View Full Version : защо нямам приятелка
здравейте ,
имам доста странен въпрос и той не е този които е в заглавието.въпросът ми е как да
говоря с едно момиче ,например в момента си падам стряшно много по едно момиче ,ни
незнам дали тя изпитва същото като мен (от един клас сме ) на 15 съм ,много е сладка ,
аз не съм много грозен тренирам ,имам добро тяло(нямам виснал корем) ;д ,но нз какво да правя и как да разбера дали и тя си пада по мен ,някой да има съвет,нещо?? плс
nasnedogonyat
07-14-2013, 14:33
Просто говори с нея ... с притеснение нищо не се постига.
Takaki Tono
07-14-2013, 15:08
Кефи ме критерия ти за добро тяло- " нямам увиснал корем"
* slow clap
Просто бъди себе си . Не подражавай на пикльовците на твоята възраст , които се занимават с глупости и се правят на 'важни гъзенца' . Нека види,че имаш акъл в главата и си добро момче. Не се дръж просташки и уважавай хората . Бъди кавалер и се дръж нормално като зрял и мислещ човек.
Ако тя е простачка и не се интересува от нещата,които казах току що - зарежи я. Но , ако и направи впечатление и види,че си повече от останалите дечковци, тогава и признай ,че я харесваш.
Няма нищо срамно в това да харесваш някого, стига да не го показваш по просташки и селски начин.
Както го е казал Шекспир ,, Дръж се естествено,но не простей'' ;)
PainMonopoly
07-14-2013, 15:22
Ще разбереш дали изпитва същото като теб като я поканиш да излезете и там действаш. Ако се дърпа - не изпитва същото. Ако не - ще си имаш гадженце. Просто не изпитвай ужас от това да те отхвърли, няма нищо катастрофално да се случи ако го направи.
Щом сте в един клас, заговаряй я по-често в междучасията, питай я какво ще прави след училище, покажи й, че имаш интерес към нея. Ако видиш същото от нейна страна, еми супер.. ако не, не си го слагаш и продължаваш.
Щом сте в един клас, заговаряй я по-често в междучасията, питай я какво ще прави след училище, покажи й, че имаш интерес към нея. Ако видиш същото от нейна страна, еми супер.. ако не, не си го слагаш и продължаваш.
Ваканция е, какви междучасия те гонят?
Щото ти е малка патката, нали така си писал в раздел "Секс".
TrollFaace
07-14-2013, 22:17
Щото ти е малка патката, нали така си писал в раздел "Секс".
:lol: :lol:
Ти го уби
Teenproblem police strikes back.
Защото си тъп и пишеш във форум кадето никой нищо полезно няма да ти каже
muhtesemfan
07-16-2013, 00:43
Не може да знаем дали си пада по теб или не,а и надали 15 годишно момиче би тръгнало с някой,колкото нея.
pakmebannaha
07-16-2013, 07:35
Щом викаш че сладка забрави. Те симпатичните 15 годишни ги захапват батковците, пък и на тях им е кеф да ги разчеква някой батко, който си знае работата.
invisible_girl
07-16-2013, 12:32
има само едно решение и то е- говори с нея (: