Влез

View Full Version : Как да постъпя с нея?

WildDog
07-15-2013, 12:42
Здравейте от скоро харесвам едно момиче и тя го знае, поканих я да излезем, но тя нищо не казва, поговорих с приятелката и и тя ми каза, че е била срамежлива. Въпроса ми е дали причината е в мен или просто тя не иска да излезем? Когато стане дума за това или спира да пише или променя темата. Моля дайте ми съвет какво да правя да спра да си пиша с нея и да не и досаждам повече или.... чакам мнения Благодаря :)

granger
07-15-2013, 12:44
Може би просто се притеснява да те отреже...

102
07-15-2013, 12:44
Покани я на живо. Бъди умерено настоятелен. И сладък.

WildDog
07-15-2013, 12:45
Може би просто се притеснява да те отреже...
да права си може и така да е :)

102
07-15-2013, 13:04
Колко бързо се предаде.... Да, определено причината е в теб.

TheBeliever
07-15-2013, 13:13
Каниш я още веднъж очи в очи и не я оставяш да се измъква без конкретен отговор. Най-вероятно ще ти откаже, но поне няма да се чудиш.

Без интернет, приятелки и прочие.

WildDog
07-15-2013, 13:27
Каниш я още веднъж очи в очи и не я оставяш да се измъква без конкретен отговор. Най-вероятно ще ти откаже, но поне няма да се чудиш.

Без интернет, приятелки и прочие.

Това мислех и да направя, но как да стане тя беше на лагер и тогава разбра за чувствата ми, от тогава както съм посочил по нагоре винаги сменя темата на разговор или праща само някакви емотикони, явно няма да се получи и както 102 каза причината явно е в мен или в това, че тя няма чувство към мен :)

102
07-15-2013, 13:30
Покани я на живо. Бъди умерено настоятелен. И сладък.

............... опитай бе, човек.. не питай някъв си форум, а НЕЯ.

WildDog
07-15-2013, 13:34
............... опитай бе, човек.. не питай някъв си форум, а НЕЯ.
погледни по горния пост :)

Amore-Mio*
07-15-2013, 14:11
Срамежлива, срамежлива, ама чак толкова не вярвам.

Може би просто не й се излиза.
Но опитай пак.

Ако резултатът е същия, по - добре не си хаби времето и нервите.

TheBeliever
07-15-2013, 14:17
Това мислех и да направя, но как да стане тя беше на лагер и тогава разбра за чувствата ми, от тогава както съм посочил по нагоре винаги сменя темата на разговор или праща само някакви емотикони, явно няма да се получи и както 102 каза причината явно е в мен или в това, че тя няма чувство към мен :)

На живо трудно ще смени темата на раговор.

Баща Ти
07-15-2013, 14:56
Колкото по-скоро си го извадиш пред нея, толкова по-скоро ще разбереш, дали й харесва?

Bloody Red
07-15-2013, 19:50
Като гледам ти самият се колебаеш, сякаш си тръгнал да се отказваш, но имаш нужда някой допълнително да те окуражи, за да го направиш. Аз те съветвам да послушаш хората преди мен, които ти казаха да я питаш наживо. Толкова ли не се виждате след тоя лагер, не излизате ли заедно с общи познати?

WildDog
07-15-2013, 20:33
Като гледам ти самият се колебаеш, сякаш си тръгнал да се отказваш, но имаш нужда някой допълнително да те окуражи, за да го направиш. Аз те съветвам да послушаш хората преди мен, които ти казаха да я питаш наживо. Толкова ли не се виждате след тоя лагер, не излизате ли заедно с общи познати?

не след този лагер изобщо не се засичаме :)