PDA

View Full Version : Бременност,или фалшива тревога?!

pofff
07-15-2013, 18:09
Здравейте,на 19години съм.С приятелката ми от известно време правим секс без презервативи,и нямаше проблем,до този момент.Значи преди (мисля 2месеца) прие Ес Капел защото имахме малки съмнения,и нямаше проблем цикъла и беше на 28след хапчето се промени на 13.Проблема е че сега и закъснява вече 3 дни,не съм свършвал в нея.Но на няколко пъти правехме секс по 2-3 пъти почти веднага след като съм свършил.В канала не мисля че е останало сперма.Почти съм сигурен даже!Обаче все пак,не знам дали да се притеснявам или не?! Утре ще правим и Тест,но ако някой може да ме успокои или поне да каже според него дали има проблем или не.Моля ви,отговаряйте бързо че вече се побърках!

purple_butterfly
07-15-2013, 18:33
пие ли противозачатъчни? е ти пък три дни колкото повече се притеснява толкова повече ще и закъснява да пие два аналгина и да вземе един горещ душ и на следващия ден ще и дойде

xXxPETYAxXx
07-15-2013, 18:49
При положение, че е пила Ескапел преди е разбираемо да има смущения в цикъла. Ама не мога да ви разбера, как при положение, че веднъж сте стигнали до прием на Ескапел, след това си позволявате да продължавате да правите секс без презервативи...

pofff
07-15-2013, 20:33
Ами,защото като сложа презерватив,ерекцията си заминава за минута.А и стигна се до там че да пие хачета защото презерватива (тогава) се скъса. :)

marin4itu
07-16-2013, 07:43
Е добре де, ама презервативът не е единствения метод за предпазване от нежелана бременност.

XTREME_
07-16-2013, 08:26
А презервативите се късат когато не са поставени правилно ...

LDR
07-16-2013, 12:01
Да си направи тест. И да отиде на гинеколог, ако не й се оправи цикъла. 13 дни...Много смущаващо.

SunnyG
07-16-2013, 13:41
В момента противозачатъчните хапчета (повечето) са максимално изчистени от вредни химични елементи и са достъпни навсякъде. Кажи на приятелката ти да отиде на гинеколог и да и дадат рецепта за препарат според нейния организъм. Ескапел не може да се пие всеки път щом имате съмнения. Ще си съсипе вътрешностите. Бъдете разумни, а не паникьосано - глупави ! :) Успех !

pofff
07-16-2013, 17:50
Правихме тест,отрицателен беше. :) Но все пак,ще изчакаме още 1-2 седмици и ще я водя на гинеколог. :)
Иначе,благодаря на всички ! :) "паникьосано - глупави" то май това ни е най-голямата грешка ! :D :D

dream1707
07-16-2013, 20:41
Това, че ти си мислиш, че няма нищо по каналчетата не означава, че е така .. като нищо да е имало нещо останало, което да е излязло при следващия тек. След приема на Ескапел е нормално да и е нередовен, но нека си направи тест, защото има и шансове да е останало нещо по каналчетата. Другия път поне като сте решили да го правите без презерватив, гледай да ходиш до тоалетна между всеки тек.

едит: Не ти бях погледнала последния коментар. И все пак, последното изречение все още важи ;д .. Нека иде на гинеколог и щом имате проблеми с презервативите, поне да и изпише противозачатъчни, защото някой път няма да е фалшива тревога.

baby_baby
07-16-2013, 20:44
Според мен е от хапчето но нищо няма да ви стане ако ползвате презерватив ;)

pofff
07-16-2013, 21:31
Според мен е от хапчето но нищо няма да ви стане ако ползвате презерватив ;)

Ами,то добре е от хапчето,ама минаха 2 месеца...малко странно според мен. :) Вече казах,презервативите не са вариянт. Просто не става. :(

pofff
07-16-2013, 21:34
Това, че ти си мислиш, че няма нищо по каналчетата не означава, че е така .. като нищо да е имало нещо останало, което да е излязло при следващия тек. След приема на Ескапел е нормално да и е нередовен, но нека си направи тест, защото има и шансове да е останало нещо по каналчетата. Другия път поне като сте решили да го правите без презерватив, гледай да ходиш до тоалетна между всеки тек.

едит: Не ти бях погледнала последния коментар. И все пак, последното изречение все още важи ;д .. Нека иде на гинеколог и щом имате проблеми с презервативите, поне да и изпише противозачатъчни, защото някой път няма да е фалшива тревога.
А според теб и според останалите г/д колко време ще има такива моменти,в смисъл 2-месеца минаха,и пак не е редовно. Понеже,ще ходим на море тя и това се притеснява че може да и дойде докато е на море. :( Ако някой може да каже,ще е супер! :) ;)

kalpazanka
07-17-2013, 06:24
В момента противозачатъчните хапчета (повечето) са максимално изчистени от вредни химични елементи и са достъпни навсякъде. Кажи на приятелката ти да отиде на гинеколог и да и дадат рецепта за препарат според нейния организъм. Ескапел не може да се пие всеки път щом имате съмнения. Ще си съсипе вътрешностите. Бъдете разумни, а не паникьосано - глупави ! :) Успех !

Айде стига пропаганда! Като са толкова полезни, да почнем да ги даваме още от яслата!