PDA

View Full Version : Моята история



pfffffffff
07-17-2013, 21:42
Здравейте. Тва е подробна история, ако нямате нужда от мара подробната - не четете. Ако сте изтъпели и си нямате работа - заповядайте. На който му се занимава да чете, не съм в някъв проблем, по-скоро в филм. Отворен съм и за съвети.

Запознах се с едно много красиво момиче. Как? ПО ИНТЕРНЕТ, хахаха (ебати ноу лайфъра ли чух?), преди няколко години. Гледах й снимки-мимки викам си - бе якичка е, ама не е нищо особено. И си писахме, правих се на много забавен и остроумен, тя се правише, че ми се хили на простотиите и така от рано вечерта до към 3-4 сутринта, само смях и глупости. По едно време започна да ми се изтъква - "виж ква съм яка тука бе (праща ми снимка)", "оле днес един как ме гледаше", "пък кви фенове имам", "леле къв смях днес с един", "и всички викат, че имам супер якото дупе" и така до безкрай. Да ... натискаше ми се по интернет :D

Пишеше ми винаги, когато ме види на линия, питаше ме дали съм се сещал за нея днес, отговорът ми беше НЕ (бях изскрен), тя ми се цупише, бе признаци и знаци - колкото щеш. Викам си - бе дай да се възползваме от случая. Излезнахме.

И с тва излизане ВЛЕЗНАХ В ЕБАТИ ФИЛМА. Като я видях .... бонбон и половина ... крехко ... супер яките, прави, слаби крака ... супер якото малко дупе ... пф ... супер яките очи ... от където и да я погледнеш ... О.О ... дълга руса и чуплива коса ... Викам си кво стана тука бе!? Срещата мина супер, смяхме се, обикаляхме напред-назад. Накрая седнахме на пейка в парка. Почнах да се натискам "неволно в нея", хващах я за ръката тя я дърпаше, подготвях я за целувката ... НО ... тя се дърпа и се спира. А всички признаци, че ме харесва отново бяха на лице, постоянно си оправяше косата, гледаше ме все едно ми казва "потъни в сините ми очи" (да ... знам ... ебати определението), оглеждаше се в мен. Обаче се дърпа и тва е. Обаче кво става. Звъни и телефона и тя докато говорише си остави ръката върху крака ми, играеше си с кръпките по дънките ми, хванах й ръката - тя не се дръпна, викам си я виж ти. Затваря телефона. След 5 секунди погледна към ръцете ни, усети се чак тогава, че сме се хванали и си я дръпна. ФЕЙЛ. Викам си няма да я бъде на първата среща.

И пак си писахме в интернет ... с идеята да си уговоря втората среща ... да, ама не. Каза, че втори път с мен няма да излезне, защото това означава, че тоя път няма да се сдържи. Призна си, че ме харесва, но не била готова за връзка.
Викам си - окей, ще го раздаваме бавно и няма да бързаме - когато е готова - тогава. Обаче се издъних. Като глупак.

Минаха 2 седмици в писане ... и като си набих филма - тва е уникалното момиче, супер яката визия, супер готиния характер, имаме сходни интереси .. и не до там сходни ... тва е ТЯ. Тва е ЖЕНАТА. И изгорях. Сега аз бях този, който я сваля по интернет, аз я гонех, аз вървях след нея, аз я четках, аз се превърнах в куче. А тя се отдалечаваше от мен. Отблъсквах я повече и повече. Насилвах нещата, въпреки че си казах - няма да го правя. Всячески се опитвах да си уговоря втората среща. Всячески тя се опитваше да ... избяга. И го направи. Нямаше я. Нямаше го онова желание, което демонстрира в началото да си пишем, нямаше онзи интерес, вече не се интересуваше как съм. Не се интересуваше как е минал денят ми. Не й пукаше. Отговаряше ми с да и не. С 15 минути закъснение. Нямаше желание дори да поддържа елементарен разговор с мен. А аз се опитвах ... с все сили ... беше ми адски кофти. Лягаш с мисълта за нея. Ставаш с мисълта за нея. Лазиш й в краката. Ставаш поредния фен. От ония, с които се подиграва, ония които й вдигат самочувствието. Превръщаш се в изтривалка. И тя те тъпчи с удоволствие, забавлява се толкова много... а ти падаш все по-долу. В продължение на половин година.

Спрях. Отидох си и аз. Изтрих й номера, махнах всяка връзка с нея. Сърцето ми се късаше. Знаете ли че единствено заради нея тичах, ходих на фитнес, на бокс, за да имам ебати якото тяло, щото тя МНОГО ХАРЕСВАЛА ПЛОЧКИ. Знаете ли че си скъсвах задника с месеци наред от диети и се връщах помлян от тренировки? Спрях цигарите заради нея! ЗАЩО!? ЩОТО ТЯ НЕ ПУШИ И НЕ ХАРЕСВА ДА СЕ ПУШИ ОКОЛО НЕЯ. Не барнах цигара половин година! А пушех по кутия и половина червено боро на ден. Правих всичко с желание и интерес. Тя не го знаеше. Като прекъснахме връзката си ... пропуших ... пропих ... заебах тренировките и фитнеса. Една година след това ... продължава същото нещо ... не съм поглеждал момиче! Пуснах корем, качил съм 10-15 кг сланини ... занемарих се ... пуснах брада, пуснах коса .. станах на робинзон, на мекотело.

Днес я видях на улицата ... Вървеше срещу мен, по-красива от всякога, говорише по телефона ... обърна ми се сърцето! Пресякох с наведена глава да не ме види и отидох на отсрещния тротоар и се разциврих, като момиченце... Преди 2 седмици пак я видях от рейса на улицата. Преди 2 месеца пък я видях на центъра отново вървеше срещу мен и се скрих около хората. Знаете ли че всяко момиче ми прилича на нея? Знаете ли че е навсякъде ... съсипан съм ... нямам желание за нищо ... нямам воля да излезна от тая дупка ... закопавам се все по-дълбоко. Всичко в мен крещи ИСКАМ Я. А мина една година. И като я видя някъде ... ми светва червената лампа ... срам ме е да я погледна ... срам ме е да не ме види ... нямам сили да й кажа каквото и да е ....

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 21:55
Занимавай се с нещо странично. Тегли ѝ една майна и да се оправя , щом била с фенове - изтривалки... Ей такива много ме дразнят , дето провалят живота на хората с техните си прищевки... Следващият път , когато я видиш , ѝ казваш всичко , което мислиш и не се интересуваш от мнението ѝ.

pffffffffff
07-17-2013, 22:20
Занимавай се с нещо странично. Тегли ѝ една майна и да се оправя , щом била с фенове - изтривалки... Ей такива много ме дразнят , дето провалят живота на хората с техните си прищевки... Следващият път , когато я видиш , ѝ казваш всичко , което мислиш и не се интересуваш от мнението ѝ.

И мен много ме дразнят, ама и преди съм се занимавал с такива хубавици, дето обичат да си демонстрират чара и да събират агитка след тях. Много добре си знам как да се оправям с тях. Тук аз съм си виновен, щото ако се бях държал като мъж и не й бях клекнал в краката нямаше да се стигне до тук... просто мозъка ми беше изключен, мислих с оная си работа.

Иначе ся си хванах работа, дето е много тежка - пренасям дървен материал с часове, без да си почина и си изкарвам яда там. През повечето време не мисля за нея, ама видя ли я някъде и ми се ебава мамата. Не сме в село или в малък град и пак я виждам често или ми се иска да я видя вътрешно и я препознавам с други момичета ли .. не знам и аз кво става ... ама видя ли я и ме държи седмици ... филм голям.

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 22:26
Е ти страхотна работа си си намерил , няма що... Абе хвани си друго , свястно момиче , обичай я и нека бъде твоята принцеса , не се занимавай с такива кифли с претенции от тяхна страна и да не дават нищо , в същото време. Подхилквай се ехидно , щом я видиш и не се дръж така. Бъди твърд пред другите , а само пред "свястнотно момиче" бъди мек. Не се поддавай на Интернет провокации , особено на такива кифли , дето те принуждават да им кажеш това , което искат , за да те удостоят с вниманието си. Макар че свестните са малко , има ги все още. Пробвай. Направи ѝ много мръсен номер на тая "известната с агитката".

abi4kota
07-17-2013, 22:34
The show must go on! Нали знаеш ;) Гледай, напред, работи си, живей си и в един момент ще видиш как ще спреш изобщо да мислиш за нея, просто свикваш с мисълта, че това не е твоето момиче и така :)

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 22:35
The show must go on! Нали знаеш ;) Гледай, напред, работи си, живей си и в един момент ще видиш как ще спреш изобщо да мислиш за нея, просто свикваш с мисълта, че това не е твоето момиче и така :)

Точно така - срамна страница в живота ти , но не и незабравима.

abi4kota
07-17-2013, 22:43
Срамна е, да! Някой път дори ме е срам, че съм момиче като знам какви създания от моя пол има. (facepalm)

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 22:47
Еми такива сме хората... В "Граф Монте Кристо" имаше една реплика , не съм много сигурен как беше и няма да я цитирам и правилно сигурно "Човекът - по - зло племе и от крокодилското..." ли беше , не помня вече.

abi4kota
07-17-2013, 22:51
Според мен, когато той е почнал да я игнорира с цел да привлече вниманието и и да я спечели по-бързо ли не знам, е направил така, че тя да се отдръпне и от цялата тая работа той е хлътнал още повече по нея. Обаче и в двата случая тя не става .. :D

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 22:52
То само от началото на "историята" става ясно каква е.

abi4kota
07-17-2013, 22:55
Да, '' Много те харесвам, ше си играя с кръпките на дънките ти, ще се държим за ръце, обаааче не съм готова за връзка!'' WTF

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 22:57
С една дума - курветина.

abi4kota
07-17-2013, 22:58
С една дума, да си дойдем на думата! :D Което всъщност е повече от една дума, ама да точно.

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 23:00
Това беше много мило от моя страна.

abi4kota
07-17-2013, 23:03
Ние, хубаво сме мили, най-вече ти, обаче този младеж, като види, как я нахранихме девойката...

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 23:07
И какво?

pffffffffff
07-17-2013, 23:21
Според мен, когато той е почнал да я игнорира с цел да привлече вниманието и и да я спечели по-бързо ли не знам, е направил така, че тя да се отдръпне и от цялата тая работа той е хлътнал още повече по нея. Обаче и в двата случая тя не става .. :D

Ми всъщност първо аз я игнорирах, а тя е свикнала да я четкат, която беше и причината да хлътне по мен в самото начало. После обаче си разменихме местата и започна да ме игнорира тя, когато аз станах настоятелен. Стана мазало и развях бялото знаме.


'' Много те харесвам, ше си играя с кръпките на дънките ти, ще се държим за ръце, обаааче не съм готова за връзка!''

Тя го правише подсъзнателно. Когато говорише по телефона просто мисълта й беше другаде и нямаше как да си контролира движенията, както преди. Преди да й звънне телефона си беше дръпната, като се опитам да провокирам действия, въпреки че знаците "харесвам те" бяха на лице се дърпаше. Върви срещу себе си и тва е.

Иначе си казвайте квото мислите, то истината боли, ама е милион пъти по-полезна от заблудата.

В нормални обстоятелства, като ми кажат не искам връзка и ми покажат признаци, че не искат наистина и не говорят само думи - нямаше да насилвам нещата. Ама като ми кажат не искам да се обвързвам и ми демонстрират сигнали, че всъщност искат - почвам да се обърквам. Явно просто не знае кво иска и трябва да порасне малко, да й дойде акъла. Което не променя положението ми де.

Тва нещо с обсебването не продължава от вчера. Една година не съм погледнал момиче.

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 23:23
Ами погледни.

abi4kota
07-17-2013, 23:25
Хахах, точно това щях да кажа! И спри да ги четкаш, па после да се дърпаш от тях, дръж се нормално и си бъди себе си. ;)
Ами погледни.

Samo Botev Plovdiv
07-17-2013, 23:29
Просто си я избий от главата.

102
07-18-2013, 09:24
1) Очаквала е да я атакуваш по-настоятелно.. останала е разочарована.
2) Очаквала е изобщо да не я атакуваш.. останала е разочарована.
3) Само си играе с теб.. безразличен си й.
4) Тъпа е.. тъпа е.
5) Ти си се оказал тъп.. останала е разочарована.
6) Ти си се оказал умен.. останала е разочарована.
7) Прекалено много пъти е чула думата "супер".. останала е разочарована.. тва се припокрива с 5), ама нека има.

Samo Botev Plovdiv
07-18-2013, 09:38
Абе , следете моя пример - останете си сами , да си нямате ядове с тия жени.

pffffffffff
07-18-2013, 15:06
1) Очаквала е да я атакуваш по-настоятелно.. останала е разочарована.
2) Очаквала е изобщо да не я атакуваш.. останала е разочарована.
3) Само си играе с теб.. безразличен си й.
4) Тъпа е.. тъпа е.
5) Ти си се оказал тъп.. останала е разочарована.
6) Ти си се оказал умен.. останала е разочарована.
7) Прекалено много пъти е чула думата "супер".. останала е разочарована.. тва се припокрива с 5), ама нека има.

С две думи съм тъп, а тя е 2 пъти по-тъпа от мен. СУПЕР! :D


Просто си я избий от главата.

Не ми се получава нещо. Все имам надеждата, че може и да стане нещо, щото от 1 год нямаме никакъв контакт и за тва време малко или много може да сме се променили и двамата, та след тая почивка да станат нещата. Мисля да се преведа във ред вече и да я атакувам пак. (май аз съм два пъти по-тъп от нея всъщност :D )

Samo Botev Plovdiv
07-18-2013, 16:11
Ще станеш четири пъти по - тъп от нея , ако пак се занимаваш с нея.

102
07-18-2013, 16:12
Ще станеш четири пъти по - тъп от нея , ако пак се занимаваш с нея.

Доста добро изречение.

Samo Botev Plovdiv
07-18-2013, 16:16
Доста добро изречение.

Схванах иронията.

102
07-18-2013, 16:16
Защото си готин.

Samo Botev Plovdiv
07-18-2013, 16:18
Пак я схванах.

102
07-18-2013, 16:22
Последното не беше. =)

Samo Botev Plovdiv
07-18-2013, 16:28
Пиши ЛС да те питам нещо.

pffffffffff
07-18-2013, 16:46
Тъп и упорит. Първобитна формула на успеха.

Samo Botev Plovdiv
07-18-2013, 17:28
Тъп и упорит. Първобитна формула на успеха.

На кого го казваш това?

pffffffffff
07-18-2013, 18:15
В отговор на доброто ти изречение ;d

102
07-18-2013, 18:30
Пиши ЛС да те питам нещо.

На мене ли думаш...?

Samo Botev Plovdiv
07-18-2013, 18:35
Да.

SuperBadSuperFresh
07-24-2013, 21:01
'Начи... Сторило ти се е тъпо колко нагло ти се натиска в нета, ама после я видя колко руса и прекрасна е и си влюбен до полуда? Смях, смях :D

JiMiTo
07-25-2013, 00:37
Няма смисъл, колкото по скоро го осъзнаеш по-добре за теб. Иначе това ще те разруши. Бъди позитивен, опитай се да намериш добрата страна на това което се случва в момента и ще разбереш, че така е трябвало да стане и че е за хубаво. Не се притеснявай просто бъди готов за следващата изненада, която живота ще ти поднесе, защото ако не си - ще съжаляваш повече, заради пропуснат шанс за нещо ново и по-хубаво дори!!!!

purple_butterfly
07-25-2013, 01:35
Тооолква познато. Момче стягай се. Една фръцла ли ще ти контролира живота? Сумати момичета има

Sourcegt
07-25-2013, 11:24
И аз се опарих като тебе мислех си,че е добро момиче пасвахме си,но уви съм сбъркал.Повярвай ми,че ще я забравиш с времето особено когато си намериш много по-добро момиче защото на всеки късмета му стои и рано или късно ще ти се усмихне.Започни фитнеса отново,излизай с приятели и ще видиш,че всичко ще се оправи.