Влез

View Full Version : Защо много мъже казват, че жените са курви

Баща Ти
07-12-2013, 18:47
Излизах с едно момиче, което си има гадже. Естествено не съм я изкарал навънка, за да си приказваме колко й е скучно с нейния. Правим каквото правим, хаххаха. После не съм я търсил, ама тя се връща при гаджето си, пак да се обичат.

Това не е ли курвенско, питам аз? :O

И то не ми се случва за първи път.

bulartis
07-12-2013, 18:50
Според мен Е! Не може да обичаш накой и да му изневеряваш, защото за да го прави значи нещо и липсва.
А иначе е глупаво мъжете да слагат всички жени под общ знаменател само защото са се опарили от 3-4 жени

Баща Ти
07-12-2013, 18:56
Аз не ги слагам под общ знаменател.

bulartis
07-12-2013, 19:00
Е аз казвам попринцип

Баща Ти
07-12-2013, 19:03
Защо си регистрирана 2008, а имаш 5 мнения?

Страдам по несподелената си любов, хахаха, добре, че има жени бол.

pandabear
07-12-2013, 19:05
безсрамница

Баща Ти
07-12-2013, 19:06
безсрамница

И аз така викам, жалко че нямам снимки, та да ги покажа на сестра й.

granger
07-12-2013, 19:07
Ти не си по-малко курвар?
Тя е хитра по-скоро. Яхва дивото,ама си къта питомното...
Пък явно на теб не ти пречи...може би няма и защо.

Баща Ти
07-12-2013, 19:09

Взимам това, което ми харесва. Един път ще живея, трябва да ги чакам ли?

В крайна сметка, аз ли съм виновен, че съм по-интересен на някоя от гаджето й?

pandabear
07-12-2013, 19:09
безсрамник

granger
07-12-2013, 19:10
Това не те прави по-различен от нея, тя също взима ,каквото си иска!

Баща Ти
07-12-2013, 19:10
безсрамник

Понякога, от уйскито, но иначе съм свестен джентълмен :D

Баща Ти
07-12-2013, 19:11
Това не те прави по-различен от нея, тя също взима ,каквото си иска!

Интересен поглед върху нещата :O

marilyn
07-12-2013, 19:54
Granger е права. И тя си намира каквото ѝ трябва, ти също.

А и не се знае какви са им отношенията.

И на мен ми се е случвало в предишна връзка да изневерявам, защото не ми стигаше това, което получавах. Естествено тази връзка не продължи дълго.

Баща Ти
07-12-2013, 20:05
Аз искам дом, семейство, деца :D

pandabear
07-12-2013, 20:25
so sweet :3

Баща Ти
07-12-2013, 20:26
so sweet :3

#извинисебе

Рано ми е още. Преди няколко дена едно момиче ми каза, че иска да се омъжи за мен и се замислих, че не съм имал някакви по-сериозни връзки.

s0b1esk1
07-12-2013, 21:08
добре че ги има, иначе до сега да сме потънали в морал и чикии

Баща Ти
07-12-2013, 21:35
добре че ги има, иначе до сега да сме потънали в морал и чикии

ФАКТ.

Samo Botev Plovdiv
07-12-2013, 21:39
А какво му е на морала?

s0b1esk1
07-12-2013, 22:06
А какво му е на морала?

пречи. България не е холивудски филм

Samo Botev Plovdiv
07-13-2013, 06:14
А какво е - масова магистрала , в която всички трябва да се шибат безразборно ли?

procter
07-13-2013, 06:30
Курва си е 100%, ама и твоето поведение не е по-добро. Изобщо липсва ви всякакъв сексуален морал - как може да мислите по този егоистичен начин, не знам, жална ни майка българска. А тук, някой каза да не слагаме жените под общ знаменател. Аз ще кажа, че 95% от момичетата и момчетата, които познавам биха и най-вероятно практикуват същите неща, които казва авторът. Дано има и такива, каквито казвате, че съм се отчаял вече - една да намеря - взимам я . Всички сме станали курви малко или много, не ценим секса по достойнство, приема се просто като един начин да постигнеш оргазъм и да си повдигнеш самочувствието. A да оправадаш изневяра с това, че нещо не ти е достигало е като да оправдаваш кражба с това, че нямаш достатъчно пари. Както във втория случай бих посъветвал да си намери друга работа (или изобщо каквато и да е), така в първия - да си намери друг приятел. Но да лъжеш и да се възлолзваш - курва! А някой ми говореше за еволюция, че морала бил отживелица. Значи колкото повече еволюираме, толкова повече се връщаме към маймуните. Започнали сме да мислим като животни. И това ми било прогрес... Да се праскаш под път и над път, защото "си взимаш каквото искаш от живота"... егати живота!

П.П. Извинявам се, че съм толкова нахъсан, ама точно и аз до скоро от една курва си патих, ще прощавате. Дано наистина има останали свестни хора. Амин!

granger
07-13-2013, 07:53
Много ми е интересно как ги слагате и изчислявате тия проценти,ама айде. Личи ти ,че си афектиран..

procter
07-13-2013, 08:11
granger, не е толкова сложно. Примерно познаваш 10 момичета (познаваш го достатъчно добре, за да ти споделят подобни подробности от личния си живот), всяка от които познава още 10. Oт твоите 10 момичета 9 го правят и споделят, че 9 от техните 10 също го правят (естествено трябва да се предвиди и че много хора говорят само празни приказки). От тук насетне е проста аритметика. Такива неща слушам и виждам напоследък, че ако имам жена сигурно няма да я пускам да излиза от вкъщи, нещо ужасно е ... На 26 години съм, видял съм разни неща през това време. А ти на какво мнение си? Разкажи ни за момчетата и момичетата, които ти познаваш.

Баща Ти
07-13-2013, 08:31
granger, няма логика в изказването ти. Като се запознавам с момиче, трябва всяка да я питам "А ти случайно имаш ли си гадже?". А ако ме излъже, пак ли аз съм виновен, че съм им се "мешал" във връзката?

В крайна сметка не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.

procter
07-13-2013, 08:58
Татко, аз лично смятам, че така е редно. По ми е интересно обаче не е ли очевидно и за теб това, че така трябва. Извинявай, че отговарям, без да ме питаш. :)

granger
07-13-2013, 09:05
Не мога да ти разкажа за момчетата и момичетата ,които познавам,защото са прекалено различни. Не можеш със абсолютна сигурност да знаеш какво ще направят в една ситуация,поради простия факт,че те може и да си говорят много, но да не правят нищо. Защото и такива познавам. Тип " големия ебач" , пък не му стиска и номера да и поиска. Както и да е. Мисълта ми е ,че няма как да знаеш, дали днешното поколение млади девойки са или ще се превърнат в курви. Пък и добре знаем , че определението курва не е много подходящо в случая. Леки, лесни,който, както ще да ги нарича.

granger
07-13-2013, 09:06
Баща ми , есте ,че трябва да я попиташ. Оттам нататък тя кво ще ти каже , дали да,дали не, ти пак можеш да процедираш по един и същи начин. Ако те излъже си е нейн проблем. Не те съдя нито теб , нито нея. Като те е излъгала, направили сте си густото и дотам. Ти няма кво да се косиш в такава ситуация.

pandabear
07-13-2013, 09:18
по тая логика, за к'во да пита, може да изчака просто тя да му сподели дали си има някой- както е редно. аз лично така правя. дразни ме, че отново почнахте да дрънкате за морал и ценности... 'ми да ви кажа, аз съм бъкана и от двете, но все още не съм открила, представител на мъжкия пол, който също да ги има и да заслужава да бъде с мен. и понеже съм наивна, както много съфорумници твърдят, съм сигурна, че не съм аз единствента жена в това положение.

procter
07-13-2013, 09:18
Ох, не знам. Дано да си права. Аз вече за главата съм се хванал. Ако поне ти не си такава, значи вече знам за едно момиче. ;)

Баща Ти
07-13-2013, 09:19
Татко, аз лично смятам, че така е редно. По ми е интересно обаче не е ли очевидно и за теб това, че така трябва. Извинявай, че отговарям, без да ме питаш. :)

"Редно" е много абстрактно понятие, "редното" за едни е "нередно" за други. Не виждам какво неморално има в това, че съм по-готин от гаджето на някоя.

procter
07-13-2013, 09:21
Жалко, че не виждаш, какво е неморалното да чукаш чуждо гадже, ама може и да разбереш.

granger
07-13-2013, 09:22
Погледнато от т.нар морална гледна точка е смотано да изчукаш някоя,ако си наясно с факта,че тя си има гадже.Въпреки,че щом си търси, може да не си ти ,ама ще е някой друг. И все пак...ако ти е толкова,че да чукаш тва, дето друг не успява да задоволи, а тя пак да се натиска на него...от моя гледна точка е тъпо. Но тва си е мое мнение и не те ангажирам с него.

Баща Ти
07-13-2013, 09:23
Е обясни ми, за да видя. Но използвайки логически връзки, а не понятия, които всеки пречупва през собствената си призма на вижданията за нещата.

Баща Ти
07-13-2013, 09:23
Погледнато от т.нар морална гледна точка е смотано да изчукаш някоя,ако си наясно с факта,че тя си има гадже.Въпреки,че щом си търси, може да не си ти ,ама ще е някой друг. И все пак...ако ти е толкова,че да чукаш тва, дето друг не успява да задоволи, а тя пак да се натиска на него...от моя гледна точка е тъпо. Но тва си е мое мнение и не те ангажирам с него.

Е мен може да не ми е само за чукането, мисля, че вече говорихме по принцип, а не за конкретния случай.

granger
07-13-2013, 09:25
Не, аз говоря за конкретния случай. По принцип няма как да се говори, защото де факто няма "принцип". Всяка ситуация си е различна ... деам. Караш ме да мисля,човече,ще ме заболи главата :lol:

Баща Ти
07-13-2013, 09:27
Не, аз говоря за конкретния случай. По принцип няма как да се говори, защото де факто няма "принцип". Всяка ситуация си е различна ... деам. Караш ме да мисля,човече,ще ме заболи главата :lol:

Аз винаги съм отворен към сериозни взаимоотношения, стига някоя да сметне, че може да ме изтърпи :D :D

granger
07-13-2013, 09:28
Това е хубаво :D

s0b1esk1
07-13-2013, 09:33
А какво е - масова магистрала , в която всички трябва да се шибат безразборно ли?

България е едно много специално място. Нито е Европейска държава нито е страна от третия свят. Може да я определим като "бермудски триъгълник", само че тук изчезва мистериозно морал, ценности и човечност. Ако търсиш тук добродетели значи си с акъл на 12 годишен. Един безплатен съвет от мен: по-добре бягай от тук защото такива като теб не оцеляват.

Баща Ти
07-13-2013, 09:35
България е едно много специално място. Нито е Европейска държава нито е страна от третия свят. Може да я определим като "бермудски триъгълник", само че тук изчезва мистериозно морал, ценности и човечност. Ако търсиш тук добродетели значи си с акъл на 12 годишен. Един безплатен съвет от мен: по-добре бягай от тук защото такива като теб не оцеляват.

Малко спам, НО: Ако всички с "ценности, морал и човечност" останат, България също ще е хубаво място. Просто хората са слаби и предпочитат да бягат, вместо да се борят.

Samo Botev Plovdiv
07-13-2013, 09:36

Е какъв съм аз?

pandabear
07-13-2013, 09:38
^ и т'ва важи само за България, така ли? :D

Samo Botev Plovdiv
07-13-2013, 10:01
Точно заради това не ни искат , защото моралистите бягат оттук и остава само помията и ни слагат под общ знаменател всички , дори и моралистите , които не могат да се махнат , поради липса на средства.

s0b1esk1
07-13-2013, 10:04
Малко спам, НО: Ако всички с "ценности, морал и човечност" останат, България също ще е хубаво място. Просто хората са слаби и предпочитат да бягат, вместо да се борят.

за мен тя си е много хубаво място, но за по-добрите хора тя е кошмар. Те просто не могат да виреят в тая "мръсна почва". Следователно се стига до 3 пътеки: тази водеща към смъртта; тази която ще те направи с добродетели на наемник и пътеката водеща към терминал 1 и 2.
Всички обичаме курвите. Те просто оцеляват и предлагат задоволяване на животинския инстинкт.

bulartis
07-13-2013, 11:02
Бях забравила паролата си и не влизах много често тук. Сега реших да си разиграя профила малко :D

Samo Botev Plovdiv
07-13-2013, 11:08
Чак сега?!? След почти 5 години?!

s0b1esk1
07-13-2013, 12:23
bulartis
дай му малко внимание де

Takaki Tono
07-13-2013, 12:55
Защо ли така казват много мъже? Може би щото жените са си курви, то им е в кръвта да са курви. Не останаха свестни момичета еййй.

Samo Botev Plovdiv
07-13-2013, 14:01
Ето защо - аз на ваше място ще си седя сам , да си нямам ядове поне с това.

tHe_COolEst_GIrl
08-04-2013, 09:54
Ще ти затворят темата! :? :? :?

tHe_COolEst_GIrl
08-04-2013, 09:54
Ще ти затворят темата! :? :? :?

yakuza_
08-04-2013, 09:59
1) Защото не им пускат.
2) Защото пускат и на други.
3) Защото пускат на всички други, но не и на тях.

draid
08-04-2013, 10:25
Тя е хитра по-скоро. Яхва дивото,ама си къта питомното...
Пък явно на теб не ти пречи...може би няма и защо.

Най ме радвате като си мислите жените, че сте хитри... приятеля и е прост не тя да е хитра.

muaa.
08-04-2013, 13:51
Естествено, че жените са курви, а на мъжете това и много други неща са им простени, защото са мъже. Не ви ли омръзна да спорите по този въпрос?