View Full Version : ПОМОЩ... :(((
andreimihov
07-18-2013, 19:47
Здравейте, направо почвам с проблема :) : Малък съм - 12 години - и компютърат ми е доста слаб, не тръгват почти никакви игри, а на мен, като всяко момче което обича игрите, ми се иска да играя по- нови и по- хубави игри... проблемът обаче е, че не искам да попитам родителите си за нов компютър, искам сам да си събера пари и да си купя... някъде към 500-600 лв. ще излезе един хубав компютър. За сега нямам почти никакви пари: една незначителна сума от 10-15 лв. Искам да попитам, мога ли на такава възраст да изкарвам пари, някакъв начин трябва да има все, моля ви... имам голямо желание. Но ви моля за нещо свястно, а не нещо от сорта на ходи да разнасяш покупките на съседите :( . Ще съм много благодарен, ако ми кажете някои начини за печелене на пари от такава възраст. Не ми трябва сериозна сума... просто малко по- малко :)
Джобни ? А и брат няма смисъл да си купуваш нов компютър. Просто upgrade стария.. Вземи му частите от които се нуждае и ще е идеален. Пък и излиза по-евтино - около 300 лева зависи от частите ofc.
andreimihov
07-18-2013, 20:15
Не ходя на училище... такаче джобни вмомента нямам... и също така незнаеш ПОВЯРВАЙ МИ незнаеш колко е зле този колпютър трябват хиляди за да го ъпгейдна, още повече, че е лаптоп!
fUcKsMiLe
07-18-2013, 23:30
Можеш да си купиш хубав компютър, на който игрите мааалко да забиват, но пак ще можеш да ги играеш. Има такива и за по 250-300лв. (моя е евтин, но брат ми без проблем си играе на любимите игри). А защо не питаш мама и татко да ти купят нов или поне да ти помагат малко по-малко в събирането на парите?
И не, няма как да си набавяш сам парите, освен ако не си гений и не създадеш нещо, което цял свят ще иска. И сега сериозно.. никой няма да вземе на работа 12 годишно дете, което и хабер си няма от света, в който се намира.
andreimihov
07-19-2013, 20:02
"проблемът обаче е, че не искам да попитам родителите си за нов компютър, искам сам да си събера пари и да си купя..."
Не искам да завися от родителите си: ДА вярно е, че те ме издържат, живея при тях, но точно за това искам да започна някой неща да ги върша сам, за това ви питах, но явно... :(
trabi_bs
07-19-2013, 23:22
разхождай кучета,разнасяй брошури по пощите,ако те бива в някой предмет можеш да даваш уроци..
Баба и дядо ще ти подарят. Твоите дядо и баба !