View Full Version : Ескапел след анален секс
Здравейте,
с гаждето ми правихме анален секс без презерватив и той свърши в мен. Знам, че съм малка за такива неща, но съм туркиня и родителите ми искат да съм девствена отпред за сватбата, та за това го правихме отзад. След като той се изпусна спече супер много и сега ме кара да взимат ескапели да не би да съм бременна. Аз му обяснявам, че от анален не може да се забременее, но той ми набива филми, че било рядко срещано, но можело. СЕга и аз си набивам филми дали наистина да не взема тези хапчета за да съм сигурна, че всичко е наред.
МОля кажете да ги взимам ли??????
Я марш в Анадола!
ТЪЙПРОБЛЕМ МРАЗИ ТУРЦИ!
antevasin
07-17-2013, 18:13
Турците нямат ли някакви странни обичаи? Трябва да си девствена, но това не означава само да избягваш да го правиш "отпред". " Девственоста изразява душевно, а не физическо състояние. Всеки започва сексуалния си живот на различна възраст и по различен начин."
Кооолко мъка има по тоя свят...
1 вече не си девствена,нищо че не ти е откъснато цветенцето... ;)
2 Ако не си фейк,кажи на приятеля ти ,че е пълен идиот!
3 нищо не пий.
Ескапел при анален се взима предварително :/
Ако не си фейк,кажи на приятеля ти ,че е пълен идиот!
И аз съм на същото мнение. :Д
Образовай се преди да започнеш да водиш сексуален живот, за да не ти набиват такива тъпи филми.
Няма как да си бременна.И вече го правете с презерватив, не предпазва само от забременяване. :)
Леле, на 14 години анален ! О.О
И ваще къде те изпуснаха, че на 14 правиш анален ?!
Fisherman
07-17-2013, 19:00
Ескапел препоръчвам при хрема също,въобще може да го пиете,като хранителна добавка
Ескапел препоръчвам при хрема също,въобще може да го пиете,като хранителна добавка
Ветераните съм чувал да говорят, че ако и мъжът го приема, ефектът е двоен.
Къв ескапел след анален бе, все едно ескапел след като си галтала след свирки
baby_baby
07-18-2013, 13:22
хахаха това много ми хареса :D
Къв ескапел след анален бе, все едно ескапел след като си галтала след свирки
Иначе , да, същата е логиката :lol:
По-добре да го бяхте правили отпред и да постниш отново. Такива теми повече се срещат. Но Ескапел след анален и при положение че си девствена... (facepalm). Иначе продължавай и кат се омъжиш някой ден се надявам вашите да не питат защо ануса ти е като някаква мина.
kalpazanka
07-19-2013, 06:18
Оправихте ми деня, чес'но! :lol:
Smrazqvashta
07-19-2013, 08:31
Ветераните съм чувал да говорят, че ако и мъжът го приема, ефектът е двоен.
Яко ме развесели... :lol:
Жалко че майка ти навремето не е взела ескапел...
heartshapedbox
07-19-2013, 12:10
Жалко че майка ти навремето не е взела ескапел...
:lol:
Здравейте,
с гаждето ми правихме анален секс без презерватив и той свърши в мен. Знам, че съм малка за такива неща, но съм туркиня и родителите ми искат да съм девствена отпред за сватбата, та за това го правихме отзад. След като той се изпусна спече супер много и сега ме кара да взимат ескапели да не би да съм бременна. Аз му обяснявам, че от анален не може да се забременее, но той ми набива филми, че било рядко срещано, но можело. СЕга и аз си набивам филми дали наистина да не взема тези хапчета за да съм сигурна, че всичко е наред.
МОля кажете да ги взимам ли??????
ХАХАХА ::: Ами,сега ще ти кажа,растваряш си дупето,и в него сипваш около 1.5л. лакочистител,след това като пръднеш,всичко ще излезе,и вече няма да има проблем. ;) :smt044
thund3rstorm
07-22-2013, 18:07
Ти от гъза на майка си ли си излязла, ма !
xdreamerx
07-23-2013, 22:00
Силно се надявам да си трол! :D
Ескапел, тик-така на 21 век!
purple_butterfly
07-23-2013, 22:19
Дам забременява се като правиш анален дамм и е сигурно че ще са близнаци, ама на 100%.Ако не искаш да са две, а само едно,пий един ескапел,а ако не искаш и двете пий два.
IWannaBeSedated
07-23-2013, 22:21
Забременя ли? Напира ли те нещо отзад?
Аз Ескапела го пия вместо витамин C, защото ме кефи повече.
bilqnavod
07-24-2013, 08:52
Имаш ли уважение към самата себе си? Самата се определяш за много малка. Правиш това зад гърба на родителите си само, за да прикриеш следите, че си правила секс. Кажи ми струва ли си това, което правиш? Вместо да прекараш едно незабравимо детство, ти се правиш на много отворена. Да не мислиш, че аналния секс не носи последствия след себе си? Не говоря за забременяване, което според мен е изключено.
nanachan115
07-24-2013, 09:16
По-тъпо нещо не бях чела :D
thund3rstorm
07-24-2013, 17:55
Имаш ли уважение към самата себе си? Самата се определяш за много малка. Правиш това зад гърба на родителите си само, за да прикриеш следите, че си правила секс. Кажи ми струва ли си това, което правиш? Вместо да прекараш едно незабравимо детство, ти се правиш на много отворена. Да не мислиш, че аналния секс не носи последствия след себе си? Не говоря за забременяване, което според мен е изключено.
ми не, не носи последствия ;)
Слушай внимателно! Взимаш едно шишенце валериан, чисто ново. Купуваш и една бутилка Jack Daniels или ако нямаш пари, караш гаджето да те черпи. Идва важната част - натъпкваш колкото можеш хапчета в устата и преглъщаш с Джак. Повтаряш докато не свършат хапчетата. 100-процентова защита от забременяване.
ми не, не носи последствия ;)
Всъщност носи последствия ама както и да е.
@bilqnavod , не само според теб е изключено, то си е абсолютно невъзможно.
Искрено се надявам авторката да е трол...