PDA

View Full Version : На горещия стол е.... anonymous708973

Страници : 1 2 3 [4] 5 6

yakuza_
08-03-2013, 13:20
Честно, това ако беше топ 20 на най-тъпите въпроси, щях да те номинирам :( ^

102
08-03-2013, 13:21
Е тва са въпроси. =)

kalpazanka
08-03-2013, 13:22
Честно, това ако беше топ 20 на най-тъпите въпроси, щях да те номинирам :( ^

Изобщо не са тъпи. Даже ще се абонирам за темата, за да видя отговорите.

Chacho
^Добре, сега ме ядосвате, че не включих и yakuza във въпроса си :D

ledenakrasota
Смяташ ли, че всеки използва знанията си по различен начин ? Разбира се. Според вижданията си.
Смяташ ли, че.. как да го кажа.. човек със знания е равно на интересен човек ? Много наблягате на "интересен човек". Колко хора, които подминаваш, защото с нищо не ти привличат вниманието или примерно някой съученик, с когото си разменил две думи, всъщност се оказват страшно интересни в живота си, всекидневието си? Освен това какво означава да има знания? Всеки има някакви знания. Това дали на теб ще ти допаднат и ще станат интересни е толкова индивидуално.
Какво трябва да притежава интересния човек ? - Нещото, което да предизвика любопитството ти.
Високомерна ли си ? - Понякога.
Какъв въпрос би си задала ? Задай си го, се едно е от мен. - Би ли живяла в България?- Да!
Опиши перфектното запознанство.. малко разтегли.. - Перфектно няма.

Blab, защото има стил. Темите, които засяга са пипнати и обективно представени като проблематика.

Lilanda
Към ледената:
Малко по-общи ще са въпросите, че не ми се занимава много точно в момента.
Опиши се с три думи. - Позитивна, самокритична, мила.
Как се казваш, всъщност?- Венера.
Коя зодия си?- Рак
Имат ли някакво значение зодиите за теб? - До някаква степен.
Какъв би искала да е човекът до теб? - Да си пасваме. Най-вече да държи на семейството и да има цели в живота си. Държа да се уважава личното ми пространство.

shmatarok
08-03-2013, 13:31
На колко си?
Кое е най-значимото нещо, което ти се е случило до този момент?
А кое е най-значимото, което сама си постигнала? Защо смяташ така?
Социално настроена личност ли си? Имаш ли нужда да бъдеш непрекъснато сред хора или предпочиташ спокойствието и вечерите сама вкъщи?
Животни обичаш ли, имаш ли домашни любимци?
Защо се определяш като високомерна?

Blab
08-03-2013, 13:37
^Добре, сега ме ядосвате, че не включих и yakuza във въпроса си :D
е, как можа, с него се тачим от време оно!
нали, кудзе?

ледена, дай да прочетем нещо твое - художествено, критическо, каквото избереш!)

yakuza_
08-03-2013, 13:37
Арт личностите на локум!

Blab
08-03-2013, 13:43
http://www.youtube.com/watch?v=3YnQdBD2y64

Chacho
08-03-2013, 13:45
We're fresh out of PinkiePies.

May I offer a FunkyPie (http://www.teenproblem.net/users/view/1180413.html)?

ledenakrasota
08-03-2013, 14:15
подстрекател!

българска филология? - да!
мнение за литературната критика в България? - Сега наблягаме на европейската литература. Тепърва ще задълбаваме в българската. До тук се въздържам да слагам оценки на повечето, тъй като предстоят запознанства с личности и критики. Светила като Людмил Димитров и Хаджикосев са хора от друго време за мен. Чета ги, преподават ми и разговарям с тях. Докосвам се до други светове и се чувствам малка, но имам чувството, че нямат достойни наследници. Това е тъжното. :)
на културната журналистика изобщо? - Няма достатъчна информираност и компетентност, но това е проблем на всички ни. Не се интересуваме от култура. Преди време се провеждаше разговор по бтв новините и гостът спомена за най-старото злато в света, открито до Варна. Водещите го погледнаха налудничаво. Виктор Николаев се изказа едва ли не, че това не било сигурна информация, но явно не знае какво пише в учебниците по история.
Журналистът се информира непрекъснато по важните за него теми. Не знае ли нещо, просто не коментира. Това научих. Не е грешка и излизаш без проблем от ситуацията. Мисля, че ставаше въпрос по темата за културната столица на Европа. Тогава ще се избират градове от Италия и България. Поне така бяха изтеглени по жребии.
Положителна светлина напоследък дава археологията. Отразяват се важни открития. От тук започнаха да се коментират все повече теми свързани с културното ни наследство. Освен това съм забелязала повече отваряния на страница на Националния исторически музей. Вече малките колонки във вестниците не са отделени за някоя забутана статия за открит скелет на вампир или плоча с надпис на 5 000 години, а се отделя почетно място на първите страници. Но като цяло някой трябва да ни побутне и тогава се сещаме какво трябва да правим. На първо място винаги е скандалът. Примерно Петя Дикова сутрин не ми беше приятна. Много ме вълнува коя колко кубика силикон си е сложила или как някоя си, за да спи с Бекъм, минавала през десет стаи чисто гола и разни хора с уреди й бъркали навсякъде, за да се убедят, че не е скрила камера или микрофон.
Дразни ме езикът, които се използва и правя евала на Миро, че я засече. Чуждиците се използват, когато нямаме дума за точно определяне на нещо. Няма причина да се изразява "новият сингъл на Миро". Съществува думата "песен". Колко е модерно да използваш чужди повърни, не ме вълнува. Хареса ми как един гост се беше изказал за лигавата журналистика от някои водещи. Примерно Милен Цветков много ме дразни. Ако не може да се поебава с хората и да направи някой лаф, нищо не се говори по темата. Затова предпочитам да си пусна пенсиите по БНТ.
какво е мястото й в съвременната (местна, национална и по-широка - европейска и световна) действителност? - В основата на всико е. Нямаш култура. Никой си. В Китай има музей, където те пускат, ако им изпееш една народна песен. За моя неголяма изненада всички се оплетоха на втория куплет на "Хубава си, моя горо."
ако беше във ФЖМК, какъв профил? защо? интереси в полето?- Исках специалност "Журналистика", заради дядо ми. Всеки ми казваше, че там не било добре. Половината кандидати искаха ПР, но май не знаят, че и без образование се работи. Просто трябват контакти. Иначе няма как да се реализираш. Приеха ме първото ми желание. Така че съм си на мястото.
направи блиц анализ (личен или обективен, по желание) на настоящата медийна картина у нас. - У нас всичко се прави за пари и бърза печалба. Забележи как се пише в съседните страни и у нас. Набляга се на скандала. Освен това всеки бива осмян или показан в негативна светлина. Жълтините ни са ужасни. Жалкото е, че доста хора им вярват. Промиване на мозъци общо взето. Гротеската е пълна.
какви медии следиш? или по-тясно (че чиста медия, знаем, няма) - кои предавания, колонки, сайтове, блогове, етц. - Следя конкретно дадени теми. Гледам телевизия рядко, но ги следя в интернет. Кеворкян ми е фаворит. Към Карбовски имам резерви. "Тази събота/неделя". "Черешката на торатата", "Споделено с..." и други.
имаш ли мнение за Жоро Тошев? - Той е за пример.
а пример за добър (е, сега, в полето си, по твоите лич(ност)ни разбирания) журналист? - Кеворкян. До някъде Диков.
какви липси регистрираш у нас най-общо в културния сектор? - Финансирането на каквото и да било, за да съществува такъв. Има ли качество, има и интерес. Всичко е в рекламата.
виждаш ли проблем в колосалния брой зрители на формати като "Къртицата" (примерно, че е прясно)? ако да, на какво се дължи той според теб? може ли да бъде разрешен и ако да, как? - Защо да е проблем? Сеир да има и всички са пред телевизора. Разликата в "Къртицата" беше, че не ги оставят да спят. До някаква степен се замисляш дали ти би изяла плъх на шиш, или би скочила от 60 метра. Видяхме и турски сериал, но като се замислиш всеки може да бъде на мястото на Рут. Това провокира зрителя да се замисли на нейно място как би постъпил. Всичко е до гледна точка, а провокатори дебнат отвсякъде.
можеш ли да си представиш културно медийно издание (независимо от формата му), което да задържа масов интерес към себе си? (у нас, разбира се) как изглежда то? какво съдържа? език, формат, начин на разпространение и т.н. - Планета ТВ не си гледала? :lol:

//после може пак

нн

psychopath
08-03-2013, 14:20
Защо викаш "Оставка" ?
С какво смяташ, че провокираш интерес в мъжете?
Какъв е интереса на мъжете към теб, по десетобалната?
Хитлер или Сталин, защо?
Смяташ ли, че самооценката ти надвишава реалността?

ledenakrasota
08-03-2013, 14:20
На колко си?- 21
Кое е най-значимото нещо, което ти се е случило до този момент? - Да преборя страховете си и да помагам на близките си.
А кое е най-значимото, което сама си постигнала? Защо смяташ така? - Да отстоявам собственото си мнение и да се оправям сама в живота. След като вече мога да помагам на родителите си, до някаква степен си чувствам удовлетворена.
Социално настроена личност ли си? Имаш ли нужда да бъдеш непрекъснато сред хора или предпочиташ спокойствието и вечерите сама вкъщи? - Контактна съм, но държа на личното си пространство. Нямам проблем да оставам сама. обичам да се развивам и обогатявам. Най-великата музика за релакс е тишината.
Животни обичаш ли, имаш ли домашни любимци? - Имам морско свинче. Много !
Защо се определяш като високомерна? - Понякога съм. Няма перфектни хора, а е добре да признаваш грешките си, ако искаш да ги поправиш.

жж

ledenakrasota
08-03-2013, 14:22
е, как можа, с него се тачим от време оно!
нали, кудзе?

ледена, дай да прочетем нещо твое - художествено, критическо, каквото избереш!)

Сега не съм в София, но мога да ти изпратя нещо мое, когато се прибера. В интернет избягвам да публикувам. :)

ledenakrasota
08-03-2013, 14:29
Защо викаш "Оставка" ? - Защото две седмици куцах, заради тъпите протести. ОСТАВКА!
С какво смяташ, че провокираш интерес в мъжете? - Ти ще кажеш! p;
Какъв е интереса на мъжете към теб, по десетобалната? - Такива статистики са тъпи.
Хитлер или Сталин, защо? - Цезар! Хитлер е смятан погрешно за свръх човек. Има уникален ум, но си е болен мозък. Влад Цепеш Дракула е преди него. Не съм изучавала Сталин. Не ми е интересен. Той е един от многото след Хитлер. Бих го фраснала, затова, че е учил дечицата, че кирилицата е била измислена от него. :Д
Смяташ ли, че самооценката ти надвишава реалността? - Обективен реалист съм. Делата говорят за човека. 1

psychopath
08-03-2013, 14:33
Очаквах по-сериозни и пълноценни отговори...

Lilanda
08-03-2013, 14:40
На мен ми е интересно какъв ще е отговора на въпроса на Чачо. :lol: И също нарочно ли го пропусна? :D

ledenakrasota
08-03-2013, 14:41
На мен ми е интересно какъв ще е отговора на въпроса на Чачо. :lol: И също нарочно ли го пропусна? :D

Търся тема.

ledenakrasota
08-03-2013, 14:57
Търся тема.

Излиза ми само тази тема. Така че ще го пропусна. Тази вечер от 20 часа да седне психопата, имате ли претенции?

pandabear
08-03-2013, 15:16
Търся тема.

ъм, съмнявам се и да намериш ;д
мисля, че идеята беше сама да измислиш такава..

относно следващия на стола аз лично съм за отново да има анкета

paradosou
08-03-2013, 15:51
С psychopath няма да сбъркате :).

anonymous708973
08-03-2013, 15:56
Психопат ще е интересен. И аз изявявам желание, но въпросите в стил апокалипсис никак не ме кефят.

ShtrudeL
08-03-2013, 15:58
кога ше праИме палатка и зоопарк? ^

klimatronik
08-03-2013, 16:34
ооо щрудделаа го искам тук и сега ! :Д
или пантерата ;)
мали как ще ви разчекна,ако се паднете на стола :Д

Lilanda
08-03-2013, 16:53
Дай първо психопата да видим, пък после тях. :D

102
08-03-2013, 16:55
Тоя път и аз искам да участвам в анкетата.

ledenakrasota
08-03-2013, 18:04
кога ше праИме палатка и зоопарк? ^

Когато решим.

Naive
08-03-2013, 18:05
Излиза ми само тази тема. Така че ще го пропусна.

:lol:

Мега зле.

ShtrudeL
08-03-2013, 19:08
ооо щрудделаа го искам тук и сега ! :Д

вярвай ми, няма да останеш доволен

102
08-03-2013, 20:06
Да, така е.

anonymous895156
08-03-2013, 22:42
Аз съм по анкетите, включете името ми два пъти.

Deadlock
08-03-2013, 23:11
аз искам да чета Blab на стола!

psychopath
08-04-2013, 11:52
И са кво? :D

LadyDi
08-04-2013, 12:24
И ся кво?

102
08-04-2013, 12:38
Sq ko ?

klimatronik
08-04-2013, 12:38
секвоя бе

pandabear
08-04-2013, 13:39
анкета:
102
psychopath
klimatronik
draid
s0b1esk1
XTREMEFREERIDE
и мен, 'щото утре няма да се ходи никъде и ще е доста скучно

102
08-04-2013, 14:01
Направо една дота направи.

BloodyDreamer
08-04-2013, 14:26
От колко време свириш на пиано?
На нещо друго свириш ли? Ако да, от колко време и кое предпочиташ - пианото или другото?

Тъпи въпроси, ама какво да направя. Това искам да знам - това питам :D
Иначе и аз искам на стола.

Lilanda
08-04-2013, 16:22
Bloody, ледената каза, че става от стола. :D
Хайде някой да направи анкета, а?

BloodyDreamer
08-04-2013, 16:25
Еее, нали до 20 беше? -въздъх- Нищо, ще оживея.

Lilanda
08-04-2013, 16:33
До 20, да..Ама вчера. :-D

BloodyDreamer
08-04-2013, 16:34
Ха. Интересно :D Добре, мерси за информацията. Ще направя анкета.

klimatronik
08-04-2013, 16:50
yAzaaa

LadyDi
08-04-2013, 16:52
ок, докато решите

LadyDi
08-05-2013, 10:01
И така, гласът на народа се изказа.
На горещия стол сяда една личност, предизвикваща полюсни настроения ;)

Нападайте психопата :cool:

granger
08-05-2013, 10:05
Драстиии!
Кой си ти ?
Откъде си?
Как реши да се регистрираш тук?
Какво те кара да се будиш всеки ден. /алармата на телефона не вАжи/
Кое е нещото,без което не можеш?
Суеверен ли си ?
Обичаш ли да четеш?
любима книга,автор?
Имаш ли мото и следваш ли го?
Смяташ ли ,че мъжете и жените са равни, а трябва ли?

kalpazanka
08-05-2013, 10:08
Защо точно психопат?
Колко продължи най-дългата ти връзка? А най-кратката?
Какво мислиш за брака?
Колко квадрата жилище ти е достатъчно за теб самия? А за семейство колко квадрата е идеалното жилище?

За или против тестването на козметика върху животни?

LadyDi
08-05-2013, 10:15
Колко квадрата жилище ти е достатъчно за теб самия? А за семейство колко квадрата е идеалното жилище?
Кво се бъгнахте с тия квадратури?

psychopath
08-05-2013, 10:48
Драстиии!
Кой си ти ? Виктор
Откъде си? От София
Как реши да се регистрираш тук? На ташак, беше 2006та и имах доста свободно време, защото трябваше да прекратя спортната си кариера и трябваше да си намеря ново поле за изява хахах
Какво те кара да се будиш всеки ден. /алармата на телефона не вАжи/ Честно казано не съм се замислял. Предстоящият ден, очакването, че ще се случи нещо хубаво (този въпрос е за влюбените :Д)
Кое е нещото,без което не можеш? Разнообразие, футбол, музика и принципите ми
Суеверен ли си ? По-скоро не
Обичаш ли да четеш? Обичам
любима книга,автор? "Престъпление и наказание", "1984", съответно Достоевски и Оруел. "Песен за огън и лед" също
Имаш ли мото и следваш ли го? Не
Смяташ ли ,че мъжете и жените са равни, а трябва ли? Не (доста съм писал по въпроса през годините), пък и не трябва. Колкото всички мъже са еднакви и всички жени са еднакви, толкова мъжете и жените са равни...

мял

psychopath
08-05-2013, 11:04
Защо точно психопат? Харесва ми, пък и не знаех как да напиша "социопат", без правописни грешки. Освен това има такава песен на една много много любима група. Пък и доста хора ми казват, че съм психопат.
Колко продължи най-дългата ти връзка? А най-кратката? Половин година, но доста наситена и интензивна. Най-кратката...зависи от дефиницията ти за връзка, кратките връзки са ми специалност :D
Какво мислиш за брака? Не знам защо стана толкова модерно да си против брака и да го смяташ за отживелица. Всичко опира до хората, вижданията им, съвместимостта им и т.н. С брак, без брак, какво значение има ?
Колко квадрата жилище ти е достатъчно за теб самия? А за семейство колко квадрата е идеалното жилище? Квадратурата е само една величина от формулата. Достатъчно ще е толкова, колкото мога да си позволя, или колкото искам да мога да си позволя.

За или против тестването на козметика върху животни? Обичам животните, винаги съм ги обичал, мразя насилието срещу животните. Животно не бих наранил, докато човек - да, стига да има основателна причина.

мял

Chacho
08-05-2013, 11:04
Топ 10 на най-гнусните неща, които си правил?

Баща Ти
08-05-2013, 12:35
Кога ще пием бирички? :D
Кажи нещо за теб, което не знам :O
Какво мислиш за тази емотикона ":O"?

Слагай ме мен на стола после :D

Chacho
08-05-2013, 12:37
^Много се кефя като пишеш в тая тема. После в последни коментари в началото на форума излиза:

На горещия стол е.... Баща ти

AnarchyBoy
08-05-2013, 12:39
:D

psychopath
08-05-2013, 12:40
Violenza, скоро. :D

Топ 10 на най-гнусните неща, които си правил?
хахаха това, по-добре да не го четат момичетата.
Със сигурност няма да имам повече гаджета от форума хахах
Не мога да ги подредя по гнусотия и ще включа гнусотийки и в преносен смисъл...долнотии, ама предполагам това се иска :Д

1. Една девойка беше влюбена в мен. Действието се развива преди няколко години. Та въпросното момиче ме ядоса, защото се опита да ме издразни, обаче проблема беше, че на мен не ми пукаше за нея и се забих с всичките й приятелки, които присъстваха...

2. ... в крайна сметка, с една от приятелките правихме, каквото правихме на същото легло, в което лежеше/спеше и гореспоменатата, а кулминационния момент беше, когато свърших неволно върху гореспоменатата.

3. Духала ми е 12-годишна. В своя защита - беше толкова отдавна, че дори не е неморално. :Д

4. За малко да повърна в устата на една мацка.

5. Пико, ~100 часа безсъние. Достатъчно гнусна картинка е. :Д

6. Сложих прах за пране и всякакви гадости, каквито ми попаднаха, в храната на няколко изгладняли, изтегавели, афтърни типове.

7. Наплюх някакво момиче, което си вървеше с гаджето. Май не беше нарочно.

8. Една приятелка беше заспала и я събудих с пръсти. А не е като да сме имали каквото и да е преди това. Добре, че е евтина и не ме шамароса, ами даже се изкефи.

9. Духали са ми след секс с друга, без презерватив.

10. След една серия, няколко дена постоянно секс (двучасови дрямки, шоколад, душ и нищо друго)... след като се тегли чертата, представете си колко сперма се получава накрая. Чаршафа беше като замръзнал. Смятам, че това е достатъчно гнусно.

Чачо, ти ми е'ба майката, изтормози ме. Заслужих си бира! :Д

granger
08-05-2013, 12:45
I think I like you!
Такаааа. Окей
Каза футбол - спечели ме.
Кой отбор?/ ако е Левски ще те харесвам само 1 идея по-малко/
Често ли искаш съвети от някого.
А даваш ли,ако те помолят?
Смяташ ли се за независим, като първо дефинирай какво е независимостта според теб, лично.
Ако имаш 100бона и точно 10 минути са ги похарчиш-за какво би ги дал?
Смяташ ли,че чалгата разваля.
Какво ще ми кажеш на мен?

ПП: ЗАЩО СИ ГНУСЕН ,БЕ? Ще ядеш ли един Омрял гълъб?

psychopath
08-05-2013, 12:46
Кога ще пием бирички? :D Тия дни. Идва ли ти се с мен до КАТ, да си взема книжката? :Д
Кажи нещо за теб, което не знам :O Участвам в клип на Радо Шишарката :Д
Какво мислиш за тази емотикона ":O"? льобима ми е

Слагай ме мен на стола после :D

Окей, само да не пуснат пак анкета ;д

babity
08-05-2013, 12:52
С'а в момента обвързан ли си?
Влюбвал ли си се?
Обичал ли си? (в горния контекст)
Представяш ли си се моногамен?
Имаш ли в обкръжението си момиче/жена, която уважаваш?
Колко често и колко строго съдиш околните?

cunt
08-05-2013, 13:07
Защо си от Левски ?
Кой е първият мач ,на който си бил?
Любими или симпатични чуждестранни отбори?
Изброй някои любими твои филми
Защо според теб софийските отбори са в такава дупка последните години?
Кой е най- приятният ти спомен като фен на Левски?

psychopath
08-05-2013, 14:34
I think I like you! Е как иначе
Такаааа. Окей
Каза футбол - спечели ме.
Кой отбор?/ ако е Левски ще те харесвам само 1 идея по-малко/ Ще те разочаровам, но няма как.
Често ли искаш съвети от някого. Случва се, ама не и често
А даваш ли,ако те помолят? Да, умея да изслушвам хората и да им влизам в положението
Смяташ ли се за независим, като първо дефинирай какво е независимостта според теб, лично. Зависи в какъв смисъл. Независим съм дотолкова, колкото не проявявам конформизъм. Незавимистта е утопия, защото реално е невъзможно да си независим. Социални животни сме, зависими сме едни от други, от духът на времето, от технологиите и т.н. В по-широк смисъл, независимостта идва тогава, когато си се отделил от родителите, изкарваш си пари, започваш да градиш свое семейство...
Ако имаш 100бона и точно 10 минути са ги похарчиш-за какво би ги дал? Кофти, 10 мин. е прекалено малко за казино, бело и проститутки. В такъв случай, ще си купя апартамент, кола и кутия цигари.
Смяташ ли,че чалгата разваля. Мен защо не ме е развалила? Чалга-културата, да, ама тя далеч не се изчерпва с музиката. И аз като се напия избухвам на чалгии, ходя по чалготеки, но в същото време свиря примерно Вивалди и Паганини и слушам ска, пънк, Ой!, хардкор, техно, минимал и още кво ли не.
Какво ще ми кажеш на мен? cheers

ПП: ЗАЩО СИ ГНУСЕН ,БЕ? Ще ядеш ли един Омрял гълъб?

Чачо ме накара...

Chacho
08-05-2013, 14:36
А нз, не са излезли мачовете, нямам си на идея за кво говорите. :D

Иначе, евала, Вито, иска се смелост! Имаш бира :)

psychopath
08-05-2013, 14:43
С'а в момента обвързан ли си? Не. Ама ми казват, че е време да се обвържа, защото в противен случай съм много краен ииии хората се притесняват :D
Влюбвал ли си се? Да
Обичал ли си? (в горния контекст) Веднъж
Представяш ли си се моногамен? Абсолютно, когато обичам, обичам докрай!
Имаш ли в обкръжението си момиче/жена, която уважаваш? Нещо по-специално и целенасочено - не.
Колко често и колко строго съдиш околните? Зависи за какво става дума. За някои неща съдя строго, за други не. Иначе да кажем в нормата, по отношение на честота и строгост

мял

BloodyDreamer
08-05-2013, 14:52
На какво свириш и от колко време?
Ако трябваше да се лишиш от едно от петте си сетива, кое би избрал? Защо?
А ако можеше за сметка на това сетиво да усилиш някое от другите, кое би избрал?
Кое би предпочел - да променяш миналото или да виждаш в бъдещето?
Ако избереш първото - кое би променил (не е задължително да е от твоето минало)?
Ако избереш второто - смяташ ли, че ще имаш възможността да промениш това, което си видял?

granger
08-05-2013, 14:53
Влизаш ми в графа льобими ПУТребители .
Хареса ми отговора за независимостта.
Влияеш ли се от Социалните мрежи,имаш ли профил в някоя и как смяташ ,че се отразява на човек това.
Можеш ли да готвиш?
А какво обичаш най-много да ядеш?
Имаш ли книжка!?
Би ли направил компромис спрямо себе си, за да задоволиш нечии чужди нужди?

iziskanmladej88
08-05-2013, 15:05
кога за последно буйства на мач?
тая година кой ще стане шампион?
ще ги бъде ли лудокурец в ивропата?
какво мислиш за ботев, предвид моментното им състояние на подем и наплива на нови псевдофенове, а ла Борусия...сещаш се за какво говоря
дербито през есента ще бъде най-слабото от много време насам, или поне много хора мислят така. мнение?
кой ти е любимия отбор извън България, като изключим Борусия? :D

и дежурният въпрос: има ли, бе ?

psychopath
08-05-2013, 15:06
Защо си от Левски ?
Откакто се помня съм от Левски. Усещам го, все едно така съм се родил, все едно е даденост и призвание по-скоро, отколкото избор, няма как да не ме разбереш. Пък и 7 години играх в Левски, после ми се прееба крака и сега играя в Найт Флайт :lol:
Кой е първият мач ,на който си бил?
Бил съм прекалено малък, когато са ме водели на мачове, но първия ми мач, в сектор Б беше 1998г. за купата.
Любими или симпатични чуждестранни отбори?
Уест Хем, Лийдс, Рейнджърс, Борусия Дортмунд, Лацио, Спартак Москва, Динамо Загреб, Кардиф.
Изброй някои любими твои филми
The Usual Suspects, Trainspotting, Goodfellas, Casino, Scarface, Godfther, Fight Club, Football Factory, Departed, Law Abiding Citizen, Rocknrolla, Gladiator, Rounders, Shade, A Shot At Glory...
Защо според теб софийските отбори са в такава дупка последните години?
Ами всичко е следствие от тотално неправилното управление на клубовете. Школите са пренебрегвани, за сметка на анонимници, от които 5% да стават за нещо, налагат ги, за да изкарат бързи и лесни пари, докато в някои провинциални градове си държат на школите. Би трябвало нещата да тръгнат в правилна посока, от доста години, всяка година си казвам "хубавото е, че по-зле от това няма как, единствения път е нагоре", е да, ама не.
Кой е най- приятният ти спомен като фен на Левски?
Дербито (сещам се за няколко доста паметни) и мачове в Европа, ама те са в близкото минало :D

мял

psychopath
08-05-2013, 15:26
На какво свириш и от колко време?
На китара, от 7-8 години някъде. Само една електрическа ми остана, другите ги подарих. От доста време свиря много рядко, но съм навит да свиря, стига да намеря подходящи хора, които биха свирили такава музика.
Ако трябваше да се лишиш от едно от петте си сетива, кое би избрал? Защо?
Не знам, мразя ги тези въпроси, не искам да се лишавам от сетивата си :Д
А ако можеше за сметка на това сетиво да усилиш някое от другите, кое би избрал?
Малко съм кьорав...зрението бих усилил
Кое би предпочел - да променяш миналото или да виждаш в бъдещето?
Не искам да виждам в бъдещето, няма да е интересно. Всъщност и миналото не искам да променям, ако променя миналото, няма да бъда същия човек, а аз се харесвам като цяло, но ако трябва да избирам - миналото, при така формулиран въпрос
Ако избереш първото - кое би променил (не е задължително да е от твоето минало)?
Хитлер щеше да спечели ВСВ :lol: . Бих върнал някои хора от смъртта, бих поправил грешки, но както казах преди малко, квото такова...c'est la vie
Ако избереш второто - смяташ ли, че ще имаш възможността да промениш това, което си видял?
[b]Вероятно да, но предпочитам да не знам

мял

psychopath
08-05-2013, 15:39
Влизаш ми в графа льобими ПУТребители .
Хареса ми отговора за независимостта.
хохохо
Влияеш ли се от Социалните мрежи,имаш ли профил в някоя и как смяташ ,че се отразява на човек това.
Имам фейсбук, удобно е, ако го ползваш по предназначение, което не се случва винаги, нюс фийда ми е малко като порносайт (особено лятото) и спортал в едно.
Можеш ли да готвиш?
Мога, обаче готвя за себе си, или ако съжаля изгладняли и изтегавяли хора, които са между живите и неживите. Мога някои доста тарикатски неща да правя и се получават. Обаче сладкиши не съм се захващал да правя, ще направя нещо сладко някой път. :Д
А какво обичаш най-много да ядеш?
Свински пържоли
Имаш ли книжка!?
Да, тези дни трябва да отида да си я взема обаче :D
Би ли направил компромис спрямо себе си, за да задоволиш нечии чужди нужди?
Ако е за човек, на когото държа - винаги. За другите не ми пука, честно казано

мял

pandabear
08-05-2013, 15:40
о, хай, адаш

на колко си?
'що точно тоя подпис?
потребителка от форума, с която би пил бира?
потребителка от форума, с която би правил просто секс?
потребителка от форума, с която би имал сериозни отношения?
обичаш ли децата?
с какво се занимаваш?
обичаш ли да те драскат?
имаш ли си любим психопат?
ако трябваше да си избереш животно, с което да правиш секс, кое би било то?
може ли едно убийство да бъде оправдано?
каква трябва да бъде една жена, за да ти привлече вниманието сериозно?
би си купил или осиновил куче?
кой е по-разумен мъжът или жената?
с какво жената превъзхожда мъжа и обратното?
задай си въпрос и си отговори сам.

psychopath
08-05-2013, 15:52
Отивам да психопатствам, като се прибера ще продължа.

ledenakrasota
08-05-2013, 15:52
аРе, Топчо, здлавей!
Любимата ти храна е:
Трябва да готвиш в "Черешката на тортата". Опиши къде ще ни заведеш и какво ще ни сготвиш. Дай рецептите на любимите си манджи.
Още ли харесваш червенокоси? Защо?
По десетобалната система как ще оцениш Бербатов?
Още ли си съдия?
Кое те дразни в Су?
Опиши половинката до себе си. :)

anonymous708973
08-05-2013, 15:57
2. ... в крайна сметка, с една от приятелките правихме, каквото правихме на същото легло, в което лежеше/спеше и гореспоменатата, а кулминационния момент беше, когато свърших неволно върху гореспоменатата.

9. Духали са ми след секс с друга, без презерватив.

Моля, моля и пак... моля?!

И върху чаршафа ли бе, отврат!

psychopath
08-05-2013, 20:33
кога за последно буйства на мач?
Не мога да се сетя, аз не буйствам по време на мача ;д
тая година кой ще стане шампион?
Левски
ще ги бъде ли лудокурец в ивропата?
Възможно е, Партизан са слаби
какво мислиш за ботев, предвид моментното им състояние на подем и наплива на нови псевдофенове, а ла Борусия...сещаш се за какво говоря
Ботев са най-силния отбор за втора поредна година. И може би най-вярната публика в България. Което си е така, така си е.
дербито през есента ще бъде най-слабото от много време насам, или поне много хора мислят така. мнение?
Ами не знам, последното дерби си беше прилично. Като игра може и да е слабо, но не е дошъл моментът, в който ще започна да пропускам дербита. :Д
кой ти е любимия отбор извън България, като изключим Борусия? :D
Уест Хем. Иначе ме кефят доста отбори - Лийдс, Рейнджърс, Лацио, Динамо Загреб, Спартак Москва.
и дежурният въпрос: има ли, бе ?
Свърши. И ше си легам, че не ми се верва вече. :D

мял

soñadora
08-05-2013, 20:37
Начиии първо поздравления за избора на отбор ;)
Какво смяташ за тенденцията в последните години треньорите в Левски (а и не само)да се сменят като носни кърпички?
А какво ти е мнението за завръщането на Наско Сираков?
Какво никога не би простил?
Помниш ли си сънищата?Разкажи най-големия си кошмар.
Вярваш ли в прераждането?
Кое е най-хубавото нещо, което си правил за момиче? А то за теб?
Докъде се простират мечтите ти?
Самоопредели се с една дума.

Айде със здраве :)

psychopath
08-05-2013, 20:47
Колко си алфа от 1 до 10?
7 (е добро число ;д)
Ако имаш възможността за 24 часа да се превърнеш в жена, какво ще искаш да правиш през този ден?
Секс, ще ходя да ме черпят, ще се гавря с ретарди...
За/против сурогатното майчинство?
Нито твърдо за, нито твърдо против
Изброй няколко потребителя, които откровено не ти допадат.
Май няма такива. Защо да се затормозявам с негативни емоции, като мога да игнорирам
Ако можеше да избираш кога и къде да се родиш, коя епоха и държава щеше да избереш?
Средновековието, Античността и Ренесансът.
В България: През Златния век, 1908-1947, 90те, но на тази възраст.
70-те в Англия.
Трудно ми е да ти мисля въпроси, 'щото вече съм те разпитвала сума неща. :cool:

мял

granger
08-05-2013, 20:48
Мислиш ли,че си добър в това, с което се занимаваш?!
А какво е то <btw :D
Пушиш ли?
Каква кола искаш да караш, а каква ще караш?
От раз ли взе книжката? :lol:
Какво смяташ за жените шофьорки / внимавай кво ще кажеш,щото иначе ще те намеря и ще те блъсна...лекичко/

psychopath
08-05-2013, 21:08
о, хай, адаш

на колко си? След 3 месеца на 21
'що точно тоя подпис? Така е сигурно от 3 години, не съм го сменял. Иначе слушам и доста антифа музика
потребителка от форума, с която би пил бира?
Предполагам с всяка една, която не е тъпа и ще има за какво да си говоря с нея
потребителка от форума, с която би правил просто секс? Вече не ползвам форума за тази цел. :D Има мат'рял този форум, все още.
потребителка от форума, с която би имал сериозни отношения? Няма нужда от повече, благодаря! Следващата ще бъде от бг-мама. paradosou, ако не се откаже от мен хахаха
обичаш ли децата?
Да, но понякога не.
с какво се занимаваш? Уча, работя, забавлявам се... на пръв поглед всичко нормално и никаква следа към психопатия
обичаш ли да те драскат? За татуси ли става дума или за нокти по време на секс? Обичам и двете, второто повече.
имаш ли си любим психопат? Тед Бънди е най-харизматичен, въпреки че има доста по-крайни от него
ако трябваше да си избереш животно, с което да правиш секс, кое би било то? Адел ?
може ли едно убийство да бъде оправдано? При определени обстоятелства, да.
каква трябва да бъде една жена, за да ти привлече вниманието сериозно?
интересна, чаровна, красива, интелигентна, сладка (това само аз си го разбирам)
би си купил или осиновил куче? Да, обаче имам 2 котки иии е малко по-сложно, но се очертава и куче да ми подарят
кой е по-разумен мъжът или жената?
От кога жените са разумни? Няма как да бъдат по-разумни, след като са в пъти по-емоционални
с какво жената превъзхожда мъжа и обратното? Грация, естетика, красота, емоция. Мъжете със стабилност, хладнокръвие, сила, логика. Определено не си падам по подобни класификации, защото подобни твърдения са си въздух под налягане
задай си въпрос и си отговори сам.
Свестен човек ли съм? - Да. :D

мял

anonymous708973
08-05-2013, 21:12
Грация, естетика, красота, емоция. Мъжете със стабилност, хладнокръвие, сила, логика. Определено не си падам по подобни класификации, защото подобни твърдения са си въздух под налягане

Хубаво, че не си падаш, щото излиза, че жените превъзхождаме с някакви повърхностни глупости :д

Какво учиш?
Какво работиш? Временно ли е или ти прави удоволствие?
С какво искаш да се занимаваш?
Виждаш ли се като успял човек? Какво значи успял всъщност?
А като богат? Колко богат?
Ако си богат, за какво би давал пари? Не ми говори за благотворителност, а за лична глезня - качествен алкохол, проститутки, скъпи чаршафи, техника, храна, етц :)
Подреден ли си?
С какво мислиш, че привличаш противоположния пол при едно запознанство?
Сдържан ли си или си усмихнат и разговорлив?

psychopath
08-05-2013, 21:19
аРе, Топчо, здлавей!
Любимата ти храна е:
Свинска вратна пържола
Трябва да готвиш в "Черешката на тортата". Опиши къде ще ни заведеш и какво ще ни сготвиш. Дай рецептите на любимите си манджи.
Бих ви завел на някоя вила, на спокойствие и чист въздух. Зависи от гостите, но със сигурност нещо по-леко, като за лятото. :Д
Доматена супа, "Омлет ала психопат" - к'вото си харесаш в хладилника, стига да е сравнително съвместимо с останалите продукти.
Още ли харесваш червенокоси? Защо?
Не само, но още ги харесвам. Има нещо по-нестандартно в тях, може да бъде бунтарско или супер стилно. Е, вече и това не е така. Не червената коса е ключът от палатката, друг е... :D
По десетобалната система как ще оцениш Бербатов? Честно казано, не го харесвам особено. Ти прецени колко
Още ли си съдия? Не съм съдия, просто съм бил съдия на разни турнири.
Кое те дразни в Су? В организационен план са предимно нещата, които ме дразнят. Също така някои преподаватели, които не знаят на кой свят се намират.
Опиши половинката до себе си. :)
Нямам половинка в момента
мял

psychopath
08-05-2013, 21:21
Моля, моля и пак... моля?!

И върху чаршафа ли бе, отврат!

Не те разбрах. :D

paradosou
08-06-2013, 10:04
Коя ти е най-постоянната черта на характера? Разтегни повече, вмъкни причинно-следствени връзки... :Р
Някакви необичайни навици пазиш ли си? Какви? Имат ли история 8-)?
Многопластов човек винаги ли е синоним на интригуваща личност? Без значение дали предизвиква възхищение или кофти асоциации у теб.
"Хората са повече това, което премълчават, отколкото това, което казват" - вярно или не?
На какво последно се смя от сърце?
Топ 10 на най-хубавите неща, които си правил/са ти се случвали?*имам силно изявено чувство за справедливост;; една компенсация на въпросите на Чачо не би ти се отразила зле, мисля :д

psychopath
08-06-2013, 14:33
Начиии първо поздравления за избора на отбор ;)
Какво смяташ за тенденцията в последните години треньорите в Левски (а и не само)да се сменят като носни кърпички?
Аз не мисля, че проблема е в треньорите. Митов беше некадърник принципно и трябваше да се махне. Това е типично българска черта, не е само в Левски. След 2-3 слаби мача ги сменят, идват нови, докато свикнат...сезона е свършил безславно
А какво ти е мнението за завръщането на Наско Сираков?
Със смесени чувства съм, но по-скоро съм доволен.
Какво никога не би простил?
Принципно предателство и изневяра, не знам дали не бих ги простил, но няма да ги забравя със сигурност
Помниш ли си сънищата?Разкажи най-големия си кошмар.
Почти не. Сещам се за един, в който убивах разни хора :Д
Вярваш ли в прераждането?
Не мога да кажа, че вярвам, но не се знае.
Кое е най-хубавото нещо, което си правил за момиче? А то за теб?
Бил съм готов да на правя всичко възможно и невъзможно за нея, това май е по-хубавото, в сравнение с разни подаръчета и романтични жестове. Тя за мен - направи ме по-добър човек
Докъде се простират мечтите ти?
До границите между реалното и нереалното.
Самоопредели се с една дума.
прекрасник

Айде със здраве :)

мял

psychopath
08-06-2013, 14:47
Мислиш ли,че си добър в това, с което се занимаваш?!
Преди бях добър във всичко, с което се занимавах по-сериозно. Сега няма нещо, с което да се занимавам по-сериозно
А какво е то <btw :D
Футбол, с музика съм се занимавал (китара) и още най-различни неща - като хобита. Иначе съм се интересувал от всякакви неща.
Пушиш ли?
Цигари - да, но напоследък по-малко. Трева - напоследък, преди почти не пушех, сега доволно.
Каква кола искаш да караш, а каква ще караш?
Mitsubishi Lancer (ама по-старите - 7/8), не знам каква ще карам. Голф бих си взел, ако нямам пари за по-хубава кола.
От раз ли взе книжката? :lol:
Да
Какво смяташ за жените шофьорки / внимавай кво ще кажеш,щото иначе ще те намеря и ще те блъсна...лекичко
Смятам, че жените са значително по-малко надеждни в рискови ситуации, от друга страна като цяло са по-внимателни и повече спазват правилата.

мял

psychopath
08-06-2013, 15:08
Хубаво, че не си падаш, щото излиза, че жените превъзхождаме с някакви повърхностни глупости :д

Какво учиш?
В СУ, неформално образование. Не знам дали не се преебах, защото изкарах 6.00 на изпит по журналистика и се отказах от това, отказах се да уча в Швеция и това ми се стори най-интересно. Действително е интересно, де.
Какво работиш? Временно ли е или ти прави удоволствие?
В Народния театър. Временно е и ми прави голямо удоволствие. Винаги съм обичал театъра, от малък. Но със сигурност няма да се занимавам с това в по-продължителен период.
С какво искаш да се занимаваш?
Искам да създам нещо. Нещо градивно, което да бъде от полза за хората. Да знам, че съм направил нещо хубаво. Имам известни идеи, но ще бъдат осъществими след години.
Виждаш ли се като успял човек? Какво значи успял всъщност?
Моето виждане за успял се различава от общественото. За мен успял е да бъдеш удоволетворен от живота си, да можеш като погледнеш назад във времето да си кажеш "не съм си загубил времето, направил съм нещо хубаво...", искам аз и близките ми да бъдат щастливи. Не искам да се развивам само в една сфера, нито да изкарвам много пари, за да бъда 'успял'. Искам да създам семейство. Надявам се да успея, от тази гледна точка.
А като богат? Колко богат?
Понякога богатството идва при тези, които не го желаят на всяка цена. Възможно е, но не ми е цел в живота.
Ако си богат, за какво би давал пари? Не ми говори за благотворителност, а за лична глезня - качествен алкохол, проститутки, скъпи чаршафи, техника, храна, етц :)
Бих инвестирал в бъдещето на семейството си. Относно глезотиите - бих пътувал много, бих правил много нови неща. Не си падам по техниките особено. По проститутки също. За забавления бих давал пари. Бих си взел апартамент/вила извън България. Хърватия ми харесва.
Подреден ли си?
Не много.
С какво мислиш, че привличаш противоположния пол при едно запознанство?
Не се правя на тарикат, нито парадирам, общителен съм, мога да говоря по различни теми. Смятам, че съм интересен човек, стига да бъда провокиран от другата страна.
Сдържан ли си или си усмихнат и разговорлив?
Усмихнат и разговорлив. Рядко не съм в настроение. Понякога съм сдържан, когато съм изморен, или когато не ми е достатъчно интересно

мял

psychopath
08-06-2013, 15:31
Коя ти е най-постоянната черта на характера? Разтегни повече, вмъкни причинно-следствени връзки... :Р
Най-постоянна, не мога да преценя. Холерик съм. Станал съм по-толерантен. Станал съм още по-голям непукист и не оставям хората да ми се качват на главата. Лоялен съм, открит съм. Не знам какво точно ме питаш. :D
Някакви необичайни навици пазиш ли си? Какви? Имат ли история 8-)?
Когато видя полицаи/патрулки, си мърморя под носа разни неща и първата асоциация ми е дали съм направил нещо нередно, съзнание на престъпник хахахах :D
Режа филтрите на тънките цигари (по-слабите) с нож, наполовина. (това не е толкова необичайно)
Не мога да стоя на едно място. Ако съм навън, за повече от 20 мин. и започвам да се изнервям. :Д
Не ми правят впечатление, трябва да попиташ някой, с който прекарвам повече време.
Многопластов човек винаги ли е синоним на интригуваща личност? Без значение дали предизвиква възхищение или кофти асоциации у теб.
Общо взето, да. Честно казано, никога не съм използвал това определение за хора.
"Хората са повече това, което премълчават, отколкото това, което казват" - вярно или не?
Интересна мисъл, относително е. Със сигурност има нещо вярно, въпроса е в каква степен, при някои хора е по-вярно, при други - по-малко. Аз например съм много по-романтичен, отколкото показвам...примерно. :D
На какво последно се смя от сърце?
Вчера бях с едни приятели, с които не се бях виждал от доста време (като изключим преди няколко дни). И с единия тръгнахме някъде, обаче малко бяхме неадекватни и не знаем на къде, погледнахме към асансьора и гледам как М. се разцепва да ни се смее, показва ни правилната посока и ни вика "натам сте, педали", ако го беше казал някой друг, нямаше и да ми направи впечатление, ама той е култов ;д
Топ 10 на най-хубавите неща, които си правил/са ти се случвали?*имам силно изявено чувство за справедливост;; една компенсация на въпросите на Чачо не би ти се отразила зле, мисля :д
оооо много мило :*
лошото е, че ти ще ме затрудниш повече и от него май хахахха

в следващия пост ще отговоря, че трябва да излизам. : )

BloodyDreamer
08-06-2013, 15:47
Приличаш ми на Иван Шибилев (трябваше да си го кажа, не се стърпях). Приликата е поразителна (или поне с такова впечатление оставам).
Като сме на темата (пък и да не е спам):
Четеш ли (книги)?
Ако да - какви?
Ако не - защо?
и един рандъм въпрос - Какво би направил с 1 000 000 дини? (говоря за плодовете, да не си помислиш нещо :D)

TrueStory
08-06-2013, 16:11
Кое е нещото, от което най-много се срамуваш? А с какво най-много се гордееш?

anonymous708973
08-06-2013, 20:47
Бях чела за тая специалност. Честно, като какъв се виждаш да работиш след 5-10 години?

Мислиш ли, че си такъв тип човек, който би се справил в чужбина? За мен лично хората се делят на два вида по тоя параграф - такива, които са си замесени от това "тесто" за чужбина, и такива, които не са, като не казвам, че едното е по-лошо от другото. Съгласен ли си с това?

Измъкна ми се с въпроса за противоположния пол :) Визирах типично твои тактики за "сваляне". Пикъп-и и всякви подобни истории, гъзарски или мило, играеш ли по емоционалната жилка, бла-бла...

psychopath
08-07-2013, 10:03
Повечето неща не са инцидентни, ами тенденции.

1. Спасявал съм животни.
2. Помагал съм на хора, без да искам нещо в замяна.
3. За приятелите си съм стигал до крайности.
4. Когато съм влюбен съм цялостно прекрасен и добър във всяко едно отношение. :Д
5. Една рисунка беше едно от най-хубавите неща, които съм правил, но изчезна, нямам идея къде е сега. :D
6. Ставал съм голмайстор на турнир, като позицията ми по принцип не е нападател.
7. Спечелих пари от казино и ги раздадох на близките си.
8. Когато обещая нещо, винаги се случва.
9. Обичал съм и съм бил обичан.
10. Това ще го оставя празно, надявам се, че най-хубавото предстои.

ПС - пускайте си анкетата, междувременно ще отговоря, ако има въпроси, ама едва ли има нещо, което да не научихте за мен. :Д

psychopath
08-07-2013, 10:09
Приличаш ми на Иван Шибилев (трябваше да си го кажа, не се стърпях). Приликата е поразителна (или поне с такова впечатление оставам).
Интересно... Много често ми казват, че приличам на разни хора, аз приликата не я виждам, но няма значение. :D
Като сме на темата (пък и да не е спам):
Четеш ли (книги)?
Да
Ако да - какви?
Най-различни. Най-въздействащите за мен (аз ги споменах май) са: "Престъпление и наказание" на Достоевски и "1984" на Оруел. Иначе фентъзита четях като по-малък.
Ако не - защо? -----
и един рандъм въпрос - Какво би направил с 1 000 000 дини? (говоря за плодовете, да не си помислиш нещо :D)
Ще псувам доста, защото не обичам особено диня. Ще се опитам да ги продам, защото какво мога да направя с 1М дини? :D

мял

pandabear
08-07-2013, 10:13
да замеряш разни хора с дини е забавно, бе

psychopath
08-07-2013, 10:17
Кое е нещото, от което най-много се срамуваш? А с какво най-много се гордееш?

Гледам да не се срамувам от нищо, по-скоро гледам да живея така, че да няма от какво да се срамувам. Ако има нещо такова, просто не съжалявам. :D

Гордея се с това, че съм лоялен, обичам докрай, държа на достойнството и честта. Не съм п'утка! :Д
Притежания и случки, с които се гордея има много, но те не са толкова фундаментални.

GreenRanger2
08-07-2013, 10:18
Искам, аз да съм на стола! :(

psychopath
08-07-2013, 10:38
Бях чела за тая специалност. Честно, като какъв се виждаш да работиш след 5-10 години?
Зависи в каква посока се насоча, по-конкретно, както казах кариерата далеч не ми е приоритет. Виждам се като работещ нещо, което ми доставя удоволствие и достатъчни приходи. Не знам какво ще ми доставя удоволствие след 10 години. Това не е като татусите, за които знам, че няма да съжалявам и след 100. :D

Мислиш ли, че си такъв тип човек, който би се справил в чужбина? За мен лично хората се делят на два вида по тоя параграф - такива, които са си замесени от това "тесто" за чужбина, и такива, които не са, като не казвам, че едното е по-лошо от другото. Съгласен ли си с това?
Предполагам бих се справил. Убеден съм във възможностите си, проблема при мен е мотивацията. Не съм изключил варианта да замина. Не съм напълно съгласен. Хората са устроени по такъв начин, че да могат да се пригодят към средата. Вярно е, че има хора, които просто не са достатъчно инициативни, за да се оправят, но животът учи...
Измъкна ми се с въпроса за противоположния пол :) Визирах типично твои тактики за "сваляне". Пикъп-и и всякви подобни истории, гъзарски или мило, играеш ли по емоционалната жилка, бла-бла...
Не се кефя на пикъп. Нямам типични тактики за сваляне. Зависи от момичето/жената, но може да се каже, че тактиката ми е импровизацията. :D Понякога съм мил, понякога не. Случвало ми се е да действам час, след като съм се запознал с момичето, по-плавно...всякак.
Напоследък нещо съм си позагубил чара и touch-a :D

мял

psychopath
08-07-2013, 10:40
да замеряш разни хора с дини е забавно, бе

По-скоро бих заразил дините със смъртоносен вирус и бих ги изпратил като помощ на някоя държава/етнос. :D

pandabear
08-07-2013, 10:46
ПС - пускайте си анкетата, междувременно ще отговоря, ако има въпроси, ама едва ли има нещо, което да не научихте за мен. :Д

слагай 102, той беше след теб по гласове в анкетата

Chacho
08-07-2013, 10:46
Бюлетина номер 102

psychopath
08-07-2013, 10:47
Е окей, аз не знам какъв е регламента, някой да промени заглавието на темата и така.
Благодаря за вниманието. :D

LadyDi
08-07-2013, 12:37
Какво правим?

Chacho
08-07-2013, 12:38
102 на стола и някой да го извести :D

LadyDi
08-07-2013, 12:41
Добре.
Благодарим на психопата за приятното участие и... нападайте 102 :cool: Нека му запари и на него на трибуквието.

anonymous895156
08-07-2013, 12:44
На колко години си?
От кой град си?
Как попадна в тийнпроблем?
Има ли числото 102 значение в живота си?
От кога пишеш поезия?
Каква е мечтата ти за кариерно развитие?
Три антипатични форонни младежи? :oops:
Какво те води към кофата?
Обичаш ли животните?
Три твои глупави постъпки?
Кога се държиш като идиот?
Кои са петте ти най-важни интереса?
Коя е следващата книга, която искаш да прочетеш?

102
08-07-2013, 12:44
rofl, преди минута и няколко секунди пуснах нета, че сменях стаята на рутера.. хАХАХАХХА.... псай форум.

Ivaaaaa
08-07-2013, 12:50
верно ли си гей?
чукаш ли се анално?
пречи ли хомосексуализма ти на начина на живот?
майка ти на коя магистрала работи?
родителите ти упражнявали ли са сексуален тормоз върху теб?
брат/сестра?
имал ли си интимни отношения с някой от тях?

klimatronik
08-07-2013, 12:54
верно ли си гей?
чукаш ли се анално?
пречи ли хомосексуализма ти на начина на живот?
майка ти на коя магистрала работи?
родителите ти упражнявали ли са сексуален тормоз върху теб?
брат/сестра?
имал ли си интимни отношения с някой от тях?

ау че си диваа:Д

Ivaaaaa
08-07-2013, 12:55
Ива се римува с ДИВА :lol:

anonymous895156
08-07-2013, 12:56

и с анално похотлива ;)

klimatronik
08-07-2013, 13:01
и с анално похотлива ;)

Димитричке, ти де се слагаш... на Ивка сладката малинка...

Ivaaaaa
08-07-2013, 13:01
и с анално похотлива ;)

то3 пък и то3

не ти ли писна да се месиш там, където не те желаят?

102
08-07-2013, 13:02
На колко години си? 23 или 24, не съм си празнувал РД от 3-4 години, та за тва не помня. А и за да няма въпроси защо.. мразя си рождения ден.. мразя принудената радост. Изкуствено ми е. Чуждите РД-та ги обожавам, хаха.
От кой град си? Столицата на България.
Как попадна в тийнпроблем? Супер случайно, преди години ми пращаха линкове от тук да се смея на идиотските теми, после се пристрастих към четене на идиотски теми.. после започнах да пиша в идиотските теми.. и така.
Има ли числото 102 значение в живота си? Числото 102 дали има значение в живота си ? Питай го него, за мен е специално да, това ми беше първия никнейм в живота и много си го ценя.
От кога пишеш поезия? Не знаех, че пиша поезия.. Римичките ли..? Няква нова страст са ми, развеселяват ме.
Каква е мечтата ти за кариерно развитие? В момента напускам една работа, пуснал съм СиВи за друга и чакам одобрение. За бъдещето напоследък не мисля. Съсредоточил съм се върху настоящето, че ми е малко кашаво.
Три антипатични форонни младежи? :oops: Васко нещо-си, Аморе-Мио, и трето място за сички тъпаци, които повтарят едно и също по темите.
Какво те води към кофата? Кво беше.. място без цензура и т.н. Кофата си е кофа. Няма аналог.
Обичаш ли животните? Честно казано не се замислям много за тях, иначе според мен едно животно в много случаи може да ти даде доста повече от човека. Мразя плъхове. Веднъж чистих трупове от мазето и не ми беше много кеф. Ненавиждам гълъби. Имам фобия от тях. Много са тъпи, а мен ме е страх от тъпаците.
Три твои глупави постъпки? Не съм сигурен дали е глупава, но презаписах след втори курс друга специалност, няма как да знам дали е глупава. Обиждам доста, независимо дали познати или непознати (ирл). Мноо циклих на компа преди година. Не пиках след секс без презерватив, а повтарях, ХАхах. Прекалено много са....
Кога се държиш като идиот? По принцип съм си идиот, успявам да докарвам до полу-идиот, а много рядко съм умен идиот.
Кои са петте ти най-важни интереса? Рисуване, шибане, спортуване (ако има с кой), да ми е весело и да съм жив. Нещо не схванах въпроса като че ли.. гледам много филми, обичам да гледам филми, чета книги. Разбрах го като хобита.. странно е, че нямам хобита, хаха.
Коя е следващата книга, която искаш да прочетеш? Джоан Роулинг - Вакантен пост.mp3 М

klimatronik
08-07-2013, 13:02

всичко се римува с Ива ;)

102
08-07-2013, 13:04
верно ли си гей? Не знаех, че съм гей.
чукаш ли се анално? Чукам анално.
пречи ли хомосексуализма ти на начина на живот? Започвам да вярвам, че съм гей.
майка ти на коя магистрала работи? Питай твоята, нали са колежки.
родителите ти упражнявали ли са сексуален тормоз върху теб? Не.
брат/сестра? Нямам.
имал ли си интимни отношения с някой от тях? Нямам брат/сестра, иначе сигурно бих имал. М

Ivaaaaa
08-07-2013, 13:05
всичко се римува с Ива ;)

аааа не всичко... :D

Chacho
08-07-2013, 13:06
Какво ти е мнението за Ива?
Какво ти е мнението за LadyDi?
Какво ти е мнението за теб самия?
Какво смяташ, че е мнението на останалите за теб?

С какъв по характер човек ще ти е трудно да общуваш, като изключим "глупав" като черта.

Ivaaaaa
08-07-2013, 13:18
Какво ти е мнението за Ива?
Какво ти е мнението за LadyDi?
Какво ти е мнението за теб самия?
Какво смяташ, че е мнението на останалите за теб?

С какъв по характер човек ще ти е трудно да общуваш, като изключим "глупав" като черта.

еххх Чачи :D

може ли да отговориш и ти на тези ?-си

granger
08-07-2013, 13:19
Толерантен ли си ?
От какво те е страх?
Влюбвал ли си се?
Колко дълго продължи най-дългата ти връзка?
Как обичаш да си почиваш?
Четеш ли? Какво?
Какво те кара да се смееш от сърце?
Какви са пороците ти?

102
08-07-2013, 13:22
Какво ти е мнението за Ива? Безразлична ми е, освен че понякога ме развеселява като се връзва прекалено много.. добра е за римуване.
Какво ти е мнението за LadyDi? Астрален близнак. Любим потребител. Харесвам я като човек. Като животно - също.
Какво ти е мнението за теб самия? Харесвам се, мамка му. Много се харесвам. Обичам се..обожавам се, значи нарцис май..?
Какво смяташ, че е мнението на останалите за теб? Любимото ми е "Миро си е Миро". Обичат ме такъв какъвто съм, за което се радвам изключително много.

С какъв по характер човек ще ти е трудно да общуваш, като изключим "глупав" като черта. Бих искал да разтегна нещо, ама истината е, че мога да общувам със секи.. от циганин до професор, не че има разлика между двете.. ама ти питаш за характер.. обикновено съумявам да обуздая всеки, независимо с какъв характер е. М

Chacho
08-07-2013, 13:25
може ли да отговориш и ти на тези ?-си

:) :) :)

не

да ги беше задала :D

Ivaaaaa
08-07-2013, 13:29
:) :) :)

не

да ги беше задала :D

тцтц
ужасен си
спирам да говоря с теб и Числото

Chacho
08-07-2013, 13:31
:(

klimatronik
08-07-2013, 13:32
тцтц
ужасен си
спирам да говоря с теб и Числото

A тъййй. Почвай с мен, чакам те ;).. Ако ли не - ще пръсна от въпроси ЗАаЩОо , щооо защооо! :Д

102
08-07-2013, 13:34
Толерантен ли си ? Да, рядко ми пука за нещо, така че ми е лесно да съм толерантен.
От какво те е страх? Страх ме е да не умра нелепо. Страх ме е от това да не мога да имам деца. Страх ме е да не си проваля живота.. обичайни неща.
Влюбвал ли си се? В момента изпитвам най-силното любовно чувство, което съм изпитвал.. не знам какво е любов. Надявам се да има още степени.
Колко дълго продължи най-дългата ти връзка? В момента тече.. само че такива неща не ме интересуват много много.. година и нещо казвам, на късмет.
Как обичаш да си почиваш? Не съм си почивал от осми клас.
Четеш ли? Какво? Не схващам.. книги..? субтитри..? хора...?
Какво те кара да се смееш от сърце? От години не се бях смял от сърце, допреди тази неделя.
Какви са пороците ти? За мен не са пороци, но да речем.. пуша, пия..? Преди години пуших трева секи ден, едвам се измъкнах от онази ми компания и приятели..тъкмо тръгваха да еволюират към бело.. и един ден реших "край, стига" и спрях всякакви контакти с тях. Сега не ги поздравявам като се видим на улицата. Не съжалявам. М

granger
08-07-2013, 13:38
Книги,научни статии, енциклопедии и тн :D
Кои са предметите, без които не можеш?
Какво си учил/учиш?
Какво може да те накара да изтриеш някого от живота си?

klimatronik
08-07-2013, 13:40
102 Ако непознат човек те помоли , ще му направиш ли една съвсем малка услуга,която няма да ти коства никакви грижи?

102
08-07-2013, 13:48
Книги,научни статии, енциклопедии и тн :D Книги чета доста, научни статии рядко ми привличат вниманието, писнало ми е от статии, тва работех до преди няколко дена.... енциклопедии мразя.
Кои са предметите, без които не можеш? Замислих се, май няма такива. Ключ, за да се прибера в нас...? ОоО, сетих се ! Бутилки !
Какво си учил/учиш? В даскало учих английски и руски, във второто даскало учих френски и информатика, в първия факултет - нещо малоумно, забравил съм го вече.. дори не помня факултета (ФНПП) кво значи.. ся уча журналистика, но смятам магистратурата да ми е далече от сичките тия.
Какво може да те накара да изтриеш някого от живота си? Много лесно мога да го направя тва, ама не се сещам с какво може да ме провокира някой. Сигурно ако намразя някого, ама до сега не съм срещал достоен за омразата ми. Както споменах, не искам даже да поздравя хората от старата ми групичка.. само за тва се сещам, сори М

102
08-07-2013, 13:50
102 Ако непознат човек те помоли , ще му направиш ли една съвсем малка услуга,която няма да ти коства никакви грижи? Според настроението, по-скоро да. Не искай ти да си следващия на стола, щото вече съм решил да е pandabear, ако няма пак "конкурс".... М

klimatronik
08-07-2013, 13:57
М

хахха, как знаеш.

kalpazanka
08-07-2013, 14:02
klimatronik, айде да се поспреш малко със спама.

102, кажи си: зодия, асцедент, луна, планети и домове.

pandabear
08-07-2013, 14:05
кажи ми, защо този аватар?
верно ли си 'супер фен' на форума?
бил ли си на някога на форумна среща?
посещаваш ли други форуми?
защо смяташ, че хората са неискрани в радостта си на рождения ти ден?
как се казваш?
топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ над 100?
топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ под 100?
приятелката ти знае ли, че пишеш в този форум?
би ли й станало неприятно, ако разбре, че се сваляш с някакви рандом женички от форум въобще?
колко точно си властен?
опиши се, цялостно:
би ли издържал без секс 1 година?
ако ти дават 200хил., за да целунеш мъж, би ли го направил?
ако ти дават 400хил., за да чукаш мъж, би ли го направил?
ако ти дават 600хил., за да те чука мъжм, би ли го направил?
какво не би направил за любовта?
протестираш ли? за какво?
какво е по-добре: да си сериозно и щастливо обвързан или щастливо неовързан, защо?
филм, в който главната роля ти приляга най-много е:
какво ти е мнението за пандите??
не мислиш ли, че достатъчно богитите хора трябва да имат право да си отглеждат панда??
какво ти е мнението за мен?
ако приятелката ти след 20мин. и 43сек. ти каже, че е бременна, как ще реагираш?
добър баща ли ще си, защо?
ще наложиш ли мнението си за избор на име?
трябва ли да продължавам с дебилните ми въпроси?

psychopath
08-07-2013, 14:08
Освен коз, някви други неща взимал ли си? (Какво, колко) ?
Арестували ли са те? ( за какво)
Как се справяш с тъпите хора?

102
08-07-2013, 14:21

:D Мразя те. Зодия: Скорпион, Асцедент: Рак, Луна: Телец, Слънцето ми е в 6-ти дом, Луната в 11-ти, Планетите ми са Меркурий в Скорпион, Венера във Везни, Марс в Овен, Юпитер в Близнаци, Сатурн в Козирог, Уран в Стрелец, Нептун в Козирог, Плутон в Скорпион, Хирон в Рак и Марс ми е в Овен. Мразя те.

kalpazanka
08-07-2013, 14:24
Мразя те. Зодия: Скорпион, Асцедент: Рак, Луна: Телец, Слънцето ми е в 6-ти дом, Луната в 11-ти, Планетите ми са Меркурий в Скорпион, Венера във Везни, Марс в Овен, Юпитер в Близнаци, Сатурн в Козирог, Уран в Стрелец, Нептун в Козирог, Плутон в Скорпион, Хирон в Рак и Марс ми е в Овен. Мразя те.
Мухахахахах, успях!
:smt004

ако приятелката ти след 20мин. и 43сек. ти каже, че е бременна, как ще реагираш?

Би ли предложил брак на приятелката си в така създалата се ситуация?

klimatronik
08-07-2013, 14:24

А ти що премахна Ива толкова бързо от горещия стол без мое позволение?

kalpazanka
08-07-2013, 14:26
Пак ли си прекалил с псилоцибина?

Още един пост не по темата и те шутирам.

Chacho
08-07-2013, 14:35
Кажи ми 10 неща, които Ivaaaa не знае за Бойко Борисов.
Кажи ми 5 неща, които kalpazanka не знае за Цар Симеон I.
Кажи ми 2 неща, които LadyDi не знае за стереотипния българин.
Кажи ми 1 нещо, което те е страх родителите ти да разберат за теб.

LadyDi
08-07-2013, 14:48
Кажи ми 10 неща, които Ivaaaa не знае за Бойко Борисов.
Кажи ми 5 неща, които kalpazanka не знае за Цар Симеон I.
Кажи ми 2 неща, които LadyDi не знае за стереотипния българин.
Кажи ми 1 нещо, което те е страх родителите ти да разберат за теб.

забелязвам тенденциозност във въпросите ти
поради що?

@klimatronik, аз свалих Ива от стола, не калпазанката.

102
08-07-2013, 14:56
кажи ми, защо този аватар? От една книга е, мисля че Ехо Парк. Пристрастен съм към Майкъл Конъли, но Ехо Парк не ми е любимата негова книга. Този аватар, защото най-добре ме описва.. вътрешно.
верно ли си 'супер фен' на форума? Абсурд, ако ми кажеш как да го махна.... Не съм фен на нищо.
бил ли си на някога на форумна среща? Не, смятам го за тъпо, ама бих отишъл.. що не.. Смятам го за тъпо, щото не обичам тия неща по интернет да стават.. запознанства.. любови..
посещаваш ли други форуми? Не.
защо смяташ, че хората са неискрани в радостта си на рождения ти ден? Смятам, че повечето хора са неискрени по принцип на рождените дни.. балове.. специално определени веселби.. аз предпочитам да го почувствам пред това да ми е определено кога да се забавлявам.
как се казваш? Мирослав.
топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ над 100? Мразя го тва АйКю ! Никога не ме е интересувало, ама да видим.. Chacho, LadyDi, pandabear, psychopath, Blab, kalpazanka, Violenza. Ooops.
топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ под 100? Мразя IQ ! Не искам да засягам никои, не мисля че има крайно глупави във форума.
приятелката ти знае ли, че пишеш в този форум? Знае и не е много очарована от това.
би ли й станало неприятно, ако разбере, че се сваляш с някакви рандом женички от форум въобще? Едва ли, щото знае че не бих го направил. Тва не значи, че не си харесвам някои потребители.. любопитни са ми, чудя се какви момичета/жени има зад никовете и така....
колко точно си властен? Не знаех, че съм властен.. ако това, че рядко ми пука ми дава няква власт.. дава ми, нали ? ХАхах. Значи съм доста властен.
опиши се, цялостно: ОФ ! Хаха. 1.80, 70 кила, нормална коса (имам, хаха).. сичко си имам... кафяви ли са ми очите, не знам.. кестеняви... или тва беше за коса... Кафяви очи... харесвам си структурата на тялото.... и май е тва...?
би ли издържал без секс 1 година? Едва ли.. НЕ !
ако ти дават 200хил., за да целунеш мъж, би ли го направил? Лева/Евро ?! Сигурно.. да. Ужас.
ако ти дават 400хил., за да чукаш мъж, би ли го направил? Не.
ако ти дават 600хил., за да те чука мъжм, би ли го направил? Не.
какво не би направил за любовта? Ако любовта е като тази по филмите.. ВСИЧКО.
протестираш ли? за какво? Ходих два пъти на протеста, ама щото ме викнаха приятели.. да се помотаме. Иначе съм За протестите, но не и тия сегашните.... колко дена станаха.. нищо не се случва, за мен тва не е протест. Е са бих протестирал пред Топлофикация, да им еба майката тъпа.. пет дена без топла вода.. и даже не ни известиха.. помаци !
какво е по-добре: да си сериозно и щастливо обвързан или щастливо неовързан, защо? Сериозно и щастливо обвързан разбира се.. ама то има ли такова нещо...? Ако има, защото от известно време се хващам, че искам семейство, дом.. приравнявам го със сериозно и щастливо обвързан.
филм, в който главната роля ти приляга най-много е: Е тва е въпрос.... Боен Клуб.. бахти самонадеяното....
какво ти е мнението за пандите?? Много са сладки, бих искал да си имам една вкъщи, а ако говорят щеше да е.... Абе плюшени мечета за пораснали !
не мислиш ли, че достатъчно богатите хора трябва да имат право да си отглеждат панда?? Кво ги спира, закон ли...?
какво ти е мнението за мен? Мнението ми е.. харесвам те, доколкото мога да преценявам по текст.. харесват ми въпросите ти, обичам да те чета.. представям си няква премерена мадама, със специално чувство за хумор.
ако приятелката ти след 20мин. и 43сек. ти каже, че е бременна, как ще реагираш? И преди ми го е казвала, не бях треснат като по филмите.. и ся няма да съм. Ей, представи си верно тва.. повече ще съм треснат, че си познала минутите, хАХаХ.
добър баща ли ще си, защо? Надявам се да съм. Да. Защото имам нагледен пример как не трябва да се държи един баща.
ще наложиш ли мнението си за избор на име? Тва са неща, които преди да се случат няма как да се знае.. По принцип не си налагам мнението, а го споделям.. и обикновено става моето..... ?_?
трябва ли да продължавам с дебилните ми въпроси? Трябва малко по-предразполагащи към разтягане на дъвки. Много ми се искат такива. Не са ти дебилни въпросите, ама ти тва го знаеш. М

klimatronik
08-07-2013, 14:57
102... Искаш ли да пуснем калпазанка на тигрите?

102
08-07-2013, 15:03
Освен коз, някви други неща взимал ли си? (Какво, колко) ? Май не. Като малък смърках няколко пъти, детски истории.
Арестували ли са те? ( за какво) Не са. Викаха ме в полицията при един бой, ако се брои.... всъщност ме закараха, хаха.
Как се справяш с тъпите хора? По принцип ги игнорирам и им показвам че не ми пука за тях, ако ме подразнят ги унижавам. Всъщност според настроението, понякога ги ебавам за кеф, дори и да не ме дразнят. М

102
08-07-2013, 15:05
Мухахахахах, успях!
:smt004

Би ли предложил брак на приятелката си в така създалата се ситуация? Ще мисля за други работи.... М

102
08-07-2013, 15:13
Кажи ми 10 неща, които Ivaaaa не знае за Бойко Борисов. Не знае, че си даваше цялата заплата за благотворителност, не знае че докато е премиер е и картотекиран играч в професионален футболен отбор, не знае с какво си изкарва прехраната, не знае от кой български футболен отбор е, не знае от кой чуждестранен футболен отбор е, не знае, че господин Борисов казва че е каратист, а никой друг не го казва. Не знае, че със Станишев си правят срещички, не му знае второто име, не му знае килограмите, също така не съм сигурен дали знае изобщо кой е Бойко Борисов....
Кажи ми 5 неща, които kalpazanka не знае за Цар Симеон I. Не знае, че е играл билярд в тронната зала, не знае че има наследници до наши дни, не знае че Цар Симеон е първия владетел седнал на Трона от Игра на тронове. Не знае, че Цар Симеон е тролвал във форума на Византия. Не знае кой е Симеон Едно !
Кажи ми 2 неща, които LadyDi не знае за стереотипния българин. Това уви е невъзможно.....
Кажи ми 1 нещо, което те е страх родителите ти да разберат за теб. Как се отнасям с жените. М

102
08-07-2013, 15:14
102... Искаш ли да пуснем калпазанка на тигрите? И на лъвовете. М

pandabear
08-07-2013, 15:16
*за въпроса с пандите, защитен вид са и затова не може да си отглеждаш* сад. сад. сад. светът щеше да бъде едно по-хубаво място, ако не беше така.

в бъдещето сме. ти си успял журналист, работещ в Си Ен Ен. трябва да си избереш личност, която да интервюираш. коя ще е тази личност? защо точно тя? къде ще проведеш интервюто? какви ще бъдат точните въпроси?

102
08-07-2013, 15:20
*за въпроса с пандите, защитен вид са и затова не може да си отглеждаш* сад. сад. сад. светът щеше да бъде едно по-хубаво място, ако не беше така.

в бъдещето сме. ти си успял журналист, работещ в Си Ен Ен. трябва да си избереш личност, която да интервюираш. коя ще е тази личност? защо точно тя? къде ще проведеш интервюто? какви ще бъдат точните въпроси? Не искам да съм успял журналист, не искам да съм журналист. Ами Майкъл Джордан ще ми е интересен, дано не е изкукал до тогава. Защото за мен е най-великият спортист живял някога. Ще го проведем в парка на имението му, за да му е комфортно. Въпросите ще са такива, на които аз знам отговорите, но искам и други хора да ги чуят. М

LadyDi
08-07-2013, 15:26

в бъдещето сме. ти си успял журналист, работещ в Си Ен Ен. трябва да си избереш личност, която да интервюираш. коя ще е тази личност? защо точно тя? къде ще проведеш интервюто? какви ще бъдат точните въпроси?

а аз питам:
Ако можеше да се срещнеш с някоя личност, без значение известна или не, жива или мъртва, измислена или реална, кой/коя щеше да е? (не се ограничавай само с реални хора, може да са образи от книги/филми)
Ако можеше да го/я попиташ само един въпрос, какъв щеше да е?

pandabear
08-07-2013, 15:29
защо учиш журналистика?
какво всъщност желаеш да учиш, защото по отговора на въпроса ми разбрах, че не ти е особено приятно и забавно да учиш по тази специалност?
разкажи ми за най-голямата ти мечта и какво би направил, за да я осъществиш.
при евентуална Трета световна, как ги виждаш нещата?
в коя епоха би се върнал и защо?
представял ли си си бъдещето без човека до теб? какво е то?

102
08-07-2013, 15:31
а аз питам:
Ако можеше да се срещнеш с някоя личност, без значение известна или не, жива или мъртва, измислена или реална, кой/коя щеше да е? (не се ограничавай само с реални хора, може да са образи от книги/филми)
Ако можеше да го/я попиташ само един въпрос, какъв щеше да е? Ахмед Доган. "Каква е истината за българския преход ?" М

102
08-07-2013, 15:38
защо учиш журналистика? Защото, който не знае какво да учи.. учи журналистика, хаха.
какво всъщност желаеш да учиш, защото по отговора на въпроса ми разбрах, че не ти е особено приятно и забавно да учиш по тази специалност? Нещо с изкуство, имам някои идеи, но не искам да ги споделям. Журналистиката ми е интересна, просто не искам да се занимавам с това.
разкажи ми за най-голямата ти мечта и какво би направил, за да я осъществиш. Искам да не съм никой. Мечтая да съм някой.
при евентуална Трета световна, как ги виждаш нещата? Не смятам, че ще има, ама ако има.. ще взривят цялата планета... катастрофални ?
в коя епоха би се върнал и защо? Рицарско време, средновековие ли се нарича ? Не защо, а кой бих искал да съм.. ЛАНСЕЛОТ.
представял ли си си бъдещето без човека до теб? какво е то? Много неща си представях в последния месец.. мрачно и облачно, с изгледи да се подобри. Много тъп отговор, хаха. М

pandabear
08-07-2013, 15:52
ама, нали искаше да разтягаш, деее...
какво ще рече 'някой' за теб?
защо мислиш, че си 'никой', самият факт, че си важен за някого не те ли прави автоматично 'някой'?
каза, че искаш да създадеш семейство, колко точно си сигурен, че си готов да поемеш такава отговорност в момента?
а попринцип отговорен човек ли си?
колко често лъжеш?
хм..не знам дали правя грешка с този въпрос, но какъв е образът на лошия баща през твоите очи?
а на перфектния?

едит: защо точно ЛАНСЕЛОТ? не ми се вярва, че би се отдал на отшелничество както той, но все пак...би ли? ;д

yakuza_
08-07-2013, 16:04
Топ 3 на най-тъпите потребители?
За кой гласува последните избори?
Коя е топ мацката на форума?

Azoria
08-07-2013, 16:18
Кога мислиш да започнеш осъществяване на плановете си за това, с което искаш да се занимаваш?
Не искам да те карам да споделяш, ама ми е много любопитно... какво е това нещо, свързано с изкуството, което смяташ, че би било добре платена работа? Или не целиш да е добре платена, но тогава как би отглеждал семейство?
Какво изобщо е мнението ти за хората, занимаващи се с изкуство в България?
Любим изпълнител? С какво те впечатлява?
Ако разполагаш с един час,в който можеш да правиш каквото си поискаш (без никакви ограничения) - как ще изживееш този час?

ledenakrasota
08-07-2013, 16:20
В алтернативна вселена какъв би бил или кого би бил?
Ако можеше да пътуваш във времето, какви промени, свързани с историята, би направил?

BloodyDreamer
08-07-2013, 18:32
Мислиш ли, че има извънземни?
Как би се осъществил контактът ни с тях?
Според теб опитват ли се те да се свържат с нас?
Как би ги приело обществото?
Какво би могло да излезе от нашите (на хората и извънземните) взаимоотношения (и следователно какви биха били те - добри или лоши)?

На такава вълна съм в момента :D

tori
08-07-2013, 18:59
Запари ли ти на задника?
Защо точно 102?
Разкажи ни забавна случка, свързана със настоящото ти момиче?
Последното нещо, което яде?
Любимо десертче от магазина?
А любим домашен десерт?
Днес колко вода изпи?
Долу горе колко кафета пиеш на ден?

Ivaaaaa
08-07-2013, 20:59
него що не го сваляте като не отговаря, а?
ама нали Лейдито да си покаже злобата към мене и веднага си намери повод
и честно ли е питам аз?

Auriss
08-07-2013, 21:03
http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1337/67/1337672980884.jpg

Ivaaaaa
08-07-2013, 21:32
за да не кажете, че спамя:

какъв е смисъла на живота според теб?
вярващ ли си? а религиозен?
губил ли си близък човек? как го преживя? преживява ли се?
смяташ ли, че един родител е достатъчен да възпита дете?
какво мислиш за хомосексуализма?
вярваш ли в статистиката, че ок. 95% от населението на земята сме БИсексуални?
добър ли си в леглото?
какво е любовта?
вярваш, ли че 'истинската' любов е само веднъж?
страх ли те е от смъртта? какво би те подтикнало да сложиш край на живота си?
не мислиш ли, че е егоистично да имаш деца, защото другите имат или за да има какво да оставиш след себе си?
би ли убил човек? представи ни хипотетична ситуация, в която би го направил
да си представим, че жената, която обичаш безкрайно много и не можеш да живееш без нея е изоставената си сестра от родителите ти преди мноого години. как ще реагираш? ще се разделиш ли с единствената си любов?
а какво ще стане, ако имате дете/ца?
какво ще им кажеш? би ли се самоубил в такъв случай?
гледал ли си Сръбски филм? какво ще кажеш за него?
кажи филма, който най-много харесваш? с какво те е впечатлил?
не смяташ ли, че е ненормално, че ние, хората, смятаме убийството на животните за храна и др. за нещо нормално, а убийството на хора, за престъпление? а всъщност единственото което ни различава от тях е разума и така отнемаме живот, не по-малко ценен от нашия, не е ли жестоко?

102
08-07-2013, 21:41
ама, нали искаше да разтягаш, деее... сориии.
какво ще рече 'някой' за теб? За мен някой е приятел, другар и съмишленик в моите идеи, желания и пороци.
защо мислиш, че си 'никой', самият факт, че си важен за някого не те ли прави автоматично 'някой'? Не съм казал, че съм никой.. за мен аз винаги ще съм някой.. но някакси ми се иска приятели, роднини и познати да ме смятат за някой. Не е нужно да съм важен за тях.. Може би когато обиждам и надделявам над някой, той се чувства победен, незначим и глупав и това ме изпълва с енергия и мощ, нооо забравих за кво пиша, малко пих иии мамка му, ще прочета отново въпроса. Да кажем, че когато си някой само за себе си, то това е равнозначно на никой за околните. Давам следващия щото се омотах.
каза, че искаш да създадеш семейство, колко точно си сигурен, че си готов да поемеш такава отговорност в момента? В момента сам не си вярвам, но знам че съм способен на това.. за мен това е нещо велико и ангажиращо.. да имаш жена, която те обича и е готова на всичко за теб.. да имаш деца... децата са най-великото нещо на този свят.... ей сега се връщам от кръчма и племенника на мой приятел идваше постоянно до мен.. аз не съм му давал причина, но детенцето си ме избра сред 5 човека.. явно е усетил, че имам чисто сърце, за разлика от мрачната душа. Не мога да отрека, че се зарадвах, но не мога да покажа слабост пред другарите ми и се държах хладно-приятелски. Пак се отплеснах.
а попринцип отговорен човек ли си? Отговорен съм когато реша. Аз съм всичко, когато искам. Имам възможности, имам и воля. Аз съм оръжие, само трябва да бъда добре насочено.
колко често лъжеш? Доста, за мен лъжата е много силно оръжие. Но любопитното е, че не се смятам за лъжец. Лъжата е велико нещо, ако си майстор в нея. Никога не бих излъгал във форума.. пф. За много големи лъжи говоря. Те ме изяждат понякога отвътре, но се налагат. Блаа.
хм..не знам дали правя грешка с този въпрос, но какъв е образът на лошия баща през твоите очи? По-горе имах предвид собствения ми баща, но не като образ на лош татко.. а просто на недобър баща.... да не може да говори на езика на детето си, да не изслушва... не ми се мрънка.. просто да не си добър баща е от човека.... или успяваш или не.... Аз вярвам, че не повтаряйки грешките на моя баща.. ще отгледам едно, две, три деца като пълноценен човек.. Оф, сякаш аз не съм пълноценен.. пак се обърках тотално.
а на перфектния? Не мисля, че има перфектен баща.. по-скоро има мислещ за семейното благо баща..... наистина не съм в състояние да сформирам нещо смислено, хаха.

едит: защо точно ЛАНСЕЛОТ? не ми се вярва, че би се отдал на отшелничество както той, но все пак...би ли? ;д

Ланселот, защото той се бори за любовта, смел е. Ланселот е над останалите в любовта си към Гуйневиър.. сякаш и други не са я желали.. булшит. Ланселот е този, които иска и взима, независимо от грозящата го опасност... Артур и останалите. Ланселот е готов на всичко за любовта, за страстта и мига. Той е готов да умре за любовта.. за мен това е достойна смърт. М

102
08-07-2013, 21:42
Топ 3 на най-тъпите потребители? Васко с О нещо-си, Аморе-Мио и останалите тъпаци.
За кой гласува последните избори? Против ГЕРБ гласувах.
Коя е топ мацката на форума? Ми ще трябва да се разходя из темите със снимки, хич не ги отварям. Тая нощ е подходяща... ще редактирам като разгледам. М

102
08-07-2013, 21:49
Кога мислиш да започнеш осъществяване на плановете си за това, с което искаш да се занимаваш? Определено няма да е тая нощ, хаха. Да кажем втори семестър на четвъртата година.. искам този път да помисля изключително внимателно за магистратурата ми, въпреки че вече имам идея.
Не искам да те карам да споделяш, ама ми е много любопитно... какво е това нещо, свързано с изкуството, което смяташ, че би било добре платена работа? Или не целиш да е добре платена, но тогава как би отглеждал семейство? Не искам да го споделям, сори. В зависимост от успеха ми в начинанието ще са и финансовите дивиденти. Пари имам от къде да изкарам. За момента съм на мотото "парите са средство, а не цел".... а и не мога да мисля, че съм малко неадекватен.
Какво изобщо е мнението ти за хората, занимаващи се с изкуство в България? Смятам, че повечето са бездарни. Смятам, че от изкуство не се живее. Смятам, че хората занимаващи се с изкуство са мечтатели.
Любим изпълнител? С какво те впечатлява? Нямам любими филми, любими песни и любими изпълнители.. може би най до себе си чувствам Bon Jovi - It's my life. Просто се чувствам жив, когато я пея, макар и фалшиво. Също така харесвам ранния Еминем. Сега съм главно на ЕйСиДиСи, Скорпиънс и подобни....
Ако разполагаш с един час,в който можеш да правиш каквото си поискаш (без никакви ограничения) - как ще изживееш този час? Ще се занимавам с любимото ми действие.. ще еба.. сори, тъп съм. М

102
08-07-2013, 21:51
В алтернативна вселена какъв би бил или кого би бил? Супергерой ? Хахаххахха. Винаги бих бил себе си, харесвам се и съм доволен от остатъците и недостатъците си.
Ако можеше да пътуваш във времето, какви промени, свързани с историята, би направил? Много ме кефят динозаврите, бих направил така че да останат тревопасните до ден днешен и да ги впрягаме да бачкат. Бих преебал сички воини.. да не се случват.. въпреки че знае ли човек какви други лайна ще се случат, ако промениш историята.. може всичко до сега да е било за добро.... М

LadyDi
08-07-2013, 21:54
него що не го сваляте като не отговаря, а?
ама нали Лейдито да си покаже злобата към мене и веднага си намери повод
и честно ли е питам аз?

ква злоба бе дете? аз преди да седнеш на стола не те знаех и коя си
а те свалих, защото питащите не те искаха
не е мой проблем, че не им беше интересна

102
08-07-2013, 21:54
Мислиш ли, че има извънземни? Има, китайците кво са.. не, не знам, но се надявам да има. Чакам ги.
Как би се осъществил контактът ни с тях? По полов път...?
Според теб опитват ли се те да се свържат с нас? Всяко обаждане от Китай е един извънземен зов.
Как би ги приело обществото? Би ги убило. =( Човеците сме страхливи и гадни.
Какво би могло да излезе от нашите (на хората и извънземните) взаимоотношения (и следователно какви биха били те - добри или лоши)? Не смятам, че сте се получи.. освен ако те не са много по-силни от нас. Ако са по-силни.. добролоши, ако са по-слаби.. лоши.

На такава вълна съм в момента :D Яко0о0о. М

102
08-07-2013, 22:00
Запари ли ти на задника? В момента ми пари предницата, а няма с кой да я угася.
Защо точно 102? Да кажем, че е свързано с мил спомен от детството.
Разкажи ни забавна случка, свързана със настоящото ти момиче? Не мога да мисля много, за това.. пръдна ми в лицето при френска любов от моя страна към нея.
Последното нещо, което яде? Ей сега бяхме да завършим вечертааааа... с картофки пържени.. със сиренце.
Любимо десертче от магазина? Аз не съм много по сладкото, като малък бях.. сега повече чипс нагъвам.. да речем че любимо ми е да ми подарят шоколадово яйце.. иначе аз да отида да си зема.. няква Милка...... харесвам и едно бялооо.. две като Туйкс.. ама на няква циганска фирма.... с Б май почва.......
А любим домашен десерт? Кексът на баба. Тя почина де, ама той си остава. Чувстата, които ме връхлитат го правят любим.
Днес колко вода изпи? Малко.. към един литър.. ама пречистена вода (бира) доста.....
Долу горе колко кафета пиеш на ден? Не обичам кафе, пия кола. Горе-долу по 0/1/2-3 кафета на ден. М

Lilanda
08-07-2013, 22:06
Я кой бил на стола. :D
Разкажи ми нещо смешно, което ти се е случило наскоро.
А нещо тъжно?
Каква е причината да те кефя? :lol:

Искам дъвка!!!! :D

102
08-07-2013, 22:21
за да не кажете, че спамя:

какъв е смисъла на живота според теб? Все повече се убеждавам, че е ядене, пиене и некоя сгодна женица.. Живейте си живота, щото друг едва ли ще има. Забавлявайте се и изживявайте всеки миг със сърце и полови органи.
вярващ ли си? а религиозен? Вярвам, но в нещо, не в някой. Все трябва да има нещо.. вярата ни крепи уж.. така съм чувал.. Еми ходя чат пат на църква, дори понякога ходя ей така като го почувствам, но ще е прекалено смело, ако кажа че съм религиозен....
губил ли си близък човек? как го преживя? преживява ли се? Губил съм, да. Всичко се преживява, но спомените остават.
смяташ ли, че един родител е достатъчен да възпита дете? Да, майка ми ми е живо доказателство.. аз съм живо доказателство.
какво мислиш за хомосексуализма? Общо взето ми е все тая.. преди три дена научих за един познат, че е гей.. днес бяхме на маса.. нищо не се е променило.. няма зелени уши.. сигурно има от гей до гей.. знам ли..
вярваш ли в статистиката, че ок. 95% от населението на земята сме БИсексуални? Не бяха ли сички жени бисексуални ? Не вярвам за 95 %, ама сигурно са бая.
добър ли си в леглото? Да, мога да спя доста продължително.
какво е любовта? Любовта е когато те е грижа повече за отсрещния човек, повече отколкото за себе си. Блаа. По-скоро не знам.
вярваш, ли че 'истинската' любов е само веднъж? Не. Повече пъти трябва да е.
страх ли те е от смъртта? какво би те подтикнало да сложиш край на живота си? Като всеки интелигентен човек ме е страх от смъртта.. Не знам.. еднообразието...?
не мислиш ли, че е егоистично да имаш деца, защото другите имат или за да има какво да оставиш след себе си? Човекът е егоист, а аз съм човек.
би ли убил човек? представи ни хипотетична ситуация, в която би го направил. Да, бих. Предполагам, че ще го направя инстинктивно.. да защитя някои, да защитя себе си.
да си представим, че жената, която обичаш безкрайно много и не можеш да живееш без нея е изоставената си сестра от родителите ти преди мноого години. как ще реагираш? ще се разделиш ли с единствената си любов? Да, ще се разделя.. времето лекува.
а какво ще стане, ако имате дете/ца? Ще ги обичам.. кво да правя.. изроди, ама мои.
какво ще им кажеш? би ли се самоубил в такъв случай? Нищо няма да им кажа, ще ги излъжа, защо изобщо трябва да им казвам нещо...? Не бих се самоубил, пф.
гледал ли си Сръбски филм? какво ще кажеш за него? Не, трябва май да поправя тази несправедливост.
кажи филма, който най-много харесваш? с какво те е впечатлил? Доста са, може би Престиж.. просто се потапям в него...
не смяташ ли, че е ненормално, че ние, хората, смятаме убийството на животните за храна и др. за нещо нормално, а убийството на хора, за престъпление? а всъщност единственото което ни различава от тях е разума и така отнемаме живот, не по-малко ценен от нашия, не е ли жестоко? Сама казваш, че го смятаме за нормално.... Разума е доста голямо оръжие... Човекът е жесток, ако не знаеше да ти кажа..... М

102
08-07-2013, 22:25
Я кой бил на стола. :D Здрасти.
Разкажи ми нещо смешно, което ти се е случило наскоро. Ей сега, качили сме се на един паметник, ама ни хвана алкохола и един от компанията не можеше да слезе.... Качих се да го държа отгоре, за да се спусне... тъпо, ама е от преди малко.
А нещо тъжно? Разбрах, че на двама от приятелите ми бащите им са починали, а те са крили от всички, включително един от друг.
Каква е причината да те кефя? :lol: Аурата ти е позитивна.. Името ти ми харесва. Запознах се с част от творчеството ти. Сигурно има и още, ама сега не се сещам.

Искам дъвка!!!! :D Ами да ми го подъвчеш освен... Оф, шегувам се. М

102
08-07-2013, 22:33
Коя е топ мацката на форума?

Отворих темата за снимките и изведнъж се сетих.. Godess.

Зайче..
08-07-2013, 22:55
драсте :3
Какво мислиш за наркотиците?
Как гледаш на хората, които от време на време взимат 'нещо'?
А ти пробвал ли си?
Какъв 'тип' момичета харесваш?
чал 8-)

102
08-07-2013, 23:16
драсте :3 Здрасти.
Какво мислиш за наркотиците? Мисля, че трябва да седиш далече от тях.
Как гледаш на хората, които от време на време взимат 'нещо'? С доб..лошо око гледам.
А ти пробвал ли си? Да.
Какъв 'тип' момичета харесваш? Такива, които не употребяват.
чал 8-) Чао Чао. М

Azoria
08-08-2013, 00:05
Защо прие да седнеш на стола?
Какъв е смисъла да искаш да отговаряш на въпроси без да се замисляш над тях?

pandabear
08-08-2013, 00:21
^Pisha ot telefona, syjalqvam.
Ti luda li si?!
Ne mi otgovarqi.
Afektirana sym.

on: 'Shto kachestvenite hora stradat poveche ot keleshite?
Ima li chestno v toq jivot?
Tam otnosno komentara ti za lyjata: e shtom e taka, priqtno li ti e da te lyjat, basi?

ps: Otkacham, pisna mi ot lyji, prestruvki i gadni nekachestveni maski.
Lqgam si, leka. Tejyk den 11/10

psychopath
08-08-2013, 00:25
Отворих темата за снимките и изведнъж се сетих.. Godess.

+ 1 :Д
Заедно с още няколко, които отдавна не пишат.
Съжалявам за офф-а, ама трябваше да изразя съгласието си, нямаше как.

ПС- От кой квартал си?

TrollFaace
08-08-2013, 00:31
На горещият стол е ..103

102
08-08-2013, 05:48
Защо прие да седнеш на стола? Защото ми е любима тема. Защото очаквах въпроси, които да ме накарат да мисля.. примерно този на LadyDi за с коя личност (жива или мъртва,бла-бла) бих искал да разговарям и въпроса към нея ме озори много. Можех и без да сядам, ама трябваше да си отговарям на Уърд, щото в писмен вид си подреждам по-добре мислите. Зимам си бележка, хаха. Няма повече.
Какъв е смисъла да искаш да отговаряш на въпроси без да се замисляш над тях? Специално прегледах кви съм ги надробил при твоите въпроси.. и да ти кажа.. ако се бях замислил нямаше да отговоря по-различно. М

102
08-08-2013, 06:21
^Pisha ot telefona, syjalqvam.
Ti luda li si?!
Ne mi otgovarqi.
Afektirana sym.

on: 'Shto kachestvenite hora stradat poveche ot keleshite? Защото да приемем, че качествените хора са една идея по-интелигентни от келешите.. Когато си интелигентен ти гледаш различно на света като цяло. Все ми се иска да вярвам, че интелигентният човек гледа някакси по-философски на нещата.. изживяваш нещата по различен начин.. прекарваш ги през различна призма. От друга страна имаме келешите.. аз бих казал комплексари и тъпаци, ама окей. Келешите в повечето случаи са глупави и им личи, което е единствената им хубава черта.. лесно се разпознават. Защо да не страдат.. и те страдат. Не страдат ли постоянно от завист..? Оф, сега като се замисля.. ти имаш предвид конкретни хора и ситуация ли, защото като се замисля аз имам Хора в обкръжението си, не мога да кажа за някои че е качествен.. напълно различни са всички. Всеки е ярка индивидуалност и е различен "сорт" качествен човек. Келешите, пак казвам.. лесно се надушват и можеш да ги отстраниш от обкръжението си бързо-бързо. Пак се оплетох тотално, ако поясниш малко ще редактирам.
Ima li chestno v toq jivot? Има, разбира се. Но за всеки е различна. За мен е да казваш нещата в прав текст на всички, освен ако това няма да ги нарани. Може би за келешите е възможно да се направи изключение. Понякога се налага и да нараниш в опитите си да бъдеш честен.. болката е движеща сила.. поне за себе си това го смятам.. зарежда ме да се боря.. озлобявам се. Контролираната злоба е мощно оръжие.
Tam otnosno komentara ti za lyjata: e shtom e taka, priqtno li ti e da te lyjat, basi? Не си ме разбрала.. просто изтъкнах качествата на лъжата. Нека опитам пак. Истината е само една, лъжите могат да бъдат безкрай.. дават ти едно поле, една сила. Безгранична сила. Естествено не говоря да лъжеш постоянно, не говоря за малки лъжи... На който не му се е налагало да лъже няма как да ме разбере. Говоря за благородната лъжа. Тази, която да накараш отсрещния човек да ти повярва.. да се почувства спокоен и по-добре. Може би, защото няколко пъти в живота ми се е налагало да лъжа, дори близки, съм така настроен позитивно към лъжата. Не си представям нещата, ако не бяха тези големи лъжи. Големи по качество, не по количество. Надявам се си ме разбрала.. не съм лъжец. Пак казвам, само на които му се е налагало да лъже за благото на друг човек сигурно би ми разбрал драсканиците.... И по другия въпрос.. никой не ме лъже, с големите лъжи идва един детектор за малките и няма как да те излъжат.

ps: Otkacham, pisna mi ot lyji, prestruvki i gadni nekachestveni maski. Сори, ако аз нещо....
Lqgam si, leka. Tejyk den 11/10 Лека. М

102
08-08-2013, 06:23

ПС- От кой квартал си? От центъра, до НДК... но моя недовършен личен апартамент е в Гоце Делчев /срещу Стрелбище. М

Chacho
08-08-2013, 07:35

Аз също, хахаха.

Ако Йоанка седне на стола, ще я питам дали продължителното форумно внимание й е повлияло по някакъв начин.

Засега ще питам 102 дали мисли, че е възможно такова внимание да се отрази на някого?

102
08-08-2013, 07:51
Аз също, хахаха.

Ако Йоанка седне на стола, ще я питам дали продължителното форумно внимание й е повлияло по някакъв начин.

Засега ще питам 102 дали мисли, че е възможно такова внимание да се отрази на някого?

Бре, че и хубаво име притежава. Разбира се, че може. Всичко около нас ни се отразява. Освен ако не си пълен непукист, а за мен пълният непукист е равно на глупак. Прекаленото внимание действа опияняващо и главозамайващо. При глупавите хора най-вече.

LadyDi
08-08-2013, 07:57
Истината е само една, лъжите могат да бъдат безкрай.. дават ти едно поле, една сила. Безгранична сила.
Ще цитирам нещо от един сериал:
"Във всеки от нас е заложено доброто и злото. Но само онези, които са способни да размият моралната граница между двете, притежават истинската сила".
Явно си съгласен с това. Защо? Не трябва ли всички да се стремим към доброто?
И къде всъщност е границата между двете?

pandabear
08-08-2013, 08:34
*всъщност те разбрах перфектно за лъжата, просто бях малко под афект и писах там някакви глупости, колкото да ги има, сори*

посочи едно нещо, за което би заменил бирата с добър приятел:
любимо място в София?
в кой друг град би живял и защо?
обичаш ли да пътуваш?
мислил ли си за начина, по който би искал да умреш?
какво мислиш за асоциалните хора?
с к'ва мисъл се събуди тази сутрин?
правиш ли си дългосрочни планове?

Chacho
08-08-2013, 08:35
Ще става масов форумен бой и ти трябва да си главатар на едната групичка. Всяка групичка е от по 8 души. Изброй участниците в двете групички и опиши побоя.

LadyDi
08-08-2013, 08:41
^ В горния ред на мисли, тъй като казваш, че "истината е само една", ще ти дам още един цитат (от същия сериал :cool:).
"Истината е битка на възприятията. Хората виждат само онова, срещу което са готови да се изправят. Не е важно какво гледаш, а какво виждаш. И когато различните възприятия се сблъскат, истината често се губи."

Възможно ли е истината да е само една, универсална, както казваш? Или истината зависи от човека. Моята истина може ли да е твоя истина? И твоята истина задължително ли е да бъда истината на Chacho? А Chacho-вата трябва ли да бъде истината на Ivaaaa? :)

Ivaaaaa
08-08-2013, 08:51
ква злоба бе дете? аз преди да седнеш на стола не те знаех и коя си
а те свалих, защото питащите не те искаха
не е мой проблем, че не им беше интересна

Аз пък имам въпрос към всички. Но ще си го задам като дойде реда :cool:

Сега, с кого да сменя заглавието?

^ Попринцип в момента е Ivaaaaaa, ама тя нещо не отговаря май не и се ще много, пък следващата желаеща е pandabear, та може нея да сложиш.. :D чачез също би било добре.... :|

Ivaaaaa нещо се изгуби в дън земя. :D Темата ще си отиде, ако някой не седне на стола скоро. :sad: :D

Имате до довечера да решите. Т.е. до 6:30, когато се прибирам от работа.
Ако не, ще се възползвам от ексклузивните си права на модератор :cool: и лично ще номинирам следващата жертва.

по темата
значи си егоист...не мислиш ли, че това е лоша черта, която трябва да промениш?
колко ти е дипломата?
колко често казваш 'обичам те' ? какво влагаш в тези думи?
прецаквал ли си някого за своя лична изгода? разкажи ни
песимист или оптимист? защо?
агресивен ли си? кога се държа агресивно с някого? разкажи ни подробно
докъде може да стигнеш воден от любов?
романтичен ли си?
самоуверен ли си? смяташ ли, че имаш правилна самооценка?
кой е водещия във връзката ти? мъж под чехъл ли си?
кажи ми една истина, в която си сигурен на 100%
как ще реагираш, ако сина ти/дъщеря ти са хомосексуални? ще приемеш ли партньорите им?
парите са...?
напиши ми любимия си цитат от книга/песен/филм/философ и тнт
зима или лято?
как искаш да умреш?
расист ли си?
възможно ли е да се влюбиш в туркиня/циганка/афроамериканка?
кой е най-важния урок, който си научил досега

LadyDi
08-08-2013, 08:54
я изкопирай и всички мнения дето те питат що си толкоз скучна?

Ivaaaaa
08-08-2013, 08:58
я изкопирай и всички мнения дето те питат що си толкоз скучна?

щото нямах никакво време да отговарям подробно, но това не означава, че трябваше да ме махнеш
както и да е...
спирам със спама

pandabear
08-08-2013, 08:59
присъединявам се към пандабеър.
чакам следващия потребител.
разочарована съм.

явно пак ще чакам некст
сад панда.

нещо такова.

Тъпо е да даваш зор да си на Стола, а да отговаряш еднозначно.. малко повече вживяване....

я, пак?

Ivaaaaa
08-08-2013, 09:02
я, пак?

но от същите тези потребители имах и ?-си
кво да правя като можех да се мярна само за 5 мин
както и да е...вече наистина спирам със спама

Chacho
08-08-2013, 09:02
но от същите тези потребители имах и ?-си
кво да правя като можех да се мярна само за 5 мин
както и да е...вече наистина спирам със спама

Тогава защо искаше да си на стола, ако нямаш време?

Ivaaaaa
08-08-2013, 09:03
Тогава защо искаше да си на стола, ако нямаш време?

'щото когато исках имах време 8)

LadyDi
08-08-2013, 09:34
'щото когато исках имах време 8)

ми тогава какво се цупиш, след като съм те свалила, когато не си имала време
на хората им интересно въпросите да вървят, когато не се мярваш цял ден и отговаряш с по 1 дума, става тъпо
казваш, че не можеш и те сменяме
или просто те сменяме

ledenakrasota
08-08-2013, 10:03
Къде обичаш да прекарваш почивните си дни?
Любими места у нас и навън? Защо?
Къде би отишъл?
Кажи какво мислиш за намесата на президента от последните дни?

102
08-08-2013, 11:03
Ще цитирам нещо от един сериал:
"Във всеки от нас е заложено доброто и злото. Но само онези, които са способни да размият моралната граница между двете, притежават истинската сила".
Явно си съгласен с това. Защо? Не трябва ли всички да се стремим към доброто?
И къде всъщност е границата между двете?

Съгласен съм, разбира се. Всички имаме светлина и мрак в нас, а...? Според мен няма светлина и мрак.. има мъгла.. и всеки един от нас решава дали да излезне от нея или да остане нейн пленник. Разбира се, всеки ден ние се сблъскваме с тази мъгла.. всеки един миг. Избора.. изборът прави всеки един от нас различен, в това е красотата на нашия вид. Той е наш и никой не може да ни го отнеме. Да имаш избор е равно на свобода и сила. Може би кратко трябваше да отговоря.. Добро.. зло.. аз съм за всичко по средата.

Не се ли стремим всички към добро ? Но в търсене на доброто не правим ли по някоя малка злина.... За да има добро, трябва да има зло, това всички го знаем. Според мен е важно да намираме границата между лошо и зло и да спираме до лошото, а доброто да е безгранично. Хаха, не бях прочел следващия въпрос за границите....

102
08-08-2013, 11:19
*всъщност те разбрах перфектно за лъжата, просто бях малко под афект и писах там някакви глупости, колкото да ги има, сори*

посочи едно нещо, за което би заменил бирата с добър приятел: бирите с добри приятели..?
любимо място в София? Нямам любимо място, навсякъде се чувствам добре.. повече държа на компанията. Иначе Борисовата и Южния парк.. Южния го смятам за по-красив, но по-приятни мигове съм имал в Борисовата.
в кой друг град би живял и защо? От градовете в които съм бил.. само в София се чувствам на мястото си. Не ми е омръзнал тоя град, бе. Хахаа.
обичаш ли да пътуваш? Все тая ми е. Повече към "не" клоня...
мислил ли си за начина, по който би искал да умреш? О, много добре.. по-скоро съм мислил за начина по които не искам да умра.. Не искам да умра нелепо и ламерски, хаха.
какво мислиш за асоциалните хора? Не познавам такива, но все си мисля, че с правилния подход всеки асоциален може да се социализира. Средата и хората отсреща са важни.
с к'ва мисъл се събуди тази сутрин? Снощи пих.. "Я, не ме боли глава, тва е сигурно щото се прибирахме пеша."
правиш ли си дългосрочни планове? Преди си правих, но сега съм се съсредоточил върху настоящето и близкото бъдеще. Имах няколко седмици някъв период на мини депресия.. мислих за смъртта, бях се подтиснал и част от самолечението, което си провеждам е да казвам "Майната му" и да мисля за момента. М

soloman
08-08-2013, 11:47
Мислиш ли че pandabear ти задава толкова много въпроси щото се натиска да седне на стола след теб?
Кои въпроси до сега ти допадат най много?
Завижда ли пандата на Ива?
Колко пъти в седмицата правиш секс?

pandabear
08-08-2013, 11:55
^ o, хай! сериозно ли първият ти коментар в този форум е свързан с моя ник?
чувствам се специална.

он: не задавам чак толкова много въпроси, нали? :с
ако видиш току-що блъснат човек, но все още е жив и в същия момент видиш как всеки момент ще блъснат друг човек, и има шанс да го предотвратиш, на кой първо ще се втурнеш да помагаш?

Ivaaaaa
08-08-2013, 11:57
някой се е регнал, за да създава напрежение... :lol:

granger
08-08-2013, 11:59
Ако можеше да участваш във филм, какъв би бил той,каква роля би избрал?
Чии интереси обслужва днешната българска журналистика?
Смяташ ли ,че е на ниво?
Имаш ли любим художник?

LadyDi
08-08-2013, 12:01
По желание на седящия на стола, моля да спрете да му задавате въпроси. Утре той ще отговори на всичко до сега.

А ние правим нова анкета за следващия. Давайте предложения.

granger
08-08-2013, 12:05
Нали той искаше пандабеър! Нека я тя.

pandabear
08-08-2013, 12:51
къде това?

LadyDi
08-08-2013, 14:17
Господинът каза, че няма да има възможност да отговаря поне до утре. Ако толкова имате мерак да го питате, може да го чакате. Ако искате, слагаме пандата. А може да направим и анкета. Вие решавайте.

Lilanda
08-08-2013, 14:28
Давайте направо пантерата! :-D

LadyDi
08-08-2013, 14:31
Аз ви предлагам да гласувате, тъкмо ще му дадете възможност и да си отговори на въпросите.
Пандата, Пантерата, не искам да има сърдити после, че са искали, ама не съм ги била сложила.

granger
08-08-2013, 14:35
Аз претенции нямам, и двете ще са ми интересни.

LadyDi
08-08-2013, 14:43
Ти си им като детска учителка. :cool:

То не останаха потребители всъщност. Другите двама, които бих предложила, не биха седнали.

:cool:
Ем, кво да правиш, някой трябва и да ги учи.

Ами тогава, ако искате, слагаме Пантерата и след нея направо Пандата и да закриваме тоз сезон на Горещия стол :lol:

paradosou
08-08-2013, 15:20
Има сравнително малко въпроси след последните му отговори, пък и ЛС-тата биха свършили добра работа ;р. Аз съм за пантерата и след нея пандабеър.

Chacho
08-08-2013, 15:36
Аре конкурс, че има за кой да гласувам :D

Номинирам pedigree

LadyDi
08-08-2013, 15:43
Аре конкурс, че има за кой да гласувам :D

Номинирам pedigree

не съм я виждала скоро

Chacho
08-08-2013, 15:48
Е я отдоле. Още не е сигурна, ма сега ше я предумам. Ше откажа заешкото даже. И без тва трябва да се науча на малко аскетизъм, за да съм готов за суровите условия на война. Никога не знаеш кога може да настъпи... между раздели например.

102
08-08-2013, 17:15
Мислиш ли че pandabear ти задава толкова много въпроси щото се натиска да седне на стола след теб? Аз отдавна съм решил, ако няма анкета да е тя....
Кои въпроси до сега ти допадат най много? Най ми хареса този за доброто и злото. И тия на които съм отговорил дълго.
Завижда ли пандата на Ива? Разбира се.
Колко пъти в седмицата правиш секс? Не правя секс, сексът е пълен с опасности. М

102
08-08-2013, 17:17
^ o, хай! сериозно ли първият ти коментар в този форум е свързан с моя ник?
чувствам се специална.

он: не задавам чак толкова много въпроси, нали? :с
ако видиш току-що блъснат човек, но все още е жив и в същия момент видиш как всеки момент ще блъснат друг човек, и има шанс да го предотвратиш, на кой първо ще се втурнеш да помагаш? На втория, нали първия е още жив, може да остане достатъчно дълго жив, за да се върна към него. Ще рискувам да запазя и двамата живи. М

102
08-08-2013, 17:22
Ако можеше да участваш във филм, какъв би бил той,каква роля би избрал? Имаше подобен въпрос.. да речем нещо като Боен Клуб.
Чии интереси обслужва днешната българска журналистика? Няма как да знам, но мога да си кажа мнението. В момента журналистиката се чувства по-свободна, след оттеглянето на Б.Б., разбира се, че обслужва някои, но има и свободни медии.. бъзикам се. Обслужват силните на деня.
Смяташ ли ,че е на ниво? Не. Има раздвижване към подобрение, но не ми се вярва да се оправи.
Имаш ли любим художник? Йеронимус Бош. М

102
08-08-2013, 17:32
Къде обичаш да прекарваш почивните си дни? Мястото не ме вълнува, компанията ми е важна.
Любими места у нас и навън? Защо? Съжалявам, че нямам любими места, навсякъде се чувствам окей....
Къде би отишъл? Бих отишъл в Америка, да видя за кво иде реч....
Кажи какво мислиш за намесата на президента от последните дни? Напоследък спрях да се интересувам и да следя новостите, ама доколкото съм запознат.. има нещо против някви членове в закона за бюджета, нали ? Дори да не е това.. няма право да се бърка.. тва е прецедент.. само Жельо Вафлата си е позволявал такова нещо. М

102
08-08-2013, 17:36
Хайде бе, 1 ден ме няма и пропуснах да разпитвам господина. :cool: Имах какво да питам, ама хайде.

Наистина голяма загуба.... мадам.

102
08-09-2013, 08:50
Няма да го допуснем, господине, бъдете спокоен.

Дясно, ляво, център и защо? За футбол или политика става дума..? Център няма, има център-дясно и център-ляво. Лявото ни е добре известно, но дясното е нещо мираж.. Костов се махна, ама останалите утайки седят.. кво ново дясно със стари маймуни...? Тва си говорихме преди два дена с приятели.. да се махат тия, хубаво.. ама къде е дясното...? Някви коалиции ли правиха, спрял съм да следя.. Куневици и Зелени, още някви идиоти.. ами съжалявам.. не ме кефите, приятелчета.. Безпартиен съм. За ГЕРБ изобщо няма да споменавам.. интелигентните хора изобщо не ги броят в картинката.
Как ще коментираш политическата ситуация в момента? Какво да и коментираме.. напрегната. Зле сме. Не виждам оправия.
Гласува ли референдума за АЕЦ, обоснови се? Трудно ще гласувам референдума за АЕЦ, след като не съм политик. Гласувах на референдума, да.. просто исках да упражня своя глас.. знаех, че нищо няма да излезе от това, но въпреки това го направих.
От история интересуваш ли се? По-скоро не, обичам настоящето и бъдещето. Тва не значи, че историята не ни учи на много неща.. всичко ставащо и което ще стане се е случвало и преди. За обща култура съм чел някви работи, но не ми допада. Ако искаш можеш да ме изпиташ, госпожице.
А от философия? Ако да, имаш ли философска позиция за живота? Мразя философите. Философията я обичам. Обичам и да философствам на маса, брои ли се..? Имам.. живей си живота, защото ти е само един. Имаш възможности и варианти.. играй. Казвай "майната ви" на трудностите. Уважавай, които заслужава уважение. Бъди силен. Не бъди путка. Бъди себе си. Ако като бъдеш себе си си путка.. кофти, хаха.
Блондинки или брюнетки? Когато бях прохождаш порно актьор исках да пробвам всякакъв "сорт" жени.. по принцип повече съм имал вземане-даване с брюнетки, а досега ми с блондинки беше когато се бях побъркал да еба русо, ако ще и метла да е. След това ми мина тази страст.. беше ми и любопитно отдолу как са.. наситих им се. Цветът на косата не ми е определящ. В русите девойки има една царственост.. не знам.. все ми се струват по-красиви някак.. по-нежни.. естествено има и такива с коса като слама.. пас. Не знам тва отговор ли е.. Косата не ми е определяща.. гледам аурата. Пардон.. червенокосите са ми слабост.
Шофьор ли си? Към края на това дълго пътуване съм, Хаха. Скоро, пазете си децата.
Сам ли живееш? Не, живея с майка ми и дядо ми.. сега нямам финансовата възможност да съм сам, иначе имам готово място, само малко инвестиция трябва. Скоро.....
С колко жени си спал? Нямам представа.
Какъв е алфа мъжкарят? Мразя алфите, предпочитам да съм Омега, но често ми се налага да съм Алфа. Иначе.. силен, самостоятелен, непукист. Не съм срещал истински алфа мъжкар до сега.
Дефинирай "курва"? За мен има два вида курви.. едните, с които искам да имам вземане даване.. Жени, които знаят какво искат и кога го искат. Независимо от хорското мнение. Другия вид са тези, с които не искам да имам нищо общо.. Курви в общоприетия смисъл на думата.. боклуци, които се шибат със секи. Сега като се замисля едва ли в писмен вариант мога да опиша точно кво имам предвид.... сори.
Как разбираш понятието справедливост? (тук можеш да ни почерпиш с локум) Мислих, че до ся срах локум, то тепърва да почвам.. блаа.. Има различни видове справедливост. За всеки е различна.. гледам има въпрос за смъртното наказание.. ето пример, едни са За, други - Против. За мен справедливостта е в отмъщението. Личното ми разбиране за справедливост е това.. Справедливо е, когато отнемеш човешки живот, да получиш най-тежкото наказание. Справедливост е да убиеш педофила, изверга, изнасилвача. Справедливост е, когато някои нарани твои близък или приятел.. ти да отмъстиш двойно. Отмъщението е справедливост. За жалост в повечето случаи няма справедливост....
Удовлетворен ли си от живота си в момента, т.е. развива ли се в желаната от теб посока? От скоро тръгнах да променям живота си из основи, не знам дали съм доволен, но кипя от енергия, щастлив съм въпреки трудностите.. самият факт, че действам по нещата, които искам, е удовлетворяващ.
А коя е тя? Жената ли...? Тя е силна и слаба. Нежна и ранима. Силна и борбена. Тя е хубава или красива, според часа и настроението. Тя е момичето, тя е и жената. Тя е слабостта, но и силата. Тя е страстта. Тя е разнообразието, което исках, но не вярвах че съществува.
Коя човешка постъпка би осъдил най-жестоко? По принцип не съдя, но ако трябва да дам отговор.. може би, прекалената пробивност, за сметка на други хора.
Прилагаш ли в някои ситуации двоен стандарт? Ако да, в кои смяташ, че е оправдано? Да речем, че за приятели/познати и роднини имам няколко точки търпимост в повече. Иначе се държа еднакво със сички....
Би ли емигрирал? Замислял съм се, но в момента други неща са ми на дневен ред. Да.
За/против смъртната присъда? За. Въпреки, че Дейвид Гейл ме накара да се замисля.
За/против сурогатното майчинство? За, защо не...? Обичам правото на избор. Щом и двете страни са съгласни....
Какви трябва да бъдат правата на животните? По-големи от тези на човека.
Правата (човешките) трябва ли да бъдат по някакъв начин обвързани със задълженията? Да, разбира се. Човек, живеещ в общество има права, но и задължения.
Расист ли си? Расист е много тежка дума..не мисля, че съм.. първият ми приятел в детската градина беше циганче, първият ми приятел в квартала беше турче.. мразя циганите, да. Не е нужно да изтъквам доводи.. Турците са ми по-скоро противни, не че и циганите не са ми. В града на баща ми в който съм израснал има доста турци.. Единни са, това им го признавам. Никога не се биеха един срещу един, а идваха цяла тумба.. идеята беше след като те набият ти да дебнеш въпросния с който си имал спор отделно, някъде сам.. и един срещу един да го смелиш от бой. Отмъщението е най-сладкото човешко чувство. За това много много не харесвам турци.. имам си едно на ум. Гърците също не са ми любимци.. общо взето сички съседи не ме кефят. Ся трябва ли да възкликна "Балгариа нат сичко !!", хаха. Обичам страната, обичам хората, мразя държавата.
Предполагам, че не си религиозен, а как разбираш религията? Прекалено смело е да каже човек, че е религиозен.. паля свещички чат пат, по празници, паля и когато отвътре го почувствам, за собствена угода, знам ли.. Религията я разбирам странно.. от една страна съм на мнение, че човек трябва да вярва в нещо, друг начин за справяне с нещата няма. Вярвам, че има някаква сила. Искам да вярвам, че има нещо. Имам тази нужда. Уважавам църквата, но не вярвам че всичко се случва в църквата.. Вярвам, че всичко е в нас....
Състрадателен ли си? Вътрешно да, външно - не.
Кое свое качество цениш най-много? Много сложен въпрос.. не съм сигурен.. непукизъм...? !
По какви основни критерии би си позволил да делиш хората? Тези, които събуждат интереса ми и останалите. М

Evterpa
08-10-2013, 09:53
Ще има ли скоро престолонаследници? : ))

AnarchyBoy
08-10-2013, 11:16
^ Уж днес.. :)

granger
08-11-2013, 15:02
АМА,аре де? Пандата ли ще разпитваме,or?

102
08-11-2013, 15:47
Скучен ли си ?

102
08-11-2013, 15:48
Скучен ли си ? Ами явно.... М

granger
08-11-2013, 16:01
:lol:

anonymous895156
08-11-2013, 16:08
:(

LadyDi
08-11-2013, 21:08
Благодарим на 102 за участието и е време да нападаме pandabear :)

Дерзайте и нямайте милост :cool:

Баща Ти
08-11-2013, 21:14
ПандаМечка, кой си ти? Ако махнем всичко материално, какви мисли, чувства и идеи остават?

pandabear
08-11-2013, 22:28
ПандаМечка, кой си ти? oт всички сладки и прекрасни панди на тази земя, аз съм възможно най-сладката и прекрасна панда.. (((: Ако махнем всичко материално, какви мисли, чувства и идеи остават? колкото и да твърдят някои хора, че материалното не е най-важното нещо в живота, аз винаги съм била на мнение, че без него просто понякога може да се почувстваш достатъчно непълноценен в него, предполагам, че именно такива мисли ще ме налегнат, ще се чувствам несигурна, защото колкото и възможности да имам, в крайна сметка, без материалното, няма да успея да инвестирам дори в самата себе си, и няма да имам възможност да покажа на какво съм способна, следователно няма да мога да осъществя и идеите си.

asd

DarkTemplar
08-11-2013, 22:39
Откъде тази любов към пандите? Виждала ли си на живо?

Azoria
08-11-2013, 22:39
Как се казваш?
На колко години си?
Какви са идеите ти за близко бъдеще?
А за по-далечно?
С какво се занимаваш?
Хоби?
Любим автор?
Каква е тази мания по пандите? :lol:

pandabear
08-11-2013, 23:31
Откъде тази любов към пандите? Когато бях доста малка, нашите заведоха мен и брат ми на зимна почивка в Банско. И там бяхме в един доста голям хотел, аз бях.. ъм 4-5-годишна и реших, че ще ми е доста забавно, ако сама излезна от хотелската стая и отида до детската площадка..уви се изгубих.. имаше някакъв детски рожден ден, май на детето на собственика на хотела и един от тези, които ги забавляваше беше с костюм на панда, той ме намери, докато плачех в един от многото коридори на хотела, гушна ме, заведе ме на рецепцията при другите деца и малко по-късно мама и тате дойдоха да ме вземат. След като се прибрахме в София адски много държах да ми се купи плюшена игрчка на пандичка. Та оттогава общо взето. Виждала ли си на живо? Не съм, за съжаление.Една от мечтите ми е да отида до Китай и да прегърна бебе панда.

p.s лекааа нооощ =)

Auriss
08-12-2013, 05:39
Еха ... не било педобеър, а педопанда значи :lol: http://imgttg.com/user/avatar/410174_14312.jpg

black pearl
08-12-2013, 07:51
На колко години си ?
От кой град си ?
Мечти, цели в живота ?
Освен пандите някакво друго любимо животно ? ;д
Хоби/любимо занимание?
Каква постъпка никога не би простила?
Какво поведение те отвращава?
Спортуваш ли ? Ако да - какво ?
Коя зодия си ?
Вярваш ли в астрологията?
Какво предполагаш , че се случва след смъртта?
Как се казваш , бтв? ;д
Какво мислиш за конния спорт?
Какво мислиш за нехуманното отношение към животните?
Екстремна постъпка?
Пушиш ли ?
Пиеш ли?
Употребявала ли си наркотици?
Имаш ли си приятел ? ;д

Ии за сега е това :Д

pandabear
08-12-2013, 10:34
Как се казваш? Виктория
На колко години си? 18
Какви са идеите ти за близко бъдеще? Захванала съм се да помагам на нашите с пари, свързани с обучението ми. Надявам се до другата година по това време да съм събрала нелоша сума.
А за по-далечно? Искам да уча криминална журналистика, в Холандия. Надявам се на успешно влизане, много нови и интересни запознанства, много нова и интересна информация, и много приятни емоции през това време.
С какво се занимаваш?За момента помагам в кантората на един познат.
Хоби?Плуване, четене и разходки из природата.
Любим автор? Артър Конан Дойл
Каква е тази мания по пандите? :lol: Отговорих вече на това. (((:

asd

DarkTemplar
08-12-2013, 10:40
Д-р Конан Дойл rulezz. 8) Кой ти е любимият му герой, а книга?

Защо точно криминална журналистика? Падаш си по криминалните истории ли?
Като спомена за кантората - някакви юридически познания ли имаш или по-скоро си нещо като офис-асистент?

Как ще реагираш ако любимия човек ти направи серенада/еротична изненада, облечен в костюм на панда?
Гледала ли си Кунг-Фу Панда?
Ползваш ли Панда (антивирусната програма)?

Мисля да поспра, че само глупости ми идват на aкъла. :D

pandabear
08-12-2013, 11:00
На колко години си ? Вече отговорих.
От кой град си ? София
Мечти, цели в живота? Една от целите вече споменах. Иначе...като всяка нормална жена искам след като се реализирам да създам и семейство. За мечтите...една от тях е да посетя Китай. Друга такава е да имам къща в Алпите. Преди време исках да издам собствена стихосбирка, но този период отмина, явно не е било за мен това.
Освен пандите някакво друго любимо животно ? ;д Кучета и порчета.
Хоби/любимо занимание? И на това отговорих.
Каква постъпка никога не би простила? Никога е доста силно понятие, идват ми наум баналните неща от сорта на лъжа, изневяра и тн., но не мисля, че чак пък никога. Затова убийство, казвам.
Какво поведение те отвращава? Тип: "всички жени са курви, за т'ва ще се държа като селски бек с всяка една, понеже съм ебати мъжагата".
Спортуваш ли ? Ако да - какво ? Да- плуване.
Коя зодия си ? теУе.
Вярваш ли в астрологията? Не oсобено, но понеже обичам звездите чат-пат ми е интересно да чета и да се посмея на някои неща свързани с нея.
Какво предполагаш , че се случва след смъртта? Организмът ти спира да функционира. Отърваваш се от всички мисли и проблеми. По някое време тялото ти започва да гние, и разни хора страдат от липсата ти.
Как се казваш , бтв? ;д И на това отговорих.
Какво мислиш за конния спорт? Не мисля, че е много правилно да подлагат животните на подобен стрес.
Какво мислиш за нехуманното отношение към животните? Предизвиква в мен нехуманно отношение към хората.
Екстремна постъпка? Летяла съм с парапланер.
Пушиш ли ? Не.
Пиеш ли? Да.
Употребявала ли си наркотици? Само трева.
Имаш ли си приятел ? ;д Не.

Ии за сега е това :Д

=)

klimatronik
08-12-2013, 11:12
На какъв стрес по-точно се подлагат конете в конния спорт? :D

AnarchyBoy
08-12-2013, 11:21
На какъв стрес по-точно се подлагат конете в конния спорт? :D

Някога да си чувал израза- сърцето ще ми пръсне като на кон?

Конете нямат далак (мисля че), който да им индикира, че сърцето се претоварва, съответно ако тича супер много (ама супер супер много) може да му пръсне сърцето да падне и да умре... :o

klimatronik
08-12-2013, 11:23
Някога да си чувал израза- сърцето ще ми пръсне като на кон?

Конете нямат нещо си там, която да им индикира, че сърцето се претоварва, съответно ако тича супер много (ама супер супер много) може да му пръсне сърцето да падне и да умре... :o

трябва някой да е много прост, за да си умори коня по този начин..
а и не бъди много сигурен,че коня не си показва като се умори ;)

babity
08-12-2013, 11:26
Конете нямат далак (мисля че), който да им индикира, че сърцето се претоварва, съответно ако тича супер много (ама супер супер много) може да му пръсне сърцето да падне и да умре... :o

Да... Колкото кучетата, набедени за бойни породи имат кост в главата, която ги кара точно на навършването на 7-мата им година да превъртат играта и да се превръщат в Куджо. :D

Едит: Много образно казано, 'щото в момента не мога да си формулирам ясно мисълта, се освобождават субстанции, които стимулират компенсаторните механизми. Когат' обаче натоварването продължи тия механизми се изчерпват и се получава я автоинтоксикация, я няк'ви бъгове в автоматизма (ако говорим за сърцето) и те така кончетата умирГат.

AnarchyBoy
08-12-2013, 11:28
Не ми се спори.. Да не преебваме темата..

Babity - относно тази кост, знам само за Доберманите, гледал съм такъв, наистина има нещо подобно, но дори и след 7мата година нищо му нямаше.. стана малко по неприветлив, ама пак си беше същия..

И да едит на твоя едит..

Обаче кончето няма далак, да го заболи и да спре да тича.. така, то може да тича и не усеща, че сърцето му се претоварва и има шанс кончИто да умре.. :(

pandabear
08-12-2013, 11:31
Д-р Конан Дойл rulezz. 8) Кой ти е любимият му герой, а книга? Любими..нямам. Обожавам всичко негово. Обожавам и самия него. Помня, как като по-малка се прибирах с нетърпение след игра с децата навън, за да почета. Но айде, избирам: "Изгубеният свят"- Глейдис. "Шерлок Холмс"- Шерлок Холмс.

Защо точно криминална журналистика? Падаш си по криминалните истории ли? Нацели. Още от малка чета криминални разкази/романи, винаги съм си мечтала да се занимавам с това, предизвиква силен интерес в мен. Приемам го, като огромна страст, даже.
Като спомена за кантората - някакви юридически познания ли имаш или по-скоро си нещо като офис-асистент? Имам известни такива, придобити благодарение на майка ми и брат ми. Иначе помагам с попълване, подреждане и от време на време превеждане на разни документации.

Как ще реагираш ако любимия човек ти направи серенада/еротична изненада, облечен в костюм на панда?Ще получа първо душевен оргазъм после ще му се метна на вратлето ;3
Гледала ли си Кунг-Фу Панда? Няколко пъти филмите + сериалчето (((:
Ползваш ли Панда (антивирусната програма)? Не ))): възможно е да поправя тази огромна грешка!
Мисля да поспра, че само глупости ми идват на aкъла. :D

dsa

babity
08-12-2013, 11:32
Не ми се спори.. Да не преебваме темата..

Babity - относно тази кост, знам само за Доберманите, гледал съм такъв, наистина има нещо подобно, но дори и след 7мата година нищо му нямаше.. стана малко по неприветлив, ама пак си беше същия..

Едрите кучета се амортизират по-рано, отколкото дребните. И остаряват горе-долу кат' хората. По-скоро го наречи старческа дименция, отколкото кост. 'Щото аз отказвам да вярвам в т'ва. Има болести, които могат да доведат до промяна в поведението на животното, да доведат до агресивност и прочее, ама т'ва с костта е пълна измислица. Замисли се само за к'ва селекция става дума при съвременните породи кучета и дали, ако имаше действително такова нещо, нямаше да е да изчистено чрез нея.

Още един едит: Панда, извинявай, че ти серем на метеното, повече няма! :)

AnarchyBoy
08-12-2013, 11:34
Добре права си, спирам да споря.. :) Айде сега... да се отправим към пандата ;3

pandabear
08-12-2013, 11:37
^ няма проблем, аз не съм запозната толкова много с тези неща, и е съвсем възможно да не съм никак права, аз го възприемам като вид стрес за животното, просто ме попитаха и изразих мнение =)

black pearl
08-12-2013, 11:38
Абе не се подлагат чак на такъв стрес . Е зависи и от човека на когото принадлежат. Колкото до това с бягането доста трудно ще ти е да измориш кон до такава степен... на тях им е в природата да тичат и т.н.
Иначе:
Имаш ли домашен любимец?
Какво мислиш за сегашното положение на страната ни?
Би ли емигрирала ?

pandabear
08-12-2013, 11:55
Иначе:
Имаш ли домашен любимец? Имам, кученце- голдънче на 3 месеца, голям ми е сладур, много си го обичам. =)
Какво мислиш за сегашното положение на страната ни? Ох..положението и развитието на страната ни е в огромен застой от много време, още отпреди аз да се родя, хах. Някак ми се струва смешно 18-годишно момиче да изразява компетентно мнение по тази тема, но мога да се опитам да обясня аз как ги виждам нещата. Обичам родината си и ми е много болно за случващото се. Болно ми е, че толкова много млади, умни и можещи хора се отказват с лека рака и търсят спасение навън. Искат да бъдат подобаващо оценени и ги разбирам. Уви, понякога дори там не се получават нещата. Иначе точно в момента типично по комунистически 'милите' ни политици търсят уж диалог, ама не искат да им се задават въпроси. Сладурковци... Проблемът е, че те няма да си тръгнат - не и с добро. Мисля, че вече е ясно на всички. Мирно не става- това е. А още по-големият проблем е, че по-голямата част от нас наистина не си дава сметка, че всеки път е така, когато тея вземат властта- наглост, насилие и безумие. Така че не само те са виновни, виновни сме и ние. Имам надежда, че нещата ще се подобрят. Иска ми се да съм права.
Би ли емигрирала? Да

qwerty

klimatronik
08-12-2013, 12:42
Обаче кончето няма далак, да го заболи и да спре да тича.. така, то може да тича и не усеща, че сърцето му се претоварва и има шанс кончИто да умре.. :(

Моля ти се... Щяло да продължи да си тича? Недей така..
black pearl
Оо, можеш, можеш да го измориш, особено, ако не е нахранен и отпочинал. Почивките са много важни. Конете също се загряват преди тренировка задължително.

babity
08-12-2013, 12:57
AnarchyBoy, не искам да съм груба, зат'ва се опитах да го кажа по-заобиколно, но явно трябва да съм директна. Т'ва за далака не го казвай никъде извън форума. Не знам кой ти го е казал и как се е затвърдило в теб като убеждение, но конете ИМАТ далак. Виждала съм с очите си.

AnarchyBoy
08-12-2013, 13:22
Е може и да си права, нищо чудно като цяло не го знам от много достоверен източник, но човека, който ми го каза гледа кончета от край време.. та за това. :) Пък и израза да ти пръсне сърцето като на кон, та той ми обясни, че от там идвало..

klimatronik
08-12-2013, 13:24
Е може и да си права, нищо чудно като цяло не го знам от много достоверен източник, но човека, който ми го каза гледа кончета от край време.. та за това. :) Пък и израза да ти пръсне сърцето като на кон, та той ми обясни, че от там идвало..
Не знам дали е заради далак, но да.. ако се претовари - може да умре.