Влез

View Full Version : Има ли нещо вярно в това?

sweety_tweetyg
07-16-2013, 13:26
Здравейте от 3 месеца насам всеки месец ми закъснява цикъла с около 5-10 дена( последният път с 10)..а по принцип до тогава си идваше нормално и когато трябва (+-1ден) ..ии и говорих с една приятелка,която ми каза,че причината за това е че съм почнала да правя по-често секс и по-точно от презервативите и че преди когато ползвали презервативи с нейния приятел и на нея все и закъснявало. Стори ми се доста тъпо и безсмислено обяснение ...вие как мислите?

baby_baby
07-16-2013, 13:37
Не е вярно при всяко момиче е различно но е нормално да ти закаснява и да се променя :)

LipSy
07-16-2013, 13:50
Не мисля, че е от презервативите....те нямат нищо общо с това. Нормално е да ти закъснява както и подранява. При водене на полов живот се получават такива ''аномалии''.

LonnieMo
07-16-2013, 16:07
Да, и според мен не е от презервативите. При всяка жена й идва по различно време. Например при мен на няколко пъти закъснява, а аз все още не съм правила секс.

babity
07-16-2013, 16:32
Не е от презервативите, 100%. А по принцип редовният секс ти "регулира" хормоните и би трябвало от него да си ти идва редовно. Още нещо... как така всеки месец ти закъснява с 10 дни? Сигурна ли си, че просто самият ти цикъл не е повече дни?

purple_butterfly
07-16-2013, 16:52
Нормално е понякога да става така.Но не е от презервативите.

AngelAntichrist
07-16-2013, 18:47
Презервативите са виновни за всичко - от глобалното затопляне до това, че на Пенка й закъснява.

DragonLady
07-16-2013, 19:50
Не е от презервативите, 100%. А по принцип редовният секс ти "регулира" хормоните и би трябвало от него да си ти идва редовно. Още нещо... как така всеки месец ти закъснява с 10 дни? Сигурна ли си, че просто самият ти цикъл не е повече дни?

+1
И на мен редовният секс ми регулира цикъла, да си идва на точна дата, само че ние с мъжо не ползваме презервативи. Но със или без, специално за цикъла, не мисля, че има разлика.

dream1707
07-16-2013, 20:34
Хаха само презервативите са виновни !
Нормално е да ти е нередовен, ама чак пък толкова... Провери си го да не би да не го следиш както трябва, ако всичко е наред, най-добре се консултирай с гинеколог за всеки случай, може да има някаква причина за това закъснение.

sweety_tweetyg
07-16-2013, 21:40
Хаха само презервативите са виновни !
Нормално е да ти е нередовен, ама чак пък толкова... Провери си го да не би да не го следиш както трябва, ако всичко е наред, най-добре се консултирай с гинеколог за всеки случай, може да има някаква причина за това закъснение.

Ами по принцип си го изчислявам с една програма на телефона,която според предният месец си изчислява горе-долу кога трябва да дойде следващият...ами предния месец бях болна и може би от това 10 дена ,по предния закъсня 7 ..
п.п. цикъла до преди тези закъснения винаги си е бил 27-8 дни.

DragonLady
07-16-2013, 22:13
Авторке, ако си със woman log виж из настройките и имаше статистики, в една от които има cycle length демек колко ти МЦ изчислен на база данните от програмата. Може ти да си се заблудила, че е 28, а да е повече.

LDR
07-16-2013, 22:38
Точно това щух да кажа. Може просто самият ти цикъл да е по-дълъг или да се регулира в момента.