View Full Version : Отразява ли се психически и физически липсата на секс ? И на човек до вас?
Имам познат който е на 27г и никога не е имал гадже и не е правил секс...... Виждам, че на последък е станал мн раздразнителен нервен и агресивен и се чудя дали наистина лиспата на секс и на връзка с някой се отразява психически и физически?
Отразява се естествено...ти преди време не беше ли пускал тема,че си на 26 и девствен? Извинявам се,ако съм те объркала,ама тези "девствени теми" на теб ми напомнят.
Естествено, че се отразява. Имам чувство, че на някои хора на лицето им е изписано "не правя секс".
Психически-да, физически-не знам, поне на мен не ми се отразява.
baby_baby
07-12-2013, 15:05
Естествено, че се отразява.
heartshapedbox
07-12-2013, 15:27
да,отразява се.
Разбира се, това са хормони.
Pedigree
07-12-2013, 17:45
Разбира се.
PainMonopoly
07-12-2013, 18:10
В периоди, в които не съм правил дълго секс, сам съм се усещал колко избочвам.
Познавам хора, които от години не са правили, които са готови буквално на всичко за да си набавят секс, биха лазили в краката на първата, която им подаде ръката си, за да им пусне.
Безсексието се отразява пагубно на хората.
Имам познат който е на 27г и никога не е имал гадже и не е правил секс...... Виждам, че на последък е станал мн раздразнителен нервен и агресивен и се чудя дали наистина лиспата на секс и на връзка с някой се отразява психически и физически?
Обикновено когато нямаме някой наблизо за интимности, посягаме към една от двете си ръце и проблема се решава бързо :) Причината да е станал раздразнителен не е тази, търси я другаде.
И не съм съгласен, че безсексието се отразява пагубно. Не е непременно. И аз съм от тези които не практикуват това нещо с други хора, свиква се и си е нормално :)
Най-вече на самочувствието се отразява :)
На мен ми се отразява и ставам леко раздразнителна.
ShtrudeL
07-13-2013, 10:52
Приятелят ти не е зле заради липсата на секс, защото никога не е знаел какво е да правиш секс. Той просто си е зле.
Инак се отразява ако искаш, а на другия не му се прави.
Както се отразява и ако другия иска прекалено много, като по този начин убива твоето желание.
SummerWave
07-13-2013, 11:02
отдалече си личи майна
Разбира се ,че се отразява. Да не говорим пък за някой,който е на 27 години... Въпреки,че имам една позната,на която първият и път беше на 30 и няколко ...
Чувала съм един лаф от момчетата ,, Който подбира , мастурбира'' :D Питай приятеля ти дали е вярно и нека се позамисли малко по въпроса.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/547214-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-(-%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%82%D 0%B5-%D0%BC%D0%B8
над една възраст няма как да не се отрази
да кажем 21-22 години и за двата пола...личи си в отношенията с другите хора /особено от противоположния пол/ - неспокойни са, напрегнати са, притесняват се в пъти повече от необходимото за възрастта си /все пак на тези години не трябва да се впечатляваш от това какъв пол е човекът, с когото говориш/
физически не знам - при двата пола в случаите, за които знам, съм забелязала силно треперене на крайниците + коремче на слаба иначе фигура, ама може и да е съвпадение
RulerOfChaos
07-13-2013, 20:30
почвам да треперя и да чукам пъпеши, подгряти в печката
На мен не ми влияе. Намирам повече еротика в един хубав разговор, отколкото в секса. (:
На мен не ми влияе. Намирам повече еротика в един хубав разговор, отколкото в секса. (:
said no one ever
http://i.qkme.me/3tc34d.jpg
Най-малкото е,че почвам да се съсредоточавам трудно,тъй като мислите за секс не напускат главата ми.Според някои хора ставам избухлива,но аз не съм съгласна с това твърдение :) Приятелят ми става необичайно напорист за неговата същност.Абе то се знае,че се отразява всякак
purple_butterfly
07-15-2013, 11:22
Когато не съм правила секс наскоро се чувствам дискомфортно и съм много раздразнителна. Така че да, липсата на секс се отразява на психиката.
Когато не съм правила секс наскоро се чувствам дискомфортно и съм много раздразнителна. Така че да, липсата на секс се отразява на психиката.
А сега си отговорете защо жените в цикал са раздразнителни ? Поне тези, които не правят секс през това време.
kam3n1tza
07-15-2013, 11:46
Еми отразява се ходиш надървен по улиците и хората те зяпат все едно виждат изгубеният кивот или философския камък.
Glamour92
07-15-2013, 13:13
Започва да ти расте зелен мъх между пръстите на краката,който колкото и да търкаш няма да се махне,докато не прекратиш сухия период.
Доста е канцерогенен и освен това уврежда всички текстилни тъкани,така че любимите чорапи,терлици и шушони също ще пострадат непоправимо.
Опасна работа. :(