PDA

View Full Version : Девствена или не ?

lady6
07-17-2013, 22:04
Здравейте :) Този въпрос е към момчетата.. та наскоро ми стана любопитно какви момичета предпочитате ? Тези , които са правили секс или тези , които не са ? Дали ще се радвате , ако сте и първи или не ? И защо ? Моля без тъпи коментари .. просто любопитствам :)

kam3n1tza
07-17-2013, 22:11
Здравейте :) Този въпрос е към момчетата.. та наскоро ми стана любопитно какви момичета предпочитате ? Тези , които са правили секс или тези , които не са ? Дали ще се радвате , ако сте и първи или не ? И защо ? Моля без тъпи коментари .. просто любопитствам :)
Тези с много богата сексуална култура, така с повечко опит да знаят какво правят. Такива къде тепърва трябва да ги учиш си е доста отегчително.

Fisherman
07-17-2013, 22:16
тези с много богата сексуална култура и херпес зостер,ако може

lamer4e7o
07-17-2013, 23:14
Няма никакво значение за мен.

kalpazanka
07-18-2013, 07:32
тези с много богата сексуална култура и херпес зостер,ако може

Пропусна ЧПВ.

procter
07-18-2013, 09:13
Важна и е причината за бройката, може и с 20 да си била, но да си ги обичала искрено и чистосърдечно. Може и девствена да си, но да се държиш като шаврантия. При равни други условия - колкото по-малко, толкова по-добре. :)

baby_baby
08-10-2013, 12:43
Аз пък като момиче ще ти кажа че момчетата се радват повече когато си девствена и никои преди тях не те е пипнал

Rocknroll
08-10-2013, 13:04
Аз пък като момиче ще ти кажа че момчетата се радват повече когато си девствена и никои преди тях не те е пипнал
+1
Дам.
Забелязала съм,че се кефят.Поне някой,де.
Може би някаква гордост или самочувствие,че е първия и че си избрала точно него,ли не знам,ама има нещо.
Е всяко момче е различно и харесва различно. :)

alex18
08-10-2013, 13:31
Заложено е в гена ни да не отказваме и на едната и на другата, но мисля, че на девствена има винаги повече желание :)

fifince93
08-10-2013, 14:27
И аз съм на мнението на момичетата. Все пак ако момчето й е първо той ще й е база за сравнение ако има такива след него, а и съответно той ще знае, че винаги е бил първи и е бил най-специален (а дали това наистина е така само момичето си знае :D )

soul1199
08-10-2013, 17:53
Абе ти гледай първия ти да е момче,което държи на теб,а пък след това,каквото стане.

draid
08-10-2013, 20:39
Пропусна ЧПВ.

Вече съм убеден. Твоят кошмар е ЧВП :P

Иначе, много зависи от жената, но като цяло е в пъти по-добре да е била с някого преди това и не само за да знае какво прави ами и да е опитала как е с друг, защото ако нещата тръгнат сериозно знае ли се после какво ще и хрумне.

s40t4
08-10-2013, 20:50
По принцип е по-добре да си с някоя,която е доста в час в леглото иии ще си знаеш,че секса ще си заслужава.. естествено понякога идва и въпроса, ама тя толкоз хубава,добра в леглото иии следователно кой ли съм й? Както при всички неща има и плюсове и минуси, когато си с девственица си викаш ах аз ще съм и първи а-у... друго си е чувството с други думи, но от друга страна как ще протече самия секс е друго... няма да е същото както с опитна ;)

...или с други думи има разлика дали ще ядеш отворена консерва или сам ще си я отвориш ;)

Dollie
08-10-2013, 22:59
Принципно опитът на партньора за някои е нещо хубаво, мен ме свежда до болести :D (песимист си падам малко). Та може и девствен/а да се справи добре в леглото. Особено по-хубаво е и ако има любов :)

Lewskarche
08-11-2013, 11:23
Каквато дойде ..

PurpleSand
08-12-2013, 00:47

да ,да !!
въпреки ,че яко едно долна мастия с 30 бройки си разтвори краката пак няма да откажат ,ако е някаква страстна мадама и са чули туй онуй за нея хахаха.