View Full Version : Бременност,или фалшива тревога?!
Здравейте,на 19години съм.С приятелката ми от известно време правим секс без презервативи,и нямаше проблем,до този момент.Значи преди (мисля 2месеца) прие Ес Капел защото имахме малки съмнения,и нямаше проблем цикъла и беше на 28след хапчето се промени на 13.Проблема е че сега и закъснява вече 3 дни,не съм свършвал в нея.Но на няколко пъти правехме секс по 2-3 пъти почти веднага след като съм свършил.В канала не мисля че е останало сперма.Почти съм сигурен даже!Обаче все пак,не знам дали да се притеснявам или не?! Утре ще правим и Тест,но ако някой може да ме успокои или поне да каже според него дали има проблем или не.Моля ви,отговаряйте бързо че вече се побърках!
purple_butterfly
07-15-2013, 18:33
пие ли противозачатъчни? е ти пък три дни колкото повече се притеснява толкова повече ще и закъснява да пие два аналгина и да вземе един горещ душ и на следващия ден ще и дойде
xXxPETYAxXx
07-15-2013, 18:49
При положение, че е пила Ескапел преди е разбираемо да има смущения в цикъла. Ама не мога да ви разбера, как при положение, че веднъж сте стигнали до прием на Ескапел, след това си позволявате да продължавате да правите секс без презервативи...
Ами,защото като сложа презерватив,ерекцията си заминава за минута.А и стигна се до там че да пие хачета защото презерватива (тогава) се скъса. :)
marin4itu
07-16-2013, 07:43
Е добре де, ама презервативът не е единствения метод за предпазване от нежелана бременност.
А презервативите се късат когато не са поставени правилно ...
Да си направи тест. И да отиде на гинеколог, ако не й се оправи цикъла. 13 дни...Много смущаващо.
В момента противозачатъчните хапчета (повечето) са максимално изчистени от вредни химични елементи и са достъпни навсякъде. Кажи на приятелката ти да отиде на гинеколог и да и дадат рецепта за препарат според нейния организъм. Ескапел не може да се пие всеки път щом имате съмнения. Ще си съсипе вътрешностите. Бъдете разумни, а не паникьосано - глупави ! :) Успех !
Правихме тест,отрицателен беше. :) Но все пак,ще изчакаме още 1-2 седмици и ще я водя на гинеколог. :)
Иначе,благодаря на всички ! :) "паникьосано - глупави" то май това ни е най-голямата грешка ! :D :D
dream1707
07-16-2013, 20:41
Това, че ти си мислиш, че няма нищо по каналчетата не означава, че е така .. като нищо да е имало нещо останало, което да е излязло при следващия тек. След приема на Ескапел е нормално да и е нередовен, но нека си направи тест, защото има и шансове да е останало нещо по каналчетата. Другия път поне като сте решили да го правите без презерватив, гледай да ходиш до тоалетна между всеки тек.
едит: Не ти бях погледнала последния коментар. И все пак, последното изречение все още важи ;д .. Нека иде на гинеколог и щом имате проблеми с презервативите, поне да и изпише противозачатъчни, защото някой път няма да е фалшива тревога.
baby_baby
07-16-2013, 20:44
Според мен е от хапчето но нищо няма да ви стане ако ползвате презерватив ;)
Според мен е от хапчето но нищо няма да ви стане ако ползвате презерватив ;)
Ами,то добре е от хапчето,ама минаха 2 месеца...малко странно според мен. :) Вече казах,презервативите не са вариянт. Просто не става. :(
Това, че ти си мислиш, че няма нищо по каналчетата не означава, че е така .. като нищо да е имало нещо останало, което да е излязло при следващия тек. След приема на Ескапел е нормално да и е нередовен, но нека си направи тест, защото има и шансове да е останало нещо по каналчетата. Другия път поне като сте решили да го правите без презерватив, гледай да ходиш до тоалетна между всеки тек.
едит: Не ти бях погледнала последния коментар. И все пак, последното изречение все още важи ;д .. Нека иде на гинеколог и щом имате проблеми с презервативите, поне да и изпише противозачатъчни, защото някой път няма да е фалшива тревога.
А според теб и според останалите г/д колко време ще има такива моменти,в смисъл 2-месеца минаха,и пак не е редовно. Понеже,ще ходим на море тя и това се притеснява че може да и дойде докато е на море. :( Ако някой може да каже,ще е супер! :) ;)
kalpazanka
07-17-2013, 06:24
В момента противозачатъчните хапчета (повечето) са максимално изчистени от вредни химични елементи и са достъпни навсякъде. Кажи на приятелката ти да отиде на гинеколог и да и дадат рецепта за препарат според нейния организъм. Ескапел не може да се пие всеки път щом имате съмнения. Ще си съсипе вътрешностите. Бъдете разумни, а не паникьосано - глупави ! :) Успех !
Айде стига пропаганда! Като са толкова полезни, да почнем да ги даваме още от яслата!