слаби крака <3
и хубава коса и чипо носле
циците са плюсче
psychopath
07-14-2013, 07:06
До 50 кг :D
nasnedogonyat
07-14-2013, 14:35
Харесвам момичета с къси коси :)))
anonymous908491
07-14-2013, 15:06
Харесвам момичета с къси коси :)))
С малки гърди, плоски задници и леко набола брада ?
PainMonopoly
07-14-2013, 16:08
Лолнах здраво на няколко поста в темата :д
Ако е 165 и е над 60 кг, е дебела, и трябва не да се опитва да го извърти така, че да го изкара все едно мъжете това търсят, а да тича към фитнеса.
klimatronik
07-14-2013, 17:51
За какво да лъжа? Ти какво да не би да ги избираш по външен вид.. Айде моля те всеки с мнението си. Ти като гледаш само външния вид успех тогава
http://inews.bg/pictures/632201_375_282_4x3.jpg
anonymous908491
07-14-2013, 19:54
Лолнах здраво на няколко поста в темата :д
Ако е 165 и е над 60 кг, е дебела, и трябва не да се опитва да го извърти така, че да го изкара все едно мъжете това търсят, а да тича към фитнеса.
Не е задължително да е дебела, може да е бременна.
anonymous708973
07-14-2013, 20:07
Абсолютно.
Има разлика между "мъжете не си падат по кльощи" и "мъжете обичат да стискат сланини".
anonymous708973
07-14-2013, 20:09
Не и на плажа в Пловдив.
хахахах :ДД
Добро е, бе!
socareless
07-14-2013, 20:10
^много си права, за жалост повечето попадащи във втората графа не го разбират тва и постоянно излагат на показ "прелестите" си ;/
Кола без кардан и жена без цици, не ми ги хвали.
kam3n1tza
07-15-2013, 10:04
1. Да е между 100-150кг. та като се напия да може да си ме занесе до вкъщи.
2. Да може да копае царевица, да обръща лозето на лопата, да има умения в цепенето на дърва.
3. Да не се бръсне никъде.
4. Да има мармалад в пеленгаторите.
5. Да може да прави дълбоко поглъщане
6. Да сере огромни лайна, но да ги оформя добре да стане произведение на изкуството.
7. Да се е хванала на 2-3 работни места
8. Докато ходи на работа да си носи с нея тигани, тенджери и когато може да бърка манджа, а на почивката да ми ги носи вкъщи.
9. Да ми позволява да се клатя с други мацки
10. Да не я виждам толкова често, за да не ми напомня колко долен е живота понякога.
nevermind...
07-15-2013, 10:24
Да е висока, около 1.70-75, въпреки че и по-нисичките ги намирам за адски симпатични, да е сладка, мила, умна, да има хубав музикален вкус, да има чувство за хумор, хубав корем и вкусна пу*ка. Червенокосите с зелени очи са с предимство...
SpiritInBlack
07-25-2013, 19:54
Имам слабост към момичета , които танцуват добре <3
http://25.media.tumblr.com/9b5d7f625ab0fc1bad0a15014506144e/tumblr_mqe5bdPzr81rn7u9yo1_500.gif :lol:
anonymous708973
07-25-2013, 20:03
Хапселютно това му е представата :д
Без пишки по възможност. Другото се преглъща.