View Full Version : Анален секс
Със приятеля ми мислим да пробваме анален секс ама ме е страх малко. Ако някой е пробвал моля да сподели как се прави и какво е чувството :) :)
FuCKkK13
07-13-2013, 20:46
вие темите от последните 1-2 дена не четете ли ?
не съжеляшам аз сега се регистрирах защото мисля че форума би помогнал за мойте проблемчета :)
KokoDjambo
07-14-2013, 11:52
Отново нашествие на анални теми и анални кралици :)
Ми кво е чувството... яко. Пробвай и ще видиш.
И мен ме хваща страх като чета с колко грешки пишете :(
purple_butterfly
07-14-2013, 21:59
Момиче ако е по негово настояване по-добре изобщо не се захващай.
MarkKnight
07-14-2013, 22:07
Момиче ако е по негово настояване по-добре изобщо не се захващай.
той е момче..
purple_butterfly
07-14-2013, 22:21
Е прочети пак какво е написано.Явно тя пише от профила му.
MarkKnight
07-14-2013, 22:28
Е прочети пак какво е написано.Явно тя пише от профила му.
http://thedailygrind.robdamanii.com/wp-content/uploads/2012/04/StarTrekFacePalm.gif
РОЙТЕРС.
07-14-2013, 23:35
аналната принцеса геновева, виж кви съвети дава :lol:
Със приятеля ми мислим да пробваме анален секс ама ме е страх малко. Ако някой е пробвал моля да сподели как се прави и какво е чувството :) :)
Не е зле но ползваите някакав лубикант.
kam3n1tza
07-15-2013, 11:22
Ако нямате лубрикант под ръка, а не ви се ходи до аптеката ползвайте слюнка/плюнка, олио, маргарин, свинска мас или просто си поиграй на приятеля си с патлака той сам ще си отдели смазвачна течност. Но да не сте пробвали на сухо, че няма да влиза плавно и предполагам, че много ще те боли. Иначе не виждам нещо лошо да се експериментира някои са ми казвали, че там дори им е по приятно и повече се възбуждат отколкото във вагината! Отначало може би ще ти е леко некомфортно затова трябва да се действа бавно без резки движения и постепенно оборотите на проникване да се увеличават. За предпочитане е да насочваш приятеля си като му казваш по кой начин се чустваш най-добре и ти е приятно без болка. Най-важното правило е да не се вдървяваш и да не си стегнеш дупарата, трябва да се отпуснеш напълно и тогава ще забравиш за болката!
Ако нямате лубрикант под ръка, а не ви се ходи до аптеката ползвайте слюнка/плюнка, олио, маргарин, свинска мас или просто си поиграй на приятеля си с патлака той сам ще си отдели смазвачна течност.
Хаха, сетих се за едни дето бяха използвали олио и замирисало на пържено. :D
baby_baby
07-15-2013, 13:19
Ми кво е чувството... яко. Пробвай и ще видиш.
+ 1
seek&destroy
07-15-2013, 20:40
Никой не е способен да ти обясни какво е чувството, четенето на 8567465 статии в интернет и мненията по форумите е загуба на време, ако толкова искаш да узнаеш, просто пробвай.
И все пак има няколко правила
1. предварително почистване
2. използване на някъв вид лубрикант, слюнка, крем и т.н.
3. максимална отпуснатост и доверие към партньора
Това е, което се изисква от теб, от там на там каквото бъде.