ivaka98
07-13-2013, 21:17
Здравейте, аз съм момче на 15 години. С едно момиче сме приятели от почти 2 години, пишем си, говорим си, бъзикаме се и др. Та ние сме просто обикновени приятели, но когато я видях променена, направо не можах да изтръгна погледа си от нея. ( да уточня и тя е на 15 бяхме в 1 клас ) И днес си писахме, тя се връщаше от басейн и ми каза че ще ходи пак, каза ми че си е изкарала супер. Предложих и следващия път да отида и аз. Искам да и го кажа, знам че съм на 15, но в момента изпитвам любов, искам да и предложа да сме заедно, но тъй като тя е много ама много срамежлива и не знам как?
Аз не съм чак толкова срамежлив, но мисля че ако и предложа, че тя ще откаже, защото и двамата не сме имали гаджета а пък тя много я срам от такива работи. За 2ри път изпадам в тази ситуация, но предишния път не се получи. Но сега много искам да сме заедно с нея, тъй като е срамежлива не знам как да и го кажа. ( ще откача )
Аз не съм чак толкова срамежлив, но мисля че ако и предложа, че тя ще откаже, защото и двамата не сме имали гаджета а пък тя много я срам от такива работи. За 2ри път изпадам в тази ситуация, но предишния път не се получи. Но сега много искам да сме заедно с нея, тъй като е срамежлива не знам как да и го кажа. ( ще откача )