View Full Version : Любов?
Имах 2 годишна връзка,да карахме се ,ревнувахме се ,крещяхме си ,но се обичахме.Преживяхме страшно много неща заедно и преди няколко седмици ,нещо се случи,не се бяхме виждали 2-3 дни и когато се видяхме ,стояхме и нищо не си казвахме и по едно време аз я попитах на шега "С кого спа тези дни?" и тя се побърка ,започна да крещи ,че съм емоционално недорасъл ,че не мога да се доверя на никого и тя просто не можела да продължава повече така,стана и си тръгна от тогава не сме чували ,не сме се виждали ,просто се разделихме.Но не изпитах абсолютно нищо ,не ме боли ,не страдам ,просто все едно нищо не е било.А уж се обичахме ,как е възможно това ,просто да си кажем край и да е край ,да няма драми ,да не боли ,да няма сълзи?? Преди това ,няколко седмици пак се бяхме скарали за нещо глупаво и уж сложихме край ,но толкова ме заболя ,както и нея и не го направихме ,след месец,вече не ни пукаше явно ,странно ми е ,чувствам се безразличен ,дори не мисля за нея ,нямам желание да я чуя ,да я видя ,а ако това се случи не мисля,че би ми пукало,въпроса ми е какво се случи и нормално ли е това ? Ние се обичахме ,наистина я обичах до преди няколко седмици,така ли свършва любовта ?
muhtesemfan
07-16-2013, 00:39
И какво очакваш от нас?
Много добре е направило момичето,щом си я питал такова нещо.
Научи се да се държиш като мъж.
По-добре да не страдаш след раздялата.
Добре си ти, при мене е обратното, уж не я обичах а сега когато скъса с мене я искам много :/
Amore-Mio*
07-16-2013, 08:07
Такива неща не се питат и не се шегува с тях, особено ако знаеш нрава на твоето момиче.
А ти явно не си го знаел.
Инак, с каква цел е пусната темата?
Определено, аз смятам, че вашето никога не е било любов, а залъгване, заблуждаване на самите вас.
Естествено,че знам как ще реагира принципно я бъзиках така ,както и тя мен беше шега ,тя много добре го знае.Ами никога не съм се чувствал по щастлив ,въпроса ми беше дали е нормално след 2 годишна връзка след наистина много силни чувства и прекрасни моменти ,да не ти пука при радялата ?
Когато намесим думата "Любов",няма нещо като: Нормално-Ненормално. ;)
LadyTerrible
07-17-2013, 13:04
Много тъпи бъзици пускаш,каква реакция очакваше след това? Както и да е де,похвали ни се как не ти дреме за момичето,с което си бил 2 години и "сте се обичали"...сега какво? Щом не ти пука вече,започваш да си живееш живота...
baby_baby
07-17-2013, 15:56
Еми явно не се "обичате" наистина щом не ви е било гадно нито нищо а щом така е реагирала когато си я питал с кой е спала значи е спала с някой