Влез

View Full Version : Приказки-много ,действия-малко

PricelessGirl
07-15-2013, 08:25
Здравейте.
Ще ви напиша кратко за моя така да се каже проблем и очаквам някакви съвети отновсно него.
С приятелят ми сме заедно от година и 3 месеца. Всичко върви повече от добре,всеки ден се виждаме,нямаме никакви други проблеми освен този.За тази година и 3 месеца,всичко стана толкова сериозно,но все още не семе правили секс.Орални ласки всеки ден,но до секс не се е стигало все още.Говорили сме си на тази тема и сме наясно,че и двамата сме девствени и сигурно затова никой не се осмелява да направи първата крачка.Говоили сме си ,че трябва да опитаме,желанието го има и в двамата,но още не се е случило.Мисля си ,че това,че все още живея с родителите си и те всеки път са в другата стая ни притеснява да се отпуснем и да го направим,при положение,че всеки момент могат да влязат.Всеки ден сме вкъщи,защото в тях са много хора и той почти не се прибира там.През деня ,когато родителите ми ги няма той или е на работа или сме навън с наши общи приятели и пак няма как да стане.Чудя се изобщо ще се стигне ли най-накрая до там ,при положение,че има такова голямо желание и то е очебийно.

102
07-15-2013, 08:28
За тази една година не успяхте ли да отидете на море.. на планина.. Той работи.. да си наемете стая в хотел....

Баща Ти
07-15-2013, 08:45
Много те сърби, нали?

FuCKkK13
07-15-2013, 08:50
За тази една година не успяхте ли да отидете на море.. на планина.. Той работи.. да си наемете стая в хотел....

+
каза,че има вариант родителите ви да ги няма и да сте навън с приятели,ами приберете се бе,не е толкова фатално,един път.. после няма да ви трябва толкова много време

dream1707
07-15-2013, 08:51
Е веднъж не можете ли поне да се прежалите вместо през деня да сте навън с приятели да сте у вас, апък да излезете вечерта.

Баща Ти
07-15-2013, 08:58
Ти представяш ли си - да го правят веднъж, на всяка година и половина :D

PricelessGirl
07-15-2013, 08:59
Забавно.Не съм някое от многото загорели момичета,които чакат някой да ги оправи.Просто мисля,че секса е част от една пълноценна връзка.

FuCKkK13
07-15-2013, 09:21
Забавно.Не съм някое от многото загорели момичета,които чакат някой да ги оправи.Просто мисля,че секса е част от една пълноценна връзка.

и като го мислиш какво правиш по въпроса ? казахме ти,ще жертваш едно излизане с приятели,за да ви мине първия път
после няма да ви трябва толкова мн време,когато правите секс,а едни 20 мин. ще са ви достатъчни (мисля)

muhtesemfan
07-15-2013, 09:26
На колко години си?

funkey
07-15-2013, 09:32
Има ли желание има и начин,кажи на приятеля си да не се излага,той е длъжен да направи тази крачка и да те накара да се чувстваш сигурна :) Това просто е недопустимо за година и няколко месеца да не сте го правили,при положение че сте и достатъчно големи.

Smrazqvashta
07-15-2013, 09:41
Как така за година и три месеца човек не може да намери време, за да прави секс?

Проблема при вас е до нагласа и желание, не време.

Баща Ти
07-15-2013, 09:43
Сигурно сте фригидни :D

kam3n1tza
07-15-2013, 09:44
За целта си има асансиори, мазета, в колата, на поляната, в гаража, хотели, мотели, вили под наем, хижа в някоя планина, бунгала, на палатка... Също така това не мога да го възприема "или сме навън с наши общи приятели и пак няма как да стане"...На какво прилича това можеш ли да ми обясниш значи това е някакво много тъпо оправдание или не сте готови или не сте достатъчно загорели и двамата...Смисъл ти това за някакво задължение ли го имаш непременно да излезете с приятели? Абе кви приятели като на човек му се мандръса всичко останало остава на заден план какво ми е зор за моите приятели. Така все едно поставяте вашата връзка пред приятелите аз така го разбирам....

muhtesemfan
07-15-2013, 09:46
Дупчете се на воля,бе деца!

102
07-15-2013, 09:50
За целта си има асансиори, мазета, в колата, на поляната, в гаража, хотели, мотели, вили под наем, хижа в някоя планина, бунгала, на палатка...

Нещо ми подсказва, че повечето момичета не биха желали да си изгубят девствеността в "асансьори, мазета, в колата, в гаража"....

tireheb
07-15-2013, 09:52
Нещо ми подсказва, че повечето момичета не биха желали да си изгубят девствеността в "асансьори, мазета, в колата, в гаража"....

асанСИОри
(wait)

102
07-15-2013, 09:54
А, сори.. моя грешка.... малку сам негратмонен. Асансиори, разбира се.

nevermind...
07-15-2013, 09:58
Като излизате с приятели просто молите някой да ви приюти в тях... :D А и доколкото разбрах практикувате "орални ласки", какво ви пречи просто да просийднете към секс след това?

kam3n1tza
07-15-2013, 10:12
Що какво лошо има в колата да си загубиш девствеността? Те пък тая девственост си мислят, че ще я губят цяла нощ та чак и на специално място трябва да бъде ала бала. И кво ще заведа някоя на хотел ще се изхвърля с една камара кинти и накрая да е бодна веднъж и тя да каже спри! Направо ще ме пререже през кръста минимум 20-30 мин. клатение любовта боли като сме се хванали на хорото ще го издрусаме докрая!

tireheb
07-15-2013, 10:16
с такава мозъчна полюция, дето я смяташ за "логика", ше ти се наложи още по-голяма камара кинти да хвърлиш по курви. нормално момиче не виждам как ше ти се върже

kam3n1tza
07-15-2013, 10:16
Като излизате с приятели просто молите някой да ви приюти в тях... :D А и доколкото разбрах практикувате "орални ласки", какво ви пречи просто да просийднете към секс след това?
И това е вариант, да! А най-яко ще бъде ако въпросния приятел е монтирал камери из всички стаи и те са включени и записват ще изкара големите мангизи ако въобще някой заплаща за 1-2мин. видео! :D

kam3n1tza
07-15-2013, 10:19
с такава мозъчна полюция, дето я смяташ за "логика", ше ти се наложи още по-голяма камара кинти да хвърлиш по курви. нормално момиче не виждам как ше ти се върже
Дали за курви, дали за някое нормално момиче без пари нема да стане номера това е ясно. Но поне при курвите си сигурен, че като си платиш и те ще свършат работа на секундата, а при някое нормално момиче ще дадеш много повече кинти от колкото на курвата, но няма да си сигурен след колко време или дали въобще ще ти пусне някога! :D

Amore-Mio*
07-15-2013, 10:39
А защо вместо да практикувате орални ласки, не вземете да направите нещо по въпроса с желанието?

baby_baby
07-15-2013, 13:22
Бъди спокойна ще стане когато най-малко очаквате ;)

alex18
07-15-2013, 13:25
Бъди спокойна ще стане когато най-малко очаквате ;)

Точно тогава най-добре се получават нещата и ефекта е незабравим

Rabalka
07-15-2013, 20:18
То е най добре като има някои в другата стая ,яко адреналин сие.