View Full Version : "Обичам те"
Имам приятелка от няколко месеца и всичко е супер ,забавляваме се доста ,прекарваме доста време заедно,но преди 2 седмици ,тя ми каза че ме обича.Аз нищо не казах,защото точно отивахме на кино и само й казах "Хайде ,че ще изпуснем филма" ,но от тогава тя се държи странно ,още в началото на отношенията ни аз й казах,че не търся нищо сериозно ,че не искам празни думи и обещания.Не искам да я загубя ,но просто всеки път щом тръгна да й казвам ,че я обичам ,нещо ме спира и ми е доста кофти и не знам как да постъпя.Въпроса ми е ,защо е толкова трудно понякога да кажем "Обичам те" ?
FuCKkK13
07-12-2013, 22:18
защото явно не го чувстваш.. ако го чувстваше щеше да го кажеш
MarkKnight
07-12-2013, 22:19
чакай ся...имаш приятелка...която си и казал,че не искаш нещо сериозно...?!?!? значи би трябвало да и казваш позната за секс?
Евала, пич, като не го чувстваш - не го казвай, че е станало безстойностно това "обичам те". Аз до сега съм го казвал само на семейството ми и не съжалявам.
Ако много ти се ебе, се прежали, обаче.
Ами не е точно просто секс ,просто не искам да съм длъжен на никого с абсолютно нищо ,не се виждам с други жени ,но просто не знам не вярвам в тези глупости за "обичам те" ,любов и така нататък просто ми е хубаво с нея ;x
FuCKkK13
07-12-2013, 22:24
просто я харесваш и толкова.. от обич до харесване и харесване на времето с даден човек има разлика.. обясни и тия неща и и кажи,че няма как да го иска от теб и я питай дали предпочита да и го казваш и по тоя начин да я лъжеш или ако някога наистина го почувстваш да и го кажеш
Харесвам я доста,заедно сме 4-5-6 месеца ,ами казах й тя каза, че всичко била наред,но самото й държание се промени и знам,че е заради това ама не знам не казвам "Обичам те" не съм сигурен дали някога съм го казвал ,поне не си спомням ,за мен това са просто думи .. не мога да разбера защо жените просто не могат да се забавляват и да се чувстват приятно и удобно с един мъж ;x
3auko bauko
07-12-2013, 22:29
Брат и аз се питам същото ,това са 2 тъпи думи ,дето тъпите любовни филми карат момичетата да се прехласват ,че като ти каже "Обичам те" и е само твой или еди какво си ,според мен тъипте любовни филми и романи размътват главите на момичетата ,още от деца им четат приказки ,за принцеси и заживели щастливо и принцове и искат и от нас някакви глупости. ;xx Майната й е човек ,казваш й харесвам те ,супер ми е да съм с теб и това е !
MarkKnight
07-12-2013, 22:30
истината е,че интернета е*а майката на възките и любовта като цяло
FuCKkK13
07-12-2013, 22:30
могат... тя ти го е казала с надеждата,че ще го чуе и от теб.. поговори с нея щото има голям възможност тя да не те е разбрала правилно и да си мисли,че нещата са сериозни,защото е объркващо някой да ти казва,че не иска нищо сериозно и в същото време да е с теб половин година
променило се е държанието и защото и е станало гадно
просто говори с нея и и кажи,че това,че не казваш тия думи не значи че не ти е хубаво с нея,че не си прекарвате добре,че не държиш на нея и т.н.
просто я успокои и я накарай да погледне от твоя ъгъл на нещата
TrollFaace
07-12-2013, 22:32
За всичко са виновни руснаците и монопола !
3auko bauko
07-12-2013, 22:33
истината е,че интернета е*а майката на възките и любовта като цяло
заеби не само той всичко ,постоянното натякване за някакви нереални любови брат са просто върха ии примерно правиш нещо мило за тях примерно вечеря на свещи ли нещо такова и тя казва на приятелките си ,мега баналното нещо направи за мен .. ОО чакай малко е кукло това ,че в някакви филми са го направили не го прави банално !! Някой друг да го е правил за теб 1000 пъти ОКЕЙ ама не и ако за първи път момче прави нещо хубаво за теб !! Ко да играя ,човек жените очакват твърде много от нас !
могат... тя ти го е казала с надеждата,че ще го чуе и от теб.. поговори с нея щото има голям възможност тя да не те е разбрала правилно и да си мисли,че нещата са сериозни,защото е объркващо някой да ти казва,че не иска нищо сериозно и в същото време да е с теб половин година
променило се е държанието и защото и е станало гадно
просто говори с нея и и кажи,че това,че не казваш тия думи не значи че не ти е хубаво с нея,че не си прекарвате добре,че не държиш на нея и т.н.
просто я успокои и я накарай да погледне от твоя ъгъл на нещата
Аз поговорих с нея,обясних й нещата казах й ,че знам че е очаквала да го кажа ,но просто за мен това са просто 2 думи нищо не значат и ако й го кажа сигурно няма да е истина защото не съм сигурен в точното значение на тези думи.Това ,че почти половин година сме заедно говори достатъчно ,че ми е мега якото с нея и точка,на мен не ми пречи да ми казва,че ме обича ,защо на нея трябва да йе проблем,че не го казвам ;x
FuCKkK13
07-12-2013, 22:37
оооо я по-спокойно
не сте уцелили на момиче и вече говорите на ''оо чакай малко е кукло'' я се успокойте и дишайте
с ''ко да играя'' сафрона ли ми цитираш ? я се спрете малко,за всичко жените ви виновни .. ако 1 път не сте уцелили - ОК ама ако ви е навик си помислете дали грешката не е у вас
FuCKkK13
07-12-2013, 22:38
Аз поговорих с нея,обясних й нещата казах й ,че знам че е очаквала да го кажа ,но просто за мен това са просто 2 думи нищо не значат и ако й го кажа сигурно няма да е истина защото не съм сигурен в точното значение на тези думи.Това ,че почти половин година сме заедно говори достатъчно ,че ми е мега якото с нея и точка,на мен не ми пречи да ми казва,че ме обича ,защо на нея трябва да йе проблем,че не го казвам ;x
щото е ЖЕНА бе,кога ще го разберете 8-)
TrollFaace
07-12-2013, 22:39
Съгласете се че депутатите са виновни и да приключим тая тема
щото е ЖЕНА бе,кога ще го разберете 8-)
Разбирам ,но аз съм мъж,не харесвам лигави работи ,не вярвам в тези думи ,когато разбера значението им окей ,но нямам никаква идея какво означават или по точно моето разбиране за тях е май доста по различно.За мен " Обичам те " е това да се отдадеш изцяло на някого ,да си готов на абсолютно всичко за този човек, да е най-важното нещо в живота ти ,целият ти свят да се върти около него,ами мисля,че такъв човек не съществува или по точно доколкото знам нямам деца,а ако имам на тях бих казал тези думи,но не и на някоя жена ,която не се знае дали утре няма да срещне друг и да си тръгне.
3auko bauko
07-12-2013, 22:44
оооо я по-спокойно
не сте уцелили на момиче и вече говорите на ''оо чакай малко е кукло'' я се успокойте и дишайте
с ''ко да играя'' сафрона ли ми цитираш ? я се спрете малко,за всичко жените ви виновни .. ако 1 път не сте уцелили - ОК ама ако ви е навик си помислете дали грешката не е у вас
Не това " ко да играя" просто твърде дълго време контактувах с хора ,които говорят на меко и говорят някакви лафчета и ми е навик ,за този сафрона ли 1 път съм гледал някакво клипче и ... пълна загуба на време ,хора за 5 минути слава бол..
Аз не казвам,че жените са виновни ,но просто очакват твърде много от мъжете !! И да какво като е навик в това,че не се получават връзките не е задължително проблема да е в нас ,а просто че жените дерградират ?!?
FuCKkK13
07-12-2013, 22:45
когато обичаш някого просто знаеш че е така,няма ''мое и твое разбиране''
да ги кажеш тия думи не значи ''лигави работи''
абе то след време и децата ти могат да те напуснат.. не говори такива неща,а си стои на задника и гледай да си обясниш на гаджето от до щото няма де остави намира
не ми ги обяснявай на мен,а на нея 8-)
и имам чувството,че за тебе жените са ей така.. какво значи на жена не бих го казала ? значи след време майката на децата ти няма за теб да значи нищо ? твоята майка и тя ли е просто жена ?
еййй ама някой път хич не мислите какво говорите
FuCKkK13
07-12-2013, 22:46
Не това " ко да играя" просто твърде дълго време контактувах с хора ,които говорят на меко и говорят някакви лафчета и ми е навик ,за този сафрона ли 1 път съм гледал някакво клипче и ... пълна загуба на време ,хора за 5 минути слава бол..
Аз не казвам,че жените са виновни ,но просто очакват твърде много от мъжете !! И да какво като е навик в това,че не се получават връзките не е задължително проблема да е в нас ,а просто че жените дерградират ?!?
то и аз не го гледам ама ми е ясно какви ги дрънка
абе ако ви е навик проблема си е точно у вас...
3auko bauko
07-12-2013, 22:49
хахаха жените са кучки :D защо трябва всичко да се разваля не може ли просто да си прекарваш добре с някого без излишни драми ;x
TrollFaace
07-12-2013, 22:49
Ейй никой не се съгласи с мене чак ме саднахте
когато обичаш някого просто знаеш че е така,няма ''мое и твое разбиране''
да ги кажеш тия думи не значи ''лигави работи''
абе то след време и децата ти могат да те напуснат.. не говори такива неща,а си стои на задника и гледай да си обясниш на гаджето от до щото няма де остави намира
не ми ги обяснявай на мен,а на нея 8-)
и имам чувството,че за тебе жените са ей така.. какво значи на жена не бих го казала ? значи след време майката на децата ти няма за теб да значи нищо ? твоята майка и тя ли е просто жена ?
еййй ама някой път хич не мислите какво говорите
Не съм убеден в това което казваш ! И ти не си убедена е какво разбираш ти под "обичам те" ?
АА значи жената която ще роди децата ми примерно ,ще е някое като това момиче ,което харесвам много ,с което си прекарвам страхотно ,с което имам бъдеще! А майка ми ,не я познавам така че :D
FuCKkK13
07-12-2013, 22:58
хахаха жените са кучки :D защо трябва всичко да се разваля не може ли просто да си прекарваш добре с някого без излишни драми ;x
а мерси за комплимента :?
FuCKkK13
07-12-2013, 22:59
Не съм убеден в това което казваш ! И ти не си убедена е какво разбираш ти под "обичам те" ?
АА значи жената която ще роди децата ми примерно ,ще е някое като това момиче ,което харесвам много ,с което си прекарвам страхотно ,с което имам бъдеще! А майка ми ,не я познавам така че :D
друго имах предвид... какво разбирам само аз си знам и не мога да ти го напиша... просто го чувствам и толкова
а това за жената - каза,че на децата си би казал такова нещо,но не и на жена.. а тия деца от въздуха ли ще ти паднат ? нали ще трябва да имаш жена,която да ти ги роди ? нея няма ли да обичаш ? как ще имаш жена,която да ги роди след като мислиш че не можеш да обичаш жена ?
TrollFaace
07-12-2013, 22:59
Откажете се да спорите с нея и да греши няма да си признае .
Не оставайте с впечатлението че заемам страна хич не съм ви чел глупостите
FuCKkK13
07-12-2013, 23:00
Откажете се да спорите с нея и да греши няма да си признае .
Не оставайте с впечатлението че заемам страна хич не съм ви чел глупостите
спри да ми правиш такава реклама във форума,вече никой не иска да спори с мене 8-)
3auko bauko
07-12-2013, 23:02
а мерси за комплимента :?
Жените са гадни няма спор опитват се да ни вкарат в някаква тяхна си игра или техен си филм и да ни задържат и задушат ,а ние им се връзваме защото искаме секс,обожавам жените пошегувах се ,те са прекрасни във всяко едно отношение ,най-вече когато се усмихват,когато се радват,че си направил нещо хубаво за тях и скачат от радост и се смеят хлапашки ... Естествено,че с една жена трябва да се държиш уникално ,защото те го заслужават ! ;)
друго имах предвид... какво разбирам само аз си знам и не мога да ти го напиша... просто го чувствам и толкова
а това за жената - каза,че на децата си би казал такова нещо,но не и на жена.. а тия деца от въздуха ли ще ти паднат ? нали ще трябва да имаш жена,която да ти ги роди ? нея няма ли да обичаш ? как ще имаш жена,която да ги роди след като мислиш че не можеш да обичаш жена ?
Ами окей аз или не го чувствам или ако го чувствам не знам ,че е това.Не мисля,че просто е от значение да го кажа,но явно щом е толкова важно за жените ,да сигурно бих го казал ,за да я направя щастлива.Значи ,а за децата и жената която ще ги роди ,мисля че ще е достатъчно доказателство ,че съм избрал да й предложа брак или да живея с нея за чувствата и отговорността която поемам .
FuCKkK13
07-12-2013, 23:08
казах ти че не го.. ако го чувстваше нямаше да я има тая несигурност и незнание дали е това
FuCKkK13
07-12-2013, 23:08
Ами окей аз или не го чувствам или ако го чувствам не знам ,че е това.Не мисля,че просто е от значение да го кажа,но явно щом е толкова важно за жените ,да сигурно бих го казал ,за да я направя щастлива.Значи ,а за децата и жената която ще ги роди ,мисля че ще е достатъчно доказателство ,че съм избрал да й предложа брак или да живея с нея за чувствата и отговорността която поемам .
проблема ти е,че след като знаеш,че жените искат много ти все пак казваш ''това и това е достатъчно''
остави жената до теб да прецени кое е достатъчно
TrollFaace
07-12-2013, 23:09
За жалост тези хора не ми вярват
FuCKkK13
07-12-2013, 23:11
За жалост тези хора не ми вярват
:lol:
добре,сериозно,искаш да ми кажеш,че в случая не съм права?
TrollFaace
07-12-2013, 23:12
Май не си прочела че написах че не съм чел абсолютно нищо :D
Ама не с тебе съм съгласен не ми се спори :D
heartsdesire
07-12-2013, 23:12
Не слагай жените под общ знаменател. Не всички сме гадни и кръвожадни и отмъстителни. :)
FuCKkK13
07-12-2013, 23:13
Май не си прочела че написах че не съм чел абсолютно нищо :D
Ама не с тебе съм съгласен не ми се спори :D
щото не можеш с мен да спориш :Д
FuCKkK13
07-12-2013, 23:14
Не слагай жените под общ знаменател. Не всички сме гадни и кръвожадни и отмъстителни. :)
а да бе,давай им още прилагателни и ти :?
3auko bauko
07-12-2013, 23:21
Така ли, окей значи няма да отмъстиш на момче,което те сваля забърква ти главата заедно сте 4 месеца,накрая се разделяте ,тогава най-добрия му приятел ти обръща внимание ,защото той знае как стоят нещата между вас,изслушва те и постепенно ти започваш да излизаш с него,влюбваш се в него минават още 2-3 месеца заедно си с това момче,после в картинката се връща и първото момче ,което ти казва,че му липсваш и че още те обича и ти си между двама приятели ,ии те ти предлагат да опитате 3та и накрая се оказва,че всичко е било лъжа и те са си играли и ти не си първата на която го причиняват,тоест ти няма да си им ядосана ,гадна ,кръвожадна и отмъстителна ? :D
TrollFaace
07-12-2013, 23:23
Брат тва беше най-тъпия пример честно :D
FuCKkK13
07-12-2013, 23:24
Така ли, окей значи няма да отмъстиш на момче,което те сваля забърква ти главата заедно сте 4 месеца,накрая се разделяте ,тогава най-добрия му приятел ти обръща внимание ,защото той знае как стоят нещата между вас,изслушва те и постепенно ти започваш да излизаш с него,влюбваш се в него минават още 2-3 месеца заедно си с това момче,после в картинката се връща и първото момче ,което ти казва,че му липсваш и че още те обича и ти си между двама приятели ,ии те ти предлагат да опитате 3та и накрая се оказва,че всичко е било лъжа и те са си играли и ти не си първата на която го причиняват,тоест ти няма да си им ядосана ,гадна ,кръвожадна и отмъстителна ? :D
ъм що трябва да си от женски пол,че да трябва да ти стане гадно ?
а замислял ли си се,че има хора,които просто биха ги зарязали и се насочили към 3ти човек ?
3auko bauko
07-12-2013, 23:28
Еми не е момичето каза,че не е отмъстително не казвам ,че само на жените би им станало тъпо ама при такава ситуация би се опитала да им го върне нали и да е гадна ,например ако разбере ,че едно от тези 2 момчета всъщност има чувства към нея и тя го залъгва и му разбива сърцето и БУМ от 3ма двама са наранени ! Ами тоест към 4ти човек ,ами не :D и това дето ви разказах е реално и момичето наистина отмъсти ! :D
FuCKkK13
07-12-2013, 23:30
абе ако придаваш някакво качество на даден човек би трябвало това качество да присъства в характера му повече от обикновено.. а тая ситуация би накарала всеки да се ядоса ---> не показва,че участникът в ситуацията е отмъстителен,а че просто е НОРМАЛЕН човек с чувства
3auko bauko
07-12-2013, 23:33
Хм дееба наистина не се спори с теб ;xx :@ :D
FuCKkK13
07-12-2013, 23:35
Хм дееба наистина не се спори с теб ;xx :@ :D
:D :D :D
3auko bauko
07-12-2013, 23:37
Или по точно не ми се занимава да споря :D Ама няма да е лошо де ,не възнамерявам да спя скоро ... Та жените са прекрасни да ама момичетата които не са чак толкова хубави външно и имат доста комплекси ,няма да отмъстят ! :)
FuCKkK13
07-12-2013, 23:40
как пък го измисли това ? точно момичета,които имат някакви комплекси ще са най-много наранени от ситуацията и може би най много ще искат на тоя отсреща да му е гадно
тук вече говорим за психологическа нагласа и няма как да сложиш всички под общ знаменател или да разделиш жените на групи просто защото тия групи ще са ужасно много
3auko bauko
07-12-2013, 23:45
същото се отнася и за теб не можеш да кажеш ,че реакцията на всички ще бъде еднаква ! И че е НОРМАЛНО ! :P оо напротив момичетата с комплекси са много много по разбрани ,защото си мислят,че не могат да си хванат друг :D и мъжете се възползват !
TrollFaace
07-12-2013, 23:56
БУБУЛЕЧКАААААААА
FuCKkK13
07-13-2013, 08:07
същото се отнася и за теб не можеш да кажеш ,че реакцията на всички ще бъде еднаква ! И че е НОРМАЛНО ! :P оо напротив момичетата с комплекси са много много по разбрани ,защото си мислят,че не могат да си хванат друг :D и мъжете се възползват !
естествено,че мога да кажа,че е НОРМАЛНО,защото всеки си има чувства и его ... казах ти кога няма да е нормално така че не виждам пак ли трябва да ти го напиша,за да кажеш,че съм права ?
това за момичетата с комплекси е относително ... а и не винаги не чак толкова хубаво момиче на външен вид НЕ може да си хване друг... има толкова приятни и забавни момичета,че може би дори хората около тях не забелязват,че имат недостатъци малко повече от другите,което наистина няма никакво значение
така че за това е супер относително естествено и до това колко са умни де.. щото ако и липсва самочувствие да зареже някой и въпреки това осъзнава,че той я прави на нищо и само я използва и не и е хубаво е достатъчно умна да го осъзнае и предостатъчно глупава нищо да не направи по въпроса
pifiella
07-13-2013, 08:32
Леле мале...
Ама като не искате не казвайте двете "тъпи думи",все пак те не са за всички хора...
Чакай,чакай. Ти си във връзка с друго човешко същество, без значение, дали се имаш за алфа мъжки,който е непоклатим и не казва никога "обичам те",трябва да разбереш едно. Щом си във връзка,която не е просто секс, имаш намерение да си с този човек още X време, поне можеш да му показваш ,че ти пука за него.
Ще дойде може би един момент, в който ще усетиш,че този човек ти изпълва деня с хубави емоции,че амо мисълта за него те кара да се чувстваш една идея по-добре.
Да ,едното "обичам те" нищо няма да промени в теб, но поне и покажи,че не си някой мухльо.
И ако си мислиш,че ще има някоя,която да е с теб,без да и доказваш ,че я обичаш по къвто и да е било начин...залъгваш се.
heartsdesire
07-13-2013, 09:23
Или по точно не ми се занимава да споря :D Ама няма да е лошо де ,не възнамерявам да спя скоро ... Та жените са прекрасни да ама момичетата които не са чак толкова хубави външно и имат доста комплекси ,няма да отмъстят ! :)
''Жените са прекрасни''. Еее, едно хубаво изречение. :D Само последната част не я разбрах. Не трябва ли наранените да си отмъстят?
Чакай,чакай. Ти си във връзка с друго човешко същество, без значение, дали се имаш за алфа мъжки,който е непоклатим и не казва никога "обичам те",трябва да разбереш едно. Щом си във връзка,която не е просто секс, имаш намерение да си с този човек още X време, поне можеш да му показваш ,че ти пука за него.
Ще дойде може би един момент, в който ще усетиш,че този човек ти изпълва деня с хубави емоции,че амо мисълта за него те кара да се чувстваш една идея по-добре.
Да ,едното "обичам те" нищо няма да промени в теб, но поне и покажи,че не си някой мухльо.
И ако си мислиш,че ще има някоя,която да е с теб,без да и доказваш ,че я обичаш по къвто и да е било начин...залъгваш се.
Проблемът не е в това ,че не й доказвам ,че наистина ме е грижа за нея,а за това че не казвам "Обичам те " ..
FuCKkK13
07-13-2013, 11:38
Проблемът не е в това ,че не й доказвам ,че наистина ме е грижа за нея,а за това че не казвам "Обичам те " ..
само че за жените това е ВАЖНО и както тя ти каза,ако не го казваш никоя няма да те търпи.. това да го кажеш я подсигурява,че наистина е така и се чувства специална,защото го казваш само на нея
имам един въпрос,следната ситуация : с някой си от година,правите хубав секс,тя ти показва,че е хубав,но никога до сега не ти е го е казвала право в очите,не ти е отправяла комплимент свързан със секса и т.н.
е,няма ли да искаш поне малко да ти казва неща свързани с това ? или това,че и е хубаво ще ти е достатъчно ?
Ааа.. да ми казва ,че пениса ми е хубав това ли имаш в предвид ?
3auko bauko
07-13-2013, 12:30
''Жените са прекрасни''. Еее, едно хубаво изречение. :D Само последната част не я разбрах. Не трябва ли наранените да си отмъстят?
Ами не ?!? Защо трябва да отмъстяваш на някого ,майната му било каквото било ,продължаваш напред ,ама жените не го разбирате така ! Вие трябва да си върнете !!
"Обичам те" не е въпрос, че да търси отговор. Предният ми приятел ми каза, че ме обича и аз не му отвърнах, защото не го обичах и не исках да го лъжа. От тогава всичко тръгна надолу и си промени поведението.
Сегашният ми приятел ми каза, че ме обича и аз пак не отговорих. Той не искаше отговор, защото не ме притискаше. Когато аз го почувствах му го казах. И толкова.
В живота не е като по филмите някой да ти каже "обичам те" и веднага и другия да отговори. По-добре да не казваш нищо, отколкото да излъжеш.
Takaki Tono
07-13-2013, 12:57
Бахти дърваря, тя му казал, че го обича, а той- айде че ше изпуснем филма :D
FuCKkK13
07-13-2013, 13:08
Ааа.. да ми казва ,че пениса ми е хубав това ли имаш в предвид ?
ъх,нищо такова нямах предвид
Ох,да сега прочетох малко разсеян бях ,ами ако спи с мен ,докарвам я до оргазъм защо трябва да казва,че секса е хубав? Аз го виждам ,че й е хубаво :)
ShtrudeL
07-13-2013, 13:26
Въпроса ми е ,защо е толкова трудно понякога да кажем "Обичам те" ?
*Защото не го чувстваме (все още)
*Защото се страхуваме от това дали ще ни отвърнат със същото. (За това и твоята приятелка се държи странно. Неотговарянето на чувството с чувство, е нещо смазващо.)
*Защото сме резервирани (от предишни връзки/хора/етц)
А понякога имаш толкова огромна нужда да го кажеш, но просто все нещо те дърпа и отказва..
ShtrudeL
07-13-2013, 13:28
В живота не е като по филмите някой да ти каже "обичам те" и веднага и другия да отговори. По-добре да не казваш нищо, отколкото да излъжеш.
Не. По-добре да си сигурен в чувствата на другия, преди да казваш каквото и да било.
Аз така си обещах.
*Защото не го чувстваме (все още)
*Защото се страхуваме от това дали ще ни отвърнат със същото. (За това и твоята приятелка се държи странно. Неотговарянето на чувството с чувство, е нещо смазващо.)
*Защото сме резервирани (от предишни връзки/хора/етц)
А понякога имаш толкова огромна нужда да го кажеш, но просто все нещо те дърпа и отказва..
Ама добре бе аз Й ГО ДОКАЗВАМ !! Не предпочитат ли жените да им доказват чувствата си ,а не да им говорят празни думи ;xxxx тя спря да ми отговаря на обажданията даже ;х заради едни тъпи думи ;x
ShtrudeL
07-13-2013, 13:46
ест че предпочитаме, но обичаме и да го чуваме. Мило е. Думите също са сила.
Не се напрягай толкова, доказваш или не, цупи ти се, щото не си отвърнал, когато е искала.
Georgi.M
07-13-2013, 13:58
Човек виж колко са гадни жените ,цупи ти се че не си й казал "Обичам те " ,обаче ако ти й се нацупиш ,че я боли глава и не иска да правите секс ,ти си гадняр защото й се сърдиш ,за уж глупости ;x :D Жените са кучки човек ,остави я щом те обича няма да ти се сърди за 2 не казани думи !
PainMonopoly
07-13-2013, 15:16
Разбирам ,но аз съм мъж,не харесвам лигави работи ,не вярвам в тези думи ,когато разбера значението им окей ,но нямам никаква идея какво означават или по точно моето разбиране за тях е май доста по различно.За мен " Обичам те " е това да се отдадеш изцяло на някого ,да си готов на абсолютно всичко за този човек, да е най-важното нещо в живота ти ,целият ти свят да се върти около него,ами мисля,че такъв човек не съществува или по точно доколкото знам нямам деца,а ако имам на тях бих казал тези думи,но не и на някоя жена ,която не се знае дали утре няма да срещне друг и да си тръгне.Мисля, че трябва да преосмислиш концепцията ти за "лигавост" и за "мъжественост".
Нещата стоят така: за 4-5-6 месеца една връзка трябва да е достигнала едно ниво на серизност и едно ниво до което партньорите са влюбени и отдадени един на друг. Защото на 6тия месец връзката ти е по-задълбочена, отколкото на първия. Казвайки "обичам те", ти казваш, че 1. си влюбен в това момиче 2. ти е прекрасно с нея и искаш да останеш с нея 3. станала е някаква важна част от живота ти. В това няма нищо лигаво.
Отричаш ли, че тези неща са налице? Ако да, значи не си готов да го кажеш. Но ако не си готов да го кажеш, значи тези неща не са налице, което е разочароващо за нея, поради което тя е разочарована и охладнява.
FuCKkK13
07-13-2013, 16:20
ест че предпочитаме, но обичаме и да го чуваме. Мило е. Думите също са сила.
+
Изпитвам ги тези чувства към нея супер ми е да съм с нея,важна е за мен ,но просто съм на мнение ,че трябва да има компромиси аз не искам да казвам тези думи ,защото не вярвам в значението им ,казал съм й го тя каза окей ,но сега се цупи и е по резервирана.
heartshapedbox
07-13-2013, 16:36
Човек виж колко са гадни жените ,цупи ти се че не си й казал "Обичам те " ,обаче ако ти й се нацупиш ,че я боли глава и не иска да правите секс ,ти си гадняр защото й се сърдиш ,за уж глупости ;x :D Жените са кучки човек ,остави я щом те обича няма да ти се сърди за 2 не казани думи !
Не слагай всички жени под общ знаменател.
Нормално е в една стабилна, дълга и сериозна връзка да си с очакването, че партнььора ти те обича, и да си разочарован/а, ако това не е така.
FuCKkK13
07-13-2013, 16:36
ахаха за такова нещо и ''оо супер,няма проблем'' да чуеш от жена -НЕ ВЯРВАЙ ! 8-)
и няма какво да ти обяснявам повече,ти си кон с капаци и не искаш да чуеш какво ти казваме женската част от форума
Georgi.M
07-13-2013, 16:42
Не слагай всички жени под общ знаменател.
Нормално е в една стабилна, дълга и сериозна връзка да си с очакването, че партнььора ти те обича, и да си разочарован/а, ако това не е така.
Ами ,че са кучки жените така е гадни сте няма спор.Еми разочарована е окей ,това не й дава право да му се сърди и цупи ,че не й го е казал ,щом й го доказва.
Нормално жените се подкрепяте и си мислите,че всичко трябва да получавате и щом е казала "обичам те" и той трябва да го направи и едва ли не той е виновен ;) Това е личен избор !
heartsdesire
07-13-2013, 18:17
Ами ,че са кучки жените така е гадни сте няма спор.Еми разочарована е окей ,това не й дава право да му се сърди и цупи ,че не й го е казал ,щом й го доказва.
Нормално жените се подкрепяте и си мислите,че всичко трябва да получавате и щом е казала "обичам те" и той трябва да го направи и едва ли не той е виновен ;) Това е личен избор !
Че е личен избор, личен е. И все пак вие продължавате да обвинявате жените, че са гадни и вече какви ли не прилагателни използвате. Понякога и мъжете са начумерени, държат се грубо и т.н., използват жените като кукли, стига сте ни слагали под общ знаменател, хора!
Georgi.M
07-13-2013, 18:23
Естествено ,мъжете сме МЪЖЕ можем да си позволяваме много повече волности от една жена или поне можехме ,гадното е че светът доста се промени ,последните години и по точно разбиранията на жените и започнаха да бъдат доста самостоятелни и независими ! Ами е има различни може би не съм срещнал лично аз винаги постъпват по един и същ начин !
heartsdesire
07-13-2013, 18:28
Явно не познаваш много жени, за да си на това мнение. :)
Georgi.M
07-13-2013, 18:44
Познавам доста жени. ;) Явно жените ,които аз си избирам и с които съм бил са такива ,възможно е другите къде се търсят :D Обява : "Търся свястна жена ,не независима и самостоятелна ,която да ме слуша и да не ми държи сметка,да е красива ,умна и над 1,60. " xaxaxaxaxaq
heartsdesire
07-13-2013, 18:57
Значи свестните жени не могат да бъдат независими. :D
Georgi.M
07-13-2013, 19:04
Хаха еми не знам хахаха обърках се де :D :D абе някоя съвършена трябва :D ама важното е да е красива и да ме разсмива и да прави хубав секс и да не ревнува :D и ще е идеална :D