View Full Version : Объркана съм.
Nezavisima91
07-14-2013, 22:25
Много съм объркана и имам чувството ,че ще полудея.Имам връзка с момиче не знам как се случи,просто запознахме се на едно парти и започнахме доста да си пишем ,започнахме да излизаме като приятелки и една вечер и .. бяхме на плажа след едно парти и седяхме и пиехме коктейли и тя ме целуна и аз не я спрях.Аз се побърквам не съм казала на приятелките си и отделно имам приятел.Нямам никаква представа какво се случва приятно ми е с това момиче смеем се доста и т.н ама не ми се е случвало такова нещо не съм се заглеждала никога по момичета не съм би сексуална ,харесвам мъже ,обожавам мъжете и секса с тях,а сега си имам приятел и приятелка..
Amore-Mio*
07-15-2013, 10:35
Реши какво искаш и действай.
В крайна сметка никъде не писа, че официално сте заедно, а всичко, според мен, е било под влияние на алкохола, който сте изпили;
Реши какво искаш и действай.
В крайна сметка никъде не писа, че официално сте заедно, а всичко, според мен, е било под влияние на алкохола, който сте изпили;
+1 :)
Taка е,под влиянието на алкохол всичко е възможно,но все пак сабери си мислите и реши какво искаш повече.Тогава действай! :)
baby_baby
07-17-2013, 15:52
Помисли какво искаш но според мен е от алкохола :)
Nezavisima91
07-17-2013, 19:47
Ами това продължава 2 месеца ,все пак не съм пияна 2 месеца постоянно..не съм сигурна какво искам ,може би нея донякъде ,но как да кажа на когото и да е ? НЕ МОГА да бъда такава !
Fantasyyy
07-17-2013, 20:34
То не е срамно да харесваш момиче,за тва че можеш спокойно да си признаеш.В днешно време всеки може да прави каквото си иска.Няма как, би сексуална си щом ти харесват момичета и момчета.
Alexsander777
07-18-2013, 12:23
Ами това продължава 2 месеца ,все пак не съм пияна 2 месеца постоянно..не съм сигурна какво искам ,може би нея донякъде ,но как да кажа на когото и да е ? НЕ МОГА да бъда такава !
Защо да не можеш да бъдеш "такава"? Аз лично не виждам нищо лошо или погрешно в това един човек да е би сексуален. Ако тя ти харесва, мога само и единствено да ви пожелая много любов!
Според мен даже си късметлийка до някъде, защото има много хора, които въпреки усилията им не могат да си създадът връзка, а ти имаш две... Нормално е леко да си уплашена в началото, защото това все пак е първата ти връзка с момиче. Най-важното е ти да се приемеш такава, каквато си! :)
Успех!
Че сте пили алкохол,..ок пили сте, но не можеш да прехвърлиш изцяло вината на него. Все пак не си била толкова пияна, че да не знаеш какво става. Аз предполагам, че просто обстановката е била добра и хоп - целунали сте се. Щом нямаш чувства към женския пол не мисля, че трябва да разказваш на някого или нещо такова. Просто продължи връзката с приятеля си.
DiamondEye
07-19-2013, 09:20
Ами това продължава 2 месеца ,все пак не съм пияна 2 месеца постоянно..не съм сигурна какво искам ,може би нея донякъде ,но как да кажа на когото и да е ? НЕ МОГА да бъда такава ! Никой не може да ти каже каква да бъдеш.. още си млада.. може да пробваш всичко... КАКВО ти пука какво мислят другите, ако ти си щастлива.. Не взимай прибързани решения и мисли кое е най-добро за теб самата :)
reallove4u
07-19-2013, 19:03
Няма нищо лошо в това все пак това са чувства не можеш да ги контролираш Трябва наистина да помислиш с кого ти е по-добре и с кого да си и трябва да кажеш на някого поне на най-добрата си приятелка Тя би трябвало да те разбере и подкрепи нали затова са приятелите Все пак сексуалността не определя характера на човека :)