Влез

View Full Version : Скучен секс

schwarz
07-11-2013, 22:19
Здравейте, имам следния проблем. С приятелят ми живеем заедно от около половин година. Проблемът е, че той не желае да прави секс с мен никъде другаде, освен в банята. Вманиачен е в секса под душа. Заедно сме от почти година и затова време сме правили секс извън банята около 3-4 пъти само. На мен това не ми харесва, не само защото ми е еднообразно, а като цяло заради това, че този вид секс не ми харесва. Говорила съм с него по този върпрос, но той ми излиза с аргумента, че този вид секс само му харесвал и толкова. Ако започнем да се разгорещяваме в леглото, докато спим, той пак отказва да го направим и почва да мърмори, че трябвало да се изкъпе, че не можел да прави секс като се чувствал нечистоплътен и тн. На мен това ми се струва прекалено. Не знам какво да правя.

NikafNqkaf
07-11-2013, 22:25
Обясни му, че връзката ви е двустранна и както той, така и ти имаш нужда от собствените си нужди. И го дръж на сухо, докато не се навие да си редувате желанията.

AliceSw
07-11-2013, 23:30
първо - кажи му, че и ти имаш предпочитания

ако не помогне - предложи му да се къпе, преди да си легнете и прави същото...не е нещо особено сложно

LDR
07-12-2013, 00:49
Какъв е този твой приятел?! Аз смятам, че проблемът не е само в него. Явно не си достатъчно убедителна...Направи нещо интересно, грабни вниманието му, вземи се в ръце и поеми инициативата. Вярвам, че имаш доста голямо въображение, защото не познавам жена, на която да й липсва такова, развихри се и не му мисли. Ако на приятеля ти все още му е скучно и иска в банята-е да си седи сам и да си го кара на бързачки като иска. :)

AngelAntichrist
07-12-2013, 00:50
Нали знаеш, че това е на психическа основа?
Сигурно е изнасилен, идва от религиозно семейство или нещо такова. От там и свързва секса с нещо мръсно и нечистоплътно.
Някой път му запиши час за психолог, ти няма как да му помогнеш.

LDR
07-12-2013, 00:54
Сигурно е изнасилен, идва от религиозно семейство или нещо такова. От там и свързва секса с нещо мръсно и нечистоплътно.

Хареса ми! :D :)

schwarz
07-12-2013, 11:51
Преди това е имал дълга връзка с жена, доста по - голяма от него. Връзката е била от разстояние и са се виждали за много малко време. Според мен, от там му е останал този навик. Това ме притеснява до известна степен. Аз съм 11г по - малка от нея. Разликата ни в годините с него е малка.

LDR
07-12-2013, 12:02
Как така от там му е останал този навик? Какво да не би като са се виждали все в банята да са го правили? :D Weird...

dimitar_ak
07-12-2013, 12:08
Я му кажи категорично, че ти повече секс под душа няма да правиш и да го видим тогава. На бас, че ще предпочете секс в леглото пред това да остане на сухо.

shusha
07-12-2013, 12:12
EMi опитай се да го притиснеш и без той да ти минава с това малоумно обяснение. Виж откъде идва тая мания.

schwarz
07-12-2013, 13:19
Дам. Ами наистина мисля, че оттам му е останал този навик, тъй като е пътувал по 6-7 часа, за да се видят и е седял там 1 ден точно. Плюс това, тогава не е имал никакъв опит с жените ( било е отдавна ) и ми се струва, че тя си го е манипулирала както иска. След като го е правила толкова години, сега той се прави на голям мъж и твърди, че не би направил нищо за жена. До известна степен го разбирам. Като се връщам назад, когато бях на 17г, правих всякакви неща, за да угодя на гаджето си. Сега, не бих направила тези неща за него, пък и за никой друг. Той също се чувства така.

NikafNqkaf
07-12-2013, 13:33
Връзката, за да е връзка се искат компромиси. А не надпревара - кой ще угажда по-малко на другия, щото така и двамата оставате недоволни. Мислете малко.

pakmebannaha
07-12-2013, 13:38
Купи му водно легло :D

baby_baby
07-12-2013, 15:03
Просто му кажи че не ти харесва вече в банята и че и ти имаш предпочитания

xXxPETYAxXx
07-12-2013, 18:09
Може да е имал някоя мизерна приятелка преди и да се е навивал да я чука само под душа и оттом да му е този навик. Може пък да смята теб за нечистоплътна(силно се надявам да не е това).

kammi
07-12-2013, 18:18
Изглежда,че ти си си го научила така.Аз ако бях на твое място много отдавна щях да му спра секса и да видим как ще издържи...Това е пълна глупост не знам как можеш да го позволяваш,след като не ти е приятно и той като не разбира от дума предприеми нещо момиче,така ли мислиш да продължава съвместния ви живот???? Сигурна съм,че не искаш да е така...

marilyn
07-12-2013, 19:37
Ти за половин година сега ли се сети, че имаш други предпочитания и сега ли чак установи, че не ти харесва секса???

Опитай се да му кажеш, че така няма да стане.

baba_rozka
07-12-2013, 22:10
под душа не се ли протринвате бе баби

Amore-Mio*
07-13-2013, 16:32
Обясняваш му чисто и ясно, че в тая връзка сте двама и предпочитанията на двамата трябва да са удовлетворени един - друг, а не само от едната страна.

hadesm
07-13-2013, 18:57
Стига бе хора, много сте сериозни. По лардж така :P Вземи един душ от магазина за левче и го закачи над леглото и му кажи - е на под душа сме - и със изящен глас и поглед викай ОХ КОТЬО КОТЬООО :D

102
07-15-2013, 07:50
Стига бе хора, много сте сериозни. По лардж така :P Вземи един душ от магазина за левче и го закачи над леглото и му кажи - е на под душа сме - и със изящен глас и поглед викай ОХ КОТЬО КОТЬООО :D

ХахАхАХАХ, Йес бе.

kam3n1tza
07-15-2013, 10:43
Мисля, че трябва да се преориентираш в друга посока и да смениш мъжа тоя явно е некъв пълен ненормалник!

seek&destroy
07-15-2013, 20:57
Струва ми се, че ти си неква нечистоплътна и не иска да те чука преди да си влязла под душа.

s40t4
07-15-2013, 21:06
Ама толкова ли е трудно да му биеш шута? Както е тръгнало винаги ще се съгласяваш с него и това си е.... ти избираш дали да продължаваш в същия дух или да промениш нещата дори, ако трябва да си намериш друг.

alex18
07-17-2013, 17:24
Струва ми се, че ти си неква нечистоплътна и не иска да те чука преди да си влязла под душа.

Ако е така, може да се изкапят и след това да се клатят. Явно пича получава некви факсове - :)

ShtrudeL
07-17-2013, 17:31
Ами спрете да правите секс в банята и толкоЗ. ^^ Ако не му дойде акъла, ще си стои на сухо. ^^

Rocknroll
07-20-2013, 13:11
ХАХАХАХА +1 :D